Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå September!


Guest *Kat84*
 Share

Recommended Posts

Akkurat nå, Raksha skrev:

:lol: Ikke for meg - kom med dem! 

 

Nei tror ikke det. :P

Men jeg kan fortelle om bostonterrieren Otto som kom løpende mot oss i fullt firsprang på kveldsturen nå nettopp. Han knurra som en gal og skulle jage bort Symra fra veien nedenfor huset hans. Symra stoppet opp og sto bare der og så ned på den rasende lille idioten, jeg synes så tydelig at hun lo. Otto snudde i alle fall og lusket hjem. :lol:

 

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 2.7k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg er så lykkelig nå! Det første som møtte meg da jeg og søsteren min dro for å lete i dag var nøklene mine som hang på et gjerde rett ved bilen!!! [emoji3][emoji3][emoji3] Hadde egentlig mistet håpe

SÅH letta nå! Det var far og yngste sønn som var her, de likte Uno kjempegodt! Uno oppførte seg fint, selv om han stjal en sko... De var inne og kosa litt, så gikk vi ute en liten runde og kasta litt

Hjemme fra jobbintervju - kryss fingrene for at de andre 5 som var til intervju har driti seg ut...

Posted Images

Gud gi meg styrke til å overleve til neste fredag... Jeg sa ja til å passe naboens mellompuddelgutt for flere mnd siden. Egentlig så skulle jeg ha flyttet til egen leilighet nå, men på grunn av drama med tidligere leieboer så bor jeg fortsatt hjemme i to uker til. Og her hjemme har vi ei sinna frallejente i stådagene sine. Og puddelgutten piiiiiiper etter henne. Jeg må finne på noe lurt assa... For da jeg sa ja til å passe han så trodde jeg jo at situasjonen kom til å være helt annerledes enn nå. :sleep:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Casper har fått burnet fra seg i skogen, eller han skulle gjerne ha løpt litt mer :P

Så var jeg ute å så den nye leiligheten til min søster, den var veldig fin. Tipper de blir å trives der :ahappy: veldig spent på fargene de skal male med da, soverommet blir mørkt :lol:

Gubben spurte om han skulle gi Casper mat mens jeg var borte. Nå 2 timer senere så spurte han om jeg ikke hadde gitt Casper mat i kveld, han hadde glemt det :lol: stakkars hunden :lol: Casper ble fornøyd nå da :aww:

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, *Kat84* skrev:

Nedklipte hunder kan fort se litt rare ut i forhold til hva man tror, så jeg tror det kan være ekte. 
Jeg har sett en helt nedklipt briard en gang. DET så rart ut! :o 

Nedklipte briarder er da ikke RART vel :aww: 
2006-11-04-Lotta14.jpg

 

3 timer siden, Symra&Pippin skrev:

Men siden jeg ikke gadd/hadde tid til å stå og steke så ble det rømmegrøt. Selv om det i grunnen alltid er en skuffelse, det bare høres godt ut.

Også rømmegrøt som er så godt???? :o 

3 timer siden, SFX skrev:

Jeg er nok en kroniker. Det skjer alltid noe i hodet :-P 

CTRL+ALT+DEL ??? 

3 timer siden, SFX skrev:

Jeg er leder for rallygruppa, så jeg føler på at jeg burde være mer tilstede. Men jeg sa også da jeg ble valgt at jeg kan gjøre administrerende greier i mitt tempo, men ikke forplikte meg til noe ukentlig. Vi har for eksempel temadag til lørdag, og det koster meg ingenting å orge eventet på FB, ta imot påmeldinger og planlegge. Men jeg gjør det jo ikke når jeg er som tommest, jeg har fleksibel kontortid :-D 

Leder kan man være hjemmefra vøtt :) Trenger ikke å være tilstede hver gang :D 

Vi fikk gått oss en lang og god tur i kveld - og passerte en bil som stod midt på skogsbilvegen. Det var noen litt eldre mennesker som var på bærtur - og bak bilen stod et bord fullt av deilige ting som var spiselige... det var så vidt det berga for en nysgjerrig Willy :aww: Ikke noe galt med nesa hans, nei... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha.

Såvidt jeg husker står det i pakningsvedlegget til medisinene mine at de kan gå litt utover korttidshukommelsen. Og det har jeg nok merka, ja.:P Sto og veide og gjorde klar maten til Bizi til hun skal på høstferie med hundepasseren uten meg.

Og så går det noen timer og jeg ligger på sofaen og ser film, også begynner jeg å lure på om jeg egentlig gav henne kveldsmat eller ikke?

Jeg tror jeg gjorde det, men sikker er jeg ikke.

Så da fikk hun kanskje kveldsmat to ganger i kveld. Fornøyd hun, da. Hun hadde helt sikkert overlevd uten kveldsmat en dag også, men.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Klematis skrev:

Haha.

Såvidt jeg husker står det i pakningsvedlegget til medisinene mine at de kan gå litt utover korttidshukommelsen. Og det har jeg nok merka, ja.:P Sto og veide og gjorde klar maten til Bizi til hun skal på høstferie med hundepasseren uten meg.

Og så går det noen timer og jeg ligger på sofaen og ser film, også begynner jeg å lure på om jeg egentlig gav henne kveldsmat eller ikke?

Jeg tror jeg gjorde det, men sikker er jeg ikke.

Så da fikk hun kanskje kveldsmat to ganger i kveld. Fornøyd hun, da. Hun hadde helt sikkert overlevd uten kveldsmat en dag også, men.

Derfor jeg måler opp all maten til frokost. Er begeret tomt har hun fått mat :lol:

 

Gratulerer med dagen til @LØJ!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Turb skrev:

@SFX jeg tror mange som aldri har vært syke selv sliter med å forstå hvordan sykdom og særlig kronisk sykdom arter seg. Og de kommer med de mest usensitive kommentarer uten noensinne å tenke over at det er som å be deg gjøre vann til vin... 

Jeg har fått kommentarer fra kronikere også, jeg, men jeg velger å tro at det er klønete og velmente kommentarer, at det er ment som en form for oppmuntring. Jeg vetta ****...

1 time siden, Turb skrev:

Jeg synes du skal ignorere alle teite kommentarer, jeg er lat og jeg er i full jobb (de to tingene ser magisk nok ikke ut til å ha noe med hverandre å gjøre :P , jeg sliter også med å gjøre husarbeid etter jobb altså, for jeg er relativt dau etter å jobb og hund også hater jeg husarbeid, derfor blir det skippertak i helgene). Selv om jeg nå har funnet ut at lydbok hjelper på husarbeid, men nå er lydboka så spennende at jeg ikke tørr høre på den, jeg må lese den istedet for da kan jeg hoppe over noen av ordene... Sandmannen av Lars Keppler.

Jeg bruker ofte musikk - jeg skal rydde og vaske til den CD'en er ferdig, for eksempel. Men det forutsetter jo at en kommer i gang :-P Jeg jobber hele tiden med å få bedre rutiner, men husarbeid er jo så sisyfosarbeid. Jeg vasket opp masse i stad, men etter å ha laget to middager er jo benken full igjen. WTF? Skjønner ikke hvorfor jeg brukte tid på å pusse opp benkeplata, den er jo aldri tom :-D 

1 time siden, Tonje skrev:

Jeg synes det er kjempegodt i hvert fall og man kan endre på oppskrifta etter egne ønsker, feks hvilken type kjøtt/kjøttdeig eller vegetar, hvilke bønner, løk osv. 

Jeg er skikkelig noob på bønner, så jeg tar gjerne imot anbefalinger.

1 time siden, Tonje skrev:

Takk for det :) Det går nok over så jeg får bare smøre meg med tålmodighet. 

@LØJ

Virker som om vi begge må lære oss det...

1 time siden, Raksha skrev:

Og overraskende mange som har vært/er syke selv som ikke skjønner at andre ikke har det likt. At det ikke er "bare å..." Både når det gjelder psykisk og fysisk sykdom. Helt utrolig hva folk får seg til å si. :gaah:  

I hear you!

1 time siden, Raksha skrev:

Heier på deg @SFX :) Og meg selv. :aww: 

Det er godt å ha heiagjeng på sonen, og jeg håper du og de nye pillene blir bedre venner snart!

47 minutter siden, *Kat84* skrev:

Folk som aldri har slitt på noe som helst vis kommer aldri til å forstå. Fordi de ser ikke problemet. For dem så er det faktisk veldig enkelt å bare ta seg sammen. Det bare er sånn i følge dem, og det er de av oss som sliter til tider som må skjerpe oss og slutte å synes synd på oss selv :rolleyes: 

Mannen var også litt der at han ikke forstod hva jeg var så sliten for og hva som var så vanskelig med å bare gjøre ting. Helt til jeg fikk nok av dumme kommentarer som kom av manglende kunnskap og bombarderte ham med linker, brosjyrer, blogger, og diverse :lol: 
Nå skjønner han forskjellen, og er faktisk kommet dit at han er i stand til å være med og hente meg inn til og med før jeg selv skjønner hva som er på gang. Kunnskap er viktig. Det, og viljen til å faktisk tilegne seg den. De fleste som uttaler seg om den slags uten å vite hva de snakker om er ikke helt der.

Jeg opplevde fra enkelte større forståelse for at korsbeinet jeg brakk i vinter påvirket hverdagen, enn når jeg har gjort grep for øvrig helse.

2 timer siden, Snøfrost skrev:

@LØJJeg er i litt "leseboble" for tiden. Eksamen på fredag. Skal bli alright å være ferdig med den. Siste vanlige eksamen i studiet. Etter denne er det praksis og praksiseksamen + bacheloroppgave. 

Lykke til med eksamen! 

Jeg har satt erter i bløt for ertesuppe, som jeg håper å mekke i morgen. Planen om å lage stor form med lasagne er også utsatt til i morgen. Jeg tenkte jeg skulle få unna litt oppussing i stedet, men gikk tom for gullspray rett før jeg var ferdig med ett prosjekt, og sliter med å knekke en skrue til et annet delprosjekt. Skrue til håndtak, hvor en kan knekke av ønsket antall ledd så den passer alt ettersom tykkelsen på det håndtaket skal sitte på - hvordan knekker en de? Jeg har forsøkt knipetang, og å hamre på et rett skrujern i et knekkpunkt. Jeg har bare fått bendt skruen litt. Help?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

15 minutes ago, SFX said:

Jeg har satt erter i bløt for ertesuppe, som jeg håper å mekke i morgen. Planen om å lage stor form med lasagne er også utsatt til i morgen. Jeg tenkte jeg skulle få unna litt oppussing i stedet, men gikk tom for gullspray rett før jeg var ferdig med ett prosjekt, og sliter med å knekke en skrue til et annet delprosjekt. Skrue til håndtak, hvor en kan knekke av ønsket antall ledd så den passer alt ettersom tykkelsen på det håndtaket skal sitte på - hvordan knekker en de? Jeg har forsøkt knipetang, og å hamre på et rett skrujern i et knekkpunkt. Jeg har bare fått bendt skruen litt. Help?

Siden de ikke knekker, prøv med baufilsag?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

35 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

I det forrige svaret mitt var det en bitteliten flekk. Jeg pusset og gned, brukte en negl til og med. Så oppdaget jeg at det var et feilplassert komma.

:lol: 

19 minutter siden, Line skrev:

@2ne!

21768487_1045796198889587_31456305072163

:lol: 

Jeg tenkte også på 2ne da jeg så de der første gangen :lol: 

Havna jeg utpå med YouTube igjen... så da ble det ikke husvask i kveld heller... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 timer siden, mokken skrev:

Dagens sonen annonse: gratis bibelkurs. Jaha? :blink: Da er det nesten som jeg heller vil ha damene til @Debbie:P

 

Sonen er farlig greier...

I dag fant kroppen min ut at nå var nok - og ble skikkelig syk.. Så etter en fryktelig jobbdag, var det rett hjem til dyna, varmt vann med honning og mengder av paracet... Da vant kroppen, vi roer oss ned..Drittkropp..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag morges rundt 5, vandret jeg i gatene i Oxford på vei til bussen for å ta flyet hjem - nå har jeg nettopp vært ute og luftet små bisker i skogen. Det er så rart med slike kontraster, startet på en planet imorges og er på en annen planet ikveld!

Oxford er en fantastisk by, nydelig. Rene sommeren var det også, og best av alt, fuglene synger der fremdeles, spesifikt rødstruper, og det er vel en av de fineste fuglene som finnes - både lydmessig og visuelt. Vi var i Oxford for 16 år siden, men byen hadde forandret seg. Hele byen drukner nå i trafikk og folk, og enten begynner jeg å bli gammel, ellers så har vi bodd for lenge i skogen - det er så stressende med masse masse mennesker slik at man må gå i sikk-sakk og tråkke bak treginger etc. Vi bodde på samme hotell som for 16 år siden, det var blitt noe pusset opp men var fremdeles skrekkelig varmt som det var den gangen, og hadde fremdeles det der med uendelige variasjoner av rosemønstre på vegger, tepper og møbler.. på en måte helt horribelt og på en annen måte dødssjarmerende..

Hundene har vært på kennel, og jeg vet ikke jeg.. de sa det hadde gått greit med dem (men det sier de vel alltid..). Strider er blitt dødstynn på 4 dager, Shy har lagt på seg. Hundene ble veid ved ankomst og de hadde brukt opp all maten jeg hadde tatt med (og det var ekstra mye), så de har vel forsøkt å få Strider til å holde vekten. Uansett, det var utrolig deilig å hente dem (og det var for å kunne hente dem tidlig at man måtte så tidlig avgårde imorges). De var så lykkelige begge 2, logret seg nesten ut av ledd, hylte og skreik, kastet seg inn i bilen og sovnet sporenstreks. Og de har mer eller mindre sovet siden vi kom hjem i ettermiddag, Dvs ikke Strider, han fotfølger meg hvor jeg går, til og med på do, men så er han så trøtt - sovner det øyeblikket man stopper opp et sted. Så jeg vet ikke helt det med kennel, være så sliten da..

Og så har jeg tenkt på @2ne, både pga det veldig varme hotellet (må ha vært 27 grader minst inne, og det hjalp ikke å åpne vinduene..sikker på at @2ne hadde stortrivdes med romtemperaturen der.. ) og på grunn av dette skiltet rett utenfor hotellet (som mange kanskje har sett før, men som jeg syntes var ustyrtelig morsomt..)

 

platform.JPG

  • Like 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

@SFX vi helsepersonell drar ikke til legevakten før vi er døende :lol: et hull i fingeren skal jeg vel klare å fikse selv. Blødde det rent under skylling, og så satt jeg på bomullspad med markeringstape :teehe: Vi i ambulansen driver jo ikke med plaster :P Drar inn hvis det kommer tegn til infeksjon, men klarer fint å se an noen dager. Bare litt ubrukelig finger, eller hånd, egentlig. :sleep:

 

1 time siden, TonjeM skrev:

 

Oxford er en fantastisk by, nydelig. Rene sommeren var det også, og best av alt, fuglene synger der fremdeles, spesifikt rødstruper, og det er vel en av de fineste fuglene som finnes - både lydmessig og visuelt. Vi var i Oxford for 16 år siden, men byen hadde forandret seg. Hele byen drukner nå i trafikk og folk, og enten begynner jeg å bli gammel, ellers så har vi bodd for lenge i skogen - det er så stressende med masse masse mennesker slik at man må gå i sikk-sakk og tråkke bak treginger etc. Vi bodde på samme hotell som for 16 år siden, det var blitt noe pusset opp men var fremdeles skrekkelig varmt som det var den gangen, og hadde fremdeles det der med uendelige variasjoner av rosemønstre på vegger, tepper og møbler.. på en måte helt horribelt og på en annen måte dødssjarmerende..

 

 

Ååååh, noe av det beste når jeg bodde i UK var rødstrupen :heart: Robin :wub: 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 hours ago, Line said:

Det kan jeg leve fint med! :D 

Vinteren er avlyst i år pga puddelvalper! :lol: 

6 hours ago, SFX said:

Det der er bare uforståelig - jeg vet at mental helse er spooky og litt sånn utenomjordisk og uforklarlig for mange. Men kreft trodde jeg folk respekterte! Idiots, the lot of them... Good riddance!

Vel, jeg har ikke kreft lenger, så jeg burde være frisk igjen nå, vet du :lol: 

6 hours ago, SFX said:

Uka flyr fort, særlig når de kommer på formiddagen. Men nå er det meste av oppvasken borte. Det kom en kommentar om hundehår, men jeg har røyteberner og det er mitt hus. Jeg støvsuger fredag morgen, det får duge. Da er det bare vaske badet igjen, og all oppussingen de forventer å se fullført. Fordi de ikke forstår at jeg ikke bare kan pusse, grunne og male et par skapdører når jeg er tom.

Det du rekker å gjøre, får være bra nok. Hvis ikke, får du vise de hvor vaskebøtta og sånt står hen og be de om å slippe seg løs :lol: 

6 hours ago, SFX said:

Jeg trenger kanskje ikke rent rasjonelt, men jeg føler veldig på det.

Vel, ikke føl på det? 

6 hours ago, SFX said:

Fatigue minner om en lærer på barneskolen som ble langtidssykemeldt på grunn av franske nerver. Det var i hvert fall det vi fikk høre. Det høres antagelig mer fancy ut enn stress, angst, overarbeidet eller hva hun egentlig feilte.

Det er litt ja, men nei :) Fatigue er alvorligere enn bare litt sliten. Men greia med å bruke fancy ord er jo nettopp det at det er litt mer alvorlig, og da kanskje de holder kjeft om hva du burde og ikke burde orke eller klare. Så ja, allikevel :P 

3 hours ago, Line said:

@2ne!

21768487_1045796198889587_31456305072163

:lol: 

Jeg har alt vurdert det! :D 

2 hours ago, TonjeM said:

Hundene har vært på kennel, og jeg vet ikke jeg.. de sa det hadde gått greit med dem (men det sier de vel alltid..). Strider er blitt dødstynn på 4 dager, Shy har lagt på seg. Hundene ble veid ved ankomst og de hadde brukt opp all maten jeg hadde tatt med (og det var ekstra mye), så de har vel forsøkt å få Strider til å holde vekten. Uansett, det var utrolig deilig å hente dem (og det var for å kunne hente dem tidlig at man måtte så tidlig avgårde imorges). De var så lykkelige begge 2, logret seg nesten ut av ledd, hylte og skreik, kastet seg inn i bilen og sovnet sporenstreks. Og de har mer eller mindre sovet siden vi kom hjem i ettermiddag, Dvs ikke Strider, han fotfølger meg hvor jeg går, til og med på do, men så er han så trøtt - sovner det øyeblikket man stopper opp et sted. Så jeg vet ikke helt det med kennel, være så sliten da..

De har neppe lidd noen stor nød, de har vært på kennel i 4 dager :P 

2 hours ago, TonjeM said:

Og så har jeg tenkt på @2ne, både pga det veldig varme hotellet (må ha vært 27 grader minst inne, og det hjalp ikke å åpne vinduene..sikker på at @2ne hadde stortrivdes med romtemperaturen der.. ) og på grunn av dette skiltet rett utenfor hotellet (som mange kanskje har sett før, men som jeg syntes var ustyrtelig morsomt..)

 

platform.JPG

Digger skiltet! :D Men 27 varmegrader inne er antageligvis et hakk for varmt selv for meg :lol: 

--

Kranglete mage igjen, godt alt kan bli en vane :)  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Belgerpia
10 hours ago, Raksha said:

Huff nå hørtes det ut som jeg var ute etter å høste sympati, det var ikke det altså - men takk :hug: Var bare for å forklare hvorfor jeg prøver medisinen som @Kangerlussuaq helt korrekt nevner har en absurd liste med bivirkninger. 

Migrene er ikke farlig da, det er jo en liten trøst. Så bare vi finner riktig medisin/triggerbegrensning-kombinasjon som kan kombineres med en ok livskvalitet, så blir det sikkert bra. 

Har vurdert, og kommer nok til å prøve, men jeg tenker at jeg skal ta en ting om gangen. :) Nevrologen har ingen tro på at jeg blir anfallsfri av medisiner, men vi kan nok kaaanskje halvere frekvensen. Så kommer vi dit, så kan jeg prøve piercing og se om det kan ta noe mer. 

Nå vet jeg lite om migrene, og vet ikke hva du har forsøkt - men min lillesøster hadde migreneanfallene fra *******. Gjerne flere ganger i uken, full pakke med oppkast, null syn, lysskyhet og i det hele tatt - tidvis ulte hun av smerte.
Forsøkte MYE medisiner, men så ble hun anbefalt å gå til fotsoneterapi - hun hadde vel egentlig ikke noe tro på det, men i rein desperasjon bestemte hun seg for å forsøke - og hun har siden vært fri for slike anfall - det hender hun får mild migrene, men en runde til fotsoneterapeuten løser problemet.
Kanskje verdt å forsøke tenker jeg - for om man kan fungere uten medisiner så er jo det det beste for alle.
Forøvrig fikk min søster beskjed om å forsøke å unngå rafinert sukker også :) (hun er ikke så veldig god på det altså, hun liker sjokolade)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 timer siden, mokken skrev:

Det er rett og slett ikke alt jeg vil vite...:lol:

 

 

Dagens skogstur endte i joggeintervaller,  liker at kroppen endelig spiller litt på lag :ahappy: I helgen reiser vi til Ølen på stevne, håper finværet holder seg til det. 

 

Gratulerer med dagen @LØJ:flowers:

 

Edit: så dukker denne opp på fb, hva galt har jeg gjort egentlig?! Screenshot_2017-09-27-19-14-27-1.thumb.png.6b42046e04628632be03fd7617183e1b.png

 

 

12 timer siden, Krutsi skrev:

Garantert fordi du er venn med @JeanetteH :lol: 

 

11 timer siden, mokken skrev:

Jeg som tenkte at det var din skyld... :lol:

 

9 timer siden, Krutsi skrev:

Nei, det tror jeg ikke :aww: 

men altså, hvis du synes du har en kjedelig newsfeed på face, så kan jeg tagge deg neste gang jeg finner noe gøy :lol::whistle: 

 

8 timer siden, TonjeM skrev:

I dag morges rundt 5, vandret jeg i gatene i Oxford på vei til bussen for å ta flyet hjem - nå har jeg nettopp vært ute og luftet små bisker i skogen. Det er så rart med slike kontraster, startet på en planet imorges og er på en annen planet ikveld!

Oxford er en fantastisk by, nydelig. Rene sommeren var det også, og best av alt, fuglene synger der fremdeles, spesifikt rødstruper, og det er vel en av de fineste fuglene som finnes - både lydmessig og visuelt. Vi var i Oxford for 16 år siden, men byen hadde forandret seg. Hele byen drukner nå i trafikk og folk, og enten begynner jeg å bli gammel, ellers så har vi bodd for lenge i skogen - det er så stressende med masse masse mennesker slik at man må gå i sikk-sakk og tråkke bak treginger etc. Vi bodde på samme hotell som for 16 år siden, det var blitt noe pusset opp men var fremdeles skrekkelig varmt som det var den gangen, og hadde fremdeles det der med uendelige variasjoner av rosemønstre på vegger, tepper og møbler.. på en måte helt horribelt og på en annen måte dødssjarmerende..

Hundene har vært på kennel, og jeg vet ikke jeg.. de sa det hadde gått greit med dem (men det sier de vel alltid..). Strider er blitt dødstynn på 4 dager, Shy har lagt på seg. Hundene ble veid ved ankomst og de hadde brukt opp all maten jeg hadde tatt med (og det var ekstra mye), så de har vel forsøkt å få Strider til å holde vekten. Uansett, det var utrolig deilig å hente dem (og det var for å kunne hente dem tidlig at man måtte så tidlig avgårde imorges). De var så lykkelige begge 2, logret seg nesten ut av ledd, hylte og skreik, kastet seg inn i bilen og sovnet sporenstreks. Og de har mer eller mindre sovet siden vi kom hjem i ettermiddag, Dvs ikke Strider, han fotfølger meg hvor jeg går, til og med på do, men så er han så trøtt - sovner det øyeblikket man stopper opp et sted. Så jeg vet ikke helt det med kennel, være så sliten da..

Og så har jeg tenkt på @2ne, både pga det veldig varme hotellet (må ha vært 27 grader minst inne, og det hjalp ikke å åpne vinduene..sikker på at @2ne hadde stortrivdes med romtemperaturen der.. ) og på grunn av dette skiltet rett utenfor hotellet (som mange kanskje har sett før, men som jeg syntes var ustyrtelig morsomt..)

 

platform.JPG

 

Akkurat nå, Bjornal skrev:

Tror det er kombinasjonen å ha@krutsi og@jeanetteh som venner på fb... emoji23.png

Sent fra min SM-G955F via Tapatalk
 

Altså jeg blir tagget i mye rart av @Krutsi. Hun har høye tanker om meg hun :lol: 

Nå er snart ordentlig hundegård ferdig her så kan Strider og Shy være her. Men jeg tviler på at det er så mye bedre @TonjeM :P Det er fortsatt hundegård :P 

Hadde tenkt meg i stallen, men fikk brått påminnelse om AG trening i dag. Men da blir det AG trening også fikse mer i hundegården etterpå. 3/4 av hundegården er under tak og den er ganske svær. Skal bli godt å tuppe de ut der når jeg skal sove etter nattevakt. Det er vel strengt tatt knapt da den kommer til å bli brukt. Ellers er den vel kjekk til gjester også om de ikke går sammen med mine :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...