Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå September!


Guest *Kat84*
 Share

Recommended Posts

  • Svar 2.7k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg er så lykkelig nå! Det første som møtte meg da jeg og søsteren min dro for å lete i dag var nøklene mine som hang på et gjerde rett ved bilen!!! [emoji3][emoji3][emoji3] Hadde egentlig mistet håpe

SÅH letta nå! Det var far og yngste sønn som var her, de likte Uno kjempegodt! Uno oppførte seg fint, selv om han stjal en sko... De var inne og kosa litt, så gikk vi ute en liten runde og kasta litt

Hjemme fra jobbintervju - kryss fingrene for at de andre 5 som var til intervju har driti seg ut...

Posted Images

Stuebordet mitt er fint i linjene, smalt og av teak - arvestykke fra bestemor. Det står aldri i ro med stor bulldog :blink: hun flytter på det hver gang hun skal opp eller ned av sofa, stoler eller bare gå forbi. Går stort sett greit, men nå flyttet bordet så drastisk på seg at halve kaffen min skvulpet ut av koppen. Blæ. Nei, får få ungene av gårde og stikke i stallen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 timer siden, Betty skrev:

5 km-ish unna. :) 

Hvor utpå Fosen? Nå er det jo snart asfaltert hele veien dit herfra og greier, slipper å slå i stykker bilen når jeg skal på stevne i oktober. :lol: 

Åfjord :) retning ut på Lauvøya.. du vet, der omtrent ingen andre bor :lol: 

15 minutter siden, Mira2.0 skrev:

Stuebordet mitt er fint i linjene, smalt og av teak - arvestykke fra bestemor. Det står aldri i ro med stor bulldog :blink: hun flytter på det hver gang hun skal opp eller ned av sofa, stoler eller bare gå forbi. Går stort sett greit, men nå flyttet bordet så drastisk på seg at halve kaffen min skvulpet ut av koppen. Blæ. Nei, får få ungene av gårde og stikke i stallen. 

Derfor vi kjøpte oss et tungt bombay-bord-ish da vi trengte nytt slik at det sto stødig da rottisene gikk forbi :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 timer siden, Krutsi skrev:

Jada, det er sant, nord-trønderen :aww:  

Kan vel snart bare si trønderen... skal ikke de to fylkene slås sammen? :D 

7 timer siden, SFX skrev:

Jeg skal ikke ta på meg æren for uttrykket, jeg har bare adoptert det.

Men det var et artig uttrykk i hvert fall :D 

7 timer siden, SFX skrev:

De som ikke kan synge eller danse får av og til være med lenger enn forståelig, fordi for mange lar seg underholde av sub par artister.

Evt fordi folk kjenner navnet deres, i motsetning til et par av de andre deltakerne som jeg aldri har hørt om... Det er ikke så lett å stemme på folk man aldri har hørt om i et kjendisprogram. 

7 timer siden, SFX skrev:

Det er en grunn til at det er til dels betydelig forskjell i klangen på et pikekor og damekor - vi skifter stemme vi også, i en viss alder. Adrian har vel ikke sunget så mye i det siste, har ikke hun vært i Frankrike? Ikke at jeg er sangpedagog, men hun virket fryktelig utrent, i tillegg til ustemt. Sangstemme må holdes vedlike. Det er ingen kraft i stemmen, hun klarer ikke å holde en tone så lenge som en forventet av en med hennes erfaring, hun har ikke pustekapasiteten lenger. Og hun hadde ikke kunne jokke mer på tonene om hun sang under et jordskjelv. Men i motsetning til Boybandjokken, så er det ikke bevisst at hun synger slik. Det er ikke vibrato; det er løpsk stemmebånd.

Hun har bodd i Norge igjen i ganske mange år nå - og hun nevnte på tv at hun hadde eget band og mange opptredener framover... så det virker vel som om hun er aktiv også? Men jeg har egentlig ikke hørt særlig mye av henne "live" - annet enn i Melodi Grand Prix den gangen de deltok i finalen - det gikk vel heller ikke videre bra. Men om hun holdt samme nivå på opptredenene da de satte opp Whitch Whitch i London, kan jeg jo skjønne hvorfor det ble fiasko... 

7 timer siden, SFX skrev:

Et lite skår i gleden var parkeringsboten jeg fikk mens jeg sto parkert på gjesteparkeringen til pappas kjæreste. Ingen av oss tre leser reglene som at jeg sto ulovlig, så den skal bestrides. Det er i seg selv underlig å ha restriksjoner på når varebil kan stå der, så lenge mange varebiler er privatbil - for begrunnelsen på boten er nemlig det, begrenset parkering for varebil. Min Berlingo er jo ikke en kommersiell varebil; må jeg kjøpe ny bil for å besøke folk i det borettslaget? Dernest er spesifiseringen for når varebil kan stå der skrevet på en måte som med godvilje kan forstås på to måter - men da er den ene måten formulert svært klønete. Leser jeg det klønete så forstår jeg at jeg fikk bot - men parkeringsreguleringer bør vel ikke kunne analyseres og tolkes som en Shakespeare-sonette? Pappas kjæreste skulle ta det opp med borettslagsstyret, også tar jeg det med parkeringsselskapet når styret har sagt sitt. Jeg kan tilby korrekturlesing om de har formuleringsvansker, jeg...

Det koser vel omtrent det samme som bota, antar jeg? :P 

27 minutter siden, Lola Pagola skrev:

Jeg synes Benedicte Adrian alltid har slitt litt med å treffe alle toner jeg. Men stort sett har hun sunget bra da, selv om hun ikke har/hadde noen stor stemme... ( har ikke sett på stjernekamp).

Det er litt som jeg synes med Morten Harket... De gangene jeg har hørt ham "live" så har han sunget ganske så surt, egentlig... 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Belgerpia
11 hours ago, *Kat84* said:

Ut fra denne beskrivelsen så er det nesten som jeg må begynne å se på det programmet. Er det virkelig mulig å forfalle så veldig på noen få år? Er vel ikke så lenge siden man hørte noe fra henne sist? :blink: 

Jeg ser på Zoo. Den serien er virkelig vanedannende! :D 

 

10 hours ago, *Kat84* said:

Ikke overraskende egentlig siden hun har fått kritikk fra første program. Det som er overraskende er jo at hun som alltid har hatt en så fin stemme plutselig høres ut som en anstrengt kråke hvis man skal trekke konklusjoner ut fra hva som skrives rundt. 

Jeg føler meg veldig klar for å legge meg allerede. Får tvinge meg til å være våken en times tid til slik at jeg ikke våkner midt på natta fordi jeg sovnet for tidlig. Men det er ikke lett. 
Har jeg blitt voksen? Har jeg blitt genetisk manipulert og blitt et A-menneske? :o 

 

28 minutes ago, Lola Pagola said:

Jeg synes Benedicte Adrian alltid har slitt litt med å treffe alle toner jeg. Men stort sett har hun sunget bra da, selv om hun ikke har/hadde noen stor stemme... ( har ikke sett på stjernekamp).


Næææ... den dama har aldri sunget bra - hun er jo like tondedøv som ei ku  og live har hun jo aldri truffet en eneste tone - fysjom - det har vært supersurt fra a til å.  Hun hørtes ikke så gal ut på plate - men der kan de fikse mye med miksebord - live derimot har hun vært helt og fullstendig fryktelig siden Dollie DeLuxe dagene. Fysjom. *ler* Erindrer et innslag på TV der Adrian og Bjørnov opptrådde - og Bjørnov ER jo virkelig musikalsk, hun spilte piano og Adrian sang - og du kunne se at Bjørnov krympa seg der hun satt hver gang Adrian bomma på en tone (relativt ofte faktisk). Hun skal imidlertid ha for at hun gir jernet da - selv om hun minner litt om de som kommer på Idol audition i USA og tror de kan syne fordi mamma og pappa har sagt de er verdens flinkeste..
Glad hun er ute av Stjernekamp.

Er jeg atter på jobb - skrekkelig trøtt i dag, og så må jeg antagelig gå på tur i skogen og se om jeg kan finne halsbåndet til Hermine i dag... det ble mistet et sted mellom

HER:
59c89ff4d8edf_Hermineher1.thumb.jpg.e2b47fb8f4b83c982917e77b627883d2.jpg

 

Og HER
59c89ff45246d_Hermineher2.thumb.jpg.0a88f45ef0c1371063c847d721cb2bd4.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 24.9.2017 at 0:42 PM, tillien skrev:

Tror ikke du vil like svaret mitt :) Det er ikke noen quick fix på jet-lag. For en person med en i utgangspunktet grei døgnrytme og med normal søvn, så regner man ofte at om man befinner seg i en ny tidssone, så vil den indre klokken som styrer dette med søvnen justere seg inn 1 time pr døgn. Så er tidsforskjellen 5 timer, så fungerer man som oftest normalt etter 5 døgn. Det er feks tommelfingerregelen som idrettsutøvere bruker for hvor tidlig de skal reise til store mesterskap. De fleste klarer nok å få en normal døgnrytme i løpet av et par tre døgn, men kan likevel føle seg litt utafor noen ekstra dager.

Det som styrer utskillelsen av søvnhormoner er i første rekke lys og aktivitet. Sørg for å få godt med lys når du står opp og demp det om kvelden. Ro ned et par timer før du skal legge deg selv om du føler deg lys våken og helst vil gjøre masse annet spennende. Bestem deg for når du skal legge deg og når du skal stå opp. Gjennomfør planen. Ingen dør av en natt eller tre med dårlig søvn og på den måten kommer du raskere i gjenge igjen. Men nei, det er ikke noe gøy å føle seg sånn trøtt og daff! Noe sier meg imidlertid at med skole i morgen så tvinges du inn i en rytme uansett, og etter en halvslakk dag eller to så fikser det seg selv. Alt dette med forbehold om at du ellers har normal søvn og at det er jet-lag som er årsaken og ikke andre faktorer (spent på skolestart eller hva det nå skulle være). 

Et lite råd om det å tåle dårlige netter og trøtte dager har jeg imidlertid. Det er å akseptere situasjonen. Jaja, så er jeg lys våken. Det er bare slik det er. Og noen slike netter tar ingen skade av. Og overlevelsesstrategien på en trøtt dag blir noe av det samme. Bare aksepter at du er trøtt. Ikke analyser hvordan det føles eller hva det kan føre til. Med en gang du begynner tankerekka: «uff jeg får ikke sove - herregud hvor trøtt jeg blir i morgen - kommer ikke til å få gjort noe - det blir et mareritt» så blir man gjerne stresset og får enda større problemer med å sovne. Eller, gjerne allerede ved frokosten: «Herregud så trøtt jeg er - den dagen her blir dritt - kommer til å sovne straks jeg kommer hjem - så ødelegger jeg søvnen neste natt også» eller noe i den dur. Du trenger ikke tvinge deg selv til å tenke positivt, bare aksepter situasjonen.

Godt mulig alt dette var det siste du trengte å høre :D men det er altså ingen snarveier her. Og det siste avsnittet om å akseptere er nok lett å avfeie som «velment tull», men det fungerer faktisk. Dog kan det kreve litt trening, men ikke for alle.

Det nærmeste man kanskje likevel kan komme en quick fix er å ta et medikament som inneholder melatonin. Søvnhormonet. I en del land selges det reseptfritt. Om det er noe du kan få tak i så får du evt google bruken av det - husker ikke når det skulle tas. Det er regnet som helt ufarlig. Dessverre er vel forskningen på området ikke helt entydig på hvor godt det virker heller.

Sånn, nå skal jeg forsøke å fortsette å akseptere at jeg ikke får sove selv... Vel vitende om at jeg absolutt ikke burde dratt fram ipaden og både fått en god dose lys og aktivert meg selv med å skrive alt dette :)

 

Du har helt rett, jeg liker ikke svaret ditt :sleep:

Nei, men det var jo det jeg tenkte egentlig. Det er bare så irriterende, for jeg har alltid vært flink til å sovne hvor og når jeg vil, så det å snu døgnrytmen har egentlig aldri vært et stort problem for meg. Så det er bare uvant og når jeg fungerer ekstremt dårlig på lite søvn, så er det bare en dårlig kombinasjon.

Nå skal det jo sies at jeg har vært veldig veldig stressa på forhånd (det har heldigvis roet seg helt!), så jeg tipper at det er stresset som fortsatt henger i og som vipper kroppen min litt av pinnen.

Jeg gjorde som du sa da - var flink med lys og aktivitet på kvelden. Det hjalp veldig, men jeg våknet et par ganger ila natta, heldigvis bare korte intervaller. Tror det kommer til å bli bedre nå utover. Jeg har ikke noe problem med å stå opp hvis jeg vet jeg skal noe, selv ikke om jeg har sovet dårlig, så det går seg nok til :D 

 

22 timer siden, Turb skrev:

Jeg har hørt at noen får hjelp av å ta Melatonin, men tror du må få det utskrevet av lege... Etter det jeg har forstått er det også veldig individuelt om det hjelper eller ikke...

Jeg er ikke helt begeistret for medisiner for sånne "småting", i hvert fall ikke når det kun er snakk om noen dager foreløpig. Får se om det går seg til, noe jeg tror, så får jeg heller se på det om det blir et ordentlig problem over tid :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen ganger er man mer glad i seg selv enn andre ganger... som akkurat nå, når jeg gleder meg til å spise av den sjokoladekaken jeg bakte på lørdag kveld :drool: Den ble akkurat nok stekt til at deigen kanskje ikke var helt deig lenger... men det er en hårfin linje mellom deig-ikke deig egentlig :lol: 

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, Siri skrev:

Men det var et artig uttrykk i hvert fall :D 

Jupp, veldig beskrivende :D

3 timer siden, Siri skrev:

Evt fordi folk kjenner navnet deres, i motsetning til et par av de andre deltakerne som jeg aldri har hørt om... Det er ikke så lett å stemme på folk man aldri har hørt om i et kjendisprogram. 

Det er nok også tilfelle, og veldig synd, for det er ikke sånn at de som har vært med lengst eller har størst navn synger penest - bare se på Ole Paus og Rune Rudberg :D 

3 timer siden, Siri skrev:

Hun har bodd i Norge igjen i ganske mange år nå - og hun nevnte på tv at hun hadde eget band og mange opptredener framover... så det virker vel som om hun er aktiv også? Men jeg har egentlig ikke hørt særlig mye av henne "live" - annet enn i Melodi Grand Prix den gangen de deltok i finalen - det gikk vel heller ikke videre bra. Men om hun holdt samme nivå på opptredenene da de satte opp Whitch Whitch i London, kan jeg jo skjønne hvorfor det ble fiasko... 

Ah, jeg har jo ikke TV, men har ikke hørt fra henne på årevis, så jeg tenkte hun hadde hatt sangpause. Jeg håper det bandet hennes rapper, for da høres hun ikke like sur og falsk ut...

3 timer siden, Siri skrev:

Det koser vel omtrent det samme som bota, antar jeg? :P 

Minst - også kommer kjøregodtgjørelse for å oppsøke alle skiltene deres og korrekturlese dem. 

Veldig spent på hva resultatet blir, i hvert fall, det er den tåpeligste boten jeg har fått noensinne. "Du står korrekt innenfor oppmerket felt på gjesteparkeringen til borettslaget der du besøker noen, men bilen din er av feil type."

3 timer siden, Siri skrev:

Det er litt som jeg synes med Morten Harket... De gangene jeg har hørt ham "live" så har han sunget ganske så surt, egentlig... 

Det er sant, han er skuffende å høre på - men jeg hørte ham ikke live for 20 år siden, så jeg har ikke noe å sammenligne med, jeg lar tvilen komme ham til gode.

To kommuner til, så er jeg ferdig med kartleggingsoppgave, og kan renskrive notatene mine. Jeg liker å føle at jeg gjør en nyttig jobb, men denne mandagen er jækla seig, ass. Seks minutter til lunsj. Sukk...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 minutter siden, SFX skrev:

Det er nok også tilfelle, og veldig synd, for det er ikke sånn at de som har vært med lengst eller har størst navn synger penest - bare se på Ole Paus og Rune Rudberg :D 

De kan jo være bedre artister selv om de synger som kråker :D. Men hun som synger som ei dårlig stemt sirene - hun er jo ikke engang en bra artist :P 

12 minutter siden, SFX skrev:

Ah, jeg har jo ikke TV, men har ikke hørt fra henne på årevis, så jeg tenkte hun hadde hatt sangpause. Jeg håper det bandet hennes rapper, for da høres hun ikke like sur og falsk ut...

Jeg tror til og med at hun er med på slike julekonsertturneer vet du... Jeg tror muligens ikke hun rapper julesanger (ja, som i rapper, ikke rapper som i stjeler... ). 

12 minutter siden, SFX skrev:

Minst - også kommer kjøregodtgjørelse for å oppsøke alle skiltene deres og korrekturlese dem. 

Du får deg antakeligvis heltidsjobb :lol: 

12 minutter siden, SFX skrev:

Veldig spent på hva resultatet blir, i hvert fall, det er den tåpeligste boten jeg har fått noensinne. "Du står korrekt innenfor oppmerket felt på gjesteparkeringen til borettslaget der du besøker noen, men bilen din er av feil type."

Det var nok en hint om at du trenger ny bil :D 

12 minutter siden, SFX skrev:

Det er sant, han er skuffende å høre på - men jeg hørte ham ikke live for 20 år siden, så jeg har ikke noe å sammenligne med, jeg lar tvilen komme ham til gode.

Jeg hørte ham for mange herrens år siden på en eller annen diger liveopptreden - det var like falskt da også... jeg lar ikke tvilen komme ham til gode lenger. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Siri skrev:

Noen ganger er man mer glad i seg selv enn andre ganger... som akkurat nå, når jeg gleder meg til å spise av den sjokoladekaken jeg bakte på lørdag kveld :drool: Den ble akkurat nok stekt til at deigen kanskje ikke var helt deig lenger... men det er en hårfin linje mellom deig-ikke deig egentlig :lol: 

Kladdkaka :heart:

Kan jeg bare anbefale denne sterkt!
https://www.recepten.se/recept/kokos_tosca_kaka.html

Lenke til kommentar
Del på andre sider

27 minutter siden, Line skrev:

Når du smører på to knekkebrød med det siste du har igjen av pålegg på jobb, og så hekter deg fast og ser knekkebrødene seile i gulvet :pinch:  Jaja, kalorier spart...

Kløne :P 

Akkurat nå, Turb skrev:

Kladdkaka :heart:

Den ble VELDIG kladdete også... :D 

Akkurat nå, Turb skrev:

Kan jeg bare anbefale denne sterkt!
https://www.recepten.se/recept/kokos_tosca_kaka.html

:drool: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Siri skrev:

De kan jo være bedre artister selv om de synger som kråker :D. Men hun som synger som ei dårlig stemt sirene - hun er jo ikke engang en bra artist :P 

Det er sant, en god artist må ikke ha en klassisk optimal stemme - det er vel så mye entertainment og showpakka. Men de youtubevideoene jeg har sett av Adrian i Stjernekamp er ikke akkurat aristeri heller...

1 time siden, Siri skrev:

Jeg tror til og med at hun er med på slike julekonsertturneer vet du... Jeg tror muligens ikke hun rapper julesanger (ja, som i rapper, ikke rapper som i stjeler... ). 

A Nightmare Before Christmas...

1 time siden, Siri skrev:

Du får deg antakeligvis heltidsjobb :lol: 

Ja, det er mange skilt der ute som irriterer meg, jeg kan ta dem alle sammen. Kan for eksempel noen bli enig om det heter tunnel eller tunnell eller tunell når de lager skilt? For jeg har sett alle variantene, og jeg får vondt i OCD'en min. Men nå irriterer jeg meg også over skiltet som henger på et stort metallgjerde, med flere betongblokker foran, tvers over veien mellom parkeringshuset og byggeområdet her, hvor det står "veien er stengt." No shit, Sherlock!

1 time siden, Siri skrev:

Det var nok en hint om at du trenger ny bil :D 

Ja, om de spanderer, så skal vi vel få til en avtale på det :D 

1 time siden, Siri skrev:

Jeg hørte ham for mange herrens år siden på en eller annen diger liveopptreden - det var like falskt da også... jeg lar ikke tvilen komme ham til gode lenger. 

*fnise*

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 timer siden, Belgerpia skrev:

Næææ... den dama har aldri sunget bra - hun er jo like tondedøv som ei ku  og live har hun jo aldri truffet en eneste tone - fysjom - det har vært supersurt fra a til å.  Hun hørtes ikke så gal ut på plate - men der kan de fikse mye med miksebord - live derimot har hun vært helt og fullstendig fryktelig siden Dollie DeLuxe dagene. Fysjom. *ler* Erindrer et innslag på TV der Adrian og Bjørnov opptrådde - og Bjørnov ER jo virkelig musikalsk, hun spilte piano og Adrian sang - og du kunne se at Bjørnov krympa seg der hun satt hver gang Adrian bomma på en tone (relativt ofte faktisk). Hun skal imidlertid ha for at hun gir jernet da - selv om hun minner litt om de som kommer på Idol audition i USA og tror de kan syne fordi mamma og pappa har sagt de er verdens flinkeste..
Glad hun er ute av Stjernekamp.

Begynte å lure på om jeg var den eneste som husker Adrian slik. Tenker på den pistrete stemmen i «Lenge leve livet». Måtte google litt og fant denne:

 

Kan, om jeg legger godviljen til, tenke at hun var ørlite rusten på lørdag, men hun var ganske skrekkelig i gamledager også. Treffer rimelig godt på det der høyeste «a a a aa a aaaa a a»-partiet, men ellers er det rett og slett grusomt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

47 minutter siden, SFX skrev:

Det er sant, en god artist må ikke ha en klassisk optimal stemme - det er vel så mye entertainment og showpakka. Men de youtubevideoene jeg har sett av Adrian i Stjernekamp er ikke akkurat aristeri heller...

Hehhee, nei, det virker vel som om hun bare klamret seg til en fordums karriere som forlengst er over... Ingrid Bjørnhov derimot - HUN er artist, hun :D 

47 minutter siden, SFX skrev:

A Nightmare Before Christmas...

:lol: 

47 minutter siden, SFX skrev:

Ja, det er mange skilt der ute som irriterer meg, jeg kan ta dem alle sammen. Kan for eksempel noen bli enig om det heter tunnel eller tunnell eller tunell når de lager skilt? For jeg har sett alle variantene, og jeg får vondt i OCD'en min. Men nå irriterer jeg meg også over skiltet som henger på et stort metallgjerde, med flere betongblokker foran, tvers over veien mellom parkeringshuset og byggeområdet her, hvor det står "veien er stengt." No shit, Sherlock!

Tunnel er vanskelig, det... :aww: 

47 minutter siden, SFX skrev:

Ja, om de spanderer, så skal vi vel få til en avtale på det :D 

:teehe:

47 minutter siden, SFX skrev:

*fnise*

:whistle: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...