Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå September!


Guest *Kat84*
 Share

Recommended Posts

  • Svar 2.7k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg er så lykkelig nå! Det første som møtte meg da jeg og søsteren min dro for å lete i dag var nøklene mine som hang på et gjerde rett ved bilen!!! [emoji3][emoji3][emoji3] Hadde egentlig mistet håpe

SÅH letta nå! Det var far og yngste sønn som var her, de likte Uno kjempegodt! Uno oppførte seg fint, selv om han stjal en sko... De var inne og kosa litt, så gikk vi ute en liten runde og kasta litt

Hjemme fra jobbintervju - kryss fingrene for at de andre 5 som var til intervju har driti seg ut...

Posted Images

21 minutter siden, Eliandrea skrev:

Tror jeg ville sagt det der at der mistet dere en kunde, evt. sendt epost. Er bare ikke ok og både være dyr og i tillegg ikke engang vite om man skal være såpass dyr. Syns det er utrolig snikete.

Vet du hvor det er billigst? Lurer på om det vlir noen utstillingsturer utenlands til enste år, og kjekt å vite når man ikke helt har oversikten ?.

Jeg har betalt 404 kr for ormekurer i sommer for  5 hunder hos Dyrenes Venn Strømsø. Hatt med kuren selv.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

15 timer siden, Snoffe skrev:

Akkurat nå står en unik mulighet for meg til å få gjøre noe jeg har drømt om kjempe lenge! Det er svært få ting jeg har så lyst til å gjøre som dette! Men fordi jeg har en helvetes dritt sykdom så kan jeg ikke gripe muligheten. I stede må jeg bare sitte hjemme, med minimum(!) 20 timer hvile om dagen for at jeg skal ha det noegenlunne godt, og vente på at det kanskje en gang i fremtiden vil komme noe som vil gjøre meg litt bedre. 

Man skulle kanskje tro at etter nesten 10 år med å måtte avslå fra alt man har lyst til og ønsker av fremtidsplaner og bidrag til samfunnet, at man blir vandt med å måtte takke nei til alt. Men nei, man blir ikke vandt til det! Jeg blir like skuffet i dag som dermed jeg gjorde i starten!

Og folk kan si hva de vil, men har man ikke selv opplevd dette så har man ingen som helst anelse om hvordan det er! For folk som nettopp har blitt kjent med meg så tror de at det er nytt, at man bare må tenke positivt og at man snart vil kunne gjøre ting. Jeg er så dritt lei av sånt, dritt lei! Jeg er lei meg på grunn av alt jeg ikke kan gjøre! Og det har jeg **** meg rett til å være! 

Det er veldig lov å være lei seg, og det er lov å være frustrert. Vet ikke hva det var du ikke fikk gjort, men håper det dukker opp noe mindre krevende du kan få vært med på og få glede av ?.

10 minutter siden, Siri skrev:

Jeg synes det er greit å ha med ormekuren selv ja - jeg er usikker på om veterinærene på utstillingen har det med seg faktisk. De bruker å ha to tidspunkt oppgitt for når de har slik ormekurbehandling på utstillingen. En litt tidlig på dagen, og en litt seint. Det kan være lurt å gi kuren på lørdag dersom dere skal med ferga hjem igjen søndag kveld. Kuren må jo gis minst 24 timer før innreise til Norge :)

Jeg tenkte jeg skulle si det i det jeg gikk ut døra, men jeg er ikke så himla snartenkt og rapp i kjeften, så jeg gikk bare :lol: 

Er kanskje ikke nødvendigvis en dårlig egenskap å ikke alltid la temperamentet styre tungen ?? ?

Akkurat nå, SFX skrev:

Damn, Glam!

Han skal bli pappa, og ultralyd avslører et stort kull!

Hva får hannhunder i slike anledninger hvor Mannemanner røyker sigar? :-D 

Grattis! Og oksemuskel ?

Akkurat nå, MollyC skrev:

Jeg har betalt 404 kr for ormekurer i sommer for  5 hunder hos Dyrenes Venn Strømsø. Hatt med kuren selv.

Tusen takk ?.

 

Ellers fant jeg ut at snakk om kanskje endring av tollgrense var en fin unnskyldning for å gå på etsy og bestille to halsbånd og et kobbel til en kanskje fremtidig valp som det ikke en gang er sikkert blir noe av. Trenger ikke så mye grunn ?. Nå lurer jeg på om jeg skal bestille ett til utstillingsbånd i skinn, de er veldig fine...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 hours ago, Snoffe said:

Når folk holder på sånn så får jeg lyst til å skrike til dem at det ikke er sånn det fungerer. Dessverre så mener mange det godt, men man blir litt lei til slutt. Og så er det forventet at man må ta i mot deres "råd" uansett... *Sukk*

Ikke bare forventer de at du tar i mot rådet dems, men de tror de er det første som har kommet med det :lol: "Åh, sier du det ja? Ja, men det prøvde jeg i 2005, det funka ikke" :aww::D 

6 hours ago, Snoffe said:

Det er dette jeg også prøver å svare. Men ingen ser ut til å ville høre, fordi jeg er like gammel som studentene :aww: at jeg ikke har framtidsutsikter med jobb der min økonomi vil bli bedre er vist et ikke tema, for man kan jo jobbe som ufør må vite...

hehe.. Jeg snakka med en fra et firma i stad som lurte på inntektene mine, og jeg sa jeg var ufør, og da ville han ringe tilbake om 6 mnd for da var jeg kanskje tilbake igjen i jobb :rolleyes: Eh nei. Er det noen forandring i situasjonen min om 6 mnd så er det fordi jeg er nyoperert og rekonstruert og ombygget, liksom :teehe: 

5 hours ago, Siri said:

Men det er jo verdt å teste det ut - selv om du tror det er humbug :lol: 

Klart det er! Jeg regner med at jeg får muligheten til å være gjest hos dem ganske snart igjen, så får vi se om senga fungerer da, og om det er verdt flytting av senger osv :P 

4 hours ago, Ganzie said:

Jeg pleier å spørre om de virkelig vil bytte? Smerter og store plager samt null overskudd og studentøkonomi resten av livet? Velge mellom å støvsuge huset eller handle mat den dagen? Og betale for alle store utskeielser (som en dag på utstilling) med to dager på sofaen med høy feber og store smerter?
Og det med studentøkonomi gjør med så forbannet at jeg ser litt rødt når jeg får høre den. For som du sier (og som jeg pleier å si) det er tidsbegrenset, det er (relativt) frivillig, og når de er ferdig utdannet tjener de omtrent (minimum) tre ganger så mye som det jeg har utbetalt resten av livet. 
Men for all del, vær dritmisunnelig på oss uføre, vi som suger penger ut av statens pengesekk og er på evig ferie, og som bare sutrer:getlost:
Pleier å si til de som er verst med positiviteten sin at de må gjerne leve en måned som meg, velge mellom å bytte ut den buksa som er sydd i skrittet fire ganger eller middag i en uke, velge mellom å støvsuge huset eller gå tur med hunden (eller ut med venner for de som er så sosiale:aww:), og så kan jeg banke dem med et balltre så får de litt av smertene også:aww:

Jeg bytter nemlig veldig gjerne:D

Det pleier jeg å svare og, men jeg gir de en uke å bytte på. De færreste vil, merkelig nok. 

4 hours ago, Ganzie said:

Synes forøvrig den senga bør flytte inn hos deg en stund, sånn magnetting er ikke nødvendigvis bare tull:ahappy: 
 Sånn i motsetning til homeopati og alle disse leverrens-kurene, tarmrens ovs. Jeg pleier å fnyse ekstra høyt og gi beskjed om at jeg er heldig som har en lever som heldigvis fungerer sånn bortimot normalt, og faktisk "renser" seg selv, og tarmen renser definitivt seg selv:aww:

Jeg hadde et magnet-armbånd, men det kunne jeg ikke bruke, for det håndleddet det hang ved ble kjempeømt og vondt. Jeg tror ikke det har så mye med magnet-delen av det å gjøre, for det blir jeg av alt som skal sitte på armen. Men jeg hadde en eller annen krystall som anheng i et kjede som skulle suge sykdommen ut av meg (for ja, noen ganger så er man desperat nok til å prøve ting man egentlig veit ikke funker.. Håpet kan ingen ta fra oss), og den blir jeg faktisk verre av hver gang jeg tar den på meg. Veit ikke hvorfor det er sånn, jeg er sånn generelt følsom for smykker, har nikkelallergi og litt sånt, men akkurat det med den krystallen veit jeg ikke hva det er med som jeg reagerer på. 

4 hours ago, Ganzie said:

Derfor vaksinerer jeg alltid mine valper ved 8 uker dersom de ikke er vaksinert ved henting. For jeg jobber på dyreklinikk og dermed er smittepresset høyere enn for mange andre, og jeg drar på utstillinger/konkurranser og ikke minst er mye på trening. 
Noen hyler om at "så små valper tåler ikke vaksine", og min favoritt: "xx rase er så spesiell at de ikke tåler vaksine".
 Jeg tar uansett heller en valp som er litt sjaber i magen en kveld, enn en død valp. 

Vi vaksinerte våre når de var på helsekontroll og ble chippa, da er de kanskje dårlige i magen den dagen/natta, og så er det over. Da veit jeg at de i det minste er vaksinert mot parvo! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, SFX skrev:

Tusen takk!  Men med tanke på anledningen, er det ikke litt bestialsk å feire med å tygge snopp? Eller fører det til enda mer suksessrik Glamsnopp senere?

Jeg er sikker på det fører til en strålende videre karriere som avlshann! Sigar får meg uansett alltid automatisk til å tenke på Clinton-saken, så da passet det enda bedre (og nå lurer jeg på om det er på tide at jeg viser meg selv ut av denne tråden ?).

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herregud, hva er det jeg bekymret meg for!? Jeg er så dramaQueen når det kommer til bikkjene :sleep: Tuva er fin fin hun, litt stiv i hofta og ene kneet, men det skal jo bare mangle mtp forkalkningene og alderen :ahappy: Forandringene på haken er nok noe bakterielt, så jeg har fått noen wipes til å rense med, hun hadde litt sånn i tannkjøttet og. Så blir det ikke borte eller blir værre så kan det ha noe med mage/tarm og gjøre, men det vil vi ikke ha noe av så nå skal det bli borte :sleep:

 

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 hours ago, Mira2.0 said:

Eller: "kan du ikke bare ta en paracet?" Kan bli morderisk av mindre

Eller gå mer tur!! 

Nå kan jeg ikke gå noe særlig tur pga vond hofte og lealøst kne, så nå er mamman min tom for råd. :lol: Da blir hun rådvill da :lol:  For gå tur er nemlig hennes kur for absolutt alt her i verden. *fnis* 

Og migrene, nei det var vel bare å ta seg sammen og jobbe gjennom det. Til hun dro på jentetur med ei som var plaget veldig med migrene, men for henne var magnesium mirakelkur. At det ikke hjelper på min migrene, det er ikke så farlig, jeg MÅ ta magnesium. :aww: 

 

Jeg drømte om Hottie for første gang i natt. :wub: Herregud som jeg savner henne, men åååååååå så godt å "se" henne igjen :cry::wub:  

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Eliandrea skrev:

Vet du hvor det er billigst? Lurer på om det vlir noen utstillingsturer utenlands til enste år, og kjekt å vite når man ikke helt har oversikten ?.

Jeg har brukt Sandefjord Dyreklinikk (desidert billigst på å utstede pass) og Vestfold Dyrehospital. Husker ikke prisene nå, men tips er å få utskrevet piller å ha med selv :) 

---

I dag har vi hatt litt valpeshoppings! Fôr, halsbånd, litt leker, bestilt valpepakker, 100stk tissekladder, mapper til valpeinfo osv. Spent, jeg! Men Brun må nok omdøpes til Rød, for han er vanskelig å fargematche :lol:

IMG_5483.thumb.JPG.9b7338c9a96470dcee94bba639202a66.JPG

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 hours ago, Meg said:

Ja. Det værste var at de lovte meg svar på dagen, for det spurte jeg om da jeg ringte for å bestille time. Men da jeg var der og hadde tatt prøven. så viste det seg at de hadde ikke analyseutstyr, men sendte prøvene til en annen klinik i samme kjede. MEN det skulle gå fort det, så ikke noe problem. Dagen etter, i 14-tiden, hadde jeg fortsatt ikke hørt noe, så jeg ringte opp - og det viste seg at eh, nei altså, prøven var ikke sendt inn enda den... så både dyrt og dårlig service. Nei takk.  Jeg valgte den klinikken for å spare tid (kunne ta en kjapp pause fra arbeid), men det ble både dyrere og dårligere enn der jeg pleier å gå så .. nei. 

 

Jeg tenkte også jeg skulle være lur og spare meg litt tid i forbindelse med progtest. Det var ikke veldig lurt :lol: Fikk jo ikke svar dagen etter at prøven var tatt (fredag), og fant ut at den hadde de sendt med vanlig post. Ringte NVH onsdagen etter, men den prøven hadde de aldri fått. Ga imidlertid klar beskjed om at de 1800,- skulle betales tilbake, og fikk det da :P 

Hjemme. Det har kommet container for hageavfall så skal ut og tømme trillebår og klippe bort noen greiner etterpå. Får gjøre det før tur, slik at det fremdeles er plass i containeren..

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sånn er jeg også... hele dagen min blir faktisk ødelagt dersom jeg går og venter på en telefon jeg vet skal komme, men ikke når... også går det selvsagt ikke an å ringe selv :aww: 
Akkurat nå er jeg ganske irritert - og litt småmuggen. Skulle gi hundene ormekur etter hjemkomst fra det O Store Utland. Det første jeg blir møtt med, er jo et spørsmål om HVORFOR jeg skal gi ormekur. Det er jo OK egentlig, men siden jeg har løpt ned dørene på denne klinikken i hele sommer for å få orden på alle vaksiner og ormekurer før jeg skulle reise utenlands (jeg var vel der hver 14. dag i mange uker), så syntes jeg nesten det var litt rart at veterinæren ikke kjente meg igjen... men ok. Ormekurer gitt - og regningen kom på over 700 kr for to hunder. De gangene jeg har vært der tidligere har det kosta 508 kr. HVER gang. Nå skulle vet'en faktisk ha dobbelt honorar - for de fyller jo ut TO pass. Det er jo i og for seg riktig, men de fleste veterinærkontor jeg har vært hos gir jo gjerne samlerabatt når man kommer med mer enn en hund - ikke minst for noe så tåpelig som denne ormekuren. Da jeg nevnte at jeg hadde betalt bare 508 kr tidligere, ble vet'en litt usikker, nevnte noe om at de hadde diskutert dette dem i mellom noen ganger i sommer, men nå ble hun litt usikker. Så hun skulle da skrive opp til neste gang at de evt skyldte meg penger dersom de likevel IKKE skulle ta dobbelt honorar... Jeg vet jammen meg ikke om det blir noen "neste gang" der... Veterinæren i Tsjekkia tok ikke ei krone for å gjøre samme jobben... 
Hvilken klinikk var dette?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 timer siden, Siri skrev:

Med mindre du har oppgaver under stevnet ifm arrangementet, så skjønner jeg liksom ikke hva folk skal mumle i krokene om? ER det ikke din avgjørelse om du vil stille eller ikke liksom? 

Det står visstnok i reglene at du skal starte hvis du ikke har gyldig fravær.

6 timer siden, SFX skrev:

Jeg skulle gått stevne på søndag, men da det nærmet seg kjente jeg bare at jeg ikke orket, jeg ville heller sove lenge og slappe av. Jeg var kjempesliten, men en føler jo at en må dra for ikke å kaste bort pengene, for å treffe de en har avtalt å møte, for å jakte titler og opprykk. Men jeg ble hjemme, og det var fantastisk deilig! Har du muligheten, så gjør du som du vil. Det er ikke så lett å motivere hunden heller, om en selv er helt tom.

Du har helt rett, og jeg har så lyst til å bli hjemme... men kanskje jeg føler meg hakket bedre i morgen..

1 time siden, SFX skrev:

Tusen takk!  Men med tanke på anledningen, er det ikke litt bestialsk å feire med å tygge snopp? Eller fører det til enda mer suksessrik Glamsnopp senere?

Snopp fører til mer snopp!! Grattis til Glam

Akkurat nå, mokken skrev:

Fy søren for en feststemning i Bergen! Jeg blir helt rørt jeg :wub:  :icon_redface:

Jeg blir også rørt, og himla misunnelig... så håper jeg at alt går bra for alle opp til Fløyen- det ser helt vilt ut. 

 

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

For en gang skyld skulle jeg ønske at jeg var i Bergen :lol:

Også kunne det vært greit om Tuva måtte operere kneet, for da kunne hun ikke stilt i Lillestrøm og jeg kunne dratt til sesongåpningen i langrenn på Beitostølen med god samvittighet :lol: Men det er siste året hun kan bli norsk vinner (ikke det at hun kommer til å bli det :P) og Beitostølen er jo hvert år...

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

53 minutter siden, maysofie skrev:

Jeg har brukt Sandefjord Dyreklinikk (desidert billigst på å utstede pass) og Vestfold Dyrehospital. Husker ikke prisene nå, men tips er å få utskrevet piller å ha med selv :) 

---

I dag har vi hatt litt valpeshoppings! Fôr, halsbånd, litt leker, bestilt valpepakker, 100stk tissekladder, mapper til valpeinfo osv. Spent, jeg! Men Brun må nok omdøpes til Rød, for han er vanskelig å fargematche :lol:

IMG_5483.thumb.JPG.9b7338c9a96470dcee94bba639202a66.JPG

Navneendring til rød gir deg jo ett rødt hjerte og, så slipper du å bruke bajse-emoijen :lol: (jeg vet den er diskutert til en is. Men jeg nekter:teehe:.) 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for innspill. Jeg har nå bestemt meg for å stå over stevnet, og gitt beskjed til de andre som skal. Det blir vel litt sure kommentarer- men jeg orker ikke være med. 

Nå er det bare å jobbe med sin dårlige samvittighet. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det sto en hund i bånd utenfor jobben min i dag, eieren jobbet med noe murgreier. Mens jeg var inne tenkte jeg at det må da ha vært en beaucheron. Da jeg gikk ut spurte jeg. Neida, det er blanding av schäfer og rottweiler, sa eieren. Skal passe munnen min heretter. :icon_redface: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det sto en hund i bånd utenfor jobben min i dag, eieren jobbet med noe murgreier. Mens jeg var inne tenkte jeg at det må da ha vært en beaucheron. Da jeg gikk ut spurte jeg. Neida, det er blanding av schäfer og rottweiler, sa eieren. Skal passe munnen min heretter. :icon_redface: 
Synes beucheron har litt "blandingshund utseende", så jeg hadde sikkert tatt feil og [emoji3]
  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg klipt ned to uønskede trelignende vekster, den ene ved verandatrappa og den andre inne i hekken, og kvittet meg med hageavfallet. Byttet ikke bukse for jeg skulle jo bare pusle med noen trær. Det jeg ikke tenkte på var at trillebåra var full av skitt :pinch: Jaja, den er vaskbar :P 

Tusle ut på en liten tur i sola da! Blir liten tur ja, har gått og gått i dag (inspeksjon pluss to dobbelttimer med K&H) så er sliten i beina.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, Line skrev:

Da har jeg klipt ned to uønskede trelignende vekster, den ene ved verandatrappa og den andre inne i hekken, og kvittet meg med hageavfallet. Byttet ikke bukse for jeg skulle jo bare pusle med noen trær. Det jeg ikke tenkte på var at trillebåra var full av skitt :pinch: Jaja, den er vaskbar :P 

Tusle ut på en liten tur i sola da! Blir liten tur ja, har gått og gått i dag (inspeksjon pluss to dobbelttimer med K&H) så er sliten i beina.

Uff, hagen min hyler, det er hundre ting som burde vært gjort. Men når jeg kommer fra jobb er jeg sliten og sulten, etter å ha spist begynner det å bli kveld. Men i helga, da skal det jobbes. Må klippe gress og rydde i rhododendronbedet, der skal jeg nemlig grave ned asken som kom i posten i dag. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Så er det jo koselig å planlegge og drømme litt også Har du noen tanker om hvilken rase du kan tenke deg i fremtiden?
    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...