Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå September!


Guest *Kat84*
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, Kaisen said:

Jeg får ikke tærne inn en gang så de er ganske mye for små... litt irritert siden jeg så på hvilke raser som passet den str. Men tenker å bruke angreskjemaet å sende de tilbake. Ble 400 kr med frakt liksom. Men usikker på om jeg skal bestille en eller to str større :lol:

De er knøttsmå :P nå har jeg vært flittig bruker av disse sokkene selv i det siste, etter Aron måtte sy flere sting i tredeputa. Jeg har brukt grønne og lilla sokker. Han er en drever på 20kg liksom, så i følge skjema skulle han vel hatt langt mindre størrelse. Når han har gått med vanlig cordura-sokk under har de grønne vært fine. Uten sokk under har de vært fine i åpningen synes jeg, men blir for stor rundt poten og bretter seg litt på en måte. De lilla har vært fine uten sokk under. Husker ikke helt størrelsene på de, men mener å huske at lilla er large og grønn er xl?

49 minutes ago, laikamor said:

Forbanna er jeg.. Ligger her å hyperventilerer, gråter og får ikke puste. Burde vel sikkert ikke dele såpass på forum, men har ingen andre, så da blir det det. Leve uten han kan jeg ikke, så da må jeg bare finne meg i at planlegging utgår. Det er verdt det for å kunne ha han i livet mitt. Nei, gå fra han er ikke noe alternativ,  selv om jeg vet mange av dere ville gått fra han. Jeg er ikke der.

Sorry. Nok en gang. Ender alltid opp med å sippe på sonen. Unnskyld,  og scroll gjerne forbi!

:hug: 

 

----

jeg har vært hjemme fra jobb i to dager nå. Bihulebetennelse og i går hadde jeg i tillegg migrene med oppkast.. gleder meg til å komme tilbake på jobb i morgen, føler meg endelig litt bedre :D Skills stakkar er magesyk, oppkast og diaré, med blod...

Taipa begynner å bli diger, lagt på seg mellom 4 og 5 kg :wub: 

Aron er endelig friskmeldt etter 3 uker, og skal på trening i skogen igjen i morgen :D 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 2.7k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg er så lykkelig nå! Det første som møtte meg da jeg og søsteren min dro for å lete i dag var nøklene mine som hang på et gjerde rett ved bilen!!! [emoji3][emoji3][emoji3] Hadde egentlig mistet håpe

SÅH letta nå! Det var far og yngste sønn som var her, de likte Uno kjempegodt! Uno oppførte seg fint, selv om han stjal en sko... De var inne og kosa litt, så gikk vi ute en liten runde og kasta litt

Hjemme fra jobbintervju - kryss fingrene for at de andre 5 som var til intervju har driti seg ut...

Posted Images

4 minutter siden, Kaisen skrev:

Ja det var litt dumt.. men det lå jo med et sånn angreskjema i pakken, så jeg tenkte å sende de tilbake. Da får jeg igjen pengene og kan heller bestille noen større :)

Hvor stor er hunden din? Hadde de orange til nakenhunden. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, mushi skrev:

Hvor stor er hunden din? Hadde de orange til nakenhunden. 

Hun er jo blanding av bichon frisé, beagle og puddel. Vet ikke helt str på en frisé jeg, men hun er så og si like stor som havanaisen til svigers. Og havanais stod under de gule, derfor jeg valgte de:hmm: men de er ganske mye for små. Derfor jeg vurderer de røde også

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Kaja skrev:

Altså, jeg er enig i at dette er en situasjon som ikke er bra for @laikamor, men hadde min samboer kommet å sagt "ok, du kan få lov til å gå ut to ganger i mnd". Så hadde jeg reist. Nå er ikke jeg opptatt av å gå på byen, men jeg vil bestemme over tiden min selv. 
Det virker som at Laikamor og samboer ikke er på samme bølgelengde om hvor mye tid man skal være sammen, og kanskje tør han ikke være ærlig å si det som det er, at han vil ut å henge med venner, nettopp fordi det kommer en såppas reaksjon fra hennes side? Ond sirkel ;)

enig med dette. Samme med ord som: om man får lov til å ... Hvis man skal bestemme over noen, så må man adoptere, ikke være kjæreste. Og om man blir oppfattet som needy, så er det ikke mye sexy. Det er derfor jeg tenker at man må finne på ting alene,  og man kan fort bli mer attraktiv om man ikke er så tilgjengelig, tror jeg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

27 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

:hug:Jeg har så veldig vondt av deg! 

:console:

 

24 minutter siden, Siri skrev:

Magic Fingers!!!!! Er imponert altså :D 

Jeg har en hel fôrdunk med ProPlan som skal spises opp etter hvert, men jeg gruer nesten litt... Jeg ga dem litt av fôret da jeg fikk det, men herremin... Jeg kom på hvorfor jeg slutta med det, ja... 

Herlig!!! 

Ett av livets store mysterier antakelig :aww: 

Det er lov å sippe på Sonen altså *klem* Men jeg synes du må ta deg en alvorsprat med han der. Du kan ikke gå rundt og ha det sånn. Still litt krav til ham - f eks kan du si at ok -han kan få gå ut to ganger pr mnd. Maks. Fortell ham hvordan du har det, at det sliter deg sund, at du ikke vet om du orker mer... 

Lyspære er byttet, og jeg plukket bøtta full av tyttebær (jammen godt bøtta ikke var så stor....). Nå har jeg tyttenær for et par år framover, tror jeg :D 

 

15 minutter siden, Pixie skrev:

Ikke noe å si unnskyld for. Gud bedre så mange ganger jeg har sippet på sonen selv! 

Men du, du KAN leve uten han. Det kjennes kanskje ikke sånn nå, men det kan du. Jeg brukte mange år selv på å skjønne at joda, jeg kan klare meg helt fint uten gubben. Klart jeg ville foretrukket å leve med ham, men nå blir det jo ikke slik. Og klart det skremmer livskiten av meg å vite at jeg skal sove alene, stå for alle utgifter alene, spise alene (fordi jeg vet hvor lett det er for meg å bare la være å spise), ja det skremmer meg å bare vite at jeg kommer til å stå helt alene. Men jeg klarer også å se at det faktisk kan være bra for meg å slippe å forholde meg til en som blir sur når jeg stiller spørsmål han ikke har lyst å svare på, jeg slipper å føle meg ansvarlig for hans humørsvingninger, jeg slipper å måtte legge til rette for ham hele tiden. Jeg kan dra på ting uten å måtte ta hensyn til en som ikke vil være der og surmuler flere uker i forveien. Jeg kan gjøre ting jeg har lyst til og be folk på besøk, jeg kan legge meg i normal tid, jeg kan stå opp når jeg våkner uten at noen blir sur fordi jeg bråker med kaffemaskina. Jeg har bare meg selv å rydde etter. Og når jeg bryter sammen i gråt og blir liggende slik du gjør nå, slipper jeg å ligge der alene fordi han er for såret i stoltheten sin til å gidde å si unnskyld eller trøste meg. 

Si fra. Fortell ham hvordan dette faktisk er for deg, fortell ham at det faktisk går utover følelsene dine for ham at han velger deg bort på den måten. Fortell ham at om forholdet deres skal vare må begge velge hverandre. Akkurat nå velger han kompis og fest foran deg, og det er ikke greit. Noen menn må bare få det inn med t-skje, om igjen og om igjen, før de skjønner at de må forandre på ting. Og noen skjønner det aldri.

:hug: 

 

9 minutter siden, Nemi1 skrev:

uff, det hørtes ikke godt ut.

Jeg har lest hva andre har skrevet, og er nok enig med dem, men så er det dette med følelsene da...

Du er ikke for tilgjengelig da? Uansett hva han gjør så er du der. Hva med å ta igjen med samme mynt. Når han tror dere skal være hjemme og kose dere, så stikker du plutselig ut, uten at han vet om det på forhånd. Ikke en gang, men gang på gang.  Kanskje han trenger en sånn vekker. Det kan være lettere å forstå enn å si det med ord

 

Akkurat nå, Tonje skrev:

Helt greit å tømme deg her, det er fullt forståelig at du er såra og lei deg :console:.

Jeg håper han vet hvordan du har det akkurat nå? Hvordan du føler når han kjører egotrip? Om han gjør det og fremdeles ikke tar det til seg; han fortjener deg ikke. Fortjener ikke at du sitter på vent oppløst i tårer og sinne. Kjære deg, tenk deg godt om! 

 

Akkurat nå, Kaja skrev:

Altså, jeg er enig i at dette er en situasjon som ikke er bra for @laikamor, men hadde min samboer kommet å sagt "ok, du kan få lov til å gå ut to ganger i mnd". Så hadde jeg reist. Nå er ikke jeg opptatt av å gå på byen, men jeg vil bestemme over tiden min selv. 
Det virker som at Laikamor og samboer ikke er på samme bølgelengde om hvor mye tid man skal være sammen, og kanskje tør han ikke være ærlig å si det som det er, at han vil ut å henge med venner, nettopp fordi det kommer en såppas reaksjon fra hennes side? Ond sirkel ;)

Takk for tips og støtte :console: Han vet hvordan jeg reagerer, ja, fordi det har skjedd så mange ganger. Men tror ikke han forstår helt hvor vondt det er for meg.. 

Jeg kommer ikke til å oppføre meg på samme måte, da jeg synes det blir feil å poengtere noe ved å gjøre det samme selv. Da kommer han vel bare til å si at "du gjør jo det samme, så hvorfor bli sur på meg?".

Problemet er ikke at han drar på byn med kompiser, selvfølgelig skal han få lov til det! Men når vi har avtalt en ting, så blir han invitert på fest. Han nevner det til meg, og jeg sier at hvis han vil så går han på fest. Men han vil heller være hjemme med meg siden vi har avtalt det, og siden jeg snart reiser. Så da regner jeg med at han skal være hjemme da. Plutselig ombestemmer han seg. Da blir jeg lei meg. Da kunne han sagt det med en gang, da, at han skulle dra.

Hadde dette vært første gangen så hadde jeg ikke brydd meg stort. Men dette er normalen. Og denne kompisen tilbringer han nesten mer tid hos enn han gjør hjemme. Så ja, da føler jeg meg tilsidesatt. Flesteparten av kveldene i uken legger jeg meg alene, og lurer på når gubben min skal komme hjem.

Det er altså ikke slik at jeg blir sur og lei meg bare fordi han skal ut. Men når vi har avtalt å ha en kosekveld sammen, og han kommer samme dag og sier at han skal på fest likevel, da blir jeg sur. Spesielt når han har vært hos denne kompisen nedten oftere enn han har vært hjemme den siste måneden. 

Kompisen blir sur når gubben sier nei, så han er ikke så enkel han heller. Flere ganger har gubben sagt at enten må han gjøre kompisen fornøyd eller så må han gjøre meg fornøyd. Bare veldig synd at han alltid velger kompisen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så godt å lese at du har klart å snu tankegangen din litt i forhold til å være alene nå @Pixie. Det kommer til å hjelpe deg til å klare deg helt utmerket når den tid kommer at du faktisk er helt alene :) 
 

Jeg har impulskjøpt Stephen King bøker nå. På engelsk, for alle norske/nordiske utgaver er utsolgt. 
Hvem kunne trodd at IT var så populær i bokform for tiden? :P 
Så da får jeg tilsendt IT og The Shining innen 2-5 arbeidsdager. Og alt etter hvem som leverer dette så har jeg dem i hånda 2-10 dager etter det igjen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Kaisen skrev:

Hun er jo blanding av bichon frisé, beagle og puddel. Vet ikke helt str på en frisé jeg, men hun er så og si like stor som havanaisen til svigers. Og havanais stod under de gule, derfor jeg valgte de:hmm: men de er ganske mye for små. Derfor jeg vurderer de røde også

Jeg har de røde til min tibetanske terrier på 14,5 kg. Han har mye pels og poter som er ment å bære ham godt på snø. De er stramme i åpningen men nesten litt for store rundt poten, men størrelsen under blir for liten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Nemi1 skrev:

enig med dette. Samme med ord som: om man får lov til å ... Hvis man skal bestemme over noen, så må man adoptere, ikke være kjæreste. Og om man blir oppfattet som needy, så er det ikke mye sexy. Det er derfor jeg tenker at man må finne på ting alene,  og man kan fort bli mer attraktiv om man ikke er så tilgjengelig, tror jeg

Om han ikke vil være med meg fordi jeg er venneløs så får han ha baller nok til å si fra om det, tenker jeg. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, laikamor skrev:

Om han ikke vil være med meg fordi jeg er venneløs så får han ha baller nok til å si fra om det, tenker jeg. 

 

Det var på ingen måte vondt ment, Det var mer en oppsummering av min livserfaring, Jeg beklager om det såret deg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Nemi1 skrev:

Det var på ingen måte vondt ment, Det var mer en oppsummering av min livserfaring, Jeg beklager om det såret deg

Neida, jeg skjønner hva du mener. Men jeg gidder ikke ut å leke med fantasivenner for å ikke virke needy. Prøver å finne på ting jeg og, men jeg har ingen venner å reise til 5dager i uka, så ja da er jeg en del hjemme. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sitter på Austrått :) Men heter ikke Inger  ;)
Holder smellerkurs her i helgen for brukshundklubben her. Det er veldig vakkert her ute, og hytta de har ordna til meg er helt grei, med lite kjøkken, to soverom og bad. Eneste er at jeg absolutt ikke får ta hund inn i hytta, så Lotta må sove i bilen. Ser frem til en skikkelig lang natts søvn. Og i morra tidlig skal jeg og Lotta gå en lang tur her og bare ta inn naturen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, laikamor skrev:

Forbanna er jeg.. Ligger her å hyperventilerer, gråter og får ikke puste. Burde vel sikkert ikke dele såpass på forum, men har ingen andre, så da blir det det. Leve uten han kan jeg ikke, så da må jeg bare finne meg i at planlegging utgår. Det er verdt det for å kunne ha han i livet mitt. Nei, gå fra han er ikke noe alternativ,  selv om jeg vet mange av dere ville gått fra han. Jeg er ikke der.

Sorry. Nok en gang. Ender alltid opp med å sippe på sonen. Unnskyld,  og scroll gjerne forbi!

Hva med å trene posetiv forsterking på han? Altså skryt og sant når han velger å være hjemme med deg og ikke reise på fest. Men husk på at han må få lov til å reise på fest noen ganger også

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, laikamor skrev:

Neida, jeg skjønner hva du mener. Men jeg gidder ikke ut å leke med fantasivenner for å ikke virke needy. Prøver å finne på ting jeg og, men jeg har ingen venner å reise til 5dager i uka, så ja da er jeg en del hjemme. 

Jeg tenker jo at han burde prioritere deg mer enn han gjør nettopp fordi du ikke har så mange andre å være med. Det er helt vanvittig dårlig gjort av han dette, at han gang på gang velger bort deg til fordel for kompisen. Men jeg ville samtidig stått litt mer opp for deg selv enn det du gjør. Ikke si at om han vil på fest så drar han på fest - dere hadde avtalt en kveld for dere to, og da får han faktisk holde seg til det. Også bør dere kanskje ta en prat om hvorvidt forholdet er viktig for dere begge to, og hvorfor, evt. hvorfor ikke? For det virker jo ikke som det fungerer optimalt for noen av dere :console: 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine
Akkurat nå, laikamor skrev:

:console:Takk for tips og støtte :console: Han vet hvordan jeg reagerer, ja, fordi det har skjedd så mange ganger. Men tror ikke han forstår helt hvor vondt det er for meg.. 

Jeg kommer ikke til å oppføre meg på samme måte, da jeg synes det blir feil å poengtere noe ved å gjøre det samme selv. Da kommer han vel bare til å si at "du gjør jo det samme, så hvorfor bli sur på meg?".

Problemet er ikke at han drar på byn med kompiser, selvfølgelig skal han få lov til det! Men når vi har avtalt en ting, så blir han invitert på fest. Han nevner det til meg, og jeg sier at hvis han vil så går han på fest. Men han vil heller være hjemme med meg siden vi har avtalt det, og siden jeg snart reiser. Så da regner jeg med at han skal være hjemme da. Plutselig ombestemmer han seg. Da blir jeg lei meg. Da kunne han sagt det med en gang, da, at han skulle dra.

Hadde dette vært første gangen så hadde jeg ikke brydd meg stort. Men dette er normalen. Og denne kompisen tilbringer han nesten mer tid hos enn han gjør hjemme. Så ja, da føler jeg meg tilsidesatt. Flesteparten av kveldene i uken legger jeg meg alene, og lurer på når gubben min skal komme hjem.

Det er altså ikke slik at jeg blir sur og lei meg bare fordi han skal ut. Men når vi har avtalt å ha en kosekveld sammen, og han kommer samme dag og sier at han skal på fest likevel, da blir jeg sur. Spesielt når han har vært hos denne kompisen nedten oftere enn han har vært hjemme den siste måneden. 

Kompisen blir sur når gubben sier nei, så han er ikke så enkel han heller. Flere ganger har gubben sagt at enten må han gjøre kompisen fornøyd eller så må han gjøre meg fornøyd. Bare veldig synd at han alltid velger kompisen.

Klem :hug: Men det jeg har uthevet: det er rasen mannfolk vi har med å gjøre. Når det så tydelig ikke er det samme for deg så kan du ikke si at hvis han vil på fest så skal han få dra på fest. Mannfolk må få klare beskjeder om hva vi ønsker og forventer, for de skjønner ikke når vi sier en ting, men egentlig mener en annen :aww: 

--

AN ligger jeg på sofaen med en forslått kropp. Hadde vondt i rygg og knær tidligere i dag, men en teit tabbe førte til en flyvetur som endte med svalestup i gulvet, og vips så har jeg vondt i hele kroppen :aww: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, lijenta skrev:

Hva med å trene posetiv forsterking på han? Altså skryt og sant når han velger å være hjemme med deg og ikke reise på fest. Men husk på at han må få lov til å reise på fest noen ganger også

Prøver på det.. Ikke direkte ros, men jeg kan gjerne fortelle hvor glad jeg er for å ha han hjemme en kveld osv.

Som sagt så sier jeg ikke at han ikke får lov til noe. Er ikke sånn at jeg nekter han å gå på fest. Men når vi avtaler noe, og han driter i det, da blir jeg sur. Spesielt siden store deler av tiden hans blir tilbragt hos denne kompisen.

 

 

 

Men jeg skal ikke plage dere mer med mine problemer. Setter veldig stor pris på støtte og velmente råd og tips :console: Sonen er god å ha. Skal prøve å sove litt. Skal hente han inatt, så sikkert lurt å sove litt før det.

 

Edit: @Christine Sikkert sant. Men om han vil noe annet enn vi har avtalt, men ikke vil si nei selv, så spør han gjerne meg om "lov". Så hvis jeg sier vi har jo avtalt sånn og sånn, så kan han si til kompisen at han ikke fikk lov av meg. Så da sa jeg at han fikk velge selv, for jeg vil ikke være den som sier han ikke får lov. Synes det er dårlig gjort å gjøre det på den måten, å gjøre meg til den kjipe som sier nei. Men han valgte jo da selv å si nei til festen, og vi var enige om kosekveld begge to. Helt til han kom hjem fra jobb idag. Da skulle han plutselig på fest likevel.

Som sagt: det er ikke denne ene hendelsen som gjør at jeg reagerer som jeg gjør.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, laikamor skrev:

Prøver på det.. Ikke direkte ros, men jeg kan gjerne fortelle hvor glad jeg er for å ha han hjemme en kveld osv.

Som sagt så sier jeg ikke at han ikke får lov til noe. Er ikke sånn at jeg nekter han å gå på fest. Men når vi avtaler noe, og han driter i det, da blir jeg sur. Spesielt siden store deler av tiden hans blir tilbragt hos denne kompisen.

 

 

 

Men jeg skal ikke plage dere mer med mine problemer. Setter veldig stor pris på støtte og velmente råd og tips :console: Sonen er god å ha. Skal prøve å sove litt. Skal hente han inatt, så sikkert lurt å sove litt før det.

Det er bare som et forslag. Noen klarer å dressere andre mennesker med posetiv forsterking. Jeg måtte trene på flere mennesker før det slo inn og jeg begynte å finne de rette ordene. Det er en fin måte å få folk til å gjøre ting en gjerne vill. Noen vil da missbruke det hvis dem mestrer det godt. Tror ikke du ville missbruke det. 

Det er altid sårt å være så alene og en er så utrolig sårbar. Sett deg heller ned nå og skriv opp alt du er flink til. Selv om det er noe dritt at han reiser på fest nå som du skal være vekk så lenge

Lenke til kommentar
Del på andre sider

46 minutter siden, laikamor skrev:

Prøver på det.. Ikke direkte ros, men jeg kan gjerne fortelle hvor glad jeg er for å ha han hjemme en kveld osv.

Som sagt så sier jeg ikke at han ikke får lov til noe. Er ikke sånn at jeg nekter han å gå på fest. Men når vi avtaler noe, og han driter i det, da blir jeg sur. Spesielt siden store deler av tiden hans blir tilbragt hos denne kompisen.

 

 

 

Men jeg skal ikke plage dere mer med mine problemer. Setter veldig stor pris på støtte og velmente råd og tips :console: Sonen er god å ha. Skal prøve å sove litt. Skal hente han inatt, så sikkert lurt å sove litt før det.

Vet du, hele situasjonen er så ekstrem, og jeg tror at du en vakker dag våkner og ser det. Han lover deg å være hjemme siden det er den siste helgen på en stund dere har sammen, så driter han i det og går ut med en kompis likevel, og så skal du stå opp i natt og være sjåfør?! Ser du ikke selv hvor grundig du blir tråkka på?

  • Like 19
Lenke til kommentar
Del på andre sider

23 minutter siden, Monikawt skrev:

De er knøttsmå :P nå har jeg vært flittig bruker av disse sokkene selv i det siste, etter Aron måtte sy flere sting i tredeputa. Jeg har brukt grønne og lilla sokker. Han er en drever på 20kg liksom, så i følge skjema skulle han vel hatt langt mindre størrelse. Når han har gått med vanlig cordura-sokk under har de grønne vært fine. Uten sokk under har de vært fine i åpningen synes jeg, men blir for stor rundt poten og bretter seg litt på en måte. De lilla har vært fine uten sokk under. Husker ikke helt størrelsene på de, men mener å huske at lilla er large og grønn er xl?

Stemmer at lilla er L og grønn er XL ja :) det er jo litt drøyt at en på 20 kg må ha de største sokkene, som etter skjema skal passe til rotweiler, mastiff og st.bernards hund liksom:lol: så står det også: please use your best judgement.

Jaha.. og hvordan skal det gå an liksom, når de er så bitte små:P

5 minutter siden, Pixie skrev:

Jeg har de røde til min tibetanske terrier på 14,5 kg. Han har mye pels og poter som er ment å bære ham godt på snø. De er stramme i åpningen men nesten litt for store rundt poten, men størrelsen under blir for liten.

Mi veier 8 kg.. hun har en del pels rundt potene hun også, så er også redd for at oransj blir for små i åpningen. Da er det nesten bedre hvis de rød er passelige i åpningen, og heller litt store ellers. Vi skal jo ikke bruke de sånn kjempe mye. Eller...okey, hver dag det er vått ute når vi går den lengste turen:lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Symra&Pippin skrev:

Vet du, hele situasjonen er så veldig ekstrem, og jeg tror at du en vakker dag våkner og ser det. Han lover deg å være hjemme siden det er den siste helgen på en stund dere har sammen, så driter han i det og går ut med en kompis likevel, og så skal du stå opp i natt og være sjåfør?! Ser du ikke selv hvor grundig du blir tråkka på?

Vel, det er mest fordi jeg vil ha han hjem. Han kunne fint sovet på sofaen hos kompisen, men da hadde han ikke kommet hjem før langt utpå dagen i morgen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Symra&Pippin skrev:

Vet du, hele situasjonen er så veldig ekstrem, og jeg tror at du en vakker dag våkner og ser det. Han lover deg å være hjemme siden det er den siste helgen på en stund dere har sammen, så driter han i det og går ut med en kompis likevel, og så skal du stå opp i natt og være sjåfør?! Ser du ikke selv hvor grundig du blir tråkka på?

Her er jeg HELT enig! Dette er jo totalt vilt! Og du har satt deg selv i samme situasjon før. Du er ikke en dørmatte. Du har følelser og du skal bli behandlet med respekt. Hvorfor sa du ikke nei etter sist - og spesielt etter hvordan reaksjonene er inne ble da. Exen min var på fest uten meg ofte og da fikk han jaggu komme seg hjem selv. Om han sov hos en venn eller i en grøft la jeg meg ikke opp i, det var uaktuelt at jeg hentet. Dagen derpå tok han buss eller ble kjørt. Funket ikke det hentet jeg han. 

Du er et individ og vil klare deg utmerket uten han. Meld deg inn i en hundeklubb, gå turer gjennom DNT, start på et treningssenter hvor man trener mye sammen som kampsport, bryting eller crossfit. Pønsk ut noe så du kan få deg noe sosial omgang du kan leve litt på om kveldene. Jeg har stor tro på deg. :) Det må du også ha! 

 

Akkurat nå, laikamor skrev:

Vel, det er mest fordi jeg vil ha han hjem. Han kunne fint sovet på sofaen hos kompisen, men da hadde han ikke kommet hjem før langt utpå dagen i morgen. 

Og så? Henter du han ligger han vel og sover i samme tidsrom som han hadde vært hos kompisen?

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Så er det jo koselig å planlegge og drømme litt også Har du noen tanker om hvilken rase du kan tenke deg i fremtiden?
    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...