Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå September!


Guest *Kat84*
 Share

Recommended Posts

Akkurat nå, *Kat84* skrev:

Du får nok en magefølelse til slutt. Det er jo langt fram, så du har jo god mulighet til å utforske frem til da :)
Masse lykke til i hvert fall! :D 

Jeg håper det! Har jo en plan om å gå innom universiteter også for å snakke med rådgiver og elever der. Tror nok det ordner seg :) Kjenner dog at det kommer til å bli lenge å være hundeløs i enda 5 år hvis jeg ender i Seoul. Men samtidig er det sp spennende med nytt land, så det går seg nok til etter hvert det også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 2.7k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg er så lykkelig nå! Det første som møtte meg da jeg og søsteren min dro for å lete i dag var nøklene mine som hang på et gjerde rett ved bilen!!! [emoji3][emoji3][emoji3] Hadde egentlig mistet håpe

SÅH letta nå! Det var far og yngste sønn som var her, de likte Uno kjempegodt! Uno oppførte seg fint, selv om han stjal en sko... De var inne og kosa litt, så gikk vi ute en liten runde og kasta litt

Hjemme fra jobbintervju - kryss fingrene for at de andre 5 som var til intervju har driti seg ut...

Posted Images

2 timer siden, Symra&Pippin skrev:

Nei, det får vel bli beardis igjen. Verdens snilleste, vakreste og morsomste rase. Som krever mer pelsstell enn de aller fleste andre raser. Men jeg trenger ikke å støvsuge så ofte.

 

Jeg får helt flass av tanken på røyting, helt greit hos andre - men ikke her ass. Kontrollert røyting og pelsstell er tingen, man velger jo tross alt hvor mye jobb en vil ha :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

26 minutter siden, Raksha skrev:

Ja skjønner, nei brudd har jeg ingen tro på at det er, heldigvis. Kjennes veldig muskulært ut, om du skjønner.  Hun ramlet og landet så selve foten ble sitende fast under henne og leggen fikk mye vekt på seg, men det var jo med ryggen, så ingen skarpe kanter eller kutt/spark, bare vekt. Og mykt underlag. Men 500kr hest er mye vekt uansett, liksom. Har hypermobilitet i både ankel og kneledd, så tipper kneppet var derfra, men veterinæren høre kneppet og var på nippet til å ringe ambulanse. :lol:  Huff, litt galgenhumor må man ha... Det er VELDIG vondt å belaste kneet , vondt på baksiden av kneeet, når jeg reiser meg opp, misforstå meg rett. Type veldig. Utifra det du skriver så er det nok bare mørbanket... 

Men da konkluderer jeg med at jeg avventer noen dager og ser :)

 

Det er lyden som gjør at jeg ville sjekket det. Men hadde ventet til mandagen for å kontakte fastlegen ja. 

Ellers så er jeg å vandt til hypermobile ledd og ja muskler og sant som væskefylte blærer kan gjøre vondt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, lijenta said:

Det er lyden som gjør at jeg ville sjekket det. Men hadde ventet til mandagen for å kontakte fastlegen ja. 

Ellers så er jeg å vandt til hypermobile ledd og ja muskler og sant som væskefylte blærer kan gjøre vondt

Knepper støtt og stadig i meg, så trenger ikke være noe mer enn det. Må inn og få en sjekk på hofta mi uansett, så kan ringe og bestille time i morgen, så ser jeg an om jeg føler jeg trenger akutt-time eller om jeg føler jeg kan vente litt ja. Men blir krykker noen dager uansett ja, hvertfall når jeg skal til sivilisasjon og inn ut og ut av biler/trapper/tog ol. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Våknet klokken 6 av at røykvarslere ringte. Heldigvis bare en overivrig røykvarsler denne gangen... 

Men det var fint å se at det er mørkt ute så tidlig :aww: små gleder og alt det der :aww: 

Nå får jeg nok ikke sove igjen på noen timer... Kroppen er teit for tiden, eller den oppfører seg som forventet. Jeg skulle bare ønske at den ikke var sånn. 

Får vel stå opp snart å åpne til hønsene...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 hours ago, puddellover said:

Jeg får helt flass av tanken på røyting, helt greit hos andre - men ikke her ass. Kontrollert røyting og pelsstell er tingen, man velger jo tross alt hvor mye jobb en vil ha :D

Tsk, det er da litt kos å jakte hybelkaniner som smyger seg inn i hjørner og under møbler også :lol: 

--

Jeg har sovet skikkelig dårlig i natt, sovna seint, vært oppe to ganger og sto opp tidlig. En lang dusj gjorde ikke stort for stive kroppsdeler, så jeg satser på at Ibuxen slår inn snart. I mens ligger jeg på sofaen med en kopp kakao og lydbok :ahappy: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk sove litt, men nå er jeg våken igjen..

har vært å åpnet for hønene, og til vanlig så løper de ut ganske kjapt, men i dag så kom de aldri så måtte inn å se. De var rett og slett litt morgentrøtt hele gjengen :lol:

Casper var på do da røykvarsleren gikk av, så han valgte å holde sengen mens jeg var ute til hønene. Snilt av han å holde plassen min varm til jeg kom inn igjen :lol: 

Tror jeg egentlig skal ta å stå opp, ta en dusj, lage te og sette meg ned å lese i boken min :) ble ikke noe av i går da jeg var så sliten.

I dag blir en veldig rolig da, kun det som MÅ gjøres kommer til å bli gjort. Så får vi se hvordan formen er utover dagen, tror egentlig ikke den blir noe bedre. 

Jeg er veldig glad i tanken på å reise og oppleve nye ting, men det er bare hvis jeg kan reise dit jeg faktisk vil :aww: for jeg blir så latterlig sliten at jeg egentlig ikke liker å reise, og når jeg må dra dit jeg ikke vil så føler jeg det er så bortkastet og sløsing med dyrebar energi. Nå ligger jeg å tenker at hadde vi vært hjemme i helgen så hadde jeg orker å gå flere lengre (for meg) turer med Casper, jeg hadde orket å gjøre andre småting. Men istedenfor så må jeg ligge på sofaen å ikke gjøre noe. Og det kjenner jeg at jeg blir frustrert over *sukk* egentlig orker jeg ikke dusje heller, men jeg føler meg så ekkel at jeg skal strekke strikken litt lengre for å få meg en dusj.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 hours ago, Raksha said:

Noen som har veldig god peiling på sener/muskelfeste ol i bein? Lady falt og jeg fikk foten i klem i dag, hadde vernestøvel på så selve foten gikk det bra med men kneppet høyt inni leggen/kneet og gjorde skikkelig vondt med en gang, sånn at jeg ikke kunne stå på den, men helt ærlig så var jeg mer opptatt av hesten min. Nå er det veldig vondt hele leggen rett nedenfor kneet og bak kneet er det noe som er ekstremt vondt hver gang jeg belaster foten samtidig som jeg prøver å strekke bøye/rette ut kneet - altså når jeg reiser meg opp fra sittende eller går ned/opp trapp med foten. Verker mye generelt, men det er jo ikke så skrekkelig rart med tanke på 500kg hest...  Men høres det ut som vanlig strekk eller bør jeg få det sjekket mer? Holder det å bare bruke krykker noen dager og være litt forsiktig med belastning eller? Legevakt gidder jeg uansett ikke altså - men om det er noe som absolutt bør sjekkes så kan jeg ringe legekontor i morra og be om akutt-time. Jeg kan gå på beinet og belaste den, er vondt, men ikke ekstremt vondt på noen måte. Er det med å reise seg som er ekstremt vondt, og trapper.  @enna ? Noen andre?  Hilsen legeskrekkdamen som helst vil at dere skal si at dette gååår så bra - bare ta det rolig noen dager så blir det så bra atte :aww: 

 

 

Jeg ville nok sjekka opp med lege, og ev rtg av kneet, og etterhvert MR om smertene ikke gir seg. Kneet er en sammensatt struktur, der muligehtene for ymse typer skader er mange. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

16 minutter siden, Stine skrev:

Jippi, valgdag :D Da kan vi ikke servere alkohol på jobb og jeg slipper å forholde meg til drita folk i natt :bananas: 

:lol: 

Det var overraskende lett å stå opp i dag, første dag på jobb etter ferien. Det var nesten så jeg følte at jeg burde være bekymret? Jeg husket også koden for å komme inn på jobb, og ble gledelig overrasket over at passordet på PC'n fortsatt satt i bakhodet (selv om det var utgått og jeg måtte generere nytt passord). Heldigvis var det et overkommelig antall mailer å gå gjennom også, og jeg har fått svart på de viktigste av dem. Så da er det vel lunch snart, da :ahappy: 

Ellers var de siste dagene av ferien helt strålende!!! Fikk gått litt i fjellet i Vågå, Yasmine fikk gjeta litt (samlet inn treningssauene som gikk på beite et stykke unna og fikk dem på hengeren) - og Willy fikk gå en runde med sauene, han også! Han har jo fullt fokus, men gikk veldig rolig og behersket :) 

Fjellet på denne tida av året er det flotteste jeg vet, forresten... 
Siri Guldseth sitt bilde.

  • Like 14
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Stine skrev:

Jeg mister bittelitt troen på hundemennesker inne på utstilling siden på FB...

Den mista jeg for mange år siden :lol: 

Edit: Jeg bestilte meg strikkegenser med sauer på i går... Det kan hende jeg må vente ei stund til den er ferdig, for sauene som garnet kommer fra er ikke klipt ennå :lol: (og de spinner garnet selv, og strikker selv også... gleder meg VELDIG til å få den genseren)

  • Like 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har Saint vært på sin første ordentlige tur i terreng og ikke på sti. Merker at det er en valp som ikke er vant med å finne retning og at det er "terreng". Oppdretter er ekstremt flink til å gå tur og ta valpene med rundt, men det er liksom ikke så mye skog, terreng og bakker i Nederland :lol: Vanskelig holde følge og ikke helt logikk liksom. Ett nedfalt tre som Talli hoppet over og hun ville også over, men det var jo HØYT. Tok litt tid før hun skjønte at hun kunne gå under uten å knapt knekke i beina sine :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Symra&Pippin skrev:

Og når jeg nå stort sett har bestemt meg for rase og oppdretter så virker den der meldinga "Vi skal parre to tisper i løpet av det året som kommer, sannsynligvis en nå i høst og en til våren" så ... treg! Kom igjen da! :bananas:

Og vi gleder oss allerede til dere skal på utstillingsturer igjen :wub:

Akkurat nå, JeanetteH skrev:

I dag har Saint vært på sin første ordentlige tur i terreng og ikke på sti. Merker at det er en valp som ikke er vant med å finne retning og at det er "terreng". Oppdretter er ekstremt flink til å gå tur og ta valpene med rundt, men det er liksom ikke så mye skog, terreng og bakker i Nederland :lol: Vanskelig holde følge og ikke helt logikk liksom. Ett nedfalt tre som Talli hoppet over og hun ville også over, men det var jo HØYT. Tok litt tid før hun skjønte at hun kunne gå under uten å knapt knekke i beina sine :lol: 

:lol: Ikke så lett å være nederlender vøtt :lol: 

EDIT: Nå tok jeg en sånn "valgomat" igjen... og det partiet som endte på topp var liksom ikke det jeg hadde sett for meg :o Må jeg revurdere mitt valg fra i morges tro? Den kandidaten ble bare nr 3... Hmmmmmm... 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Kangerlussuaq skrev:

Enda i tvil om det er ok å holde delfiner i fangenskap. Før og etterbilder av delfinariumet / akvariumet på Jomfruøyene i Karibien.

21427306_1720073941370473_67278590557181

Ble de flytta? Hvis ikke håper jeg de kom seg ut i det fri i god behold. 

Jeg i enda verre form enn i går så det var ikke snakk om å dra på jobb i dag. Lufta gutta, fått i meg litt mat og nå ligger jeg på sofaen. Bittelitt bekymra for gamlefar da jeg har lagt merke til at han har drukket veldig ofte de siste dagene. Han var nettopp borti skåla for tredje gang siste halvtimen.. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Siri skrev:

:lol: 

Det var overraskende lett å stå opp i dag, første dag på jobb etter ferien. Det var nesten så jeg følte at jeg burde være bekymret? Jeg husket også koden for å komme inn på jobb, og ble gledelig overrasket over at passordet på PC'n fortsatt satt i bakhodet (selv om det var utgått og jeg måtte generere nytt passord). Heldigvis var det et overkommelig antall mailer å gå gjennom også, og jeg har fått svart på de viktigste av dem. Så da er det vel lunch snart, da :ahappy: 

Ellers var de siste dagene av ferien helt strålende!!! Fikk gått litt i fjellet i Vågå, Yasmine fikk gjeta litt (samlet inn treningssauene som gikk på beite et stykke unna og fikk dem på hengeren) - og Willy fikk gå en runde med sauene, han også! Han har jo fullt fokus, men gikk veldig rolig og behersket :) 

Fjellet på denne tida av året er det flotteste jeg vet, forresten... 
Siri Guldseth sitt bilde.

Takk dette gjorde dagen min- elsker høsten:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

Jeg også! Veldig! Men min kommende utstillingsstjerne er liksom bare en plan i hodet til oppdretteren ennå. :P

Bedre med planer i hodet på oppdretter enn ingen planer over hodet :lol: 

Akkurat nå, Debbie skrev:

Takk dette gjorde dagen min- elsker høsten:)

Bilderesultat for smileys hugging

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen litt slitsomme dager med magesjuke på både meg og hund... effektiv slankekur da, når man ikke spiser og ikke holder på det lille man spiser og må ut med hunden hverannen time døgnet rundt, da forsvinner det noen kg. Kommer garantert  på igjen når jeg begynner å spise som normalt igjen...

Både jeg og hund er bedre idag så nå er jeg tilbake på jobb. Har heldigvis bare 45 min med undervisning idag, så da har jeg rukket å stemme før jeg kom på jobb :) 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 hours ago, enna said:

Jeg ville nok sjekka opp med lege, og ev rtg av kneet, og etterhvert MR om smertene ikke gir seg. Kneet er en sammensatt struktur, der muligehtene for ymse typer skader er mange. 

Takk :) 

Er ene (?) senen som går i knehasen som er fryktelig vond fant jeg ut i går kveld. Hadde vært er åraktisk om det kunne vært på det beinet som allerede var vondt, men neeeida...  Veldig godt å kunne spørre soniser, jeg kan ingenting om knær, så syns det er så vanskelig, og legeskrekk i tillegg så blir det vaaanskelig. :lol: Skal ringe lege og få time uansett pga andre beinet, så sier bare at jeg må ha tid til å sjekke to bein og litt div. Dobbeltime it is. :aww: 

2 hours ago, Bananen said:

Sukk. Fortsatt sært å stå opp. Ingen Pøbel som kommer lykkelig bort når jeg tar på noe på nattbordet som signaliserer at jeg skal stå opp. :(

:hug::hug:  

 

Wohoo! Slutt på eviglang telefonkø hos legesenteret her - de har fått APP! *teste* 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
    • Har briard, hun nærmer seg 9 år nå men er sprek ennå. Kunne tenkt meg en briardvalp mens min nåværende er sprek og rask! Hun har så herlig personlighet at jeg vil hun skal være med å prege valpen. Har forsåvidt sett litt på andre raser også som border collie (har ei på 4,5 år nå) og toller, men synes briarden har så herlig personlighet! Nå ligger det ut lite informasjon om oppdrettere i landet så jeg lurte på om noen visste om noen oppdrettere og evt kunne sende meg en pm om man ikke vil legge ut her? Vet av cathrine i trondheim men de er bortlovet, ble for sen der. 😅 men noen må da vite av noen oppdrettere? Står lite på briard/picard hjemmesiden. Litt dårlig det. 😬
    • Hvis du skal bruke folk som "hjelp", så pass på at de holder avstand og ikke tar kontakt med hunden først. Jeg ville oppholdt meg i områder med en del folk (ikke tette mengder) hvor det er mulig å regulere avstanden, og belønne ro og kontakt. Det valpen først og fremst trenger å erfare er at han ikke trenger å forholde seg til folk om han ikke vil. Hvis du skal trene sammen med folk, still dere på avstand og hold en samtale. Belønn all interesse hunden viser for den andre personen, hos deg selv, slik at han må søke ut igjen mot dem for å få belønning. Om han faktisk viser interesse for å gå bort til dem, la ham gjøre det, og la de kaste godbiter til ham (ikke bøye seg over ham!). Du kan hjelpe ham å hilse på folk du vil han skal møte (besøk, familie, venner osv.) med target-trening evt., så fokuset er på targeten og ikke på dem. Vær tydelig når han ikke trenger å forholde seg til folk og belønn kontakt med deg. Det skal ikke være opp til ham å måtte ta valget.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...