Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå September!


Guest *Kat84*
 Share

Recommended Posts

  • Svar 2.7k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg er så lykkelig nå! Det første som møtte meg da jeg og søsteren min dro for å lete i dag var nøklene mine som hang på et gjerde rett ved bilen!!! [emoji3][emoji3][emoji3] Hadde egentlig mistet håpe

SÅH letta nå! Det var far og yngste sønn som var her, de likte Uno kjempegodt! Uno oppførte seg fint, selv om han stjal en sko... De var inne og kosa litt, så gikk vi ute en liten runde og kasta litt

Hjemme fra jobbintervju - kryss fingrene for at de andre 5 som var til intervju har driti seg ut...

Posted Images

Det ble en lengre tur i ettermiddag/kveld likevel, med masse søksøvelser lagt inn, jakt på ball, og svømming i elva. Nova kasta seg ut på dypt vann for første gang og svømte etter en ball. Kjempefin øvelse for å få opp jaktlysten hennes ser jeg. Lotta fikk brent en del energi, hun fant ballen uansett hvor vanskelig jeg gjemte den - i høyt tett kratt.
Og så har jeg fått en veldig god nyhet i dag - så i kveld feirer jeg med hjemmelaget sushi og rødvin :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bevares så lite det var skrevet i dag tenkte jeg.. tok litt tid før poletten datt ned kan man si - 1.september jo!

Små bisker sover søtt her nå, vi har vært på praktfull skogstur etter jobb, og så har det selvfølgelig vært lek og trening og hagearbeid i kveld, men mørkret begynner sannelig å snike innpå.. hater mørkret. Og langt verre skal det bli, tanken tåler nesten ikke tenkes!

Jeg er så fornøyd med oss gamlinger her, 2 middager med rødt kjøtt i uka bare, for xte uke på rad nå! Jeg tror ikke jeg får redusert det mer, gamle gubber er litt glade i kjøtt altså. Så i morgen skulle han lage hjemmelagede burgere av karbonade, og på onsdag blir det kjøttkaker med brun saus, og det er kommende ukes rødt-kjøtt middager! Ellers byr kommende uke på fiskegrateng, en indisk ferdigsak (snackpack et eller annet,også veldig god), kylling wok og omelett i tillegg til de omtalte kjøttmiddagene.

For øvrig kan jeg anbefale følgende rett http://www.veganmisjonen.com/2012/12/oppskrift-chana-masala-kikerter.html   Den er kjempegod! 

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, SFX skrev:

Ja, jeg har noen helgeplaner, men det bør være sånt som gir energi. Hundetrening, tur, utstilling, sove, male litt, sløve, og kanskje til og med sette på en tørketrommel :-D 

Alt som har med hund å gjøre gir jo energi. Det er bare omgivelsene og utenforstående som ikke evner å forstå akkurat det :aww: 

1 time siden, SFX skrev:

Nå måtte jeg tenke - jeg kunne ikke huske noen overnattingsgjester i det siste. Men det hadde jeg forrige uke, det er jo lenge siden!

Tiden har gått så fort i det siste at jeg fikk for meg at det var nå nylig. Men så kom jeg på at vi har jo akkurat begynt på ny uke. Og plutselig er det faktisk fredag :lol: 
Hadde jeg ikke hatt alarm på mobilen hadde jeg vært f... :lol: 

1 time siden, SFX skrev:

Tenk om det fantes en maskin for alle kjedelige oppgaver? En liten husarbeidsrobot? Som for eksempel kunne programmeres til å pusse støv eller rydde i hagen 

 

De har jo funnet opp både robotstøvsuger og robotgressklipper. Så da bør jo andre ting kunne automatiseres. Robotvasker også for å vaske gulv. Den kan visstnok ikke brukes på parkett, men det finnes i hvert fall. 
Jeg har tro på at det vil komme noe helt genialt på markedet etter hvert som gjør at vi kan bruke tid på fornuftige ting jeg. Som å gå tur i fjellet noen timer. Eller trene hund mentalt :D 

1 time siden, SFX skrev:

Det er viktig å kunne identifisere og verdsette de små ting, ja.

Ja, det er vanskelig der og da, men ved å tvinge seg til å skrive en positiv-dagbok så er mye gjort. Jeg har en liten råååsa bok jeg skriver ned minst 3 positive ting i hver dag i depressive perioder. Og det hjelper jo å ha Sjef til å dra meg ut også. Frisk luft og natur funker fjell. No pun intended :aww: 

1 time siden, SFX skrev:

Du må rette deg mot fattige studenter, de trenger alltid vareprøver :-D 

I dag har det vært mest eldre som skal på tur som ville ha småtuber. 
Haugesund er ikke store klatten på kartet, så det er begrenset hvor mange fattige studenter man treffer på. Faktisk er jeg glad jeg ikke jobber på provisjon i den jobben sånn sett :P Det hadde vært enda mindre forutsigbart! 

Jeg holder på å sovne. Og så gleder jeg meg til å sove 2-3 timer lengre i morgen enn resten av uka. Det å være voksen er faktisk veldig kjipt for oss B-mennesker :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg trukket meg fra avlsrådet i raseklubben. Kjennes veldig ferdig med klubben for en stund, så får jeg se om jeg i det hele tatt orker å tenke avl og langsiktige planer når de spikrer nye retningslinjer i løpet av høsten eller om jeg etter hvert bytter rase. 
Oj. Dette høres ganske drastisk ut. Har det skjedd noe i rasemiljøet? Trodde du var veldig fornøyd med ds.

Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sove litt før jeg skal hente gubben inatt en gang. Han er på fest hos kompisen. Håper han ikke blir så veldig sen. Jeg er ikke lagd for å være våken på natta, men sier alltid at jeg kan være sjåfør. Vil jo ha han hjem :P Spesielt når han er så mye der ute, så synes jeg i det minste han kan sove hjemme.

Skulle egentlig passe Hugo i helga. Men fikk medling i går kveld at det ikke var nødvendig likevel. Litt skuffa, siden jeg hadde gledet meg til boxerbesøk, samt litt selskap i helga :P Spørs om ikke jeg spør om å få låne han en annen helg.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, mushi said:

Oj. Dette høres ganske drastisk ut. Har det skjedd noe i rasemiljøet? Trodde du var veldig fornøyd med ds.

Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk
 

Jeg er veldig fornøyd med rasen min, men det er elementer som henger sammen med raseklubben som gjør meg usikker på fremtiden her til lands. Det er et lite rasemiljø med få oppdrettere, og derfor blir ringvirkningene store av enkelte bestemmelser. Jeg vil ikke utbrodere så mye mer her foreløpig, for det er alltids noen som følger med har jeg erfart :) Får heller fylle ut litt dersom det tar av, og jeg uansett tar bladet fra munnen i full offentlighet :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Vi skal på hytta i dag. Ikke den vanlige hytta, men hytta til foreldra mine som ligger midt i skauen langt fra folk. Jeg synes det er litt skummelt å sove der for der er det ikke strøm, altså bekmørkt og det går ikke å låse døra. Ikke at det er noen sannsynlighet for at det dukker opp noen med onde hensikter på døra på et slikt sted, men det er mye rart man kan innbille seg på nattestid. :teehe:

Men, vi drar ikke alene men sammen med foreldrene mine og tantebarnet på 4 år. Det blir kos! Tenne bål og grille pølser ved vannet er jo stas, da! Og Bizi kan gå løs og kose seg i skogen.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 hours ago, Teserere said:

PS. Noen som vet hva denne lilla soppen heter? 

20170901_141430.jpg

Den er uspiselig.

 

Det er antakelig en blåkjøttbukkesopp, i slørsoppfamilien. :) Popper opp overalt for tiden, herregud. Kunne ikke plassen den tar, blitt tatt av spiselig sopp istedet? :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

21 minutes ago, Wachita said:

Vi har ingen kjøkkeninnredning på kjøkkenet. Men et helt nytt kjøkken i omtrent alle rom i leiligheten! Gleder meg til å få nytt kjøkken satt opp :D 

Sånn er det her og... :aww: Eller, det står stablet i høyden midt i stua istedet. Og der har det stått i to uker. Men på onsdag! DA!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eg og ei til frå jobb, skal på ostetur/matinspirasjonstur til Steigen/Manshausen i neste veke, og eg er så usikker på om eg skal ta med meg speilreflekskameraet eller kun det lille digitalkameraet. Vi skal blant anna ut på fisketur i nokre timar den eine dagen, og der vi skal sove, ser det grisefint ut. Men fortsatt litt kjipt å ta med seg ein murstein av eit kamera og ikkje få tid til å bruke det :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

To første ukene med elever i ungdomsskolen gjennomført. Det har vært både spennende, krevende og hektisk :) Hjemme har jeg en aktiv toåring, så nå sitter jeg å slapper av med en kopp kaffe i en lenestol midt på City Syd. Stille og fredelig her :P *melde seg frivillig til helgehandlingen*:innocent:

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Bjornal Jeg synes det er litt vanskelig å se ut fra bildene, hva er de viktigste forskjellene i snittet?
(Jeg har jo ikke whippet da, men det pleier å være et ok utgangspunkt på fasong)

Hurtta sin er vesentlig mer posete rundt brystet og lårene. Ergo blir det masse tomrom som ikke så lett holder på varmen.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Bjornal skrev:


Hurtta sin er vesentlig mer posete rundt brystet og lårene. Ergo blir det masse tomrom som ikke så lett holder på varmen.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Men jeg skjønner ikke helt hvordan hanner kan tisse med de nederste?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

25 minutter siden, Bjornal skrev:


Synes de har bomma på snittet i forhold til sofadogwear sin som sitter som støpt...

Sofadogwear spesialiserer seg på utstyr til myndehunder, Hurtta lager utstyr til alle typer hunder. Det er kanskje ikke så rart at det er litt forskjell da... nå vet ikke jeg hvor mange år sofadogwear har holdt på, men de har kanskje bittelitt mer erfaring på akkurat den kroppsformen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...