Klarer ikke å leke med andre hunder

2 innlegg i emnet

Tror valpen min har blitt en mobber:blink: Det eneste han vil når han leker med andre hunder er å ri dem. De andre hundene vil leke sisten eller ha dra kamper, men det eneste han bryr seg om er hvordan han skal komme på dem. Er dette bare en fase? Noe hormonelt?

Hver gang han har gjort det har jeg bare fjernet han, men med en gang jeg slipper taket i ham så er han tilbake og prøver på nytt. Kan jo alltids bare holde ham unna, men vil jo at han skal lære seg å leke med andre hunder uten å ri dem.

Noen tips til hva jeg kan gjøre? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hva med å bare gå tur med andre hunder? Altså ikke stoppe opp og la de herje. Bare GÅ, enten i bånd eller løs. 

Å ri på andre hunder er også gjerne ett tegn på stress. Finn noen hundekompiser du kan gå tur med og dropp hele frislipp greiene. Frislipp er en uting syns jeg, det fører bare til stress og ja ofte med mobbing av ett enkelt individ. Gå tur med hundene din sammen med andre hunder. Svært få hunder trives virkelig med slike frislipp lek greier. 

7 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Nye innlegg

  • Vi hentet for en uke siden hjem en voksen hund - type 4 kg. Han er undervektig og burde nok opp minst 0,5 kg. Han er 3 år, men har allerede trukket flere tenner - tannhelsen har tydeligvis ikke vært på topp.  Det reelle problemet: alt han spiser kommer ut i flytende form - i rekordfart. Jeg er usikker på om han bare ikke er husren, eller om han ikke greier holde seg. Det kan nesten minne om mine egne toalettproblemer, selv har jeg ulcerøs kolitt. Altså, jeg bæsjer ikke i stua da, men kan få akutt dotrang.  Han sier ikke ifra at han må ut, så nå er han grindet inn og under oppsyn til enhver tid for å unngå uhell inne. Han luftes minst 1 gang pr time.  Han responderer ikke på Hills i/d, som vi på jobben kupper diaréhunder med på 1-2 dager, ikke på Zoolac, og han spiser kun våtfor, forøvrig helst med fisk i. Hyppige tømminger, fra 4-8 ganger pr døgn. Ps. Han sulter på skånekost.   Hvor begynner man?
  • Og noe sier meg at det kanskje smøres på og trekkes fra litt på begge kanter...
  • Fordi selger og kjøper kanskje har snakket sammen noen ganger ifm denne saken? 
  • Det er murer og grenser som er politikken til bl.a. FrP med Sylvi Listhaug i front. Det er muren mot Mexico som var politikken til Donald Trump. Det er strengere grenser og nei til Schengen som er høyre for Høyre-folks politikk.  Arbeiderpartiet har nesten like streng innvandringspolitikk som FrP har. At de fremstilles som muslimelskende fjøsnisser som slår døra opp på vidt gap og inviterer hele midtøsten til å overta lander, er propaganda. Det er derfor vi ikke har svenske tilstander i Norge. Vi kommer heller ikke til å få svenske tilstander i Norge. 
  • Jeg synes ikke middagsspising skal preges av smerte, men det er meg.    
 • Nylig opprettede emner