Gå til innhold
Hundesonen.no

Reinskinn, Valdres/østlandet?

Recommended Posts

Veit noen hvor man kan få tak i gode, tørka reinskinn til turbruk, når man ikke bare kan ta turen over til Finland? :P

Hundedyret har vært mye på overnattingstur med foreldrene mine det siste året, og turskinnet mitt begynner å bli litt "oppbrukt". Derfor ønsker jeg meg to nye skinn, et til meg og et til krølledyret.

Har sett at de har garva og impregnerte (og svindyre) skinn på f.eks XXL, men jeg vil helst ha tørkaskinn. :) Om nødvendig kan jeg gjerne vente til slaktinga er over, men bor litt i koffert for tida og har derfor ikke plass til å tørke skinn sjøl.

Akkurat nå er jeg nord i Valdres (så det burde jo love godt), men fra september av blir jeg i Oslo på litt ubestemt tid.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

jeg haaaar.... noen skinn liggende her vims. Et som bare er tørket, ett som er garvet og ett til tror jeg. kan grave de frem. (her oslo ish :P

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen
3 hours ago, Kokospaniel said:


Bestille direkte fra Granberg bør vel også gå ann?

Jeg har tre i kjelleren fra granberg :P så om vims trenger ett kanskje jeg heller kan bli kvitt ett :P 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg tror ikke Granberg selger direkte til forbrukere, i hvert fall ikke på nettet.  @Anette jeg rekker ikke gjøre så mye i kveld, men kanskje du kan sende meg en pm om jeg glemmer å kontakte deg i morgen? :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Jeg tror ikke Granberg selger direkte til forbrukere.  @Anette jeg rekker ikke gjøre så mye i kveld, men kanskje du kan sende meg en pm om jeg glemmer å kontakte deg i morgen?

Ja skal prøve på det. Jobber hele helga men skal få gravd opp skinnene.

De ble ikke brukt til leker, så selger de unna :)

Sent fra min SM-G950F via Tapatalk

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Jeg leste USA og «Class action lawsuit» og vurderte om jeg skulle hente popcorn eller om jeg bare skulle la det ligge ... Neida, det var litt flåsete, men rettsystemet i USA er jo noe for seg selv. Og gruppesøksmålene der er jo en industri. Fra det jeg kan lese så er det, som forventet, klart høyest konsentrasjoner i fiskebasert fôr. Det er dessverre en kjennsgjerning at en del tungmetaller hoper seg opp i marint fett. Hvis min organiske kalkulator ikke spiller meg et puss, så er verdiene vesentlig lavere en norske grenseverdier for dyrefôr (vedlegg 1) https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2002-11-07-1290/KAPITTEL_9 Det ser først litt stygt ut for de fiskebaserte fôrene før man oppdager at for akkurat disse så heves grenseverdien for arsenforbindelser fra 2 til 100mg/kg. De finner altså ca 3mg/kg i fiskebasert Acana/Orijen - altså ca 3% av grenseverdien. Kadmium ligger rundt 5-10% av grenseverdien på det verste og bly rundt 5% (her var det andre enn fiskebaserte fôr som var verst). Så jeg mister ikke nattesøvnen med det første over at min får Acana og er oppflasket på Orijen, selv om jeg ikke fant noe på BPA i farta. Jeg tror podusenten også sover godt. Men det kunne vært interessant å se sammenligninger med andre fôr uansett.  
  • Snart leggetid. Smugler to stk firbente med meg opp på soverommet siden bedre halvdel er på kurs i København. Og i dag har jeg bestilt meg nye klær på nett. For 3000 kr. Jeg hater shopping! Så det å evne å gjennomføre et høyst nødvendig kjøp (har bare slitte gamle klær oppdaga jeg...) var en liten seier. Selv om det bare var per nett. 
  • Jeg er for all type kjærlighet  
  • Disse karene dine er jaggu heldige som får være hos en tolerant og fordomsfri eier som deg  
  • Ja, det var generelt hundens form jeg prøvde å vise Syns din hund ser ut som en 10:9 i forhold. Ble nok litt kort linje ja, men til mitt forsvar så lyver manken litt Edit: Her er forresten en tråd som handler om kvadratiske og rektangulære kropper, hvis det skulle være interessant.
 • Nylig opprettede emner

×