Gå til innhold
Hundesonen.no

Raseguide for deg som er ute etter noe spesiellt..


QUEST
 Share

Recommended Posts

Denne uhøytidelige raseguiden er ikke for de lettstøtte, så hvis du lett blir fornærma på rasens eller egne vegne, styr unna..:P Man ser jo ofte at folk søker etter 'enkle' hunder, altså raser som ikke krever så mye. Denne lille guiden er derimot for deg som er ute etter spesielle egenskaper, som matcher dine behov..

Har du vaskedilla/mani og bare leter etter unnskyldninger for å vaske huset rundt på daglig basis? Gjør du det uten noen spesiell grunn, så er det jo lett at du får skjeve blikk og kommentarer om 'manisk, hysterisk o.s.v. Fortvil ikke, det finns nemlig flere raser/ grupper som mer enn nok tilfredstiller krav om hyppig vasking.. Miniatyrhunder..her er mange raser( og da i særdeleshet hanhundene) noen skikkelige griser, enten blir de ikke renslige eller så markerer de hyppig og gjerne! Liker du ikke miniatyrhunder, så kan du også se på lundhund eller whippet og italiener. I de to sistnevnte rasene så er det gjerne hanhundene som er pissenisser. 

 

Har du ett crush på dyrlegen og trenger gangbare unnskyldninger for hyppige besøk eller et snev av munchenhausen by proxy? Ja, da har du virkelig mange raser å velge i! Det vil nesten være enklere å nevne de rasene du IKKE bør velge.. men svært mange kortsnuteraser, schæfer, lundehund, og en hel haug med andre raser vil gjøre  nytten. 

 

Er du adrenalinkick frik men syns ikke fallskjerm, basehopping og den slags er helt din greie? Rasene for deg finns også! Skaff deg polare hunderaser eventuellt mix med polarhunder. En del større mynder og flere andre raser som f.eks schæfer , rottweiler og vorstehere funker som regel også. Hvis du ikke allerede har en sau/reinbonde i la oss si 2 mils omkrets, så anbefaler jeg flytting til mer egnede områder med slike bønder. Skulle flytting være helt uaktuellt, så kan katter, småhunder og kaniner i nabolaget være et helt ok substitutt.  La hundene lufte seg selv og så er det bare å vente på rasende telefoner /naboer /politi. Vær obs på at du antagelig vil få en betydelig tapsprosent på hundene etterhvert, så enten må du ha råd til nye hunder eller eventuellt flytte til nytt nabolag. 

 

Mangler du 'fyll i boxeren' eller har lav selvtillit?  Eller hvis du er av hunkjønn og vil du fremstå som blåst 'pepperhead'? Her kan jeg anbefale 'muskelhunder' som diverse bullehunder og en del av de nyere vakt/vokt/kamphundrasene. Brukes på omtrent samme måte som 'p...s forlengende biler.. Vær imidlertid obs på at en del kan gjennomskue deg, så du risikerer å påpeke for all verden at du har 'shortcomings' istedenfor motsatt..

 

Har du lyst på hund men dette' Husk at en hund lever i 10-15 år' som ofte står i diverse beskrivelser, avskrekker deg.. For seriøst, hvem vet hva man driver på med om 10-15 år og om man i det hele tatt er interessert i bikkjer da? Igjen, det finnes raser for deg også! Flere raser har en forventet levetid på 6-7 år, så det er ingen grunn til at ikke du også kan skaffe hund! 

Skotsk hjortehund, engelsk bulldog, berner sennen , bare for å nevne noen. Skulle ikke disse appellere til deg, så finner du nok noen flere, med litt research . 

 

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Føler du at huset inneholder for mange gjenstander, og vil ha et påskudd til å rydde/kaste ting? Sofaen er stygg, og trenger utskiftning? Støvervalp og unghund hjelper villig til. Løser også problemet med gjenglemt mat på kjøkkenbenken effektivt. Dette varer ut hundens liv. Også effektiv påminnelse om at dører er utstyrt med lås, for at de faktisk skal låses :)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 timer siden, QUEST skrev:

 

 

 

Er du adrenalinkick frik men syns ikke fallskjerm, basehopping og den slags er helt din greie? Rasene for deg finns også! Skaff deg polare hunderaser eventuellt mix med polarhunder. En del større mynder og flere andre raser som f.eks schæfer , rottweiler og vorstehere funker som regel også. Hvis du ikke allerede har en sau/reinbonde i la oss si 2 mils omkrets, så anbefaler jeg flytting til mer egnede områder med slike bønder. Skulle flytting være helt uaktuellt, så kan katter, småhunder og kaniner i nabolaget være et helt ok substitutt.  

 

 

 

 

Utstyr deg med seler , belte med strikk (UTEN panikkutløser!! ) og gjerne også strikk kobbel for enda bedre opplevelse. For de mest ekstreme utfordringer fest gjerne hundene til sykkel uten bremser eller  ski om vinteren ...Bungee jumping hare coursing kan evt selges til adrenalin junkie turister!  Store mynder kan også med fordel brukes på tunglærte familiemedlemmer som har vanskelig for å rydde etter seg . 

Evt , om man er veldig interessert i hundesport og da særlig lydighet kan borzoi være rasen for deg : 

Att träna en Borzoi i lydnad.

Utrustning för att träna lydnad med Borzoi

Apportbock 
Reserv apportbock
Reserv reserv apportbock
Långlina med drivankare.
Normalkoppel
Superlim
Bomull
Öronrens
Skydshjälm
Suspensoar
Kompass
Karta över lanskapet du befinner dig i.
Ficklampa modell pennlight
Mobiltelefon, 
Roterande blåljuslampa modell saftblandare
Sovsäck
Fjälltält
Klättrarskor model isberg
Gummislägga
Överlevnadskit
Bok om hur ihjälskrämda vilda djur såg ut före chocken.
Boken att inte se sig som ett offer.
Cd spelare med avstressningsmusik och en lungnade talande mansröst

Till träningen:

Apport:

Kasta aporten släpp borzoien, ropa på Borzoien var imponerad när 55 kg kommer graciöst springande mot dig med apporten i munnen, säg duktig när den kommer fram......... Vänd dig om, visa godiset med utsträkt arm och beskåda skumpande Borzoiarsle, hämta slabbig ihjälbiten apportbock där flyende Borzoi spottade ut den. Limma ihop den med superlimmet lägg vid bilens vindruta.

Övning Sitt:

Håll godiset i handen, kommendera SITT.... Håll godiset i handen, komendera SITT.....Håll godiset i handen, komendera SITT.... Håll godiset i handen kommedera, SITT......Gå till bilen hämta ficklampan greppa öronfladdrerna, lys med ficklampan i höger öra var beredd på yl och tjut pga ljuskänslig hund med låg smärttröskel, titta in i vänster hörselgång, lyser det, ingen åtgärd, normalt på denna ras, 
Lyser det ej , gläd dig över att du fått svar vart strumpan tog vägen när han var valp.

Gå fot övning:

Koppla Borzoien med normalkopplet.
Gå så långt koppel längden tillåter och locka med godis och säg fot, locka med godis och säg kom, klappa i händerna och locka med godis, och säg res dig. locka med godis klappa med händerna hoppa lite fladdra med armarna samtidgt som du säger komsikomsi, tänk OBS inte säg, din korkade bolsjevik nu skall du inte sitta. locka med godis säg kom......sätt dig ner bredvid och medge att det är skönt i vårsolen.

Inkallnings övning:

Långlinan
Skydshjälmen.
Suspensoaren
Isbergsklättrardojorna
Kompass
Karta
Topps
Öronrens
Drivankare
Gummislägga

Ta på suspensoaren och skyddshjälmen, slå ner ibergsdojornas spiker i marken med hjälp av gummiklubban, koppla Borzoien i långlinan, placera dina fötter i spikdojorna. slå på blåljuslampan, placera den på marken.
Invänta att Borzoien travar iväg , säg hit. 
Studera den enorma acceleration, när 55kg går från 5 km till närmare 70 km/tim, konstatera att du glömde knyta fast drivankaret och knyta dojorna , lyft upp hakan och böj kroppen bakåt precis vid tillfället när din midja träffar marken, sänk huvudet så att kopplet armarna och huvudet och din kropp bildar en enda rak linje vänta tills trädstamm eller liknade stoppar framfarten eller om hanhund är den dragande kraften tills löptik dyker upp. 
Försök att njuta av farten och kraften.
Tacka vår herre för att han skapade busken.
Spotta ut diverse fridlysta växter och fosiler ur munnen.
Hala in Borzoien med hjälp av kopplet försök att se med hjälp av kartan och kompassen possitionen, vrid ur strumporna, gå mot det blåflimmrande ljuset.

Inkallning av lös Borzoi

Fjälltält
Sovsäck
Bomull
Öronrens
Överlevnadskit
Bok om hur ihjä'lskrämda vilda djur såg ut före chocken
Boken att inte se sig som ett offer.
Cd spelare med avstressningsmusik och en lungnade talande mansröst

Slå upp tältet 
Gör rent Borzoien öron med Bomullen och öronrenset, för att stärka ditt själförtroende, att den skulle lyda bättre av det.
Slå upp tältet lägg in utrustningen.
Släpp Borzoien , gå in i tältet tänd lampan, kryp ner i sovsäcken, studera skinbiten du hittade i skogen på väg tillbaka till spikdojorna vid övningen långlina, kontstaera att det finns inga vilda djur som har tvättråd och som det står Björn Borg underwear på, Lägg dig, lyssna på mansrösten läs boken , jag är inget offer, och njut av solnegången genom tältöppningen, 
När vovven kommer tillbaka godis och han är duktig

  • Like 18
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ønsker du en rase som må kles på bare det kommer et vindpust, som helst vil ligge under et teppe om det er så mye som en liten sjanse for noen regndråper og som ikke kan brukes til noe som helst? Kjøp deg whippet. De har lite og upraktisk pels som verken gir særlig varme eller er værbestandig. I tillegg røyter de en del, så den lille pelsen de har, legger de igjen i klærne dine, i stoffsofaen og ellers der den måtte oppholde seg. Det er et mareritt å få fjernet pelsen, for den syr seg inn i alt du har av stoff. Bare glem å få huset fritt for hundehår! Liker du litt spenning i hverdagen på tur er de også ideelle, da de jakter om de ser villt. De kommer kanskje på innkalling. Lydighet lærer de om de selv gidder. Du tror du har lært de noe, men neste gang så ser de dumt på deg og skjønner ingen ting. De er veldig aktive og oppfinnsomme som valper og unghunder, så synes du at du har for få grå hår, så kjøp en whippetvalp! Fordelen er at når de først har blitt voksne, så merker du de knapt.

Trodde du at et halvannen meter høyt gjerde som du betalte i dyre dommer for å ha rundt hagen skulle holde whippeten inne? Det er bare helt til den ser katten til naboen. Synes du familien din er for dårlig til å rydde unna rotet sitt? Skaff en whippet valp. Når den er hjemme alene vil alt av tilgjengelig løsøre på magisk vis bli til konfetti. Har du rotete kjøkkenbenk og ofte glemmer matrester framme? Ikke noe problem. Whippet fikser biffen. De er ekstremt dyktige og raske på stjeling. De får det inn med morsmelka og er ca. umulig å trene av de. Synes du senga og sofaen blir litt ensom? Ikke fortvil. Whippet krever myke liggeplasser og tar mer enn gjerne opp minst halve plassen i sofa og seng. Skal du ha gjester er de også fornøyd med å ligge på gjestenes fang. Så lenge de slipper å være på gulvet, er de kanskje fornøyde. Det er ikke godt å vite. Whippet kan bli missfornøyd for det meste, og som regel vet du ikke hvorfor. Stolen står feil, teppet ligger feil, plassen de egentlig vil ha er opptatt, feil mat, mat til feil tid, kos når det ikke passer, ikke få lov til å stjele middagen din. Grunnene er mange. Så skaff deg whippet! Hverdagen blir alt annet enn kjedelig.  

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

For dem som tviholder på eremittilværelsen, eller har en sterk sosial angst de ikke ønsker å utfordre, har vi mange alternativer å by på i gruppe 3! Med en slik frådende sak i båndet, slipper du å bekymre deg for den største belastningen man opplever som hundeier; andre plagsomt snakkesalige hundeeiere. Velger du en modell med mer avansert alarm, trenger du aldri å møte eller passere folk igjen! Når alarmen går vil den skremme bort de fleste, og de få modige som er villige til å trosse beistet på 8 kilo, har du god tid til å unngå ved å gjemme deg bak en søppelkasse.

Er du i tillegg tilhenger av 100% positiv hverdagslydighet, mener grensesetting er for naziregimer, regler for folk med OCD, eller kanskje du bare er av det ettergivende kaliberet? Null stress, om du ikke dresserer den, kommer den til å dressere deg! Besøk fra nå av kommer til å skje helt på dine egne premisser, - altså kun i andres hjem. Aldri mer påtrengende venner og familie som trer kjedelige besøk nedover hodet ditt mot din vilje!

Er du bekymret for at du vil komme til å trenge en pause fra det kvelende samlivet med din eneste venn? Frykt ikke! Disse enestående vandalene klarer seg helt på egenhånd noen timer om du åpner ytterdøra. Sett deg på altanen med en kopp kaffe og en god bok, og nyt ensomheten mens hundeholdet bærer frukter. Dette vil raskt gi deg gleden av å se deg selv øverst på topplisten over forhatte naboer, avgjørende preventivt mot invaderende forespørsler om lån av sukker og ketchup. Kjøper du i tillegg en av Exterminator-modellene, trenger du aldri mer å bekymre deg for katter i nabolaget eller annet forstyrrende dyreliv på egen tomt.

Du har aldri vært så alene eller skydd som før du får en av disse terroriserende samboerne, så hvorfor vente? Bestill i dag!

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 hours ago, Sprettballen said:

Ønsker du en rase som må kles på bare det kommer et vindpust, som helst vil ligge under et teppe om det er så mye som en liten sjanse for noen regndråper og som ikke kan brukes til noe som helst? De har lite og upraktisk pels som verken gir særlig varme eller er værbestandig.  Liker du litt spenning i hverdagen på tur er de også ideelle, da de jakter om de ser villt. De kommer kanskje på innkalling.

Trodde du at et halvannen meter høyt gjerde som du betalte i dyre dommer for å ha rundt hagen skulle holde hunden inne? Det er bare helt til den ser katten til naboen. Synes du familien din er for dårlig til å rydde unna rotet sitt? Skaff en valp. Når den er hjemme alene vil alt av tilgjengelig løsøre på magisk vis bli til konfetti. Har du rotete kjøkkenbenk og ofte glemmer matrester framme? Ikke noe problem. Hunden fikser biffen. Synes du senga og sofaen blir litt ensom? Ikke fortvil. Hunden krever myke liggeplasser og tar mer enn gjerne opp minst halve plassen i sofa og seng. Skal du ha gjester er de også fornøyd med å ligge på gjestenes fang. Så lenge de slipper å være på gulvet, er de kanskje fornøyde. Det er ikke godt å vite. De kan bli missfornøyd for det meste, og som regel vet du ikke hvorfor. Stolen står feil, teppet ligger feil, plassen de egentlig vil ha er opptatt, feil mat, mat til feil tid, kos når det ikke passer, ikke få lov til å stjele middagen din. Grunnene er mange.   

 

1 hour ago, CrazyTerrierLady said:

For dem som tviholder på eremittilværelsen, eller har en sterk sosial angst de ikke ønsker å utfordre, har vi mange alternativer å by på i gruppe 3! Med en slik frådende sak i båndet, slipper du å bekymre deg for den største belastningen man opplever som hundeier; andre plagsomt snakkesalige hundeeiere. Velger du en modell med mer avansert alarm, trenger du aldri å møte eller passere folk igjen! Når alarmen går vil den skremme bort de fleste, og de få modige som er villige til å trosse beistet på 8 kilo, har du god tid til å unngå ved å gjemme deg bak en søppelkasse.

Er du i tillegg tilhenger av 100% positiv hverdagslydighet, mener grensesetting er for naziregimer, regler for folk med OCD, eller kanskje du bare er av det ettergivende kaliberet? Null stress, om du ikke dresserer den, kommer den til å dressere deg! Besøk fra nå av kommer til å skje helt på dine egne premisser, - altså kun i andres hjem. Aldri mer påtrengende venner og familie som trer kjedelige besøk nedover hodet ditt mot din vilje!

Er du bekymret for at du vil komme til å trenge en pause fra det kvelende samlivet med din eneste venn? Frykt ikke! Disse enestående vandalene klarer seg helt på egenhånd noen timer om du åpner ytterdøra. Sett deg på altanen med en kopp kaffe og en god bok, og nyt ensomheten mens hundeholdet bærer frukter. Dette vil raskt gi deg gleden av å se deg selv øverst på topplisten over forhatte naboer, avgjørende preventivt mot invaderende forespørsler om lån av sukker og ketchup. Kjøper du i tillegg en av Exterminator-modellene, trenger du aldri mer å bekymre deg for katter i nabolaget eller annet forstyrrende dyreliv på egen tomt.


 

Synes du begge disse høres lovende ut, men klarer ikke helt bestemme deg? Slå til på det fantastiske 2 for 1-tilbudet - skaff deg bedlington, og få alt i én og samme hund. :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

19 timer siden, Vims skrev:

 

Synes du begge disse høres lovende ut, men klarer ikke helt bestemme deg? Slå til på det fantastiske 2 for 1-tilbudet - skaff deg bedlington, og få alt i én og samme hund. :aww:

Hahaha, nå lo jeg godt ? Min er en pissenisse (markerer) i tillegg, hei og ho som jeg har fått hund for penga!

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 hours ago, Woola said:

Hahaha, nå lo jeg godt ? Min er en pissenisse (markerer) i tillegg, hei og ho som jeg har fått hund for penga!

 

Bra du har fått mye for pengene. :teehe:

Min er heldigvis harmonisk og grei, men har sett noen skrekkeksempler i fri oppdragelse på diverse facebookgrupper. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 months later...
På 20. august 2017 at 9:41 PM, yurij skrev:
På 20. august 2017 at 0:02 PM, QUEST skrev:

 

Utstyr deg med seler , belte med strikk (UTEN panikkutløser!! ) og gjerne også strikk kobbel for enda bedre opplevelse. For de mest ekstreme utfordringer fest gjerne hundene til sykkel uten bremser eller  ski om vinteren ...Bungee jumping hare coursing kan evt selges til adrenalin junkie turister!  Store mynder kan også med fordel brukes på tunglærte familiemedlemmer som har vanskelig for å rydde etter seg . 

Evt , om man er veldig interessert i hundesport og da særlig lydighet kan borzoi være rasen for deg : 

Att träna en Borzoi i lydnad.

Utrustning för att träna lydnad med Borzoi

Apportbock 
Reserv apportbock
Reserv reserv apportbock
Långlina med drivankare.
Normalkoppel
Superlim
Bomull
Öronrens
Skydshjälm
Suspensoar
Kompass
Karta över lanskapet du befinner dig i.
Ficklampa modell pennlight
Mobiltelefon, 
Roterande blåljuslampa modell saftblandare
Sovsäck
Fjälltält
Klättrarskor model isberg
Gummislägga
Överlevnadskit
Bok om hur ihjälskrämda vilda djur såg ut före chocken.
Boken att inte se sig som ett offer.
Cd spelare med avstressningsmusik och en lungnade talande mansröst

Till träningen:

Apport:

Kasta aporten släpp borzoien, ropa på Borzoien var imponerad när 55 kg kommer graciöst springande mot dig med apporten i munnen, säg duktig när den kommer fram..... Vänd dig om, visa godiset med utsträkt arm och beskåda skumpande Borzoiarsle, hämta slabbig ihjälbiten apportbock där flyende Borzoi spottade ut den. Limma ihop den med superlimmet lägg vid bilens vindruta.

Övning Sitt:

Håll godiset i handen, kommendera SITT... Håll godiset i handen, komendera SITT....Håll godiset i handen, komendera SITT... Håll godiset i handen kommedera, SITT..Gå till bilen hämta ficklampan greppa öronfladdrerna, lys med ficklampan i höger öra var beredd på yl och tjut pga ljuskänslig hund med låg smärttröskel, titta in i vänster hörselgång, lyser det, ingen åtgärd, normalt på denna ras, 
Lyser det ej , gläd dig över att du fått svar vart strumpan tog vägen när han var valp.

Gå fot övning:

Koppla Borzoien med normalkopplet.
Gå så långt koppel längden tillåter och locka med godis och säg fot, locka med godis och säg kom, klappa i händerna och locka med godis, och säg res dig. locka med godis klappa med händerna hoppa lite fladdra med armarna samtidgt som du säger komsikomsi, tänk OBS inte säg, din korkade bolsjevik nu skall du inte sitta. locka med godis säg kom..sätt dig ner bredvid och medge att det är skönt i vårsolen.

Inkallnings övning:

Långlinan
Skydshjälmen.
Suspensoaren
Isbergsklättrardojorna
Kompass
Karta
Topps
Öronrens
Drivankare
Gummislägga

Ta på suspensoaren och skyddshjälmen, slå ner ibergsdojornas spiker i marken med hjälp av gummiklubban, koppla Borzoien i långlinan, placera dina fötter i spikdojorna. slå på blåljuslampan, placera den på marken.
Invänta att Borzoien travar iväg , säg hit. 
Studera den enorma acceleration, när 55kg går från 5 km till närmare 70 km/tim, konstatera att du glömde knyta fast drivankaret och knyta dojorna , lyft upp hakan och böj kroppen bakåt precis vid tillfället när din midja träffar marken, sänk huvudet så att kopplet armarna och huvudet och din kropp bildar en enda rak linje vänta tills trädstamm eller liknade stoppar framfarten eller om hanhund är den dragande kraften tills löptik dyker upp. 
Försök att njuta av farten och kraften.
Tacka vår herre för att han skapade busken.
Spotta ut diverse fridlysta växter och fosiler ur munnen.
Hala in Borzoien med hjälp av kopplet försök att se med hjälp av kartan och kompassen possitionen, vrid ur strumporna, gå mot det blåflimmrande ljuset.

Inkallning av lös Borzoi

Fjälltält
Sovsäck
Bomull
Öronrens
Överlevnadskit
Bok om hur ihjä'lskrämda vilda djur såg ut före chocken
Boken att inte se sig som ett offer.
Cd spelare med avstressningsmusik och en lungnade talande mansröst

Slå upp tältet 
Gör rent Borzoien öron med Bomullen och öronrenset, för att stärka ditt själförtroende, att den skulle lyda bättre av det.
Slå upp tältet lägg in utrustningen.
Släpp Borzoien , gå in i tältet tänd lampan, kryp ner i sovsäcken, studera skinbiten du hittade i skogen på väg tillbaka till spikdojorna vid övningen långlina, kontstaera att det finns inga vilda djur som har tvättråd och som det står Björn Borg underwear på, Lägg dig, lyssna på mansrösten läs boken , jag är inget offer, och njut av solnegången genom tältöppningen, 
När vovven kommer tillbaka godis och han är duktig

Henter opp denne igjen, en god latter forlenger livet heter det og denne var bare alldeles hysterisk morsom! :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Kjenner veldig på det samme. Da min var 11 tenkte jeg "jøss, er det dette som er gammel hund?", for jeg så ingen tegn til alderdom. Nå som hun er er 13 er det derimot veldig tydelig at hun er gammel i kroppen, mens hodet fortsatt vil så mye... Det knuser meg å se henne sånn.
    • Så nydelig han er, dette hjalp IKKE på valpefeberen! Det er noe med de sorte kelpiene…🥹 
    • Så fine bilder 😍 Hun ser flott ut! 
    • Da er han kommet i hus ☺️  Vickulas E’Ra, fra E-kullet som hadde Egypt som tema. Ra er da solguden. Til daglig går han derimot under navnet Tempo.  Han skal bli en liten potet og brukes til agility, rally lydighet og spor. Det blir også litt utstilling tenker jeg ☺️   Vi hentet han i Sverige på mandag og tok en overnatting på Geilo på vei hjem. Han var veldig flink i bilen, sov masse ☺️ På alle pausene våre møtte han alt vi traff av miljøer og folk som om han hadde sett alt før. I går var vi hjemme hjemme.    Første uhell inne var i dag tidlig. Jeg brukte nok litt for lang tid på å kle på meg og lot han stå på gulvet å vente. Hadde ett til uhell senere på dagen også. Han har til nå hatt overraskende god blærekapasitet og tisser stort sett kun etter å ha sovet. Men senere på dagen tisset han inne etter å ha lekt.    I dag hadde vi dagens første biltur i bilbur i bagasjerommet. Det ble konsert. Roet seg i det vi kom frem, så vi fikk avsluttet på godt vis. Kjørte så videre til mine foreldre, og på vei hjem derfra var han mer rolig. Så det kommer seg vel etterhvert.    En ting jeg skal fokusere mer på med denne hunden er ro ute. Så i dag har vi både sittet i ro utenfor her i nabolaget og vært på kafé hvor han satt rolig under stolen og på et tidspunkt sov ☺️
    • Nå har ikke jeg hatt tisper, men personlig er jeg skeptisk til å få tispe, jeg trives veldig godt med hannhund. Så det er nok smak og behag (for noen, andre spiller det ingen rolle for).
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...