Gå til innhold
Hundesonen.no

Plutselig lydredd hund

Recommended Posts

Hei

Jeg har en Finsk Lapphund på rett over 2 år som plutselig de siste 2 dagene har blitt ekstremt lydredd. Han har vært igjennom 2 nyttårsaften uten å reagere på raketter eller noe, og meg og kjæresten har ofte sett på actionfilmer med litt ok høy lyd på anlegget uten at han i det hele tatt har enset dette.

Her for et par dager siden så vi på en film hvor det var raketter (TVen sto ikke på veldig høyt), og bikkja begynner å nistirre på TVen, skjelve og løpe lengst mulig unna lyden.

I dag igjen så vi på en action film, og når slåss scenene holdt på hoppet han plutselig opp i soffaen til meg ( noe han ALDRI gjør ) legger seg ned og skjelver noe voldsomt. 

Hva kan dette være? Er dette en hund som plutselig har blitt "voksen" nok til å skjønne at lyder er skumle? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da min hund som voksen plutselig begynte å reagere på lyder han tidligere ikke hadde reagert på, viste det seg at han hadde store smerter pga artrose i hoften. 

Jeg sier ikke at din hund nødvendigvis har vondt noe sted, men jeg hadde tatt en sjekk hos dyrlegen hvis min hund hadde endret adferd på den måten. Kanskje ikke ved de to første tilfellene fordi jeg liker å se ting litt ann (kommer ann på situasjonen selvfølgelig), men hadde det skjedd ved flere anledninger så hadde jeg fått sjekket hunden.

  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Nå skal det jo sies at han også har en liten rift i baklabben også da, og har haltet litt på grunn av dette (har vært hos dyrlegen pga labben) 

Så kan kanskje være sjans at det er fordi han har vondt der muligens?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive×