Gå til innhold
Hundesonen.no

AATU tørrfor

Recommended Posts

Noen som har erfaring med dette foret? 

Ser ikke så verst ut innholdsmessig, og har flere singelproteinfor. Her med and: 

Ingredienser 80 % and (51 % fersk benfri and, 29 % tørket and), søtpotet, kikerter, erter, alfalfa, lakseolje, andebuljong, gulrot, tomat, sikori, tapiokas, eple, pære, tranebær, blåbær, morbær, appelsin, tyttebær, persille, peppermynte, spirulina, sjøgress, oregano, salvie, merian, timian, kamille, nype, brennesle, palmelilje, ringblomst, anis, bukkehornkløver, kanel, glukosamin for kombinert pleie av hofter og ledd 350 mg/kg, metylsulfonylmetan 350 mg/kg, kondroitin 240 mg/kg.
Sammensetning protein 33 %, fettinnhold 19 %, uorganiske stoffer 9 %, råfiber 3 %, fuktighet 8 %, omega-6 2,4 %, omega-3 1,4 % 
Tilsettingsstoffer

L-karnitin 200 mg, enterococcus Faecium SF68:NCIMB 10415 / 1,000,000,000 cfu – for å skape, opprettholde og gjenopprette mikrobalansen hundens tarm. A-vitamin 17 310 IU, D3-vitamin 1 540 IU, E-vitamin 480 IU, jernsulfatmonohydrat 641 mg, sinksulfatmonohydrat 534 mg, mangansulfatmonohydrat 105 mg, kobbersulfat-pentahydrat 38 mg, vannfri kalsium-iodat 4,72 mg, natriumselenitt 0,53 mg

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har ikke erfaring med det, men enig at det så veldig fint ut på papiret. Men ved første sjekk så ser det vel ut som det er dyrere enn Orijen, som på papiret ser minst like bra ut. Om man ikke er ute etter et fôr med bare en animalsk proteinkilde grunnet allergi da.

Med alle forbehold om at "på papiret" og det virkelige liv ikke alltid stemmer overens :)

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Jeg leste USA og «Class action lawsuit» og vurderte om jeg skulle hente popcorn eller om jeg bare skulle la det ligge ... Neida, det var litt flåsete, men rettsystemet i USA er jo noe for seg selv. Og gruppesøksmålene der er jo en industri. Fra det jeg kan lese så er det, som forventet, klart høyest konsentrasjoner i fiskebasert fôr. Det er dessverre en kjennsgjerning at en del tungmetaller hoper seg opp i marint fett. Hvis min organiske kalkulator ikke spiller meg et puss, så er verdiene vesentlig lavere en norske grenseverdier for dyrefôr (vedlegg 1) https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2002-11-07-1290/KAPITTEL_9 Det ser først litt stygt ut for de fiskebaserte fôrene før man oppdager at for akkurat disse så heves grenseverdien for arsenforbindelser fra 2 til 100mg/kg. De finner altså ca 3mg/kg i fiskebasert Acana/Orijen - altså ca 3% av grenseverdien. Kadmium ligger rundt 5-10% av grenseverdien på det verste og bly rundt 5% (her var det andre enn fiskebaserte fôr som var verst). Så jeg mister ikke nattesøvnen med det første over at min får Acana og er oppflasket på Orijen, selv om jeg ikke fant noe på BPA i farta. Jeg tror podusenten også sover godt. Men det kunne vært interessant å se sammenligninger med andre fôr uansett.  
  • Snart leggetid. Smugler to stk firbente med meg opp på soverommet siden bedre halvdel er på kurs i København. Og i dag har jeg bestilt meg nye klær på nett. For 3000 kr. Jeg hater shopping! Så det å evne å gjennomføre et høyst nødvendig kjøp (har bare slitte gamle klær oppdaga jeg...) var en liten seier. Selv om det bare var per nett. 
  • Jeg er for all type kjærlighet  
  • Disse karene dine er jaggu heldige som får være hos en tolerant og fordomsfri eier som deg  
  • Ja, det var generelt hundens form jeg prøvde å vise Syns din hund ser ut som en 10:9 i forhold. Ble nok litt kort linje ja, men til mitt forsvar så lyver manken litt Edit: Her er forresten en tråd som handler om kvadratiske og rektangulære kropper, hvis det skulle være interessant.
 • Nylig opprettede emner

×