To hunder i ett bur

8 innlegg i emnet

Hva tenker dere om to hunder i ett bur på utstilling? Valpen vil være 16 uker. På bildet er hun 14 uker.

8c8cce26566e8461a0b3888bf4012a9a.jpg

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Så lenge buret er stort nok og dei går overens, er det vel ingen problem. Gjer det ofte sjølv :) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Går bra det så lenge de er venner. Gjør det ofte selv jeg også. :P

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg bruker alltid et bur eller innhegning til mine når vi er på farten, både i bil og oppstalling, ingen problem så lenge det er stort nok :) 

Hvis jeg har bare en med, så bruker jeg sjeldent ha med eget bur. Snylter heller og putte dem sammen med reisevenninners i deres :lol: 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takker for svar :D Buret på bildet er buret vi kommer til å bruke, så får håpe det er stort nok :)

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

 Så lenge de er gode venner og du tar høyde for noe høyt stressnivå rundt buret. Med oss hadde den ene kunne utagert og fått overslagshandling mot den andre, ikke alltid hyggelig, og jeg har sett det flere ganger på stevner/utstilling (altså ikke med egne, men andre som har flere hunder i samme bur).

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bør ikke være noe problem så lenge hundene går godt overens. Har selv valp, men hun får eget bur, fordi eldstemann kan bli litt purkete hvis hun er klengete og han vil slappe av

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Nye innlegg

  • Jeg la ut linken til artikkelen om den svenske jenta som ble lagt i bakken på min Fb-vegg og den ble kommentert  av en bekjent som følger med på norsk og svensk rovdyrforvaltning og som har kontakter med bl a svenske dyrevernere. Et minutt senere var den fjernet. Da jeg spurte hvorfor ble jeg fortalt at det var p g a reaksjoner og konsekvenser for vedkommende dersom den ble stående. Hunt Saboteurs Sweden skulle bl a være kjent for å bruke virkemidler som man ikke regner som akseptable i samfunnet ellers (innhenting av all slags private oplysninger, trakassering og telefonterror). Det samme gjelder forsåvidt for "ekstremistene" i deres deres norske motpol FNR.  Jeg kjenner ikke Hunt Saboteurs Sweden og ei  anna gruppe grupppe som også er nevnt m h t svensk rovdyrforvaltning: Anti Poaching Unit fra tidligere. En svensk ulveverner sendte meg denne meldingen:"Hunt saboteurs är en väldigt extrem och fanatisk grupp som försöker störa och förstöra jakt. Många av dem är ganska extrema djurrättsaktivister. De har en facebooksida men jag antar att du redan har sett den? Personligen vill jag ju också stoppa jakten men deras metoder är inte riktigt rätt tycker jag. Anti Poaching Unit ska egentligen förhindra tjuvjakt och det var/är en hel del poliser med där. Tanken med gruppen är väldigt bra men deras ledare, Conny, har gjort att det hela känns väldigt oseriöst." I dette tilfellet har - iflg media - medlemmene av HSS trengt seg inn på privat mark og ikke etterkommet anmodning om å fjerne seg. Fotografering av bilnummer (og personer) er en kjent metode for senere å innhente opplysninger om hvem som eide de aktuelle bilene for siden å bruke disse opplysningene som nevnt ovenfor. Om HSS er kriminelle skal jeg ikke ha noen mening om, men de er åpenbart provokative og etter min mening opererer de i gråsonen for hva som er kriminelt og ikke  
  • Synes det var en strålende idé!    
  • Ser van helsing, og venter på at gubben skal komme inn. Gjett hvem so kommer til å drømme skrudde drømmer om vampyrer og greier  de neste nettene.    
  • Ser sjarmen i de fleste raser, tror ikke det er noen rase jeg absolutt ikke ville hatt pga utseende om man tenker rent overfladisk. Går man dypere så er det mange pga fysike og eller mentale egenskaper som ikke passer meg eller jeg rett og slett ikke syns er bra. 
  • Det er så gøy å være syk og ha vondt i hele kroppen. Kjennes ut som jeg har fått skikkelig juling, rett og slett   
 • Nylig opprettede emner