Gå til innhold
Hundesonen.no

Student 2017-2018


Mirai
 Share

Recommended Posts

Endelig søkt fag, og forhåpentligvis kommer jeg inn på de emnene jeg har søkt på, og får den timeplanen jeg helst vil ha. Jeg misset jo første søkeperiode av ren latskap, så nå havner jeg i andre rekker og det dreper nervene mine! 

  • Thanks 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 330
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

For en gangs skyld fikk vi karakteren innen sensurfristen! Det ble en A på eksamen i onkologi og stråleterapi  

Hahahahhahah.. Bestått, med toppkarakter. HVA F***?! Den skolen tar livet av meg. Vet ikke hva jeg skal si engang, og hvertfall ikke hva jeg skal gjøre nå  Biokjemi, kanskje? ALT ANNET ER BESTÅTT?!

Fikk min første standpunktkarakter idag, 6 i samfunnsfag  Godt å være ferdig med et fag, så har jeg "bare" 5 etter jul

Posted Images

On 8/11/2018 at 5:34 PM, Elisabeth00 said:

Ført og fremst, takk for at du tok deg tid tid til å svare meg, setter veldig pris på det!! 

Jeg feiget litt ut og lagde en disposisjon til oppgaven som jeg sendte til veileder for så å spørre om vi kunne for å gjennomgå den. Fikk en hyggelig mail tilbake om at det var godt å høre fra meg, og at det passet på tirsdag. Er usikker på om jeg skal fortsette å late som ingenting, eller om jeg faktisk skal ta opp hvorfor jeg har vært vekke når vi møtes. Uansett så ønsker jeg å ha kommet så langt som mulig på oppgaven når vi møtes.

Nå har jeg i 5 dager jobbet mye med oppgaven, og har gått fra å ha 0 ord til 3500 ord. Har satt opp hele disposisjonen, samt skrevet introduksjon og kommet godt i gang med teoridelen. Har ca 10 sider med god tekst (inkl formler og figurer) nå, og når det siste punktet er ferdig regner jeg med at teoridelen totalt blir på 15-20 sider inkl figurer. Skal prøve å bli ferdig med dette til tirsdag, men prioriterer kvalitet fremfor kvantitet. 

Har laget med en plan for hva jeg skal skrive fremover, og det føles ut som det skal være greit å gjennomføre. Jeg merker jeg har vanskelig for å gi meg når jeg kommer i gang, så det blir vel her jeg må være streng med meg selv. Ikke jobbe lenger enn planlagt uansett, da kommer det etterhvert til å ende med at jeg må ta lang pause pga smerter. 

 

Veilederen min er veldig interessert og hjelper meg så mye jeg måtte ønske, så det står kun på meg om dette oppgaven blir ferdig eller ikke. Akkurat det er jo bra :)

Bare hyggelig! Det kan føles ensomt å slite med studier (og alt annet), man får alltid inntrykk av at alle andre fikser ting så greit. Også stemmer jo ikke egentlig det.

Men da høres det ut som om det kanskje løsnet litt? Du har gjort innmari masse i løpet av kort tid ihvertfall! Snakk med veilederen hvis du tenker at det har noe for seg, men det skal være mest for din del - så hvis du ikke føler at det er nødvendig, så trenger du nok ikke det :) 

Ja! Har vært heldig med veiledere selv, men man hører nok av skrekkhistorier - og en kjip veileder kan virkelig bremse en oppgave og et prosjekt.

Synes det høres ut som om dette går veien, jeg. Dette fikser du nok bra til november! Lykke til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er jeg også blitt student! Det er mange år siden jeg studerte sist, så jeg er veldig spent på hvordan det blir å komme inn i det å lære, lese faglitteratur på engelsk og alt det der. Jeg tar biologisk psykologi i høst, første steg på veien for å få fullført bachelorgraden min i psykologi.

Om dere har noen tips til studieteknikk, tanker om å være voksen student og andre tips, så tar jeg hjertelig i mot dem!

Jeg vet jo ikke hvordan jeg lærer nå som voksen. Det jeg kjenner foreløpig er at motivasjonen er en annen og roen rundt hvilket fag/studie jeg skal ta er også en annen. Jeg føler meg ikke like mye som en hodløs høns som jeg gjorde da jeg startet på Universitetet første gang:rofl:. Konsentrasjonsevnen min er heller ikke som den var en gang, men jeg håper den kan trenes opp.

Spent og glad!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Klar for et nytt semester :D

I og med at jeg tok et ekstra fag forrige semester, så kan jeg ta et mindre fag dette semesteret! Deilig! Men jeg har tenkt til å fylle opp den tiden med å ta spansk! Så foreløpig har jeg å spansk undervisning hver mandag og tirsdag, onsdag har jeg et fordypningsemne og torsdag det andre fordypningsemnet mitt. Jeg har undervisningsfri hver fredag, så det blir deilig :D Langhelg! Haha, neida, det blir fort litt jobbing da, men jeg kan reise bort noen langhelger uten bekymringer for at jeg misser undervisning.

Dette blir mitt siste år på studiene! Jeg ser frem til et år med en del oppgaveskriving i form av prosjektoppgave og masteroppgave og ikke bare fag. Så begynner jeg å søke fastjobb rundt jul! :w00t:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 months later...

Tiden flyr på universitetet. Hatt første 6timers eksamen i oktober , fikk C, er selvfølgelig fornøyd med det, men det hadde alltid vært fint med en karakter høyere :P men herlighet, første eksamen, og jeg kan alt jeg skal kunne :)

Men neste nå er hjemmeeksamen. Får eksamensoppgave 11.des og skal leveres 14.des. Noen tips og triks? Både før og under eksamen.

Jeg skal ikke være hjemme, tenkte å leie grupperom sammen med to andre som jeg jobber bra med og vi tenker alle forskjellig og har våre styrker. Har jobbet sammen med arbeidskrav før, og vi går bra sammen.

Det er individuell eksamen, men vi tenker det er lurt å jobbe hver for oss, men sammen. Så vi har mulighet til å få hjelp, og hjelpe ved behov.  Høres det fornuftig ut? 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...