Gå til innhold
Hundesonen.no

Noen som har prøvd macs softfor?

Recommended Posts

Jeg har kikket litt på macs softfor som selges på nettdyret. Jeg har en liten smaksprøve på det som jeg bruker som godbiter. Er det noen som har prøvd å fore på det? 

Ludvig er litt småsensitiv. Jeg har akkurat byttet til symply lam og ris. Og han har blitt veldig fin i magen. Men han liker det ikke så veldig godt. Mulig jeg kan prøve å gi den med kalkun neste gang. Nå blander jeg inn Canagan country game slik at han spiser nok. Han er på grensen til å være tynn. 

Jeg er igrunnen litt nysgjerrig på soft foret som jeg gir som godbiter. Er det noen som kjenner noe til det? Jeg gir grain FREE softforet som godbiter ☺️ 

https://nettdyret.no/hund/hundefor-softfor.html

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Nytt for meg. 
Men jeg har testet AlphaSpirit sitt, og det fungerer helt greit.
Opplever mindre avføring og mindre lukt ved bruk av det enn ved bruk av kornfritt tørrfór som Genesis Pure Canada, Canagan ol.
Men jeg fórer stort sett rått, det er kun på campingen og reiser hvor det blir en del tørrt. 

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Jeg leste USA og «Class action lawsuit» og vurderte om jeg skulle hente popcorn eller om jeg bare skulle la det ligge ... Neida, det var litt flåsete, men rettsystemet i USA er jo noe for seg selv. Og gruppesøksmålene der er jo en industri. Fra det jeg kan lese så er det, som forventet, klart høyest konsentrasjoner i fiskebasert fôr. Det er dessverre en kjennsgjerning at en del tungmetaller hoper seg opp i marint fett. Hvis min organiske kalkulator ikke spiller meg et puss, så er verdiene vesentlig lavere en norske grenseverdier for dyrefôr (vedlegg 1) https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2002-11-07-1290/KAPITTEL_9 Det ser først litt stygt ut for de fiskebaserte fôrene før man oppdager at for akkurat disse så heves grenseverdien for arsenforbindelser fra 2 til 100mg/kg. De finner altså ca 3mg/kg i fiskebasert Acana/Orijen - altså ca 3% av grenseverdien. Kadmium ligger rundt 5-10% av grenseverdien på det verste og bly rundt 5% (her var det andre enn fiskebaserte fôr som var verst). Så jeg mister ikke nattesøvnen med det første over at min får Acana og er oppflasket på Orijen, selv om jeg ikke fant noe på BPA i farta. Jeg tror podusenten også sover godt. Men det kunne vært interessant å se sammenligninger med andre fôr uansett.  
  • Snart leggetid. Smugler to stk firbente med meg opp på soverommet siden bedre halvdel er på kurs i København. Og i dag har jeg bestilt meg nye klær på nett. For 3000 kr. Jeg hater shopping! Så det å evne å gjennomføre et høyst nødvendig kjøp (har bare slitte gamle klær oppdaga jeg...) var en liten seier. Selv om det bare var per nett. 
  • Jeg er for all type kjærlighet  
  • Disse karene dine er jaggu heldige som får være hos en tolerant og fordomsfri eier som deg  
  • Ja, det var generelt hundens form jeg prøvde å vise Syns din hund ser ut som en 10:9 i forhold. Ble nok litt kort linje ja, men til mitt forsvar så lyver manken litt Edit: Her er forresten en tråd som handler om kvadratiske og rektangulære kropper, hvis det skulle være interessant.
 • Nylig opprettede emner

×