Föring av valp

4 innlegg i emnet

Heisann. Jeg har ei 10 uker gammel pomeranian tispe som jeg hovedsakelig har föret med tørrför. Har merket at dette ikke er noe hun er noe særlig begeistret over. Først trodde jeg at knottene ble for store, så jeg bløtet dem. Det var fortsatt ikke særlig populært. Men da jeg tilsatt litt leverpostei eller våtför jeg fikk med fra oppdretter var det plutselig veldig interessant, og hun slukte alt. Ettersom hun er mer begeistret for dette og jeg vet at særlig rått kjøtt er bra for hund, har jeg tenkt å endre litt på föringsrutinene. Har dere noen tips og råd? Hva förer dere deres valper med? Tenker at jeg eventuelt skal begynne å före med vom. Hvor mye av föret kan rått kjøtt utgjøre ved siden av tørrföret? Setter pris på alle tips og tilbakemeldinger :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

VOM har fullfôrvarianter som det ikke trengs noe ved siden av. Personlig anbefaler jeg rått og ikke noe helfabrikert (tørrfôr f.eks). Jeg har selv fôret Prey (egensammensatt) og i kombinasjon med V&H. Kan være en fordel å bruke litt fiskefilet/kjøtt uten bein/egg uten skall i kombinasjon med V&H.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Min valp går på vom og hundemat, de har en puppy variant som er fullfor, så ingen grunn til å gi noe annet enn det, evt. litt tørrfor(kruskakli er det vel endel som bruker og) eller noe om man opplever hard mage.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

vi bruker orijen puppy, og det er meget populært her i huset.

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive