Voksen hund overbeskyttende for ny valp

3 innlegg i emnet

Luna har blitt veldig overbeskyttende for valpen jeg har hatt i 2 dager nå. Hun har vært skikkelig stressa på hunder vi har møtt og hyla og bjeffet på de på avstand. Vanligvis reagerer hun bare sånn på noen bordercollier som stirrer masse. Tips?? Har fått henne til å sitte og få godbiter på god avstand, men hun er tydelig stressa og veldig nervøs. Vanskelig å nå inn. Har aldri opplevd dette før, så må være pga valpen. Hun er lik når jeg går med kun Luna, om valpen er i sekk eller går på bakken. Til normalt er det null problem å passere og hun har lite interesse av andre hunder.

 

Jeg hade besøk av ei venninne med en Staff Luna kjenner godt i går. Denne var veldig ivrig på å krafse seg bort. Vi hadde straffen i bånd så den ikke kom bort. Valpen var ikke nervøs og staffen er bff med Luna. Da la luna seg i midten mellom valpen og den andre hunden.

Ønsker veldig noen tips før valpen tar etter.
e4aa038702f4db25ec414e8054dcbf32.jpg

 

Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk

 

 


Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
10 timer siden, QUEST skrev:

Hvordan går det her? :)

Jeg fikk jo merkelig nok ingen respons på denne tråden, men jeg har bare ignorert oppførselen og bråket hennes. Det gikk helt over etter et par uker, men hun kan fortsatt blande seg inn hvis hun synes andre hunder leker litt for voldsomt med han. Nå er jo valpen ikke "baby" mer og hun har roa seg helt. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive