Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, juli!


Teserere
 Share

Recommended Posts

2 timer siden, *Kat84* skrev:

Det er faktisk det eneste jeg kan komme på også :lol: 
Og siden jeg ikke drikker te, så blir det ekstremt lite brukt. Jeg baker liksom ikke sitronterter eller slikt så ofte. Så jeg bruker heller ferske sitroner. Da vet jeg at alt blir alt brukt opp :P 

Det ble som jeg sa; En sløvedag. Men det er kanskje på tide å komme seg ut på tur da. Det regner ikke en gang nå, så da er det virkelig ikke noen unnskyldning :P 
Så får jeg testet ut de nye skoene jeg bare måtte ha som var nedsatt med 70% i dag. Jeg skulle bare ha litt salat til lasagnen i dag. Og så gikk jeg forbi en skobutikk :icon_redface: 

Eller lage dressing til salat e.l.. Eller lage sitronsalt :P men jeg bruker fersk sitron/lime da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 2.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg døøør Skilt ved fødselen:  

Alvin er nå røntget med HD:A og AD: 0  Nå trenger jeg hvertfall ikke å ha det i bakhodet videre framover i treninga 

Koselig kveldstur med gutta i dag og siden det er få jakthunder her så tåler dere vel et bilde av de flotte gutta mine. 

Posted Images

54 minutter siden, Siri skrev:

Betennelser må man få bort før man kan trene opp ja, men når det er borte så er det kjekt å få gått litt :D Selvsagt helst i skogen - da får man trent sidestabilisering også - men alt er bedre enn ingenting :) 

Det blir så mye sidestabilisering å trene på, hvis jeg må holde igjen hundene gjennom en flokk med mø eller bæ :D 

54 minutter siden, Siri skrev:

:lol: Min "stabel" ligger liksom i en flettakurv da, så de vises strengt tatt ikke heller... men nå vurderer jeg jo om jeg kanskje burde sette inn duftlys og candelaber på badet... sånt ligger virkelig ikke for meg... det er liksom langt utenfor min interessesfære... jeg har ikke engang tenkt over at badet ditt har mange stygge farger :lol: 

Det er jo bare å se på interiørblogger og salgsannonser - det skal være mye fancy shit på badet, altså! Men en ser det kanskje mest selv, sånne ting en ønsker å pusse opp - med mindre det er blomstertapeten til @JeanetteH :D 

54 minutter siden, Siri skrev:

Etter historien om lompe og leverpostei, så ja - jeg er jo ikke overrasket :lol: 
Men altså - når det er koldtbord så legger man jo hver og en rett på sin plass på tallerkenen - man lasser dem jo ikke bare oppå hverandre - det går jo ikke an... og jeg kan jo ikke fordra når man har salat og varmrett på samme tallerken, og salaten får saus på seg, og blir varm... *urk*

Nei, det er sant - en legger ikke rekene oppå karbonadene. Men jeg spiser det jo gjerne om hverandre.

54 minutter siden, Siri skrev:

Jeg skjønner jo at det er jeg som er sær, men jeg greier altså IKKE tanken på fisk og sopp sammen? Det er liksom bare helt feil :aww: 

Når en er blakk så blir en mindre sær på tilbehøret, vøtt.

54 minutter siden, Siri skrev:

Kanskje du må surfe på sonen når du er på Kiwi for å handle??? :D 

Eller sende noen avgårde for å handle for meg?

53 minutter siden, Pringlen skrev:

@SFX Det finnes lime på flaske, men ikke alle butikker har det. Her er det kun hos mega de har det noen ganger. Ellers er det mulig meny har det? Flasken er grønn, men ikke liten og knudrete :)

Når du sier det, så ser jeg for meg en flaske på cirka halvliteren, med en smal sprekk til å helle ut av?

53 minutter siden, Pringlen skrev:

Forresten: har du rom, kan du lage mojito :D

Jeg har mørk rom, hva annet trengs i mojito? Jeg har masse gress og grønt, for gressklipperen streiket :D 

45 minutter siden, Snoffe skrev:

Tror nesten de må være det ja :D De har "krone" på hodet i tillegg :lol:

Han ser da litt kongelig ut :teehe:

received_1826254620723865.thumb.jpeg.0a3f985dd8bd2069561c09497df91db9.jpeg

Litt sånn russisk tsar over ham?

Nei, nå skal jeg gå på middagen, jeg er skikkelig sulten. Kan vi snakke om noe annet enn mat? :P 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

20 minutter siden, SFX skrev:

 

Når du sier det, så ser jeg for meg en flaske på cirka halvliteren, med en smal sprekk til å helle ut av?

Jeg har mørk rom, hva annet trengs i mojito? Jeg har masse gress og grønt, for gressklipperen streiket :D 

 

Litt mindre, men ja :)

 

Rom, mynteblader, lime. Og så er den huslige varianten med sitronbrus. Den korrekte er vel soda, is og sukker. Men hvem har soda, liksom...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Annik skrev:

Jeg klarer ikke å finne et eneste argument for hvorfor jeg ikke skal leve på grillmat resten av sommeren(eller enda litt lengre) :D

Grillmat kan man fint spise hver dag til alle måltider. I alle fall hvis man er voksen og bestemmer sånt selv :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

18 minutter siden, Pringlen skrev:

Litt mindre, men ja :)

Da kan jeg jo være fænsy, og ha begge deler i kjøleskapet når jeg har augustprosjekt "Teste guacamole-oppskrifter" :D 

18 minutter siden, Pringlen skrev:

Rom, mynteblader, lime. Og så er den huslige varianten med sitronbrus. Den korrekte er vel soda, is og sukker. Men hvem har soda, liksom...

Det skal ikke være så vanskelig å drekke at en må ha veldig mye rart i hus :P Mynte, lime og 7Up skal jeg få til, dog.

2 minutter siden, Annik skrev:

Jeg klarer ikke å finne et eneste argument for hvorfor jeg ikke skal leve på grillmat resten av sommeren(eller enda litt lengre) :DSnapchat-640928890.thumb.jpg.9bf12e35404ca1b92633585215a3bfee.jpg

Grillmat er fantastisk godt! Jeg må komme over den bøygen at jeg ikke kan grille når jeg er alene fordi det krever litt forberedelser - det er ikke vanskeligere å fyre opp i kulegrillen om jeg er alene eller om jeg har fullt hus av party, men i år har jeg bare grillet én gang alene. Jeg må få snudd på det, jeg koser meg jo sånn med grilling.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Avgårde til fjerde og siste nattevakt denne uken. Lity hardt å komme i gang igjen,  og i morgen kveld er det konsert. Jeg var nok kle veldig smart som planlagte det rett etter full uke på jobb. Tror jeg skal være forsiktig med alkohol i morgen... :P

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
2 timer siden, SFX skrev:

Jeg tror jeg kan få papirer på at det er "noe" galt med meg :D 

Jeg er dessverre veldig sær på vann - vann skal være vann, er det med smak og/eller kullsyre, så får jeg det ikke i meg. Brus, derimot, kan jeg bælme litervis. Eller saft. Men jeg liker heller ikke te, for det blir ikke NOK smak, det er vann med noe. Også er jeg oppvokst et sted som hadde vanvittig godt vann, mens der jeg bor nå er det ikke noe godt vann, så det er supersjelden jeg drikker vann - det går i Fun Light nå, i et forsøk på å avvende meg Pepsi Max-avhengigheten. Billigere er det jo også...

Men jeg kan innbille meg i munnen at det er godt med et sitronknøst over råkost. Over det meste, egentlig, jeg liker jo bitre og sure smaker, i doser.

Men jeg er ikke avansert, jeg aner ikke hvordan jeg lager nudler med mindre det er en pakke til 4.90 som jeg koker i vann :D Sukk, jeg er håpløs på kjøkkenet. 

Like greit å dele opp. Har ikke blitt tur her heller enda, bedre å ta det til kvelden, da kan vi gå lengre. De har vært ute i hagen og lekt, og sett på at jeg gjør husarbeid. 

------------------- snip -------------------------

Slike papirer kan vel vi alle få :D (sa hun med nok av bokstaver :innocent: ) 

Jeg var veldig sær på Farris og den type ting tidligere. Og en stund ville jeg ikke drikke vann fordi det smaker jo ingenting. :P Men skjønner den med te altså, for det liker jeg ikke. En dårlig kopi av kaffe er det :aww:  

Så lenge du får til å balansere smakene så passer sitron egentlig til det meste av råkost. Og egentlig i veldig mye mat! Men det kan være greit å smake ofte. 

Jeg tenkte likt om suppe tidligere. Men så oppdaget jeg at det bare er til å koke opp masse grønsaker til de blir ordentlig møre, ha i hvitløk, løk, fløte, krydder, osv og kjøre på med stavmikser. Nå liker jeg faktisk suppe. De på pose har jeg egentlig aldri hatt særlig sansen for :P 


Det har bare blitt varmere og varmere føles det som. Ikke verst med tanke på at dagen startet med skikkelig høljregn, og det samme var meldt utover hele dagen. :P Det var 13 grader tidligere idag, og nå er det 20. Og Sjef begynner å mase etter å få gå tur. Jeg tror kanskje det er tid for å la ham bestemme for en gangs skyld :aww: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AN har jeg mest lyst til å legge meg, men jeg har en del småting som må gjøres, deriblant støvsuging og vasking av gulv. Arbeidslyst kom treng deg på, her skal du motstand finne!  :P Det er faktisk ikke helt usannsynlig at jeg ender opp med å heller ta det før jeg drar på jobb i morgen, selv om det innebærer å stå opp før 6. Å få gjort ting om morgenen har jeg ingen problemer med, men jeg fungerer virkelig ikke på kveldstid. Det eneste problemet er at de som bor oppe har soverom rett over leiligheten min, og neppe setter pris på at jeg starter støvsugeren i 6-tiden :lol: 

Nei, jeg får vel gi meg selv et spark bak og komme i gang ... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest SvartKrølltopp
På 20.7.2017 at 0:41 PM, Krutsi skrev:

Jeg hadde aldri kjøpt derfra :P skulle jeg fått et hjerneslag og funnet ut at det var rasen, hadde jeg kjøpt fra Sabine Görtz. 

Kan jeg spørre hvorfor du ikke hadde kjøpt derfra? Vurderer selv :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har passet valp i dag. Og herrefred for en motsetning til min egen når hun var valp. Hun her var så rolig, lå å sov mye og lekte med seg selv. Det eneste hun gjorde var å ta håret mitt. Det var gøy!

Mi var jo helt jææææ***. Så har jo skjønt at alle valper er faktisk ikke så forferdelige:lol: måtte jeg aldri få en sånn valp igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har virkelig ikke gjort NOE fornuftig i dag, ikke noe som helst. Det er ikke bra. Må snart. Løpe ut og bløte opp beftiber så det går kjappere å fore senere. Det kan jeg gjøre. Så kan Jeeves få jobbe litt. Kanskje brette sammen litt tøy mens jeg ser på kopeboksen etterpå. Kanskje. Ja. 

 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, SFX skrev:

Det blir så mye sidestabilisering å trene på, hvis jeg må holde igjen hundene gjennom en flokk med mø eller bæ :D 

:lol: Det har du i grunnen rett i!! Kanskje det er derfor mine ankler ble så stabile så fort - fikk jo bra trening med å holde igjen to tullinger når vi møtte på sau :lol: 

1 time siden, SFX skrev:

Det er jo bare å se på interiørblogger og salgsannonser - det skal være mye fancy shit på badet, altså! Men en ser det kanskje mest selv, sånne ting en ønsker å pusse opp - med mindre det er blomstertapeten til @JeanetteH :D 

Jamen jeg gidder jo ikke å bruke opp min dyrebare tid på å se på interiørblogger og annonser - man har da mer fornuftig å gjøre :D Det er bare kjedelig liksom... totalt uinteressant :aww:. Nei - det badet får bare være som det er. Så lenge det funker er det greit :D 
Den episke blomstertapeten ja... :lol: 

1 time siden, SFX skrev:

Nei, det er sant - en legger ikke rekene oppå karbonadene. Men jeg spiser det jo gjerne om hverandre.

:o Først spiser man rekene - SÅ spiser man karbonaden... eller nei - man spiser ikke karbonade når det er koldtbord? Når det finnes så mye som er såååå mye bedre? :D 

1 time siden, SFX skrev:

Når en er blakk så blir en mindre sær på tilbehøret, vøtt.

Joa, men jeg tror muligens min assosiasjon med fisk og sopp kommer fra slike frosne fylte fisker med dvask hermetisk sopp inni... jækk det er ekkelt, det... det kan jo hende en skikkelig godt stekt kantarell kan høyne fiskeretten :D 

1 time siden, SFX skrev:

Eller sende noen avgårde for å handle for meg?

Ja, det var den støttekontakten din, det :D 

10 minutter siden, SFX skrev:

Grillmat er fantastisk godt! Jeg må komme over den bøygen at jeg ikke kan grille når jeg er alene fordi det krever litt forberedelser - det er ikke vanskeligere å fyre opp i kulegrillen om jeg er alene eller om jeg har fullt hus av party, men i år har jeg bare grillet én gang alene. Jeg må få snudd på det, jeg koser meg jo sånn med grilling.

Jeg kjøpte meg bålpanne i vår... den har jeg hatt fyr på EN gang... det er jo så mye enklere å bare slå på plata på ovnen liksom :aww: Jeg burde egentlig invitere til party, for jeg får aldri tent verken grill eller bålpanne uten at det er andre på besøk :D 

Nå har vi vært på sykkeltur - og jeg trodde jo at jeg hadde funnet DEN fine vegen å sykle på der vi slipper å møte på sau og sånt... vel - etter 3 km stod det en flokk med sauer i vegkanten... og etter 3,5 km stoppa vi, for foran på vegen kom det en gjeng kviger slentrende. Jeg hadde egentlig ikke lyst til å menge meg med dem, jeg :aww: Vi kjørte heller ned til Rokosjøen så hundene fikk bada og skylt av seg sanda. Nå har de fått mat og roen har senket seg i heimen :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
Akkurat nå, Siri skrev:

Joa, men jeg tror muligens min assosiasjon med fisk og sopp kommer fra slike frosne fylte fisker med dvask hermetisk sopp inni... jækk det er ekkelt, det... det kan jo hende en skikkelig godt stekt kantarell kan høyne fiskeretten :D 

Valgfri sopp stekes, gjerne sammen med bacon og litt løk, og så har man det til fersk torsk. Fisken skal ikke komme ut av frysedisken, og soppen skal ikke komme ut av en boks :aww: 
Da snakker man snadder mat :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi skulle gå den lange runden i nabolaget som kveldstur, men så ville Arwen være med så vi gikk den aller korteste og tryggeste runden. Gikk tilbake med Arwen så vi kunne fortsette selv på den lengre runden. Tror dere ikke Alfred ville bli med denne gangen? :lol: Så da ble det to korte turer, tok mye lengre tid å gå dem med kattene da så var uten en liten stund :P

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, *Kat84* skrev:

Valgfri sopp stekes, gjerne sammen med bacon og litt løk, og så har man det til fersk torsk. Fisken skal ikke komme ut av frysedisken, og soppen skal ikke komme ut av en boks :aww: 
Da snakker man snadder mat :D 

Jeg spiser jo torsk med stekt bacon, så kanskje det går med stekt sopp også ja :D Da smaker det ikke så mye fisk lenger, da... *ler*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

38 minutter siden, SvartKrølltopp skrev:

Kan jeg spørre hvorfor du ikke hadde kjøpt derfra? Vurderer selv :)

Nå tar jeg høyde for at jeg vet ikke helt hvordan tilstandene er i dag, men det var en periode det var veldig mye styr der og hvis jeg ikke tar feil, endte ting med aktivitetsforbud hos NKK. Jeg har også hørt rykter om at det er flere klubber som ikke har ønsket de i treningsgruppene sine. 

Utover dette har jeg ikke spurt ut noe mer ang det jeg har hørt, siden jeg har egentlig null interesse for rasen. Men det er sjeldent et veldig godt tegn når de som ikke har intr for rasen får med seg slike ting ;) 

 

edit: men igjen, jeg vet ikke hvordan det er nå siden det har blitt skiftet innehaver av kennelnavn.. og dette er ting som har blitt fortalt rundt i hundemiljøet. Men jeg personlig blir veldig skeptisk av slikt og holder meg unna. Om det er riktig eller ikke, får være opp til deg ;) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Kokospaniel skrev:

@Siri lyshåra dame med svart briard og bobil observert på Haukelifjell i dag. Fikk det liksom ikke helt til å være deg, men måtte holde bilen på veien og ikke nistirre emoji41.png

Hahahahaha, det var nok ikke meg, men en dame som heter Siv med briarden Lennox du så :D (og det vet jeg selvsagt fordi jeg har sett FB-statusen deres i dag :lol:). Nyblivne bobileiere forøvrig :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

35 minutter siden, mokken skrev:

Avgårde til fjerde og siste nattevakt denne uken. Lity hardt å komme i gang igjen,  og i morgen kveld er det konsert. Jeg var nok kle veldig smart som planlagte det rett etter full uke på jobb. Tror jeg skal være forsiktig med alkohol i morgen... :P

Kos deg, høres ut som om du fortjener litt moro etter fire nattevakter!

27 minutter siden, *Kat84* skrev:

Slike papirer kan vel vi alle få :D (sa hun med nok av bokstaver :innocent: ) 

Kan sikkert finne noe på eBay også :P 

27 minutter siden, *Kat84* skrev:

Jeg tenkte likt om suppe tidligere. Men så oppdaget jeg at det bare er til å koke opp masse grønsaker til de blir ordentlig møre, ha i hvitløk, løk, fløte, krydder, osv og kjøre på med stavmikser. Nå liker jeg faktisk suppe. De på pose har jeg egentlig aldri hatt særlig sansen for :P 

Jeg tror jeg må ha en stavmikser, for suppe er godt, og så bra å koke opp flere liter så en har en stund. Får ønske meg til jul.

18 minutter siden, Raksha skrev:

Jeg har virkelig ikke gjort NOE fornuftig i dag, ikke noe som helst. Det er ikke bra. Må snart. Løpe ut og bløte opp beftiber så det går kjappere å fore senere. Det kan jeg gjøre. Så kan Jeeves få jobbe litt. Kanskje brette sammen litt tøy mens jeg ser på kopeboksen etterpå. Kanskje. Ja. 

Jeg gikk gjennom hundene, hestene og andre dyr for å se om jeg kunne huske hvem som het Jeeves og hjalp til i huset. Men så slo det meg at det er RoboCop, ikke sant?

17 minutter siden, Siri skrev:

:lol: Det har du i grunnen rett i!! Kanskje det er derfor mine ankler ble så stabile så fort - fikk jo bra trening med å holde igjen to tullinger når vi møtte på sau :lol: 

Hahahaha, ikke sant, sau er god trening for både ankler og bremsemuskelen under ryggraden :D

17 minutter siden, Siri skrev:

:o Først spiser man rekene - SÅ spiser man karbonaden... eller nei - man spiser ikke karbonade når det er koldtbord? Når det finnes så mye som er såååå mye bedre? :D 

Nei, en må spise alt om hverandre, tenk om en blir mett før en kommer til bunns? Og jeg er jo ikke overraskende nok kresen, så det er enkelte ting på koldtbord jeg ikke spiser.

17 minutter siden, Siri skrev:

Joa, men jeg tror muligens min assosiasjon med fisk og sopp kommer fra slike frosne fylte fisker med dvask hermetisk sopp inni... jækk det er ekkelt, det... det kan jo hende en skikkelig godt stekt kantarell kan høyne fiskeretten :D 

Sopp er ikke sopp, og fisk er ikke fisk.

17 minutter siden, Siri skrev:

Ja, det var den støttekontakten din, det :D 

Ja, jeg sitter nå bare og venter på at noen skal banke på døra og tilby seg.

17 minutter siden, Siri skrev:

Jeg kjøpte meg bålpanne i vår... den har jeg hatt fyr på EN gang... det er jo så mye enklere å bare slå på plata på ovnen liksom :aww: Jeg burde egentlig invitere til party, for jeg får aldri tent verken grill eller bålpanne uten at det er andre på besøk :D 

Bålpanneparty på vinteren etter akekonkurranse i snøen!

11 minutter siden, *Kat84* skrev:

Valgfri sopp stekes, gjerne sammen med bacon og litt løk, og så har man det til fersk torsk. Fisken skal ikke komme ut av frysedisken, og soppen skal ikke komme ut av en boks :aww: 
Da snakker man snadder mat :D 

Og soppen skal ikke komme ut av fisk som er mer fritering enn fisk...

10 minutter siden, Snoffe skrev:

Vi skulle gå den lange runden i nabolaget som kveldstur, men så ville Arwen være med så vi gikk den aller korteste og tryggeste runden. Gikk tilbake med Arwen så vi kunne fortsette selv på den lengre runden. Tror dere ikke Alfred ville bli med denne gangen? :lol: Så da ble det to korte turer, tok mye lengre tid å gå dem med kattene da så var uten en liten stund :P

For noen fantastiske kattepuser!

Jeg fant løsningen på å komme meg opp tidlig i helga og i rute før jobb til tirsdag - og tjene noen kroner til Foenix' veterinær-regning. Jeg skal jobbe på trippelutstillingen i Råde, jeg. Noen meldte frafrall, så det ble bestemt nå i kveld. Flaks for meg! Det betyr at jeg skal kjøre herfra 0930 i morgen. Før det må jeg dusje, pakke for en helg, og få partert den vommen som ikke er tint nok. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, SFX skrev:

Jeg tror jeg må ha en stavmikser, for suppe er godt, og så bra å koke opp flere liter så en har en stund. Får ønske meg til jul.

Men man trenger jo ikke stavmikser for å lage suppe :P Det er jo bare å koke opp alle ingrediensene det, og spise i vei :D 

Akkurat nå, SFX skrev:

Hahahaha, ikke sant, sau er god trening for både ankler og bremsemuskelen under ryggraden :D

Det er super trening :D Jeg har djevelsk bra bremsemuskler faktisk :aww: 

Akkurat nå, SFX skrev:

Nei, en må spise alt om hverandre, tenk om en blir mett før en kommer til bunns? Og jeg er jo ikke overraskende nok kresen, så det er enkelte ting på koldtbord jeg ikke spiser.

Strategien er jo å spise det man synes er best, først. Da har man størst nytte av det - så får man bare fylle på med det som er mindre godt etter hvert :D Alternativt spiser man jo BARE det man synes er best selvsagt :D 

Akkurat nå, SFX skrev:

Sopp er ikke sopp, og fisk er ikke fisk.

Og dvask sopp i panert fisk er ikke godt :aww: 

Akkurat nå, SFX skrev:

Ja, jeg sitter nå bare og venter på at noen skal banke på døra og tilby seg.

Det er jo mulig du får smøre deg med tålmodighet mens du venter :D 

Akkurat nå, SFX skrev:

Bålpanneparty på vinteren etter akekonkurranse i snøen!

yeyyyyyy :bananas:

Akkurat nå, SFX skrev:

Jeg fant løsningen på å komme meg opp tidlig i helga og i rute før jobb til tirsdag - og tjene noen kroner til Foenix' veterinær-regning. Jeg skal jobbe på trippelutstillingen i Råde, jeg. Noen meldte frafrall, så det ble bestemt nå i kveld. Flaks for meg! Det betyr at jeg skal kjøre herfra 0930 i morgen. Før det må jeg dusje, pakke for en helg, og få partert den vommen som ikke er tint nok. 

Det var jo kjekt :D Mange fluer i en smekk, det :D 

Gumler jeg marsipan... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hatt fri i dag, hadde sååå mange planer men ikke gjort noen annet enn å sløve på sofa'n :innocent:

Håper det er mye å gjøre på jobb i morgen sånn at dagen går fort, for etter jobb setter jeg og Kip nesa mot Ransäter :D 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...