Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, juli!


Teserere
 Share

Recommended Posts

Tror bikkja mi er døden nær, han gikk å la seg på sofaen i stuen når vi gikk å la oss i sengen:huh: det har ALDRI hendt før!

Nesten så jeg lurer på å rope han inn, men er litt deilig å slippe ha kaste han ned fra sengen :lol:

Nææ.. han får bli på stuen til han vil komme :aww:

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 2.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg døøør Skilt ved fødselen:  

Alvin er nå røntget med HD:A og AD: 0  Nå trenger jeg hvertfall ikke å ha det i bakhodet videre framover i treninga 

Koselig kveldstur med gutta i dag og siden det er få jakthunder her så tåler dere vel et bilde av de flotte gutta mine. 

Posted Images

Akkurat nå, enna skrev:

Jeg meldte meg ut av den gruppa for et par år siden. Det ble for fanatisk for meg. Jeg har et ganske avslappa forhold til foring så lenge jeg vet at bikkjene får det de trenger. Men det er helt feil å være avslappa... i den gruppa der i hvert fall...

Jeg tenkte at jeg venter til i morgen så jeg får med meg resten av kommentarene på tråden min, ei jeg kjenner mente at flere av de mest fanatiske må ha lagt seg allerede. Om jeg ikke blir utestengt melder jeg meg ut selv i morgen. Hva gjør de folka om hunden deres spiser gress i hagen da? Tvinger hunden til å kaste opp fordi den bare skal ha rått og animalsk?

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Barteterrieren er herved midlertidig omdøpt til dramaterrier - jeg fikk overlevert en 200lapp av Bonden med spørsmål om jeg kunne klippe klør, for eier rakk ikke før de dro avgårde på tre ukers ferie. Så lydig som jeg er så har jeg nettopp gjort det. Og dramadyret HYLA som om jeg prøvde å drepe henne med en sløv neglefil lenge før jeg var i nærheten av kloa med klipperen, men med Bonden som støttekontakt som fortalte henne at det helt sikkert gikk bra, og trøsta og klødde på henne så fikk jeg klippet alle klør, under sterk tvil fra terrieren. :lol::wub:  Veldig lykkelig da hun overlevde med liv og tær i behold åpenbart. Hun er så sukkersøt den hunden at det er helt utrolig :lol::wub:   Har jeg nevnt at jeg digger henne? Drama og alt? Synd jeg virkelig ikke er ute etter en slik type hund nestegang jeg skal ha hund, for hun er så kul. 

  • Like 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 timer siden, SFX skrev:

( ... )

I dag kjenner jeg at egentlig er en tung dag, jeg forsøker å slåss mot tungsinnet, men det er vanskelig. Jeg føler meg bare trøtt, sliten, trist og lei meg. Det er egentlig ingen god grunn til det, det er ikke noe som har skjedd, jeg bare fikk dreid tankene over på triste ting og kommer meg ikke helt vekk fra det. Jeg burde gjøre noe, et eller annet hva som helst, men får liksom ikke rumpa i gir eller hodet i gang. 

Sånne dager skal man ikke tenke på burder, da skal man være snill mot seg selv, for eksempel med en fin skogtur og en sjokolade. Burder kan man fikse de dagene det ikke er overskyet i hodet. :hug:

2 timer siden, Siri skrev:

:lol: *se for seg sinna-Symra&Pippin traske ned og hente bøtte etter bøtte med jord* :lol: 

 

Jeg tenkte faktisk mer i retning av trillebår. *Insert smiley med sinnafjes og trillebår* (Men jeg droppa det).

Jeg tenkte egentlig å gå veldig sen kveldstur nå, men dyrene har jo tatt natta! Vi får liste oss ut på en liten tisserunde likevel, hunder våkner jo som kjent til liv hvis man går ut i gangen og rasler med leiebåndene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

18 minutes ago, Pixie said:

Jeg tenkte at jeg venter til i morgen så jeg får med meg resten av kommentarene på tråden min, ei jeg kjenner mente at flere av de mest fanatiske må ha lagt seg allerede. Om jeg ikke blir utestengt melder jeg meg ut selv i morgen. Hva gjør de folka om hunden deres spiser gress i hagen da? Tvinger hunden til å kaste opp fordi den bare skal ha rått og animalsk?

Ha ha - aner ikke. Mine får gulrøtter og hvitkål som snacs, tørrfor som basis, litt rått dann og vann for smakens skyld, og litt menneskemat-rester - både middagsrester og brød mm. :whistle:
Og der er ikke noen forskning som støtter ideen om at hunder har helse-effekt av å bare spise råfor. Tvert imot... Men å si noe slikt til en råforfanatiker er å be om en LANG forsvarstale ikrydret karakteristikker av alle som ikke er enig i råfor-religionen... :dog_running:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 hour ago, Siri said:

Var det? :o          :lol: 

Alltid! :aww: 

58 minutes ago, SFX said:

Jeg livesender det på FB :P 

Jej! Gleder meg allerede :lol: 

Quote

Jeg har overmadrass til enkeltseng i dobbeltseng - gjett hvor mange ganger jeg triller av den... Men uten overmadrassen, så blir madrassen under for hard å ligge på. Så jeg må. Men jeg skulle gjerne hatt overmadrass over hele senga. Jeg hadde det, inntil en gjest pissa den ned, og jeg ikke følte at jeg fikk den ren igjen.

Jeg tror de har forholdsvis billige og ålreite overmadrasser på Jysk, kanskje du burde spandere på deg en sånn? :) 

Quote

Hundegjest, altså.

:lol: Det var godt du presiserte det! En veit jo aldri, det er jo folk som er inkontinente også :P Men de hadde kanskje betalt rensinga for overmadrassen? hehe 

Quote

Nja, ser jeg meg i speilet så er jeg vel heller sånn ekstremfeit labrador? Korte bein, stor mage og ingen muskler.

Næsj! :o Så gæli er det da ikke! 

Quote

Vi har alltid hatt krav til at en viss andel av helsøsken må være fri, og da får en oppdrettere som MÅ få valpekjøperne til å røntgenfotografere for å få avlsklarert sine egne dyr. Og vi har alltid regnet at ikke-røntget hund har HD når vi skal angi friprosenten. Altså, i et kull på ti, hvor fire er røntget og to er fri, så betyr ikke det at 50 prosent er fritt.

Ja, det er nok måten å motivere oppdrettere til å motivere valpekjøpere til å røntge på. Jeg fortalte alle mine valpekjøpere at de valgte å kjøpe valp av meg fordi jeg prøver å avle frem sunne hunder, så hvis de vil ha sunne hunder i fremtiden, satte jeg stor pris på om de røntget hundene sine så jeg fikk en ordentlig oversikt og en mer pålitelig statistikk å jobbe ut fra - samt en gulrot med tilbakebetaling av en tusenlapp når de hadde røntga. Og alle 5 Leah-barn er røntget, og det ser ut som at alle 3 Malin-barn blir røntget (de er jo ikke året riktig enda), så da har vi forhåpentligvis 100 % røntga på vårt puddeloppdrett til de neste kullene planlegges også - og det er gull verdt! 

Å leite etter hannhund med HD-statistikk en kan stole på er jo helt umulig. De er jo som regel eneste i sitt kull som er røntget selv, så sant de ikke har en søster som skal gå i avl sjøl. Har jeg flaks har de noen avkom som er røntget også, men statistikken etter de jeg har sett på til nå er upålitelig, da de ofte har para tisper med mye HD på sine linjer igjen, så jeg får ikke hatt noe krav om så så mye fritt på mellompuddel-hanner, jeg kan bare være fornøyd om de er røntget selv og er fri. 

Quote

Selvfølgelig vil en ha "full pakke", og det var ikke meningen å virke respektløs overfor deg og andre som har mistet hund til dårlige ledd - jeg vet veldig godt at det kan bli et problem og ikke er en bagatell. Broren til Foenix har E på albuene, det er ikke noe jeg kimser av, men heldigvis har han - bank i bordet - nådd seks år så langt uten å være plaget av det. Så det må ikke være en tidlig dødsdom for alle. Ideelt sett får en jo en hund som er fri fram og bak, bare må til veterinær for å vaksineres, er sosial og arbeidslysten med herlig avreagering, og kan stilles ut til CK, og er fra et kull hvor alle søsken er tilsvarende. Men i virkeligheten synes jeg det er få slike hunder, når en begynner å grave litt. En trenger ikke alltid grave så dypt heller.

Jeg tok det ikke som respektløst, jeg har bare et litt annet syn på hvor alvorlig jeg syns HD er, kanskje? Litt farget av et rasemiljø som hevder at HD ikke er et problem på rasen fordi de er så små og lette - det irriterer meg langt inn i gamperæva, for Leah er ikke en lettere hund enn Nora, f.eks, snarere tvert i mot, hun er bare halvparten så stor - men det er skjelettet hennes også, liksom. Og sånn omtrent da Ali ble født, så var det faktisk en mellompuddel-unghund som måtte avlives fordi han hadde E-hofter, han var ikke året engang, så det er ikke sånn at de aldri plages med det. Det var forøvrig da det ble innført krav om kjent status på avlsdyrene, så jeg slapp å være gæern hoftedame i puddelmiljøet, det får holde med at jeg var gæern øyelysedame i belgermiljøet :aww: 

Quote

Det der høres jo bare helt forferdelig ut!

Ja, jeg kjenner bare 1 sånn hund, heldigvis, denne pokemon-Pepsien vi passa tidligere i våres. Hun har vært gjennom en stor og dyr operasjon med en lang og dyr rekonvalens i ettertid, og det ser ut til at hun har klart seg ganske fint - det er ikke nødvendigvis vellykka alltid, dessverre. Men hun er vel 2 år nå til sommeren, så hvem veit hvordan det blir i fremtiden. Hun halter jo nå, særlig i overganger mellom trav og gallop, men jeg veit ikke om det er fordi det er en vane hun har, eller om det er fordi hun har vondt. En veldig trivelig liten frøken, jeg håper de får beholde henne lenge! 

Quote

Er det krav til HD-resultat for kullregistrering? 

Nei, bare til formidling gjennom klubben. Det er en start, selv om det er en del avl utenfor klubben også. Men sånn markedet for puddel er, så er jeg litt usikker på om det vil stoppe noen fra å avle om de ikke kan registrere, folk kjøper jo uansett, rasemiljøet er jo bare opptatt av utstilling, veit du *ler sarkastisk* 

Quote

Jeg har hørt på et utvalg fra Alanis Morisette, Evanescence, Paloma Faith, Florence + the Machine og andre triste damer - noen ganger må guff ut. Men tusen takk!

Ja, noen ganger må man bare tømme seg! Håper morgendagen blir lettere! 

Quote

Tusen takk! I dag verker visst både kropp, muskler og hjerne, ikke bare sinn og hjerte. Jeg klarte ikke en gang å tømme ut vannet fra en kjele uten å treffe egen fot - og hoppet unna fordi det var jo kokt vann. Kokt i går, men det tok jeg ikke innover meg før jeg fikk revet av meg sokken og sett om det ble brannskade. Idiot. Så gråt jeg litt over hvor teit jeg er...

Uff, det er stygt å le, men jeg gjør det allikvel :teehe: Og så får du en klem, for det er kjipt med sånne dager :hug: 

Quote

Jeg vet hvordan det er - jeg kuttet ut noen folk, til slutt. En ting er å være uvitende, men en trenger ikke å være slem. 

Det er lurt å kutte ut folk som drar deg ned når du er kronisk/langvarig syk. Det er fader meg nok negativitet i livene våre fra før av, vi trenger ikke å få det tilført av andre som åpenbart har null forståelse for hvordan vi har det. Hører du, @Snoffe

35 minutes ago, Raksha said:

Har jeg nevnt at jeg digger henne? Drama og alt? Synd jeg virkelig ikke er ute etter en slik type hund nestegang jeg skal ha hund, for hun er så kul. 

Hvorfor er du ikke ute etter en sånn type hund, når du digger henne og syns hun er kul? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, 2ne skrev:

 

Hvorfor er du ikke ute etter en sånn type hund, når du digger henne og syns hun er kul? 

Fordi jeg vil ha noe som er litt mer gårdsdyr/villt/sauevennlig og ikke har sååå mye egne meninger, mer førerorientert  - Barteterrieren er kjempekul :wub: men er veldig godt å levere henne tilbake også. :ahappy:  Nå bor jo ikke hun her permanent, men så endel av de greiene som er slitsomme som drar i bånd, jager gakker og sånt, ville jo gått seg til om hun var her permanent, men er fremdeles ikke en rase man stoler på rundt gakker og kaniner, eller sau, i særlig grad. Og det er et ganske viktig punkt på neste hund. Nå er jo ikke hun her på jakt etter nytt hjem, DA hadde jeg hatt problemer da... Hun har det perfekte hjemmet hun, så jeg er så heldig å få låne henne :ahappy:  Men neste hund blir nok en fra gruppe1.  Og jeg har ikke hender til å holde nappepels vedlike nå desverre. 

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 timer siden, 2ne skrev:

 

Det er lurt å kutte ut folk som drar deg ned når du er kronisk/langvarig syk. Det er fader meg nok negativitet i livene våre fra før av, vi trenger ikke å få det tilført av andre som åpenbart har null forståelse for hvordan vi har det. Hører du, @Snoffe

Jeg hører.

 

Må snart stå opp, skal på sykehuset om ikke så alt for lenge. Skulle ønske litt at vi slapp, selvom det er godt å vite at vi ikke slipper også :P

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 timer siden, Stine skrev:

Og med det sier vi god natt fra Saltfjellet :D

IMG_20170709_225640.jpg

Han der er bare episk altså :lol: 

9 timer siden, SFX skrev:

Jeg livesender det på FB :P 

:bananas:

9 timer siden, SFX skrev:

Jeg har overmadrass til enkeltseng i dobbeltseng - gjett hvor mange ganger jeg triller av den... Men uten overmadrassen, så blir madrassen under for hard å ligge på. Så jeg må. Men jeg skulle gjerne hatt overmadrass over hele senga. Jeg hadde det, inntil en gjest pissa den ned, og jeg ikke følte at jeg fikk den ren igjen.

Hundegjest, altså.

Jeg sier som 2ne: det var godt du presiserte det altså :lol: 

9 timer siden, SFX skrev:

Tusen takk! I dag verker visst både kropp, muskler og hjerne, ikke bare sinn og hjerte. Jeg klarte ikke en gang å tømme ut vannet fra en kjele uten å treffe egen fot - og hoppet unna fordi det var jo kokt vann. Kokt i går, men det tok jeg ikke innover meg før jeg fikk revet av meg sokken og sett om det ble brannskade. Idiot. Så gråt jeg litt over hvor teit jeg er...

Sorry, men :lol: 

8 timer siden, Symra&Pippin skrev:

Jeg tenkte faktisk mer i retning av trillebår. *Insert smiley med sinnafjes og trillebår* (Men jeg droppa det).

:lol: Jeg kom til å tenke på at trillebår kanskje var mer egnet etter at jeg skrev :lol: 

8 timer siden, enna skrev:

Ha ha - aner ikke. Mine får gulrøtter og hvitkål som snacs, tørrfor som basis, litt rått dann og vann for smakens skyld, og litt menneskemat-rester - både middagsrester og brød mm. :whistle:
Og der er ikke noen forskning som støtter ideen om at hunder har helse-effekt av å bare spise råfor. Tvert imot... Men å si noe slikt til en råforfanatiker er å be om en LANG forsvarstale ikrydret karakteristikker av alle som ikke er enig i råfor-religionen... :dog_running:

Jeg skjønner at det der er en gruppe jeg må holde meg LANGT unna!!! Vel er det underholdende med idiotiske mennesker, men det er grenser liksom... :aww: Blodtrykket mitt hadde nok ikke hatt godt av å være der... og jeg som trodde at hunder var mer slike altetende dyr :aww: 

Det er overraskende mange mennesker på jobb her hos oss i dag? Har ikke fellesferien startet nå, egentlig? 

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå sitter jeg og lurer på om jeg burde gå hjem... Det ene øret fikk plutselig dottfølelse, øresusen økte og jeg ble litt svimmel. Jeg jobber i hvert fall på rett avdeling :P Men føler ikke helt at jeg klarer å konsentrere meg. Se det an til lunsj kanskje? Får så dårlig samvittighet hvis jeg drar hjem, for da er det noen som må vente noen uker ekstra på hø.app og kontroller :hmm: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når man kjører og aner fred og ingen fare, kjører for å rekke ferga hjem. Plutselig kommer det en stabijhoun ut fra intet, blir nesten påkjørt av de forran meg - og fortsetter å løpe langs hovedeien. Jeg kjører noen km til og ser plutselig en mann med hundebånd i hånda, stopper og spør om han har mistet en hund. Så kjørte vi tilbake og heldigvis stoppet hunden når han hørte eieren. Sprunget seg til blods på potene men var heldigvis hel og ikke påkjørt!!!! Mange km hadde han sprunget, helt urolig... fikk ikke navnet på eieren men håper det går bra med hunden, tror han sa den het Pelle og var bare 6 mnd. Litt av en løpetur for en valp
Sent from my iPhone using Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 hours ago, Raksha said:

Fordi jeg vil ha noe som er litt mer gårdsdyr/villt/sauevennlig og ikke har sååå mye egne meninger, mer førerorientert  - Barteterrieren er kjempekul :wub: men er veldig godt å levere henne tilbake også. :ahappy:  Nå bor jo ikke hun her permanent, men så endel av de greiene som er slitsomme som drar i bånd, jager gakker og sånt, ville jo gått seg til om hun var her permanent, men er fremdeles ikke en rase man stoler på rundt gakker og kaniner, eller sau, i særlig grad. Og det er et ganske viktig punkt på neste hund. Nå er jo ikke hun her på jakt etter nytt hjem, DA hadde jeg hatt problemer da... Hun har det perfekte hjemmet hun, så jeg er så heldig å få låne henne :ahappy:  Men neste hund blir nok en fra gruppe1.  Og jeg har ikke hender til å holde nappepels vedlike nå desverre. 

Åh.. Det er kjipt å være voksen og fornuftig :hmm: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kommet meg gjennom til lunsj, så da skal jeg holde ut resten av dagen også. Det kommer og går dette øregreiene, men håper det gir seg snart.

Nå skal jeg kjøpe litt lunsj, knekkebrød fristet så lite i dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

18 hours ago, Debbie said:

Er så tragisk denne TdF, helt utrolig. Hvertfall 4 syklister som er skadet, og kjørt til sykehus. Sporten er rett og slett livsfarlig, og man burde kanskje ikke legge løype som legger til rette for at slike ulykker kan skje...

Men dette vet de vel om når de deltar? 
Mulig jeg er litt farget av sportene jeg følger, men. Det er jo et valg man selv tar. 

Tilbake på jobb! Må rydde datan, den maser om at den er full :| 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

At det skal være så vanskelig å avbestille flybilletter er over min fatteevne:gaah: flyselskapene burde ha en tast der det sto avbestilling, også trykket man på den, bekreftet og fikk en kvittering på avbestillingen. Istedenfor må vi sitte en time i telefonkø eller vente lenge i chattekøen. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg bestilt plass til Pigg på hundepensjonat når jeg skal på tur med bioelevene mine i august... skumleru... mistenker at han ikke dør av tre dager på pensjonat, men føles litt skummelt å skulle sende ham bort til fremmede. Har hatt både gode og dårlige opplevelser med pensjonat tidligere. Men ikke lett å sette bort herr overentusiastisk meningsytrer til alt og alle :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 timer siden, Raksha skrev:

Fordi jeg vil ha noe som er litt mer gårdsdyr/villt/sauevennlig og ikke har sååå mye egne meninger, mer førerorientert  - Barteterrieren er kjempekul :wub: men er veldig godt å levere henne tilbake også. :ahappy:  Nå bor jo ikke hun her permanent, men så endel av de greiene som er slitsomme som drar i bånd, jager gakker og sånt, ville jo gått seg til om hun var her permanent, men er fremdeles ikke en rase man stoler på rundt gakker og kaniner, eller sau, i særlig grad. Og det er et ganske viktig punkt på neste hund. Nå er jo ikke hun her på jakt etter nytt hjem, DA hadde jeg hatt problemer da... Hun har det perfekte hjemmet hun, så jeg er så heldig å få låne henne :ahappy:  Men neste hund blir nok en fra gruppe1.  Og jeg har ikke hender til å holde nappepels vedlike nå desverre. 

Men det er vel strengt tatt en treningssak fra hunden er valp? Jeg er sikker på at Airedalen vi hadde kunne gått overens med andre dyr, hvis hun hadde blitt vant til det fra hun var valp. Synes ikke sånne ting skal stoppe deg fra å skaffe rasen... Vi trenger flere Airedale'r her på sonen :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, 2ne skrev:

Åh.. Det er kjipt å være voksen og fornuftig :hmm: 

Yep, så jeg prøver hardt å unngå det :aww: Men er ikke noe kompromiss å ta en gruppe1 hund altså - jeg er enkel på hunder, ønsker meg mange  forskjellige hunder og kommer garantert til å stortrives med den rasen jeg har landet på (langhårs collie, hatt det før) Og så får jeg jo låne barteterrieren :D  

Nå har jeg prøvd å overbevise henne om at hun ikke trenger å være så skrekkelig lykkelig, og at man ikke trenger å vise den skrekkelige lykken med labber og tenner, men hun tror meg ikke :lol:  Viktig å vise hvor lykkelig man er, for tenk! 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Mardina skrev:

Men det er vel strengt tatt en treningssak fra hunden er valp? Jeg er sikker på at Airedalen vi hadde kunne gått overens med andre dyr, hvis hun hadde blitt vant til det fra hun var valp. Synes ikke sånne ting skal stoppe deg fra å skaffe rasen... Vi trenger flere Airedale'r her på sonen :wub:

Joda, men jeg tenker at det er forskjell på å trenes på å gå overens, men likevel ha det naturlige terrierjaktinstinktet i seg, enn å ha gjeterhundinstinktet i seg. Jeg har jo basenji og salukier som går løs rundt endene mine og utebur til kaniner (og innebur til innekaninen), men ser jo spesielt på ene salukien at han lett lar seg rive med når terrieren vil jakte litt gakke. Selv om han aldri starter noe selv.  Og det er forskjell på førerorienterthet i gjeterhunder kontra terriere uansett hvordan man snur og vender på det. Så desverre, blir ingen airedale på meg med det første - men barteterrieren kommer forhåpentligvis på besøk her i mange år til :D

 

Jeg har hatt mye "odde"hunder og raser etterhvert, så neste hunderase skal være gjennomtenkt og passe som hånd i hanske, føler meg veldig sikker på det valgt, så er ikke noe tap, en eventuelt airedale/riesen (neida, jeg har ikke sluppet drømmen om en ny riesen engang det passer) ville vært i tillegg, ikke istedenfor da. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Perfect Image skrev:

Se så søøte. 
Lillian Mariè Ydse sitt bilde.
 

Lillian Mariè Ydse sitt bilde.

Lillian Mariè Ydse sitt bilde.

Lillian Mariè Ydse sitt bilde.


Herlighet, de er så sukkersøte i denne alderen :heart: Også så skjønne i oppførselen. Før de blir piraya :P Har en favoritt som jeg virkelig kunne tenkt meg, men ingen skal blir hjemme... Nok hunder hjemme, men er vanskelig å la være men fornuften har overtatt :)

 

:wub:  :wub: 

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Første dag tilbake til jobb etter 3 veker ferie. Godt med ein roleg start. Seinvakt i dag og fri igjen i morgon. Så startar kjøret med tidlegvakter og opp Kl 6 igjen. Både kroppen og hode meinar det kjem til å bli uhyre tungt dei første dagane [emoji28]

Sent fra min SM-G900F via Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter en time i chattekø kom jeg endelig igjennom, og fikk avbestilt flybillettene. 

Nå skal vi snart dra hjem :D og forhåpentligvis blir det leeenge til neste sykehusbesøk :aww:

Casper har vært med min søster i dag. Tror han har kost seg mer der enn hjemme alene :P søster er favoritten over alle favoritter til Casper :lol: når hun kom på besøk for noen dager siden begynte han å hyle av glede da han hørte bilen hennes parkerte foran huset vårt :lol:

Jeg må skaffe en liten gave til henne fordi hun har hjulpet oss så mye med Casper disse ukene. Men er så usikker på hva det kan være... Hun ønsker seg hus, men det var ikke helt den prisklassen jeg så for meg :P vil ikke spørre henne heller, da jeg vil det skal være en overaskelse. Får høre med samboeren hennes kanskje.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...