Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Twist

Recommended Posts

Twist er en Groenendael som ble født 06.05.2016. Han skulle egentlig selges som potensiell avlshund, men fordi han viste seg å være krypt ble ikke det noe av, og jeg overtok han da han var 6 mnd. Han har nå vært her i ganske nøyaktig et halvår, og jeg angrer absolutt ikke på at han ble med hjem, selv om jeg egentlig hverken skulle ha belger eller hannhund :lol: Det er noe med væremåten hans som minner meg så veldig om den første tolleren min, og jeg klarte ikke å dra fra han etter å ha møtt han hos oppdretter. Twist er en energisk, trivelig og ukomplisert gutt som vil være venner med alle, og han må være selve definisjonen på happy-go-lucky. Han er en vimsete klovn, men det er nettopp det jeg liker med han. :) 

Planen med Twist er å trene LP og spor, men jeg har ikke helt funnet motivasjon til å starte LP treningen enda (skummelt med ny hund og blanke ark, tydeligvis), så foreløbig jobber vi mest med spor. Kanskje like greit, for Twist er litt opptatt av å være unghund, og konsentrasjon er det ikke alltid han har på lager :P Når det er sagt et det hovedsaklig meg det står på, for han er både lærevillig og glad i å trene. Han har i alle fall tatt sporing svært naturlig, og sporer veldig selvstendig og konsentrert. Det er nesten fascinerende å se hvor samlet han er i sporingen sin, for ellers finnes han jo ikke samlet :P 

Tråden vil oppdateres med bilder og oppdateringer fra hverdagen med Twist :) 

5945727a08883_2017-06-0514_31.51_zpshmvnrvct.jpg.3ebda1cec292f1221968d187ffd287bb.jpg

594572a35e7b3_2017-06-0618_52.23_zpsdvu8zyje.jpg.29db7f9c9fcdcd958e0074422d91f08b.jpg

(Han har ikke grønnlig pels altså, mobil-redigerte bilder som brått ble litt annerledes på pc :lol: )

  • Like 15

Share this post


Link to post
Share on other sites

Twist er nå 2.5 år og en hund jeg blir mer og mer fan av. :) Makan til snill og trivelig hund skal man vel lete lenge etter. Jeg er riktignok overbevist om at han er autist, men det er mulig det der derfor vi går så godt sammen :lol: Vi trener ikke så himla mye, men koser oss masse på turer i skog og mark. Det blir litt sportrening nå og da, og han utvikler seg stadig i riktig retning der også. Håpet er å starte blodsporprøve i løpet av året, men vi får se. Da jeg for noen år siden hadde hund jeg trente aktivt med i flere hundesporter var jeg overbevist om at jeg aldri kom til å ha "bare" tur- og selskapshund igjen, men akkurat nå er det helt klart den delen av hundeholdet som gir meg mest, selv om jeg innimellom savner å trene mer aktivt :) 

Bildet kan inneholde: utendørs

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×