Gå til innhold
Hundesonen.no

Hundesonens snaphjørne!


Kristin_nord
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, Snoffe said:

Mitt hundehold er bunnet i at jeg trenger selskap, og det som skjer i hverdagen vår er det som skjer hver dag hele året. Vi gjør aldri noe annet enn å være selskap for hverandre og så prøver vi å kose oss med det livet vi har. 

Så hvis det hele tiden skal være tema, så kan ikke jeg være med.

Det er der du tar feil. :) Jeg gjør heller ingenting annet med min hund lenger enn å være sammen med henne, men det betyr jo ikke at jeg ikke kan si noe om eller dele perspektiver eller erfaringer om ulike temaer likevel.

Grunnen til at jeg foreslo å ha temaer for ukene er nettopp å gi folk litt mer rammer og underlag for å ha snappen. På den måten kan de som feks føler at det "eneste" de har å vise fram er at de koser seg på sofaen og går tur, og dermed ikke føler de kan ha snappen, kan vise nettopp det, men få litt inspirasjon til temaer å snakke om. :) 

Og som med alt annet jeg foreslår her, så er det nettopp det; bare forslag. Dersom majoriteten ikke vil, så lar vi bare være, null stress. :) Men erfaringsmessig er det veldig kult å ha uketemaer, altså! En blir veldig godt kjent med de som har snappen den dagen, og dersom det blir gjengangere (kanskje vi også etterhvert begynner med faste bidragsytere med gjestesnappere innimellom dersom interessen for å melde seg dabber av?) som har snappen etterhvert, så er det veldig kult å følge folk. 

@Kristiin, enig i at punkt to gjør punkt tre overflødig, men iogm at det var ytra litt misnøye over at noen hadde snappen flere dager mens andre sto i kø, så tenkte jeg det var greit å presisere. :P 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 639
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Men vi trenger ikke en tråd med ukens snappere.  Vi trenger en med påmelding. Folk melder seg på selv. EN mnd av gangen. Typ:  Uke 1 Mandag  Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag  Søn

Men folkens da, hvorfor må dere på død og liv ha snapen en dag det skjer noe spesielt? Holder det ikke med snaps fra dagliglivet? Man MÅ ikke finne på noe ekstraordinært på dagen sin for å underholde

Synes det er dumt at de som har hatt snappen før får reservert plass (og flere dager!) mens de nye som vil inn må vente ukesvis. Ville det ikke vært bedre å satt "på vent" de som har hatt brukeren før

Posted Images

Jeg synes det er dumt at mange føler dem ikke er bra nok for å ha snappen [emoji17] for det er alle!
Jeg er selv kronisk syk, og det blir litt ymse med hva som foregår.. dagen jeg hadde snappen hadde jeg så flaks at jeg hadde en god dag! Meld dere på! Vær så snill... [emoji173]

Sent fra min SM-T550 via Tapatalk

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

22 timer siden, Kristin_nord skrev:

Jeg synes det er dumt at mange føler dem ikke er bra nok for å ha snappen emoji17.png for det er alle!
Jeg er selv kronisk syk, og det blir litt ymse med hva som foregår.. dagen jeg hadde snappen hadde jeg så flaks at jeg hadde en god dag! Meld dere på! Vær så snill... emoji173.png

Sent fra min SM-T550 via Tapatalk
 

Jeg er avhengig av krykker om jeg skal gå mer enn hundre meter så blir ikke noe fjelltur her for å si det sånn :lol:   Men lyst til å vise hvor søte de skumle hundene mine er :wub:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 minutter siden, Ozzy skrev:

Jeg er avhengig av krykker om jeg skal gå mer enn hundre meter så blir ikke noe fjelltur her for å si det sånn :lol:   Men lyst til å vise hvor søte de skumle hundene mine er :wub:

Da synes jeg du skal ta en dag :D De er ordentlig fine og morsomme fra hva jeg har sett fra snappen din! 

Jeg synes det er så viktig å få frem at man trenger jo ikke å ha en kjempeaktiv eller spennende dag for å kunne ha snappen, hverdager er fint samme hvordan de er! Det er jo det jeg synes er hyggeligst å følge faktisk, for hverdager er jo det som er flest av :) 

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er enig med Sandra at vi bør ha temaer! Tror det blir mer artig å følge da. Og man kan jo bare filosofere litt rundt tema, trenger ikke ta det så seriøst. For inspirasjon anbefaler jeg å følge snapkollektivet, min absolutt favorittkonto å følge. :)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da synes jeg du skal ta en dag [emoji3] De er ordentlig fine og morsomme fra hva jeg har sett fra snappen din! 

Jeg synes det er så viktig å få frem at man trenger jo ikke å ha en kjempeaktiv eller spennende dag for å kunne ha snappen, hverdager er fint samme hvordan de er! Det er jo det jeg synes er hyggeligst å følge faktisk, for hverdager er jo det som er flest av [emoji4] 

Hun fikk en dag - om tre uker.

Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er en av de som bare følger men ikke er komfortabel med å ta en dag selv. Jeg er ikke noe flink i å ta bilder og i hvert fall ikke snapper, men jeg koser meg med å se på alle dere andre sine snapper. 

Det er en god ide tema, men kanskje bare halvparten av dagene? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er avhengig av krykker om jeg skal gå mer enn hundre meter så blir ikke noe fjelltur her for å si det sånn :lol:   Men lyst til å vise hvor søte de skumle hundene mine er :wub:

Vel, jeg gleder meg! Jeg liker at hundehold er annerledes :)
Jeg har mange ganger fått beskjed om at siden jeg er syk burde jeg ikke ha hund.. men det er strengt tatt hundene som gir meg ett liv [emoji849] uten dem hadde jeg sikkert råtna bort for lengst [emoji23]


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Snusmumrikk
1 time siden, Stine skrev:

Søndag denne uken gis også bort :)

Jeg kan ta den om du ikke vil, men jeg har hatt den en gang før da. Mulig det blir kaldt nok på kvelden til at jeg kan vise litt trening også. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det går jo an å ha en liste med temaer som alltid står som forslag, også kan man selv velge et tema dersom man trenger inspirasjon eller noe å følge på den dagen man har snappen. Kan godt forstå at det blir press eller føles som et krav for noen om det følger et tema med kontoen som man "må" følge, men en liste med forslag og inspirasjon er vel bare positivt! :)

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

26 minutes ago, Mirai said:

 Kan godt forstå at det blir press eller føles som et krav for noen om det følger et tema med kontoen som man "må" følge[...]

Jeg har tidligere sagt at det bare var et forslag og at vi dropper det om interessen ikke er der, men jeg må innrømme at jeg ikke forstår denne motstanden mot temaer. :P Har folk flest så dårlig sjøltillit at det er negativt så snart det blir litt mer ordna forhold, sjøl om det gjør at en ikke føler en kan melde seg på alt hele tida? Eller er det andre årsaker til skepsisen? :icon_confused: 

Jeg elsker snap og følger mange kontoer, og alle som driver litt "proft" med flere bidragsytere gjør det på denne måten, fordi det er til fordel for følgerne. Det er virkelig ikke noe negativt med å ha et ukestema, det blir en kjempefin rød tråd som farges av alle bidragsyternes egne perspektiver. Hvis vi feks hadde hatt "trening" som ukestema, så hadde jeg syntes det var superpositivt og en gave å få ta del i hvordan andre soniser som er mer aktive med hundene sine innen organisert trening gjør det, da jeg ikke sjøl kan noe om hvordan en trener agility uten å få en stressbombe, åssen en motiverer en hund til å faktisk komme tilbake med gjenstander under feltsøk eller hvordan en får en tilsynelatende instinktdrevet trekkhund til å lyde høyre/venstre blindt. Det kunne jaggu vært at jeg sjøl meldte meg på for å vise hvordan jeg fokuserer på mye fysisk trening for å holde kroppen til bikkja mi sammen, og det helt uten at det foregår i ordna former.

Eller kanskje jeg bare lar være å melde på fordi jeg ikke føler at jeg har noe å bidra med til akkurat den ukas tema, og det må da også være greit?

Forslag til perspektiv: Dette er en fin mulighet til å se og lære noe nytt, bli bedre kjent med soniser, eller å få litt rammer på sine bidrag, ikke en anledning til å gjøre seg sjøl liten og føle seg uttafor, for det er ikke det temauker handler om. Det finnes massevis av potensielle temaer hvor folk kan bidra, så sjøl om feks "trening" ikke passer for alle, så bør ikke det være god nok grunn til å avskrive hele idéen, vel? :) 

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...