Gå til innhold
Hundesonen.no

Når bør hunden få mat?


marim
 Share

Recommended Posts

Mine får to ganger om dagen, mellom halv 9 og kvart på 9 om morningen, og rett rundt kl. 20 på kvelden. De får to ganger om dagen fordi Nora kaster opp gul magesyre om det går for lenge mellom måltidene sine, og de får rett rundt kl. 20 på kvelden fordi det er da Ali holder på å dø på seg av sult, stakkar. Jeg har alltid gjort et poeng av at de ikke skal få mat til faste tider fordi da maser de om mat rundt det klokkeslettet, men så kom Ali, hun insisterer på at hun er sulten i åtte-tiden hun, og hun maser så j... at det er bare å gi de mat kl. åtte :rolleyes: Post-Ali fikk de mat rett før jeg la meg :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 53
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Får når vi står opp og når vi legger oss. Synes det virker litt kjipt å bare få mat en gang om dagen, å gå 24 timer mellom hvert måltid er lenge.. 

Hvis du synes to måltider blir to små måltider, så kan du enten skifte fôr til noe med lavere fettprosent - eller så kan du gi litt grønnsaker for å fylle magen.  Så er det også forskjell på om D

To ganger om dagen, når jeg står opp og når vi er "inne for kvelden", eller rundt 19-20. Jeg tror det er bedre for magen og systemet og fordele måltidet (og dermed energien) på flere ganger ila. dagen

Jeg gir to ganger om dagen, henger igjen fra da jeg hadde gigant og det var uaktuelt å bare gi ett måltid pga. fare for magedreining. Dessuten LIKER jeg å gi mat to ganger om dagen, jeg liker tanken på å spise to ganger om dagen istedet for en :lol: . Det passer også ganske godt med at vi har uregelmessige rutiner og aktivitet, hvis jeg plutselig tar en joggetur kl 12 (er student og vikar) så syns jeg det er greit at hun har spist på morgenen samt får litt i magen igjen på sen ettermiddag/kveld :) . Hun virker fornøyd med de porsjonene hun får når jeg deler dagsrasjonen i to. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min får èn gang om dagen. Ikke noe fast tid, men en eller annen gang i løpet av ettermiddag/kveld.  Har dårlig erfaring med å gi til faste tider. Det blir bare mas når tiden nærmer seg og det er ikke alltid det passer så bra. Må ofte ut å gå en tur en stund etter mat og da passer det best en gang i løpet av ettermiddag/kveld.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Penny har maten stående hele dagen egentlig. Hun spiser utrolig LITE!!! Hun fikk to ganger per dag når hun spiste vom, men helt plutselig ville hun ikke spise det... Da ble det bare styr med rått. Men har lyst til å prøve igjen, da får hun på morningen mellom 6-8 og kvelden 18-20. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
    • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
    • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
    • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
    • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...