Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå mai


Gjest
 Share

Recommended Posts

Guest *Kat84*

Dette er foreløpig en god dag! 
Har fått prutet ned rente på billån, og har også fått prisen på forsikring med nesten 1000 kroner bare ved å si at vi vurderer å gå til andre selskaper. Me like! 

Nå er det snart tur med villdyret. Endelig er det temperatur som gjør det mulig å gå mer enn en halvtime før han blir kokt. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Herregud, jeg vant budrunden  jeg er huseier  oi, shiit, jeg kan ikke tro det! Det er perfekt!!!

Jeg har vært en "svipptur" i Oslo i dag og hentet vårt nye familiemedlem Hils på Miriel, (Hotfuzz Against All Odds) Har bare kjent henne i underkant av 12 timer, men guri for en kul frøken, som t

Thea har kommet hjem! 3 uker holder i massevis, og jeg håper hun aldri tar turen ut igjen

Posted Images

Guest lijenta
3 timer siden, Symra&Pippin skrev:

Jeg lurer på hvorfor den stålullen må være uten såpe? kommer ikke på noen logisk forklaring.

Tipper det er såpen tiltrekker seg mus og lukter godt/søtt for musen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Mona skrev:

Her også. Dvs, akkurat nå er det oppholdsvær, men det blir vel ikke sommer helt ennå :lol: 

Haha nei, ikke sommer her helt enda heller. Skal være fornøyd om jeg slipper ulltøy på barnet 17, mai :aww::lol: 

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, Zappa skrev:

Jeg burde - etter å ha vært hundeeier i snart 10 år - ikke bli overrasket, men gårsdagens hendelse lager virkelig krøll i hodet mitt av overraskelse over hvor korttenkte andre hundeeiere kan være:blink: Here goes: var på en rusletur i går med begge hundene: den voksne, samt den 11 uker gamle valpen. Det kommer to herlige 9-10-årige jenter og spør om å få kose med valpen - Jada, bare kjekt! Vi setter oss alle ned på huk i veikanten (turvei) og prater, samt at de koser med hundene. Bakfra (min rygg) kommer det så en mellomstor hund i flexiline som stopper ca 30 cm fra valpen. Hundeeier stopper opp og blir stående, men jeg har jo fokus på jentene og hundene, så jeg ser ikke på henne. Så begynner hunden hennes å knurre mot min valp. Jeg stopper hunden hennes fysisk og spør om den er grei med valper. "Nei, den er ikke grei med valper", svarer kvinnemennesket i 40-årene. Jeg: "Men da fjerner du hunden din". Uten å si noe, går hun så videre.

Ikke noe stor greie for min valp som ikke fikk med seg greia, men jeg sliter ennå med avreagering. Hvor hjernedøde og korttenkte er enkelte mennesker?????:blink:

Egentlig, etter alle de erfaringene jeg har hatt, burde jeg ikke bli overrasket i det hele tatt...men jeg er liksom fortsatt månebedotten over kvinnemennesket i går... Vel, får håpe at jeg får det ut av systemet ved å skrive det her:console:

 

Dumme dumme folk. Jeg er blitt så lei i det siste. At hvis folk holder på sånn, så bare sparker jeg litt halvhjerta ut, og så sier jeg hardt: Kommer bikkja di nærmere, så sparker jeg...

At folk tror jeg er gal, gir jeg fullstendig **** i. Er så drittlei idiotmennesker!!

Jeg er sur i musklene, og sur sånt generelt i dag. Rett og slett

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Satt over en kjele med mye rart i, planene er at det skal bli kjøttkraft. Rydder ut av frysen for å få plass til mer i frysen :lol: 

 

Vurderer om jeg skal gå i dusjen.. har egentlig ikke lyst, men burde definitivt :P

Også bør jeg børste katten, hun er full i mose og sikkert litt floker. 

Etter at kattene begynte å få gå ute er det blitt 90% mer sand, mose og annet på gulvene her inne..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Nuh er jeg forbannet. Den sinte JRT-blandingen som har angrepet mine hunder så fort den er løs, ringte jeg politiet om for to år siden.

De ringte dit og opplyste om at det er båndtvang og aggressive hunder skal alltid være i bånd og at de risikerer en anmeldelse hvis dette skjer igjen. Etter det har bikkja stått i bånd.

Det var helt til i dag. Dama er sur på meg fordi jeg ringte politiet den gangen, så hun overser meg. Det er helt greit, det.

I dag var dama ute og vi gikk forbi, og plutselig så er spetakkelet løs og kommer i en vill fart mot Bizi og kaster seg i strupen på henne. 

Som vanlig er det jeg som må gripe inn og stoppe angrepet, og dama bare står der og fekter med armene og roper fiaaa fiaaaa. Når bikkja gir seg og løper bort, snur dama ryggen til og går rolig etter.

Ingen muligheter for kommunikasjon der nei, og ingen interesse for hvordan det gikk med min hund. Så jeg roper etter henne at dette skjer ikke en gang til!  Dama lukker ørene og bare går.

Så da ringte jeg politiet igjen, jeg. Bizi fikk ingen skader, men det er vel snart på høy tid å anmelde den slags, vel.

Jeg synes det er flott når man kan kommunisere med folk jeg og synes ikke det er spesielt artig å anmelde, men det finnes en grense for hvor lang tålmodighet jeg har. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

16 minutter siden, Debbie skrev:

Dumme dumme folk. Jeg er blitt så lei i det siste. At hvis folk holder på sånn, så bare sparker jeg litt halvhjerta ut, og så sier jeg hardt: Kommer bikkja di nærmere, så sparker jeg...

At folk tror jeg er gal, gir jeg fullstendig **** i. Er så drittlei idiotmennesker!!

Jeg er sur i musklene, og sur sånt generelt i dag. Rett og slett

Den surheten kjenner jeg igjen. Og har forståelse for!! Det var mest da jeg hadde flat'en - for han fikk jo noen voldsomme tilbakesteg i treningen av slike tanketomme mennesker. Jeg ble så sinna!

Nå, etter å ha hatt superenkle Millien som synes verden er en rosaskyet sak og alle er supergreie - så har det liksom ikke vært så krise når hunder kommer bort eller det skjer uhell. Men fortsatt altså; det er jo også totalt mangel på sosial kompetanse:| Hva er det som gjør at folk tenker det sikkert er lurt å slippe bort bikkja til noen som ikke aktivt inviterer til det???? For eksempel valpe-episoden: hun må jo ha sett at jeg, hundene og de to jentene snakket sammen og var opptatt av hverandre? Hva var det som gjorde at hun syntes det var lurt å slippe hunden bort til oss og så bare stå der uten å si noe????

Vel, vel... vanligvis sier jeg bare: "Ta bort hunden din, min skal ikke hilse", og så går sånne dusteeiere bort mens de sikkert tenker at jeg er et ubehagelig kvinnemenneske. Men nå skal jeg begynne med en ny taktikk: de skal få spørsmålet: "Hvorfor slipper du hunden din bort til min?" Hvem vet, kanskje jeg blir klokere på disse folka..

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Planen min er også å kuppe drømmestedet før det blir lagt ut offentlig, og etter mye om og men har jeg funnet ut hvilket advokatfirma som tar seg av det, men de var opptatt helt til kl 17 i dag sa den automatiske stemmen på tlf svareren så jeg sendte mail, og jeg synes faktisk folk kan svare på sekundet, selv om de måtte være opptatte :lol: Har ikke så mange muligheter til å dra på visning hvor vi begge kan, men til helga er begge ledige!

Blåste greit på tur i dag... Hadde på hansker til og med :lol: Heldigvis var jeg så lur at jeg tok med begge på tur, og vi gikk i 2 timer. For plutselig skal jeg jobbe fra 16-01 istede for 18-23... Og C er på vei til Ulsteinvik. Så da får de litt alenetid i dag. Holdt på å få et lite fleksibånduhellidag og, gikk forbi to Basseter, ikke de korthåra rynkete men sånne store hårete fra Frankrike :lol: de pleier å være gjerdet inn, men i dag var de i bånd, langt bånd så de kom helt ut på veien, så jeg hadde mitt svare strev med å trykke på idiotknappen :lol:Klarte det tilslutt da, og ingen fikk spise hverandre i dag heller :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Poter skrev:

I dag får jeg vite om jeg reagerer på hund og/eller katt...

Tvitvi!

2 timer siden, Snoffe skrev:

Fant masse blodspor i gangen og stuen men fant ikke noe blod på dyrene (eller meg).. merkelig! 

Løpetid? Jeg glemte det en gang, fant blod på gulvet og sjekket alle poter og klør og tredeputer og tenner og tannkjøtt. Men så hadde X'en fått løpetid før forventet bare :P 

Besøkshunden har kommet i hus, men de glemte å ta med mat til henne, så da tenker jeg vi tar en tur til Hamar for å kjøpe tørrfôr til henne etterpå - greit at hun får det hun er vant til. Og da kan vi like godt bli med på bernertreff i Hamar samtidig. Så får hun testet noe nytt mens hun er på ferie. 

Jeg lurer dog på hva jeg skal gjøre fram til det. Jeg har gjort husarbeid i nesten fire timer før besøket kom, så jeg er egentlig litt sliten og klar for en hvil. Kanskje bare hvile i sofaen da? Sette på en DVD? Drikke pepsi? Kose med besøkshunden? Høres ut som en plan.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, SFX skrev:

 

Løpetid? Jeg glemte det en gang, fant blod på gulvet og sjekket alle poter og klør og tredeputer og tenner og tannkjøtt. Men så hadde X'en fått løpetid før forventet bare :P 

 

Den eneste i huset som kan få løpetid et meg, og jeg har ikke for vane å blø på gulvet ei heller har jeg løpetid nå :lol:

Fant ut av det var gubben som var skyldig. Han sagde seg litt i tåen i går kveld, og det var den som blødde :P

 

 

Ang å sage seg i tåen. Gubben klarte det i går kveld, ikke et alvorlig kutt heldigvis men jeg insisterte på at han skulle til legevakten å få satt stivkrapesprøyten. Gammel sag som har lagt ute i jord og grus, muligens med rust på. Da mener jeg at det er nødvendig å ta stivkrampesprøyten når det er 20 +år siden sist. 

Sykepleieren som var det var dritt sur over at han kom innom, fordi det var så unødvendig med et kutt. Han kunne jo bare dra til legen i dag, hva var problemet. 

Nei altså, mannen skal på jobb i morgen og legen er sykemeldt så det er ikke så lett å komme seg til legen akkurat nå. Og dritten sag er ikke å tulle med! Blir sur når folk oppførere seg på den måten! 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest lijenta
10 minutter siden, Teserere skrev:

Herregud, jeg vant budrunden :cheerleader: jeg er huseier :jump: oi, shiit, jeg kan ikke tro det! Det er perfekt!!!

Gratulerer det så fint ut :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

23 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

Ser kjempekoselig ut! :ahappy:

 

22 minutter siden, lijenta skrev:

Gratulerer det så fint ut :)

 

8 minutter siden, Malinka skrev:

Gratulerer!! Det så veldig fint og greit ut. :) 

 

4 minutter siden, Snoffe skrev:

Gratulerer! Så ut som et fint hus med veldig deilig hage :D

 

Takk!! Jeg tror jeg kommer til å trives der altså :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...