Gå til innhold
Hundesonen.no

De fineste hannhund navnene du vet om

Recommended Posts

Så at det var en om tispenavn, men her blir det ny hannvalp i familien og vi sliter med valg av navn. Så kom med de fineste gutte-navnene dere kommer på!:D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Usikker på hva det fineste jeg vet er, men to litt tøffe, kule, uvanlige (?) navn jeg hadde bestemt meg for å velge mellom hvis jeg fikk hanne var Potin eller Potus. Bare for å forklare i fall enkelte ikke henger med - Potin er jo selvsagt en omskrivning av Putin. Bare med poter selvsagt :D Likte tanken på å ha en wannabe-dictator som hund :D Potus (POTUS) står for President Of The United States - men på norsk står jo poter igjen i sentrum. Var litt kulere FØR Donald Trump ble president :( Men det gåt nok over om 4 år. Men tenk å hatt et brødrepar som het Potin og Potus!!!

Lykke til med valg av navn! 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Guest lijenta

Hvordan i gledens navn skulle jeg vite det NÅ. :) I ca 20 år skulle jeg IKKE ha menneske navn på hunden. JAja så dukket den opp som jeg har nå og ja han har har et mannsnavn og jeg kaller hann mannen i mitt liv :) . I løpet av alle år så har det vært navn som jeg syntes passer. Får aldri navn til før jeg har sett valpen. Det som har gått igjen har vært navn med R da. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ulrik - På topp, det vakreste navnet jeg vet av!
Ori - Valpusen min heter det
Banzai - Eldste heter det
Tiifu
Mohatu
Mufasa
Tito
Ole Brumm
Pumbaa
Kion
Scar
Monkey

Og så har jeg superlyst på to hanner samtidig som heter Hakuna og Matata :lol: 

Disse er mine absolutte favoritter :wub: 
 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Kan ikke si jeg har noe favorittnavn på hannhunder. Men kan jo nevne hva mine heter/har hett: 
Togo, Esky, Bonfire, Sarek, Freke og Orca

hanner fra mitt oppdrett: Krekling, Molte, Kvasir, Garm, Mjøllnir, Oske, Orca, Kongle, Gran, Noatak, Yukon, Kenai, Veslefrikk, Storm og Kuling
Noen av disse har fått andre navn i nye hjem; Bonzo, Birk, Troy, Dovah, Nilak, Balder og Hati

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Her var det mange artige forslag ja!:D Takk for alle bidrag så langt.

Det er forresten en merle border collie om det plutselig skulle gi noen, noen gode ideer:wink:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg er skikkelig dårlig på slike navn, og de har stort sett bare kommet sånn litt tilfeldig - ofte bare ut fra kennelnavnet til hundene... Hannhundene jeg og min familie har hatt opp gjennom årene har hett Tarzan, Leo, Canto, Carlos, Rudolf og Willy :D 

Jeg har av og til tenkt på at jeg en gang skulle hatt en hannhund som heter Russian Roulette - til daglig Rush.. men det har ikke dukket opp noen som har fått det navnet ennå da :D 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da vi skulle få valp nå så var blant annet disse navnene på listen:

Loke

Sofus

Rufus

Oscar

Isak

Lucas

Philip

Sirius

Albus

Flint

Balder

Casper 

Sherlock

 

En av brødrene hans skulle hete Ludvik. Det syntes jeg også var veldig fint :wub:

Vi endte opp med Newton da (Fantastic beasts fan :D)

Det er en sort dvergpuddel :wub:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vi sto mellom Rocky og Rambo, ble Rocky, men har tullet med at vi må bruke Sylvester Stallone relaterte navn på fremtidige hanner. Har litt lyst på en pus som heter Sylvester da. :lol: 

Har selv falt for navnet Kit. Kommer det hannhund i hus igjen er det stor sjanse for at det er et potensielt navn. 
Frost
Linus
Noldus
Safir
Mike
Flynn 
Jack
Micro

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Det er ikke snakk om å hverken skjelle ut eller å påføre smerte her. Det er heller Ikke snakk om å kjefte på hunden for at den gjør ting den ikke vet er feil. Som jeg sa, det er bedre å sette grenser og lære hunden hva som er riktig å galt enn å ha en eier som konstant går rundt og småkjefter og er irritert. Jeg bare synes det er synd at folk med en gang noen bruker andre, også rettferdige metoder som ikke belager seg på smerte eller redsel, vifter med dyremishandlerkortet. Det er ganske drøyt å si at det er ulovlig. Hvor mye av hverdagen med hundetrening går ikke ubevisst ut på negativ forsterkning? Hvis hunden din trekker deg et sted du ikke skal eller kan gå, stopper du og holder den igjen da, eller følger du på i redsel for å stramme båndet? Jeg tror problemet i mange tilfeller er at folk er urettferdige og irriterte på hundene sine, fordi de skal trene så positivt og ikke sette grenser og snu ryggen til når hunden gjør noe uønsket, så blir summen av det hele mer negativ for hunden enn om man noen ganger gir den et lite dult for å få den til å følge med. Og igjen så må jeg presisere at det ikke er snakk om å sparke, slå eller banke hunden. 
  • Nitro har gått igjennom 2 ganger det å bli alene. Den første gangen var han bare 6 mnd så det hadde ingenting å si for han. Andre gangen var han voksen, men det gikk egentlig greit. Han ventet litt på at hun skulle komme hjem, men jeg økte endel på aktivitetsnivået hans i den perioden så han ble liksom litt okkupert av det.
   Når Mynte  blir alenehund så vet jeg ikke hvordan det kommer til å bli, men det virker som at hun takler det greit å være i fra han nå. Blir nok å gjøre det samme med henne, å øke på med turer og aktiviteter, for det blir jo tross alt lettere med kun henne.  Men jeg ser jo også at hun venter på han, når han er borte, og gjensynsgleden er der når han kommer inn døra.  Det værste syns jeg, er å måtte la henne være alene hjemme hele dagen. Som alene hund, når hun har hatt noen sammen med seg hele livet sitt.
  • Bor i nærheten av Arendal. Takk for en grundig forklaring. Jeg har gått til kiro( som er velansett og utdannet på mennesker og dyr) over 4 mnd jevnt og vi er oppe i 8 ganger. Vi har hatt opptrening hele tiden. Det har fungert. Men sist gang gikk det fire dager  fra kirotime til hund med store smerter. Det var fire dager med veldig kontrollert bevegelser og mosjon. Dyrlegen mener at det beste er å la musklene hvile, og så bygge opp kroppen. Og så gjerne få inn en massør. Og trener masse kjernemuskulatur, siden det er de store musklene rett foran lårhode ved ryggbenet som er problemt. Kiro mener at dette trolig er kronisk(men jeg har ikke råd til å gå dit 1-2 ganger i mnd) Dyrlegen mener at kiro er fint- men i små doser og kun i nødstilfeller.   Så nå har jeg en hund på smertestillende, som brukes forsiktig og masseres jevnlig.. Og som matmor føler jeg meg forvirret og sliten.   Noen som har vært borti Kristin Halle??
  • Takker så mye for svar. Jeg får bare ta det litt roligere noen dager. Er endel som skjer her de neste dagene, så blir umulig å følge med så nøye som jeg håpet. Jeg tar til meg rådene og skal følge de opp så snart det roer seg litt her. 
  • Takk for svar 😊  Da tar vi treningen tilbake noen hakk, og jobber videre derfra.   
 • Nylig opprettede emner

×