Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, april


maysofie
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Akkurat nå er jeg superfornøyd med lille Fettergutt. Jeg er nemlig på vei hjem fra kurs med en rykende fersk B-godkjent lavinehund.  Flinke Fetter skuffer aldri.

Hei sonen  Må bare dele.. Colored Melody's Calendar Girl. HD: A/A  AD: 0/0 Gjennomført MH - Bestått, med 1 på skudd.   Verdens fineste lille aussie-frøken❤

Fine bikkjer! Han heter Herr Hu, og er verdens søteste! Han ble 2 år i går.  Han er ikke 100% offisielt min enda, vi har ikke ordna med omregistrering, men vi har hatt ham siden rett etter nyttår

Posted Images

57 minutter siden, Siri skrev:

Så kort oppsummert, så er du ganske sosial av deg, bare du kan være det sammen med ikke-teite folk... og som alle veit: det er alt for mange teite folk her i verden. Dermed er det vanskelig å være sosial :aww: 

Nemlig :aww: Det er generelt sett ganske hardt å være meg :teehe: 

57 minutter siden, Siri skrev:

Det snødde veldig langt sør i Odalen da jeg kjørte hjem igjen fra Kongsvinger nå i dag.. men det ga seg etter hvert og da ble det jo strålende solskinn her... eller... det skulle jeg vel ikke ha sagt, for nå ser jeg noen snøfiller her også igjen (ja, jeg er hjemme etter å ha lært gutta boys om naturbase, artsdatabanken, NVDB og litt til :D Det er forresten artig å være i møte når de man har møte med faktisk viser stor interesse for faget :ahappy:

Så lenge det ikke snør her jeg er, kan det snø i resten landet for alt jeg bryr meg :lol: Men det skyer over nå, så kanskje det kommer snø allikevel :hmm: Det bør være fint vær i helgen, for da skal Ali-baluba og jeg på kurs :jump: Ja, jeg trenger et liv :teehe: 

Morsomt å få holde foredrag om noe man kan til noen som er interessert (selv om det er menn *flir*). 

--

Nå skal jeg straks til mammaen min og spise middag. Mannen hennes har stukket av til Mallorca, og barnet mitt har stukket av til Jessheim, antar jeg (har lappen og kan dra dit hun vil hun :o Jeg har null kontroll på den :o), så vi skal ha middagsdate, bare hun og meg.. Og Marikatten antageligvis, hun tigger jo verre enn samtlige bikkjer jeg har hatt :teehe: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, 2ne skrev:

Nemlig :aww: Det er generelt sett ganske hardt å være meg :teehe: 

Ja, det er nok både hardt og komplisert :P 

Akkurat nå, 2ne skrev:

Så lenge det ikke snør her jeg er, kan det snø i resten landet for alt jeg bryr meg :lol: 

Du er skikkelig egoistisk azzz :lol: 

Akkurat nå, 2ne skrev:

Men det skyer over nå, så kanskje det kommer snø allikevel :hmm: Det bør være fint vær i helgen, for da skal Ali-baluba og jeg på kurs :jump: Ja, jeg trenger et liv :teehe: 

Vi gleder oss over at du skal ha et liv i helgen da :D 

Akkurat nå, 2ne skrev:

Morsomt å få holde foredrag om noe man kan til noen som er interessert (selv om det er menn *flir*). 

Det ER det vøtt... og det er ekstra gledelig, faktisk, at det er menn som er interessert :D Ja, i faget altså :aww: 

Akkurat nå, 2ne skrev:

Nå skal jeg straks til mammaen min og spise middag. Mannen hennes har stukket av til Mallorca, og barnet mitt har stukket av til Jessheim, antar jeg (har lappen og kan dra dit hun vil hun :o Jeg har null kontroll på den :o), så vi skal ha middagsdate, bare hun og meg.. Og Marikatten antageligvis, hun tigger jo verre enn samtlige bikkjer jeg har hatt :teehe: 

Vel bekomme :ahappy: 

Jeg er trøtt og sliten i dag, faktisk, og besluttet at dagen i dag blir pelsstelldag på dyra. Nå skal jeg sette meg ut på terrassen og nyte solstrålene, lese litt og bare take it easy... Jeg er faktisk litt lei av å gå tur med bikkjene :o 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag får ikke Toddy tur.  Jeg orker bare ikke. Det har vært helt kaos på jobb denne uken,  jeg har sjonglert altfor mange møter med hovedkontoret og div leverandører samtidig som jeg allerede har for liten tid til å holde hodet over vannet pga arbeidsmengden. Jeg har vært flink til å gå fra møtene når jeg føler det ikke er mer jeg kan bidra med , noe jeg vet oppfattes som litt frekt - spesielt når folk har reist langt -  , men jeg har bare ikke tid til å være høflig.

  Og så ble plutselig en kollega jeg er knyttet til og som jeg har jobbet med i 10 år alvorlig syk.  Han er lagt i kunstig koma og de har liten tro på at han overlever.  Tragisk. Ubegripelig.  Desverre kan vi ikke stenge sjappa av den grunn..

Og i dag toppet det seg for meg når jeg fikk beskjed om at jenta som døde i bilulykken i Røyken var bestevenninna til en annen nær kollega jeg har , ei ung jente som allerede har mistet to gode kamerater i trafikken og har hatt mange tunge perioder pga det. 

Jeg ble bare så innmari sliten kjente jeg. Man blir glad i de man tilbringer 8 timer hver dag med..

Så Toddy får bare bæsje i hagen i dag,  han får heller ekstra mye tur i helgen tenker jeg. Jeg skal se på tv og spise is..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

19 timer siden, Lola Pagola skrev:

Skjønner hva du mener altså, og er ikke det at jeg er mot medisinering, han får jo smertestillende så godt som hver dag. Men det jeg er skeptisk til er å gi veldig sterke smertestillende fast, med trøtthet mm som bivirkning, slik som de som har blitt skrevet ut nå. Og jeg må jo bare innrømme at jeg er redd for senvirkninger og, selv om det høres egoistisk ut...(og ja jeg vet han er 9 år men jeg fikk ham jo i går jo...) jeg løp ikke på apoteket, men skal ikke la min egen egoisme gå utover ham og resepten kommer til å bli hentet ut. Jeg kommer til å gi og teste ut, det føltes bare ikke riktig å starte i dag siden han ikke har gitt utrykk for å ha vondt, og har hatt den beste dagen på flere uker. Da ville jeg jo heller ikke sett hvor effektivt det evnt er. Det han går på nå har ikke god nok effekt når det er dårlige dager, så jeg er selvsagt glad for at jeg har fått noe som er sterkere, det er noe jeg ville tatt opp med egen veterinær uansett.

Som sagt, er ikke imot medisinering sånn sett, selv om jeg ikke liker det, var mer at jeg synes det var skuffende å ikke få noen råd og tips utover det. Det kom kanskje ikke tydelig nok frem i alle survinga.

 

Jeg ville ikke vært så veldig bekymret for bivirkninger, og heller latt han gå fast på smertestillende. Det som alle sier, hundre går lenge og har vondt før de sier noe. Og det er bedre for kroppen å gå med medisin innabords hele tiden, eller å bare ha ta toppene.

Jeg brukte masse smertestillende på min hund, og takk for det- tror jeg gav henne noen gode år ekstra.

Og det er som folk sier, ikke vent til han sier han har vondt, gi medisin hele tiden- forebyggende også.

Lykke til med Casper.

I dag har jeg vært på date, det var koselig. Nå skal jeg jommen ut igjen... gosj slitsomt å være sosial.

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
2 timer siden, WelshenNemi skrev:

Hørtes vondt ut! Håper resten av dagen blir bedre :hug:

Takk! Det ka  ikke bli verre i det minste :lol:

Og jeg hadde livet en venninne å hjelpe til med å handle osv siden hun ikke har lappen og mannen hennes er på sykehus. Ikke noe behagelig å kjøre nå, men sånn er det. 

Blir pizzabakeren til middag i dag. Det er uaktuelt at jeg gidder å lage noe i dag. Slik den dagen her har vært så hadde jeg sikkert svidd vann eller noe slik :aww:

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enkelte dager går fryktelig fort og man er fryktelig tom i hodet når man kommer hjem. I dag er en slik dag :aww: Så i dag har jeg ikke tenkt å gjøre noe som helst fornuftig! Pizza i ovnen, og etterpå tur med de to søte små - og så er det natta, sånn omtrent :P

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Der er såå kjedelig å vase rundt på kjøpesenter når man ikke har ei eneste krone å bruke... fant jo såå mye fint også:sleep: så var jeg litt drittunge og brukte "åå se mamma, denne var sååå fin." Men det var ikke noe å hente der heller:teehe:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

I vilt jobbstress i dag mellom to møter, selvfølgelig allerede forsinka til det ene, når bilen begynte å bråke igjen, jeg ringte min mekanikerpappa for en diagnose, og han synes det hørtes pussig ut fordi ingenting av det jeg prøvde funka. Bilen begynte å bråke i går, jeg tenkte at jaja, da er det vel noe som må byttes, bilen har nettopp vært på verkstedet den så det er sikkert ikke så farlig. Et hjullager igjen, sikkert. Men, det gav seg jo aldri. Så da måtte jeg jo nesten sjekke med han som kan dette.

Gikk ut og studerte bilen, så at ingenting hadde løsna. Neivel, altså bare velstand der.Så ba han meg gå ut en gang til og sjekke om mutterne satt skikkelig fast? Nehei, det gjorde de vel ikke, de holdt på å løsne i tur og orden på tre hjul! Topp stemning akkurat da, kjente jeg. Så heldigvis så hadde jeg jo utstyr bak i bilen, selvfølgelig bak det tunge dobbeltburet, som da måtte ut, og masse styr for å fiske ut utstyret som satt fast.:ahappy:

Med finkåpe på, skrudde dekk og gikk på møte med noe svarte fingre. Jaja, det gikk jo fint det også.

Og jeg har ikke bytta dekk enda engang...Snart tide for det nå da, kanskje.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*

Nå er middagen inntatt, så da kan jeg sette meg i bilen igjen og få tak i krykkene som mannen hadde etter han falt ned fra høy trappestige, og finne en av hans jakker. Det som passer han er mer passende til meg nå enn hva den jeg har funnet igjen som jeg har hatt siden jeg var høygravid med yngste :aww: 
Så får ny jakke vente til kontoen er littegrann mer romslig så får jeg kjøpe ny. Kneet jeg landet på verker skikkelig nå, så jeg håper bare at han ikke tvinger meg til lege. Jeg har ikke tid til slik, jeg har fortsatt en vakt til på flyplassen denne måneden, og den er i morgen. Og den skal jeg gjennomføre fordi atte tenk :P 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Andre møte med adferdskonsulent hjemme hos oss. Vi har jo trent mye på å gjøre Uno komfortabel med stellebordet og håndtering, masse godbiter og babysteps. Han overraska oss med å hoppe rett opp på stellebordet selv, jeg bare gikk mot bordet med godbitene i hånda! Superglad for at han er mer komfortabel, litt bekymret fordi vi nå vet at han enkelt hopper opp på alle bordflater i huset og vi må bli mye flinkere til å rydde bort ting :P

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå står det kyllingfiléter til langtidstørking i ovnen (til hundene ja :aww:), Yasmine er nybørstet og har fått frisert litt på glufsa :aww: Får vel gå løs på Willy også da (nei, han skal ikke frisere glufsa, men det er jo mulig snoppen må få en klipp kanskje :aww:). Også har de begge fått klipt klørne sine. Tror planen i morgen blir å gå tur i Hamar etter jobb. Det frister å bevege seg i litt mer beferda områder faktisk. Er litt fed up av skog, skog og skog.  

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har gjort det store, meldt meg på handlerkurs til helgen, for at jeg kanskje skal bli fôrvert, og kom nettopp på at Saga aldri har hatt på seg halsbånd før. Jeg har ikke utstillingskobbel/bånd og halsbåndene jeg har kjøpt har jeg gitt vekk til bikkja jeg bruker å passe.

Nærmeste Zoobutikk er jo bare sånn 12 mil unna. Heh.. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Sagaa skrev:

Jeg har gjort det store, meldt meg på handlerkurs til helgen, for at jeg kanskje skal bli fôrvert, og kom nettopp på at Saga aldri har hatt på seg halsbånd før. Jeg har ikke utstillingskobbel/bånd og halsbåndene jeg har kjøpt har jeg gitt vekk til bikkja jeg bruker å passe.

Nærmeste Zoobutikk er jo bare sånn 12 mil unna. Heh.. 

 

Hvor i Nordland bor du? Søstra mi bor i Bodø og har en del venner med hund, kunne kanskje funnet et du kan låne midlertidig?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

10 minutter siden, Pixie skrev:

Hvor i Nordland bor du? Søstra mi bor i Bodø og har en del venner med hund, kunne kanskje funnet et du kan låne midlertidig?

Så snilt av deg, men tror det blir vanskelig. Jeg bor da altså 12 mil sør for Bodø. ? Jeg skal i bursdag i Bodø på lørdag etter kurs da, kanskje jeg kan få kjøpt et slik at jeg har det på søndag i det minste. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Sagaa skrev:

Så snilt av deg, men tror det blir vanskelig. Jeg bor da altså 12 mil sør for Bodø. ? Jeg skal i bursdag i Bodø på lørdag etter kurs da, kanskje jeg kan få kjøpt et slik at jeg har det på søndag i det minste. 

Litt langt unna da ja! Lykke til :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

...er jeg grinete fordi høyrehånda og forsåvidt underarmen og er helt ubrukelig, kjennes ut som om den skal sprekke og det gjør noe så innihampen vondt. Må visst regne med det, jeg har tross alt sagd 4-5 planker i dag og det kan jeg ikke siden jeg (med masse hjelp) malte to rom i høst. :gaah: Og så krangler nettet og jeg er sulten, men får ikke lagd mat med bare venstrehånda. *syt og klag*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er 18.7 grader i stua, og kroppen sier at det er akkurat litt for kaldt - men jeg orker ikke å gå ut etter ved, så det får duge. Lang dag på farta med jobb og ørten ærend - men Foenix har fått forsyning av mat og medisiner, og Glam har fått ormekur. Han var så lykkelig for å komme til veterinæren at han hoppet opp med framlabbene på disken i venteværelset - og den er høy! Men i det han hørte knitringen av pillefolien så var han klar for snop. Fjomp :wub: 

Nå skal jeg sette på ei vaskemaskin, partere vom, farge håret, pakke baggen for helga, fylle opp brukskontoen, og om jeg rekker; lakke negler.

Og levere selvangivelsen, var det ja.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har virkelig ikke tålmodighet til tre hundekrek med øra på stilk, og en nabo som surrer ute i uteboden. HOLD FRED, dustedyr! Dere TRENGER ikke løpe rundt i leiligheten mens dere boffer og piper, med mindre dere VIL dø av en pensumbok i hodet på ett tidspunkt..
Hjelper ikke på at en er helt Hormonella med løpetid herfra til månen, og en annen tilfeldigvis også er hormontroll i verste alder. Piper de ikke, så utøver de semi-kama sutra så fort jeg senker blikket av de. Jeg blir gal. Tre hunder gis bort snarest. Hilsen fortsatt 40 i feber, med et arbeidskrav å skrive. 

Ps 1 : Jeg har ikke faktisk tenkt å kaste bøker på de. Enda ihvertfall. 
Ps 2: Neida, slapp av - jeg har faktisk kontroll på Herr og Fru Hormoner.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...