Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, april


maysofie
 Share

Recommended Posts

Håper det går bedre med Casper i dag @Lola Pagola 
Fant de i det minste ut noe som var nyttig for deg å vite? 
 


Alle valpene har nå åpnet øynene, i morgen er de 2 uker, så blir nye bilder da. De ser så mye mer våkne ut med øynene åpne :) 

Kjørte bil inn til skolen i går, og det var MASSE rangler på bjørka rundt omkring, så snart blir jeg vel helt trøtt og innsausa her. Blir gjerne litt sånn selv om jeg spiser allergitabletter. 

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Akkurat nå er jeg superfornøyd med lille Fettergutt. Jeg er nemlig på vei hjem fra kurs med en rykende fersk B-godkjent lavinehund.  Flinke Fetter skuffer aldri.

Hei sonen  Må bare dele.. Colored Melody's Calendar Girl. HD: A/A  AD: 0/0 Gjennomført MH - Bestått, med 1 på skudd.   Verdens fineste lille aussie-frøken❤

Fine bikkjer! Han heter Herr Hu, og er verdens søteste! Han ble 2 år i går.  Han er ikke 100% offisielt min enda, vi har ikke ordna med omregistrering, men vi har hatt ham siden rett etter nyttår

Posted Images

34 minutter siden, Siri skrev:

Det gjør jeg også, egentlig, men det slår aldri feil at jeg får kløe på nesen en eller annen gang under seansen ?

Gjerne rett etter at de sier at nå begynner neste seksjon, så nå må du ligge rolig :teehe: 

34 minutter siden, Siri skrev:

?? kan skylde deg sjøl da ?

Jeg pleier å skylde meg sjøl, jeg :P 

34 minutter siden, Siri skrev:

Nå sitter jeg på sykehuset og får medisinen min. Det er full stue her i dag, så da slipper jeg å snakke så mye.

Det er egentlig litt ironisk, jo flere folk jo mindre prat? :lol: 

Nå er jeg kobla opp på vannet mitt igjen, fikk bytta Q-syte også, selv om den var noe gjenstridig og de måtte gi det et forsøk eller fem. Så får jeg se når jeg har fått disse to literne om det er fordi jeg er trøtt jeg er så tung i kroppen i dag, eller om det er fordi jeg er litt dehydrert. Antageligvis en kombinasjon, tenker jeg :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*

Nå har jeg vært hjemme en halvtimes tid, og har endelig fått en til kopp kaffe. Det er nok veldig lurt ettersom jeg begynner å kjenne på at jeg kunne blitt mannevond om noen gjorde noe idiotisk nå :aww: 
Sove for lite, for lite kaffe, og sulten er ikke en god kombo for min del! :innocent: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei sonen, hygggelig å bruke deg som klagemur.
Jeg er så irritert på mitt eget immunforsvar! Jeg er i den mest spennende kirurgiske praksisen of all times, og koser meg egentlig ihjel  med spennende operasjoner og haugevis med kule læresituasjoner, men neida. Hva gjør jeg? Ligger hjemme med 40 i feber og hoster, harker og nyser. Jaja. Satser på jeg blir sykepleier til slutt likevel. 

Nå skal jeg lage meg en kopp kaffe og synke enda lenger ned i selvmedlidenheten min i noen minutter. :sweat:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

43 minutter siden, 2ne skrev:

Det er egentlig litt ironisk, jo flere folk jo mindre prat? :lol: 

 

Marerittet er å være en av to i sånne situasjoner der det blir kleint å ikke prate. Stor glede hvis det da dukker opp en person til, og kommer det enda flere kan man slappe helt av!

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag skal vi hente 6 kyllinger av stor rase :D  gleder meg!

Også tror jeg står jeg skal prøve å snekre port til hundegården i dag. Får se hvor langt jeg kommer før jeg må ta en pust i bakken (les slokne på sofaen i 4 timer) :P 

Også må jeg finne på noe til middag, har veldig lyst på spinatpai med bacon eller kylling. Får høre med gubben om han har noen innvendinger.

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 timer siden, Raksha skrev:

@Lola Pagola Hvordan er det med Casper i dag? kom det frem noe lurt i går? 

 

 

2 timer siden, Snøfrost skrev:

Håper det går bedre med Casper i dag @Lola Pagola 
Fant de i det minste ut noe som var nyttig for deg å vite? 
 

 

Takk som spør :D se under.

Åh så irriterende! Hadde quotet folk i går og svart, men så hadde jeg ikke fått trykket på send inn svar (hadde ikke med meg pc'en hjem), er på pc igjen, hadde kommet flere svar, så skulle quote mer nå og da forsvant det fra i går...

Men takk til dere som sa at Casper ikke var ødelagt og at det er normalt å være sånn etter narkose, var flere men husker @2ne . Det hjalp. Han var heldigvis mye bedre i går morges, men litt slapp i bakparten. I dag er han som før, egentlig bedre faktisk. Ikke den typiske morgen-nakken han har hatt de siste ukene. Jeg har det med å få panikk over sånne ting, i går ble jeg nesten fra meg fordi Casper hørtes hes ut da han klynket etter mat. Også var han litt hes da jeg tvang ham til å bjeffe og. Men det gikk over da. Søsteren min var her og måtte bare le og be meg skjerpe meg :lol: 

Men ja... det de fant ut på NVH var sånn sett intet nytt under solen. "Masse forandringer", med forkalkninger i nakke, ned mot skulder og i ryggen. Så ut som noe drev og presset litt på ett-eller-annet som kan forklare hvorfor han ofte er så halt på venstre frembein. Spurte etter å få det skriftlig da jeg skulle betale med da sa de at de kunne sende over til henvisende klinikk. Igjen skikkelig irriterende, har tross alt lagt igjen 10.000 der så kan vel få med meg et skriv om akkurat hva de fant. Forøvrig ble jeg positivt overrasket over prisen, hadde trodd det skulle bli mer, med innleggelse en dag, røntgen, CT, undersøkelser. Og ble og overrasket over at jeg ikke måtte betale noe der, får en regning med egenandelen fra agria. Trodde jeg måtte betale det på stedet. Herregud... man er vant til at hundehold er dyrt når 10.000 føles "lite" :lol: (egentlig er det jo masse penger).

Haha ang pris og sånn, da jeg satt på venterommet var det en dame som skulle betale. Hun fikk beskjed om at det ble 8.000 kr, og da utbrøt hun høyt og surt "nei fy faaaen det var dyrt" og etterpå "dere må jo være styrtrike".... åh jeg ble så flaau! Godt voksen dame på 60+ liksom, holder på sånn. Så hunden etterpå, en feit stor hund, hva med å holde hunden din litt slankere, så blir det kanskje mindre veterinærbesøk og.  

Må jo si at jeg ikke følte jeg fikk så mye ut av det besøket, jeg måtte fortelle at han hadde prolapser liksom, hadde jo forventet at de hadde i det minste skumlest papirene de har fått tilsendt for flere uker siden? Eller er jeg kravstor da? Og når det gjelder hva som kan gjøres fikk jeg en resept på sterke smertestillende som skal prøves i to uker, også skal jeg sende en mail med tilbakemelding. Om han blir mye bedre av det betyr det at han er sånn i kroppen fordi han har vondt, hvis han ikke blir bedre så... ja... er han vel bare sånn da, uten å ha vondt, tydeligvis. Ser jo at han har vondt, han går ikke med hodet ned og klynker når han vrir seg fordi det er ett triks jeg har lært ham. 

Men som sagt er han veldig bra i dag, så jeg har ikke så veldig lyst til å starte med den nye medisinen heller, før han har en dårlig dag igjen... Jeg spurte jo masse om det var noe jeg kunne gjøre med opptrening, vanntredemølle etc etc, men fikk liksom ikke noe gjennomslag på det, det eneste jeg kom hjem med var en resept. Jeg ønsker jo å gjøre mitt for å styrke kroppen hans, han har jo godt av å ha litt muskler. Så jeg synes hele greia var litt skuffende, det må jeg bare si. Uten at jeg helt klarer sette ord på hva jeg hadde forventet heller (hadde vel håpet at de skulle si åååja, men det der har vi sett mye av, det er bare å blabla så blir det bedre). Det ble fortsatt ikke anbefalt operasjon, fordi det var så mye ting der, og at det ikke er lett å vite hva som egentlig er problemet. Da måtte vi evnt ta enda en ct med noe væske for å sjekke trykk, men hvorfor gjorde de ikke det der og da, når han likevel skulle ta ct? Er det nødvendig med tre ct'er for samme problem? Og så er det såklart risiko forbundet med operasjon, og kanskje måtte det tas i flere omganger, og ikke sikkert resultatet hadde vært noe å skryte av heller. 

Og etter jeg så hvor utrolig medtatt han var etter denne dagen så vil jeg ikke utsette han for mer sånn om jeg ikke vet at det kommer noe godt ut av det eller at det er helt nødvendig. Ikke så rart han var sliten da, en hel dag alene med ukjente folk, sikkert masse hunder i burene rundt, null søvn, og narkose. Har aldri sett en så trøtt hund før i hele mitt liv, han satt og siklet fra begge munnvikene, tårer i øynene (så sånn ut, har sikkert vært i narkose med litt åpne øyne), og tunga litt ut. 

Søsteren min tok dette bildet :lol: stakkar lillegutt! Dere vet hvordan jeg er, jeg er jo glad i å ta bilder og dokumenterer det meste. Men akkurat skrøpelig Casper kjenner jeg alltid 0 lyst til å ta bilde av. Men sånn i ettertid når alt har gått bra kan jeg fnise litt av stakkaren. Hadde bildet vært tatt forfra hadde man sett tunga som stakk litt ut og. Her lå han og så bebreidende på meg... (eller, han ville vel egentlig at jeg skulle sette meg ved siden av ham. Det gjorde jeg såklart.)

Screenshot_20170424-203409.thumb.png.a9c5633b85450412f9f2404080bb2b3e.png

 

Edit: To positive ting kom ut av besøket da. 1: ingen anmerkninger på helsen ellers, hjerte, lunger, lymfer etc ok. Og 2. kompliment på hvor snill Casper hadde vært, han hadde latt dem gjøre alt mulig med ham. (Liker jo alltid å høre om hvor god hunden min er liksom :P ) Var noe mer bra og han startet med å si, men det har jeg glemt. Noe om bra reflekser eller noe... 

 

 

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så leit at du ikke følte at du fikk noe igjen for det @Lola Pagola

Nå har jeg hatt hjemmearbeidsformiddag. Halve trinnet er på Falstad, og da gikk alle timene mine før lunsj ut, og jeg fikk klarsignal til å jobbe hjemme med oppgaven. Nå er da teorikapittelet sendt til språkvask, så nå skal jeg hive Freya til vask også. Hun skal være med gamlingene på Frøya noen uker, så da er det greit at hun er ren og pen og kanskje en liten stuss her og der også :) 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg finnes ikke imponert over at du har overskudd til å engasjere deg i ditt og datt, det er jo tross alt minst to døgn siden du fikk en baby!

 

Hehe med første stoppet livet liksom opp når babyen kom. Med 9 hunder , over 75 kyr og 2 "store" barn fortsetter ting som før fort, nyter babymagien på kvelden når alt er tatt og barna sover da [emoji813] Måtte være med å dra ut en kalv og jobbe litt med den samme dag vi kom hjem fra sykehuset. Tenkte da at jeg er glad min baby kom lettere til verden enn det [emoji23] [emoji14]

Benytte anledningen til å legge ved skrytebilde :wub: Jeg og S var en tur på stormarkede igår etter noen småting vi trengte, snakk om stolt når folk stoppet oss :D

 

4b99d8c519b5ae6d6cdc9c09419532d1.jpgcc452be3d79e793c99f434cef84b26a1.jpg

Var en tårnfalk forresten, det hadde gått koldtbrann i foten og stygt vingebrudd så det ble avlivning etter en runde med kattemat så den fikk bli mett før sitt livs siste reise. Men bra at vi reiste inn med den, gir dem mer material å jobbe med også da denne fuglen ble merket i 2009 som reierunge i Trysil :)

 

Vi fikk ny kalv nå istad også, rakk bare akkurat å få med meg fødselen for der gikk alt fort og greit. Da er det bare 3 kviger igjen, og det blir godt når de er ferdige. Da har vi ikke mistet noen kuer/kviger i år og bare 1 dødfødt kalv og 3 som har måtte ha kalvinghjelp, rett under 80 dyr når de siste er født så disse statistikkene er helt supre :D

 

 

72979b3dc182360315922f009cff955b.jpg

 

  • Like 14
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi overtar huset om to dager, og det var først i går lånet faktisk ble godkjent av banken, og kunne overføres til selger av huset. Jeg har vært så stressa den siste uken at jeg nesten ikke har visst hvor jeg skulle gjøre av meg, og det viste seg at bankdama også hadde stresset litt:P

Nå står lunsj på planen før jeg pakker litt. Kan ikke skjønne hvordan jeg skal få pakket ned alt! 

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, 2ne skrev:

Gjerne rett etter at de sier at nå begynner neste seksjon, så nå må du ligge rolig :teehe: 

Ja,d et er jo veldig typisk :lol: 

2 timer siden, 2ne skrev:

Det er egentlig litt ironisk, jo flere folk jo mindre prat? :lol: 

Jamen da kan alle de andre stå for pratinga, vet du, så kan jeg fordype meg i viktige ting på mobilen :aww: 

2 timer siden, 2ne skrev:

Nå er jeg kobla opp på vannet mitt igjen, fikk bytta Q-syte også, selv om den var noe gjenstridig og de måtte gi det et forsøk eller fem. Så får jeg se når jeg har fått disse to literne om det er fordi jeg er trøtt jeg er så tung i kroppen i dag, eller om det er fordi jeg er litt dehydrert. Antageligvis en kombinasjon, tenker jeg :) 

Håper du har fått vannet ditt og at du føler deg mye bedre igjen :ahappy:

1 time siden, Symra&Pippin skrev:

Marerittet er å være en av to i sånne situasjoner der det blir kleint å ikke prate. Stor glede hvis det da dukker opp en person til, og kommer det enda flere kan man slappe helt av!

Ja, ååååå... det er så kleint :lol: 

35 minutter siden, Lola Pagola skrev:

*klipp*

Så kjipt at du ikke fikk noen gode, konstruktive svar :( 

Nå er jeg hjemme igjen og er full av Tysabri, men har fortsatt et øye som ser mye bedre uten briller enn det gjør med briller, men som væsker og har en kul i øyelokket... sukk. Også glemte jeg selvsagt å spørre om jeg måtte forvente at det skulle væske fra dette øyelokket for evig... Jeg fikk vel egentlig ingen gode løsninger annet enn det jeg allerede har gjort - men jeg fant ut hvordan jeg selv kan vrenge øyelokket og klemme ut puss selv da :aww: Det ble dere sikkert kjempeglade for å høre :lol: Men kirurgen klemte ut mye puss, stakk ei nål inn i øyelokket for å åpne opp litt mer, kikket på synet mitt (men kunne som sagt ikke gi meg noen smarte svar mht om jeg faktisk kan ta sjansen på å investere i nye briller - eller om jeg bare skal avvente situasjonen, men der tar jeg litt på min egen kappe også, for jeg var nok ikke sånn veldig tydelig i mine spørsmål egentlig). Og nå kjennes det ut som om jeg har et digert rusk på innsiden av øyelokket - kjempebehagelig :aww: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

43 minutter siden, Line skrev:

Så leit at du ikke følte at du fikk noe igjen for det @Lola Pagola

 

 

5 minutter siden, Siri skrev:

 

Så kjipt at du ikke fikk noen gode, konstruktive svar :( 

 

 

Ja er skuffa altså... men. Da er det iallefall gjort, og jeg kan fortsette med ting JEG ser at han har godt av. Og forhåpentligvis er vanntredemølle en av de tingene. 

10 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

 Håper virkelig at ting blir bedre framover! Stor (og forsiktig) klem til verdens søteste prtikkiprikk! Han er bare så god! :wub:

 

Casper og jeg takker!! :D  

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, Lola Pagola skrev:

Takk som spør :D se under.

Åh så irriterende! Hadde quotet folk i går og svart, men så hadde jeg ikke fått trykket på send inn svar (hadde ikke med meg pc'en hjem), er på pc igjen, hadde kommet flere svar, så skulle quote mer nå og da forsvant det fra i går...

Men takk til dere som sa at Casper ikke var ødelagt og at det er normalt å være sånn etter narkose, var flere men husker @2ne . Det hjalp. Han var heldigvis mye bedre i går morges, men litt slapp i bakparten. I dag er han som før, egentlig bedre faktisk. Ikke den typiske morgen-nakken han har hatt de siste ukene. Jeg har det med å få panikk over sånne ting, i går ble jeg nesten fra meg fordi Casper hørtes hes ut da han klynket etter mat. Også var han litt hes da jeg tvang ham til å bjeffe og. Men det gikk over da. Søsteren min var her og måtte bare le og be meg skjerpe meg :lol: 

Men ja... det de fant ut på NVH var sånn sett intet nytt under solen. "Masse forandringer", med forkalkninger i nakke, ned mot skulder og i ryggen. Så ut som noe drev og presset litt på ett-eller-annet som kan forklare hvorfor han ofte er så halt på venstre frembein. Spurte etter å få det skriftlig da jeg skulle betale med da sa de at de kunne sende over til henvisende klinikk. Igjen skikkelig irriterende, har tross alt lagt igjen 10.000 der så kan vel få med meg et skriv om akkurat hva de fant. Forøvrig ble jeg positivt overrasket over prisen, hadde trodd det skulle bli mer, med innleggelse en dag, røntgen, CT, undersøkelser. Og ble og overrasket over at jeg ikke måtte betale noe der, får en regning med egenandelen fra agria. Trodde jeg måtte betale det på stedet. Herregud... man er vant til at hundehold er dyrt når 10.000 føles "lite" :lol: (egentlig er det jo masse penger).

Haha ang pris og sånn, da jeg satt på venterommet var det en dame som skulle betale. Hun fikk beskjed om at det ble 8.000 kr, og da utbrøt hun høyt og surt "nei fy faaaen det var dyrt" og etterpå "dere må jo være styrtrike".... åh jeg ble så flaau! Godt voksen dame på 60+ liksom, holder på sånn. Så hunden etterpå, en feit stor hund, hva med å holde hunden din litt slankere, så blir det kanskje mindre veterinærbesøk og.  

Må jo si at jeg ikke følte jeg fikk så mye ut av det besøket, jeg måtte fortelle at han hadde prolapser liksom, hadde jo forventet at de hadde i det minste skumlest papirene de har fått tilsendt for flere uker siden? Eller er jeg kravstor da? Og når det gjelder hva som kan gjøres fikk jeg en resept på sterke smertestillende som skal prøves i to uker, også skal jeg sende en mail med tilbakemelding. Om han blir mye bedre av det betyr det at han er sånn i kroppen fordi han har vondt, hvis han ikke blir bedre så... ja... er han vel bare sånn da, uten å ha vondt, tydeligvis. Ser jo at han har vondt, han går ikke med hodet ned og klynker når han vrir seg fordi det er ett triks jeg har lært ham. 

Men som sagt er han veldig bra i dag, så jeg har ikke så veldig lyst til å starte med den nye medisinen heller, før han har en dårlig dag igjen... Jeg spurte jo masse om det var noe jeg kunne gjøre med opptrening, vanntredemølle etc etc, men fikk liksom ikke noe gjennomslag på det, det eneste jeg kom hjem med var en resept. Jeg ønsker jo å gjøre mitt for å styrke kroppen hans, han har jo godt av å ha litt muskler. Så jeg synes hele greia var litt skuffende, det må jeg bare si. Uten at jeg helt klarer sette ord på hva jeg hadde forventet heller (hadde vel håpet at de skulle si åååja, men det der har vi sett mye av, det er bare å blabla så blir det bedre). Det ble fortsatt ikke anbefalt operasjon, fordi det var så mye ting der, og at det ikke er lett å vite hva som egentlig er problemet. Da måtte vi evnt ta enda en ct med noe væske for å sjekke trykk, men hvorfor gjorde de ikke det der og da, når han likevel skulle ta ct? Er det nødvendig med tre ct'er for samme problem? Og så er det såklart risiko forbundet med operasjon, og kanskje måtte det tas i flere omganger, og ikke sikkert resultatet hadde vært noe å skryte av heller. 

Og etter jeg så hvor utrolig medtatt han var etter denne dagen så vil jeg ikke utsette han for mer sånn om jeg ikke vet at det kommer noe godt ut av det eller at det er helt nødvendig. Ikke så rart han var sliten da, en hel dag alene med ukjente folk, sikkert masse hunder i burene rundt, null søvn, og narkose. Har aldri sett en så trøtt hund før i hele mitt liv, han satt og siklet fra begge munnvikene, tårer i øynene (så sånn ut, har sikkert vært i narkose med litt åpne øyne), og tunga litt ut. 

Søsteren min tok dette bildet :lol: stakkar lillegutt! Dere vet hvordan jeg er, jeg er jo glad i å ta bilder og dokumenterer det meste. Men akkurat skrøpelig Casper kjenner jeg alltid 0 lyst til å ta bilde av. Men sånn i ettertid når alt har gått bra kan jeg fnise litt av stakkaren. Hadde bildet vært tatt forfra hadde man sett tunga som stakk litt ut og. Her lå han og så bebreidende på meg... (eller, han ville vel egentlig at jeg skulle sette meg ved siden av ham. Det gjorde jeg såklart.)

Screenshot_20170424-203409.thumb.png.a9c5633b85450412f9f2404080bb2b3e.png

 

Edit: To positive ting kom ut av besøket da. 1: ingen anmerkninger på helsen ellers, hjerte, lunger, lymfer etc ok. Og 2. kompliment på hvor snill Casper hadde vært, han hadde latt dem gjøre alt mulig med ham. (Liker jo alltid å høre om hvor god hunden min er liksom :P ) Var noe mer bra og han startet med å si, men det har jeg glemt. Noe om bra reflekser eller noe... 

Det er leit at du føler at dagen i går var bortkasta :hmm:

2 timer siden, Siri skrev:

Jamen da kan alle de andre stå for pratinga, vet du, så kan jeg fordype meg i viktige ting på mobilen :aww: 

haha.. Ja, mobilen er en grei redning å ha når man ikke vil prate med folk. Jeg har med meg øretelefoner og hører på lydbok i tillegg, så jeg blir skikkelig utilgjengelig :lol: 

2 timer siden, Siri skrev:

Håper du har fått vannet ditt og at du føler deg mye bedre igjen :ahappy:

Jeg har fått vann og sovet noen timer, så er litt lettere i kroppen nå :ahappy: Og med lettere kropp kommer lettere sinn, eller noe sånt, pluss et kvarter ute i sola med fuglekvitring som bakgrunnstøy, så begynner dagen å kjennes grei nok ut :) 

2 timer siden, Siri skrev:

Nå er jeg hjemme igjen og er full av Tysabri, men har fortsatt et øye som ser mye bedre uten briller enn det gjør med briller, men som væsker og har en kul i øyelokket... sukk. Også glemte jeg selvsagt å spørre om jeg måtte forvente at det skulle væske fra dette øyelokket for evig... Jeg fikk vel egentlig ingen gode løsninger annet enn det jeg allerede har gjort - men jeg fant ut hvordan jeg selv kan vrenge øyelokket og klemme ut puss selv da :aww: Det ble dere sikkert kjempeglade for å høre :lol: Men kirurgen klemte ut mye puss, stakk ei nål inn i øyelokket for å åpne opp litt mer, kikket på synet mitt (men kunne som sagt ikke gi meg noen smarte svar mht om jeg faktisk kan ta sjansen på å investere i nye briller - eller om jeg bare skal avvente situasjonen, men der tar jeg litt på min egen kappe også, for jeg var nok ikke sånn veldig tydelig i mine spørsmål egentlig). Og nå kjennes det ut som om jeg har et digert rusk på innsiden av øyelokket - kjempebehagelig :aww: 

Har du ikke linser? Så du kunne hatt på det ene øyet som trenger briller, mener jeg? Jeg ville kanskje avventa med å kjøpe nye briller (vel, ikke jeg, for jeg kan kjøpe lesebriller på Nille til en hundrelapp :teehe: ) til dette med øyet var litt mer avklart, det er kjipt å kjøpe dyre briller som du ikke får brukt etter kort tid, vil jeg tro :) Kanskje du kan ringe kirurgen/avdelingen og spørre om disse tingene du har glemt å spørre om? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, 2ne skrev:

haha.. Ja, mobilen er en grei redning å ha når man ikke vil prate med folk. Jeg har med meg øretelefoner og hører på lydbok i tillegg, så jeg blir skikkelig utilgjengelig :lol: 

Ja, den er veldig god å ha, men om man sitter bare to på stua der og får medisiner så kan man jo liksom ikke være sånn asosial heller vøtt... :D 

Akkurat nå, 2ne skrev:

Jeg har fått vann og sovet noen timer, så er litt lettere i kroppen nå :ahappy: Og med lettere kropp kommer lettere sinn, eller noe sånt, pluss et kvarter ute i sola med fuglekvitring som bakgrunnstøy, så begynner dagen å kjennes grei nok ut :) 

Høres riktig bra ut :ahappy:

Akkurat nå, 2ne skrev:

Har du ikke linser? Så du kunne hatt på det ene øyet som trenger briller, mener jeg? Jeg ville kanskje avventa med å kjøpe nye briller (vel, ikke jeg, for jeg kan kjøpe lesebriller på Nille til en hundrelapp :teehe: ) til dette med øyet var litt mer avklart, det er kjipt å kjøpe dyre briller som du ikke får brukt etter kort tid, vil jeg tro :) Kanskje du kan ringe kirurgen/avdelingen og spørre om disse tingene du har glemt å spørre om? 

Jo, det er den løsningen jeg går for nå - linse på det ene øyet og ingenting på det andre. Problemet er jo at jeg har skjeive hornhinner, så samsynet er ikke helt 100% - men jeg ser vel godt nok sånn foreløpig liksom - for ja, jeg vil jo ikke bruke tusenvis av penger på nye briller dersom synet endrer seg fort igjen liksom :D Kanskje jeg kan ringe... men det er jo sånn pes vøtt :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

14 minutter siden, Siri skrev:

Ja, den er veldig god å ha, men om man sitter bare to på stua der og får medisiner så kan man jo liksom ikke være sånn asosial heller vøtt... :D 

Må innrømme at jeg ikke føler noe press til å være sosial i sånne settinger i det hele tatt, heldigvis :lol: Noen fordeler er det med å være gammel grinebiter :aww: 

14 minutter siden, Siri skrev:

Høres riktig bra ut :ahappy:

Jepp, jeg tenkte til og med at jeg skulle børste og bade den der puddelen som burde vært børsta og bada for en uke siden i dag, da har dagen jammen meg blitt bedre ass :teehe: 

14 minutter siden, Siri skrev:

Jo, det er den løsningen jeg går for nå - linse på det ene øyet og ingenting på det andre. Problemet er jo at jeg har skjeive hornhinner, så samsynet er ikke helt 100% - men jeg ser vel godt nok sånn foreløpig liksom - for ja, jeg vil jo ikke bruke tusenvis av penger på nye briller dersom synet endrer seg fort igjen liksom :D Kanskje jeg kan ringe... men det er jo sånn pes vøtt :P 

:lol: Ja, jeg skjønner det :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 minutter siden, SFX skrev:

Er det bare jeg som ser for meg Siri med monokkel?

:o                      :lol: 

2 minutter siden, 2ne skrev:

Må innrømme at jeg ikke føler noe press til å være sosial i sånne settinger i det hele tatt, heldigvis :lol: Noen fordeler er det med å være gammel grinebiter :aww: 

Jeg er jo sånn hyggelig jeg, vet du, så da føler jeg litt ansvar for at vi har det "hyggelig" mens vi sitter der og får medisinene våre :P 
Heldigvis er det jo som regel også en sykepleier der som gjerne skravler med oss og holder samtalen i dag, det tar jo bort litt av presset :D 

2 minutter siden, 2ne skrev:

Jepp, jeg tenkte til og med at jeg skulle børste og bade den der puddelen som burde vært børsta og bada for en uke siden i dag, da har dagen jammen meg blitt bedre ass :teehe: 

DÆsken!!! Da begynner det jo å bli en bra dag ja :D 

2 minutter siden, 2ne skrev:

:lol: Ja, jeg skjønner det :P 

:P 

Nå har jeg et par ostepølser i ovnen også har jeg tina en liten boks med potetmos... det blir bra middag i dag, det, tenker jeg :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
3 timer siden, Lola Pagola skrev:

 

 

Ja er skuffa altså... men. Da er det iallefall gjort, og jeg kan fortsette med ting JEG ser at han har godt av. Og forhåpentligvis er vanntredemølle en av de tingene. 

Casper og jeg takker!! :D  

Veldig dumt at det ikke var noe nye svar og få og at det var en så dårlig opplevelse :(
Men du får nesten bare se an etter hvert hva han tåler. Prøve deg frem for å se hva han reagerer positivt på. Godt å se at det bare var narkosen som gjorde ham slik da! Jeg gruer meg til Sjef skal i narkose igjen nettopp på grunn av det der. Ikke gøy å se dem så rare i atferden og vite at de ikke har det greit :hmm: 

42 minutter siden, Ozzy skrev:

Har vist fått meg retriver :lol:

 

Flink til å hjelpe jo! :) 
Sjef lå ved siden av meg når jeg så videoen hvor hun gryntet og lagde rare lyder. Det likte han ikke, og nykket frem med hodet mot lydene :lol: 
Skal ikke lage sånne lyder mot meg den der dumme mobilen :aww: 

6 minutter siden, SFX skrev:

Er det bare jeg som ser for meg Siri med monokkel?

NÅ gjør jeg! :lol: 


Jeg sovnet på sofaen i 3 timer jeg... Det var sikkert lurt. Får jo garantert sove skikkelig i natt da :pinch: 
Våknet rundt klokka 15, og har tvunget meg opp av sofaen for å rydde ut av oppvaskmaskinen og sette inn skittent som stod i vasken. 
Snart tid for å lage middag. Jeg har jo selvfølgelig ikke tatt opp noe middag i dag, så da blir det senere enn planlagt. I mellomtiden får jeg fortsette å gjøre noe fornuftig. Som for eksempel å børste over Sjef, koste over gulvene igjen, brette klær, og egentlig alt annet som er fornuftig. Sånne kjedelige ting altså. 


 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stekt sei og potetbåter og is med salt lakris saus til dessert :D Godtegodt :D 

Jeg vil ha bort den onde snøen nå, lei av å trampe rundt i tung våthet... hadde den kommet i desember/januar hadde det vært supert, men nå er den unødvendig...

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dro på shopping for å kjøpe nye sko til tur og/eller jobb, men jeg fant ingenting som ikke var svindyrt. Det betyr at jeg må ta en tur til i løpet av uka. Blæh, shopping er virkelig ikke min greie. 

Nå tenkte jeg egentlig å gå en tur med Twist, men det hagler ute, så avventer litt til. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...