Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, april


maysofie
 Share

Recommended Posts

6 timer siden, Siri skrev:

Du har sikkert innåndet litt pepper mens du har holdt på - også nyser du av det... evt er du rett og slett allergisk mot pepper :P 

Det er i så fall ikke noe stort tap, det er ikke ofte jeg bruker det. Også fordi jeg orker ikke all nysingen :P 

6 timer siden, Siri skrev:

Fleece har jo lett for å lage statisk elektrisitet - men også om man gnisser ting mot hverandre...evt om du subber når du går? Jeg husker jo fra barndommen da vi gnisset ballonger mot genseren - og skapte statisk elektrisitet. Ofte blir man jo mer plaget når lufta er tørr - kanskje det er tørr luft der du jobber? 

Det kan godt hende jeg subber litt når jeg går - mye av gåingen er opp og ned trapper, og jeg er ikke den som løfter beina 10 cm ekstra for å sette foten ned på trinnet framfor å skyve det innpå trinnet. Så det blir nok en del gnukking i trapp. Men det må være noe med lufta også, for i dag har jeg virkelig fulgt ed mens jeg har vært på farta, og ikke fått støt noe sted - og jeg har vært på hundre ulike steder i dag, minst. Føles det som.

6 timer siden, JeanetteH skrev:

Pittelitt, er tilbake om en mnd eller tre :lol: Gubbe fulgte vist med huset :lol: Siden han også går under katagorien oppvaskemaskin om jeg bare husker före han så er det veldig greit :lol: 

Oooh, heldig da, her fulgte det bare med det jeg tror er hjemmebrentapparat og en gammel felleskjøpetdress :D 

6 timer siden, Kokospaniel skrev:

@SFX Alt anna enn bomull, ull, lin og silke er kunststoff og får meg til å si pang og bli statisk. Sjekk også at det ikke er for mye fx nylon eller polyester innblanda i naturmaterialene, da lader de også. Skosåler kan ha mye å si. Min erfaring er at noen joggesko har felt under som ikke er vanlig såle, anna materiale om du skjønner, de blir fort statiske.

Stormbergbuksa di er garantert kunststoff av noe slag. Fleecejakka også, med mindre det er ullfleece og det tror jeg du hadde vist om :-)

Jeg har ikke råd til å bytte ut garderoben, da får jeg leve med litt spenning (!) i arbeidsdagen. Men jeg skal se om det bedrer seg hvis jeg bruker annen ytterjakke enn den i fleece. Snart er det vel også så varmt at jeg knapt trenger jakke.

4 timer siden, Krutsi skrev:

Det finnes spray man kan spraye under skoene for å forhindre statiske støt..

Ooh, det låt interessant - men må jeg da spraye hver gang jeg reiser meg fra kontorstolen, eller er det mer som impregnering, at det varer en stund?

4 timer siden, Symra&Pippin skrev:

Jeg ser at Siri svarte på det med fleece. Viskose er laget av cellulose men regnes som syntetisk på grunn av framstillingsprosessen (og bambus er viskose, altså ikke et naturmateriale som mange tror). Polyester er også et syntetisk materiale ja. Det er bare ull, bomull, lin, silke og noen få lite brukte naturfibre til som ikke er syntetiske stoffer.  c010.gif

Jeg vet vel egentlig ikke hva klærne mine er laget av... I dag har jeg på meg blå hoodie og Stormberg, sokker og undertøy. Så langt strekker klesinteressen min seg :D 

4 timer siden, MarieR skrev:

Twist har fått seg en dusj og en gjennombørsting - vårslippet av pelsen er i full gang. Nå skal jeg se litt serier før jeg kommer i gang med husarbeidet. Også håper jeg det ligger brev til meg i postkassa i dag så jeg kan komme i gang med arbeid på praksisplassen snart ... 

Hvordan hadde du det der, var du ikke innom en dag eller to for å prøve det ut?

46 minutter siden, Snoffe skrev:

Jaja, har fått beskjed om at jeg fint klarer å studere og jobbe fordi jeg er jo ikke dum. :aww: og det er jo bare å trene, for jeg klarte jo det før :aww:

:lol: hva skal man si liksom :lol:

Jeg har fått høre at jeg er for smart til å være så sjuk - og har da lurt på om jeg burde svare noe om at de ser veldig oppegående ut til å være så sjuke som de åpenbart må være med den logikken.

27 minutter siden, Raksha skrev:

Djeeez jeg skvatt! Plutselig stod ene naboen her!  :blink: Jeg lå og halvsov på sofaen og ante fred og ingen fare. Han er dement. Han spurte om jeg hadde kaffe til han, men har egentlig ikke helt troen på at det var meg han hadde planlagt å besøke, men han har en type demens som går veldig utover språket. Så han klarer ikke si så mye. Fikk nå gikk han kaffe med sukker og melk, drakk det og takket pent for kaffen og gikk.  Fy fader demens er en stygg stygg sykdom. :( Flotte mannen, vært lærer i mange år, spilt bridge og drevet med alt mulig papirarbeid og puslerier for å holde hjernen i form, og så forsvinner han bare sånn :( Får bare tåle at sånt skjer og ha kaffe til han. Noterer meg bak øret at han vil ha sukkerbiter så skal kjøpe det så han kan få det. Første gang han har kommet her sånn, så ble en smule satt ut :blink::pinch: Nestegang er jeg mer forberedt. :aww: 

Stakkars mann <3 Men så snilt av deg!

1 minutt siden, Siri skrev:

Har jeg tatt opp reker og skal ha reker og avocado til middag :ahappy:

Men hva med kyllingvingene?

Ikke jobb i dag, så da ble det dagen med tusen gjøremål, og nå lurer jeg på om jeg kan legge meg snart... Men, jeg har fått gjort en hel del. Foenix har hatt kontrolltime hos veterinær, og øret har aldri sett så bra ut som det gjorde nå - ikke noe antydning til ørevoks eller annet i øret, så da slapp vi å dope henne ned for en dyprens. Det har vi gjort et tosifret antall ganger i år. I mikroskopet klarte ikke veterinær å se de psyko-monas-bakteriene vi sliter med i det hele tatt, og jeg trodde jeg skulle grine da hun sa det. Hun så litt av andre bakterier, men har vi fått hevet ut monsterbakteriene, så skal vi alltids få ut resten også. Så nå blir det å fortsette på det regimet vi har fulgt de siste seks uker, siden det faktisk har fungert, ny kontrolltime om fire uker, og om alt ser like bra ut da som i dag tar vi en bakteriologiprøve for å være 110 prosent sikker på at det er over. Da kan Foenix friskmeldes. Deretter blir det fire nye uker med kortison for å være sikker på at det ikke kommer tilbake, og så en 2-3 uker med nedtrapping av kortison. Jeg ser et lys i tunnelen, og for første gang tror jeg ikke at det er et ***** tog som kommer i mot oss! Jeg er så letta, og håper dette holder helt i mål. Er jeg heldig, drøyer hun med løpetid til vi er ferdig med kortison, så hun kan pares uten å ha medisiner i kroppen. Hvis ikke, så legger vi en ny plan da. Det viktigste er å få henne helt frisk (allmenntilstanden er på 100 prosent, så hun er jo ikke syk-syk), så drømmer jeg om å få en datter i hus etter henne, og deretter er prioriteringen at hun klareres i forhold til NKKs dopingregelverk og får gjort mer av seg i både utstilling, LP, RL og RIK!

I løpet av de siste ukene har jeg kastet fire langbukser som var utslitt, så jeg brukte alt motet jeg hadde og vandret rundt på Jessheimsenteret i nesten to timer for å få tak i flere bukser. Jeg fant én, men det er bedre enn ingenting. Nå må jeg lære meg å gå som en cowboy, så jeg ikke gnisser lårene mot hverandre, for det er der buksene blir tynnslitt :D Så mye stygge klær som er mote i vår/sommer... Jeg er ikke opptatt av klær, men jeg er opptatt av å føle meg vel i det jeg har på meg. Og det var mye jeg bare gikk rett forbi, for det var ikke meg whatsofreakingever. Ikke gidder jeg å punge ut 500 spenn for ei bukse som slites fort ut heller. Men sort olabukse med stretch til 199 fra H&M, det kan jeg leve med. Så får jeg forsøke å bruke den bare på jobb, så den varer lenger, og heller finne noe joggebukser og sånt hos Ellos til å gå tur med. Hårfarge fikk jeg meg også, så kan jeg se freshere ut før jentetur neste uke. 

Sååå fikk hundene lang tur på hjemlige trakter, og det var så mye militæraktivitet i skogen i dag. Flere runder med skuddsalver, grønn menn som dukket opp her og der. Foenix gikk på som normalt - hun er jo oppvokst der. Men Glammen var jo bare valp da vi flyttet, så han speidet med nysgjerrig blikk og ivrig hale, og lurte på hvor folk og fest var hen. Han er i hvert fall ikke redd, den der. Vi kom ut av skogen og ut på ei åpen lysning, hvor det sto en gjeng militær, både offiser og førstegangstjenesteutøvende. "Ser dere det jeg ser, eller?" spør en av dem når vi braser ut. "Herregud, noe så vakkert."

En dag, en vakker dag, kanskje noen vil si det og snakke om meg. I mellomtiden får jeg sole meg i glansen av å eie hunder som er blikkfang...

Så ble det jaggu et kjøpesenter til, for å se etter bukse (null resultat) og hundemat (det fant jeg). Nå skal jeg kapitulere litt på sofaen, eventuelt se på DVD om jeg orker å sette den på, så håper jeg at jeg orker å lage sveler etterpå. Jeg har en halvliter kefir å bruke opp, og sveler er sykt godt. Vi må feire litt i dag, forsiktig og uten å holde pusten mens vi venter på neste veterinærtime, men mild glede kan vi ha i dag. Jeg burde orke å reise meg for å fyre litt i vedovnen også. Eller om jeg bare skal strekke meg etter ullpleddet i andre enden av sofaen.

Jeg er bare helt vilt sliten! 

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Akkurat nå er jeg superfornøyd med lille Fettergutt. Jeg er nemlig på vei hjem fra kurs med en rykende fersk B-godkjent lavinehund.  Flinke Fetter skuffer aldri.

Hei sonen  Må bare dele.. Colored Melody's Calendar Girl. HD: A/A  AD: 0/0 Gjennomført MH - Bestått, med 1 på skudd.   Verdens fineste lille aussie-frøken❤

Fine bikkjer! Han heter Herr Hu, og er verdens søteste! Han ble 2 år i går.  Han er ikke 100% offisielt min enda, vi har ikke ordna med omregistrering, men vi har hatt ham siden rett etter nyttår

Posted Images

Akkurat nå, SFX skrev:

Stakkars mann <3 Men så snilt av deg!

Følte meg ikke så veldig snill, bare fullstendig lost :lol:  Men takk :)  Må jo passe på han, han er alene på dagtid, enn så lenge, så kan nok risikere at han dukker opp igjen.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

45 minutter siden, SFX skrev:

Det er i så fall ikke noe stort tap, det er ikke ofte jeg bruker det. Også fordi jeg orker ikke all nysingen :P 

:ahappy:

45 minutter siden, SFX skrev:

Det kan godt hende jeg subber litt når jeg går - mye av gåingen er opp og ned trapper, og jeg er ikke den som løfter beina 10 cm ekstra for å sette foten ned på trinnet framfor å skyve det innpå trinnet. Så det blir nok en del gnukking i trapp. Men det må være noe med lufta også, for i dag har jeg virkelig fulgt ed mens jeg har vært på farta, og ikke fått støt noe sted - og jeg har vært på hundre ulike steder i dag, minst. Føles det som.

:whistle: 

Men tørr luft er nok en årsak sikkert :D  

45 minutter siden, SFX skrev:

Men hva med kyllingvingene?

Til freddan :P 

45 minutter siden, SFX skrev:

Ikke jobb i dag, så da ble det dagen med tusen gjøremål, og nå lurer jeg på om jeg kan legge meg snart... Men, jeg har fått gjort en hel del. Foenix har hatt kontrolltime hos veterinær, og øret har aldri sett så bra ut som det gjorde nå - ikke noe antydning til ørevoks eller annet i øret, så da slapp vi å dope henne ned for en dyprens. Det har vi gjort et tosifret antall ganger i år. I mikroskopet klarte ikke veterinær å se de psyko-monas-bakteriene vi sliter med i det hele tatt, og jeg trodde jeg skulle grine da hun sa det. Hun så litt av andre bakterier, men har vi fått hevet ut monsterbakteriene, så skal vi alltids få ut resten også. Så nå blir det å fortsette på det regimet vi har fulgt de siste seks uker, siden det faktisk har fungert, ny kontrolltime om fire uker, og om alt ser like bra ut da som i dag tar vi en bakteriologiprøve for å være 110 prosent sikker på at det er over. Da kan Foenix friskmeldes. Deretter blir det fire nye uker med kortison for å være sikker på at det ikke kommer tilbake, og så en 2-3 uker med nedtrapping av kortison. Jeg ser et lys i tunnelen, og for første gang tror jeg ikke at det er et ***** tog som kommer i mot oss! Jeg er så letta, og håper dette holder helt i mål. Er jeg heldig, drøyer hun med løpetid til vi er ferdig med kortison, så hun kan pares uten å ha medisiner i kroppen. Hvis ikke, så legger vi en ny plan da. Det viktigste er å få henne helt frisk (allmenntilstanden er på 100 prosent, så hun er jo ikke syk-syk), så drømmer jeg om å få en datter i hus etter henne, og deretter er prioriteringen at hun klareres i forhold til NKKs dopingregelverk og får gjort mer av seg i både utstilling, LP, RL og RIK!

Herlig å høre :) 

Nå er magen mett og jeg skal IKKE spise dessert... IKKE dessert i dag :aww: 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 minutter siden, Raksha skrev:

Nå blir småfuglene glade, dro av Bugen omtrent en bærepose med vinterpels. Viser knapt igjen på henne da, men blir masse fint redemateriale av den pelsen :D

 

Åh, at jeg ikke tenkte på det, kastet nettopp massevis av pels etter å ha børstet Twist. Skal huske småfuglene i morgen når jeg børster! :) 

Quoten fra @SFX ville ikke være med. Var der en dag på møte/omvisning, så har ikke vært med på arbeidsdagen deres enda. Ut i fra det inntrykket jeg fikk  da jeg var der, og det jeg ble fortalt om plassen tror jeg det passer meg veldig bra. Spesielt med tanke på at de ønsker å utprøve arbeidsevnen min i "riktig type stilling" :) 

Nå skal jeg lage middag - Taco :D 

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjøpte en pakke nedpriset kjøttdeig til hundene i dag. De trenger vel ikke å spise bare lykkelig mat selv om jeg gjør det? :aww: De sa selv at det var helt greit sånn i alle fall. Jeg tror kanskje at jeg kjøpte meg litt god samvittighet med den kjøttdeigen, jeg skal nemlig på møte et par timer i kveld.

 

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, SFX skrev:

Det er i så fall ikke noe stort tap, det er ikke ofte jeg bruker det. Også fordi jeg orker ikke all nysingen :P 

Det kan godt hende jeg subber litt når jeg går - mye av gåingen er opp og ned trapper, og jeg er ikke den som løfter beina 10 cm ekstra for å sette foten ned på trinnet framfor å skyve det innpå trinnet. Så det blir nok en del gnukking i trapp. Men det må være noe med lufta også, for i dag har jeg virkelig fulgt ed mens jeg har vært på farta, og ikke fått støt noe sted - og jeg har vært på hundre ulike steder i dag, minst. Føles det som.

Oooh, heldig da, her fulgte det bare med det jeg tror er hjemmebrentapparat og en gammel felleskjøpetdress :D 

Jeg har ikke råd til å bytte ut garderoben, da får jeg leve med litt spenning (!) i arbeidsdagen. Men jeg skal se om det bedrer seg hvis jeg bruker annen ytterjakke enn den i fleece. Snart er det vel også så varmt at jeg knapt trenger jakke.

Ooh, det låt interessant - men må jeg da spraye hver gang jeg reiser meg fra kontorstolen, eller er det mer som impregnering, at det varer en stund?

Jeg vet vel egentlig ikke hva klærne mine er laget av... I dag har jeg på meg blå hoodie og Stormberg, sokker og undertøy. Så langt strekker klesinteressen min seg :D 

Hvordan hadde du det der, var du ikke innom en dag eller to for å prøve det ut?

Jeg har fått høre at jeg er for smart til å være så sjuk - og har da lurt på om jeg burde svare noe om at de ser veldig oppegående ut til å være så sjuke som de åpenbart må være med den logikken.

Stakkars mann <3 Men så snilt av deg!

Men hva med kyllingvingene?

Ikke jobb i dag, så da ble det dagen med tusen gjøremål, og nå lurer jeg på om jeg kan legge meg snart... Men, jeg har fått gjort en hel del. Foenix har hatt kontrolltime hos veterinær, og øret har aldri sett så bra ut som det gjorde nå - ikke noe antydning til ørevoks eller annet i øret, så da slapp vi å dope henne ned for en dyprens. Det har vi gjort et tosifret antall ganger i år. I mikroskopet klarte ikke veterinær å se de psyko-monas-bakteriene vi sliter med i det hele tatt, og jeg trodde jeg skulle grine da hun sa det. Hun så litt av andre bakterier, men har vi fått hevet ut monsterbakteriene, så skal vi alltids få ut resten også. Så nå blir det å fortsette på det regimet vi har fulgt de siste seks uker, siden det faktisk har fungert, ny kontrolltime om fire uker, og om alt ser like bra ut da som i dag tar vi en bakteriologiprøve for å være 110 prosent sikker på at det er over. Da kan Foenix friskmeldes. Deretter blir det fire nye uker med kortison for å være sikker på at det ikke kommer tilbake, og så en 2-3 uker med nedtrapping av kortison. Jeg ser et lys i tunnelen, og for første gang tror jeg ikke at det er et ***** tog som kommer i mot oss! Jeg er så letta, og håper dette holder helt i mål. Er jeg heldig, drøyer hun med løpetid til vi er ferdig med kortison, så hun kan pares uten å ha medisiner i kroppen. Hvis ikke, så legger vi en ny plan da. Det viktigste er å få henne helt frisk (allmenntilstanden er på 100 prosent, så hun er jo ikke syk-syk), så drømmer jeg om å få en datter i hus etter henne, og deretter er prioriteringen at hun klareres i forhold til NKKs dopingregelverk og får gjort mer av seg i både utstilling, LP, RL og RIK!

I løpet av de siste ukene har jeg kastet fire langbukser som var utslitt, så jeg brukte alt motet jeg hadde og vandret rundt på Jessheimsenteret i nesten to timer for å få tak i flere bukser. Jeg fant én, men det er bedre enn ingenting. Nå må jeg lære meg å gå som en cowboy, så jeg ikke gnisser lårene mot hverandre, for det er der buksene blir tynnslitt :D Så mye stygge klær som er mote i vår/sommer... Jeg er ikke opptatt av klær, men jeg er opptatt av å føle meg vel i det jeg har på meg. Og det var mye jeg bare gikk rett forbi, for det var ikke meg whatsofreakingever. Ikke gidder jeg å punge ut 500 spenn for ei bukse som slites fort ut heller. Men sort olabukse med stretch til 199 fra H&M, det kan jeg leve med. Så får jeg forsøke å bruke den bare på jobb, så den varer lenger, og heller finne noe joggebukser og sånt hos Ellos til å gå tur med. Hårfarge fikk jeg meg også, så kan jeg se freshere ut før jentetur neste uke. 

Sååå fikk hundene lang tur på hjemlige trakter, og det var så mye militæraktivitet i skogen i dag. Flere runder med skuddsalver, grønn menn som dukket opp her og der. Foenix gikk på som normalt - hun er jo oppvokst der. Men Glammen var jo bare valp da vi flyttet, så han speidet med nysgjerrig blikk og ivrig hale, og lurte på hvor folk og fest var hen. Han er i hvert fall ikke redd, den der. Vi kom ut av skogen og ut på ei åpen lysning, hvor det sto en gjeng militær, både offiser og førstegangstjenesteutøvende. "Ser dere det jeg ser, eller?" spør en av dem når vi braser ut. "Herregud, noe så vakkert."

En dag, en vakker dag, kanskje noen vil si det og snakke om meg. I mellomtiden får jeg sole meg i glansen av å eie hunder som er blikkfang...

Så ble det jaggu et kjøpesenter til, for å se etter bukse (null resultat) og hundemat (det fant jeg). Nå skal jeg kapitulere litt på sofaen, eventuelt se på DVD om jeg orker å sette den på, så håper jeg at jeg orker å lage sveler etterpå. Jeg har en halvliter kefir å bruke opp, og sveler er sykt godt. Vi må feire litt i dag, forsiktig og uten å holde pusten mens vi venter på neste veterinærtime, men mild glede kan vi ha i dag. Jeg burde orke å reise meg for å fyre litt i vedovnen også. Eller om jeg bare skal strekke meg etter ullpleddet i andre enden av sofaen.

Jeg er bare helt vilt sliten! 

Tror det er sånn litt mer impregneringsspray ja ;) 

Og hurra for fint øre :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

53 minutter siden, Siri skrev:

Men tørr luft er nok en årsak sikkert :D  

Det er et ventilasjonsanlegg som slås automatisk av og på til gitte klokkeslett. Bygget er jo splitter nytt, men det garanterer vel ikke luft eller annet. Jaja, jeg får prøve meg fram med klær, håndkrem, skospray og ting. Det er ganske kraftige støt jeg får også, forbi kiling og over til vondt.

53 minutter siden, Siri skrev:

Til freddan :P 

Vente te freddan???

53 minutter siden, Siri skrev:

Herlig å høre :) 

Ja! :banana:

53 minutter siden, Siri skrev:

Nå er magen mett og jeg skal IKKE spise dessert... IKKE dessert i dag :aww: 

Det er jo nesten helg :whistle:

49 minutter siden, Raksha skrev:

 

@SFX Hurra for fint øre! 

 

Ja! Tusen takk!

41 minutter siden, MarieR skrev:

Quoten fra @SFX ville ikke være med. Var der en dag på møte/omvisning, så har ikke vært med på arbeidsdagen deres enda. Ut i fra det inntrykket jeg fikk  da jeg var der, og det jeg ble fortalt om plassen tror jeg det passer meg veldig bra. Spesielt med tanke på at de ønsker å utprøve arbeidsevnen min i "riktig type stilling" :) 

Nå skal jeg lage middag - Taco :D 

Så bra, da håper jeg det blir bra når du kommer i gang. Er det papirer fra NAV du venter på? Jeg er så lei av å vente på saksbehandlingstider, at jeg har jobbet uten klarering :P Jeg hadde først avtale om å jobbe tre måneder, så skulle avtalen forlenges, men det kom ikke papirer i tide til 1. mars, så jeg bare fortsatte å dra på praksisplassen (sjefen var enig, altså, jeg har ikke noen innbryter-tendenser, eller motsatt streike-greier). 

Taco hørtes godt ut, det vil jeg også ha... 

Akkurat nå, Krutsi skrev:

Tror det er sånn litt mer impregneringsspray ja ;) 

Og hurra for fint øre :) 

Takk, da sjekker jeg spray om problemet fortsetter hvis fleecejakka blir hjemme. Skobutikk? Antistatisk butikk, kanskje en elektriker? :D

Ja, veldig hurra, veterinær og jeg var vel like glade. 

Nå har svelerøra svellet, så nå skal jeg steke sveler. Mmm!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, SFX skrev:

 Jeg er så lei av å vente på saksbehandlingstider, at jeg har jobbet uten klarering :P Jeg hadde først avtale om å jobbe tre måneder, så skulle avtalen forlenges, men det kom ikke papirer i tide til 1. mars, så jeg bare fortsatte å dra på praksisplassen (sjefen var enig, altså, jeg har ikke noen innbryter-tendenser, eller motsatt streike-greier). 

 

Det gjorde jeg og, og fikk grisekjeft både jeg og sjefen :lol: Men da ble det fart på saksbehandlingen da i det minste :aww:  Var noe med forsikring via nav og sånt. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, SFX skrev:

Det er et ventilasjonsanlegg som slås automatisk av og på til gitte klokkeslett. Bygget er jo splitter nytt, men det garanterer vel ikke luft eller annet. Jaja, jeg får prøve meg fram med klær, håndkrem, skospray og ting. Det er ganske kraftige støt jeg får også, forbi kiling og over til vondt.

Vente te freddan???

Ja! :banana:

Det er jo nesten helg :whistle:

Ja! Tusen takk!

Så bra, da håper jeg det blir bra når du kommer i gang. Er det papirer fra NAV du venter på? Jeg er så lei av å vente på saksbehandlingstider, at jeg har jobbet uten klarering :P Jeg hadde først avtale om å jobbe tre måneder, så skulle avtalen forlenges, men det kom ikke papirer i tide til 1. mars, så jeg bare fortsatte å dra på praksisplassen (sjefen var enig, altså, jeg har ikke noen innbryter-tendenser, eller motsatt streike-greier). 

Taco hørtes godt ut, det vil jeg også ha... 

Takk, da sjekker jeg spray om problemet fortsetter hvis fleecejakka blir hjemme. Skobutikk? Antistatisk butikk, kanskje en elektriker? :D

Ja, veldig hurra, veterinær og jeg var vel like glade. 

Nå har svelerøra svellet, så nå skal jeg steke sveler. Mmm!!!

Til klær; https://www.stoffogstil.no/sytilbehoer/verktoey/sytilbehoer/antistatisk-spray-500ml

Mulig denne passer til sko også..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

54 minutter siden, Ozzy skrev:

Er bare på kvinneguiden det blir en 20-siders diskusjon fordi ei sier hun skal lage taco i konfirmasjonen etter konfirmantens ønske... :nesevis:

Jeg har spist taco i konfirmasjon. Var koldtbord og taco og is og kaker. Alle var fornøyde :D 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 minutter siden, SFX skrev:

Det er et ventilasjonsanlegg som slås automatisk av og på til gitte klokkeslett. Bygget er jo splitter nytt, men det garanterer vel ikke luft eller annet. Jaja, jeg får prøve meg fram med klær, håndkrem, skospray og ting. Det er ganske kraftige støt jeg får også, forbi kiling og over til vondt.

 

Nå kom jeg på den her :D:D:D

 

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk tilbake bilen i dag, så no er det ingen varsellamper som lyser og ingen irriterande plinge-lyd. Fikk skifta nye bremseklossar framme også, så no er vi good to go for NKK Bergen i helga :D 

Hundegården til gakkane kom i dag. Fint å bu ute på landet utan noko særleg til adresse, når postbudet ikkje anar kvar det er snakk om. Stakkaren frå Post Nord ringte meg nokre gangar på jobb for å finne ut av det her "Hvor du bor? Jai ikke vite hvor det er" :lol: Men han fant fram og pakkane låg klare når eg kom heim. Tjohei :D 

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 timer siden, Symra&Pippin skrev:

Jeg ser at Siri svarte på det med fleece. Viskose er laget av cellulose men regnes som syntetisk på grunn av framstillingsprosessen (og bambus er viskose, altså ikke et naturmateriale som mange tror). Polyester er også et syntetisk materiale ja. Det er bare ull, bomull, lin, silke og noen få lite brukte naturfibre til som ikke er syntetiske stoffer.  c010.gif

Bomull, silke, ull og viscose ligger midt på i den triboelektriske rekka (fra mest positiv til mest negativ ladning), og lager dermed lite statisk elektrisitet. Bomull er nøytralt.

Fra Store norske leksikon:

Det finnes fire forskjellige slags kunstfiber

  1. de regenererte fibrene fremstilles av naturlig forekommende polymerersom løses opp og gjenvinnes i fiberform uten at den kjemiske sammensetning forandres (for eksempel viskose, modal, lyocell, cupro)
  2. derivatfibrene fremstilles også av naturlig forekommende polymerer, men under fremstillingen foregår en reaksjon slik at den kjemiske sammensetningen forandres (for eksempel acetat, triacetat)
  3. de syntetiske fibrene fremstilles av enkle, kjemiske forbindelser som reagerer med hverandre og danner trådformede makromolekyler (for eksempel polyamid, polyester, akryl, elastan) (se syntetiske fibre og polymerkjemi)
  4. fibre fremstilt av uorganiske stoffer som metall, glass og mineraler

Dette sammenfaller med det som jeg lærte på VG1 tekstil og søm.

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Ozzy skrev:

Er bare på kvinneguiden det blir en 20-siders diskusjon fordi ei sier hun skal lage taco i konfirmasjonen etter konfirmantens ønske... :nesevis:

Så gøy det hadde vært å nevnt at i konfirmasjonen til lillebror om et par uker serveres det pizza fra Bugatti :lol: 

Formen er laber fremdeles, men stemmen er nesten tilbake da. Jeg skal egentlig inn til Oslo på kurs i morgen, men jeg tror det utgår :hmm:. Snørr, hoste, tette bihuler og vondt hode passer dårlig med mange timer på forelesning. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...