Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, april


maysofie
 Share

Recommended Posts

Pakkevegring, skal på Vestlandstur imorgen og ikke kommet igang med å pakke ned noe enda (god tid, men jeg er notorisk kaste i kofferten imorgen tidlig menneske). Også sa jeg ja til en liten topptur idag og det er uffent vær og jeg vil egentlig bare sitte i sofaen og drikke te og spise snask...

Har ynabbet månedens lønning og betalt litt regninger. Penger kommer inn og woosher ut igjen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Akkurat nå er jeg superfornøyd med lille Fettergutt. Jeg er nemlig på vei hjem fra kurs med en rykende fersk B-godkjent lavinehund.  Flinke Fetter skuffer aldri.

Hei sonen  Må bare dele.. Colored Melody's Calendar Girl. HD: A/A  AD: 0/0 Gjennomført MH - Bestått, med 1 på skudd.   Verdens fineste lille aussie-frøken❤

Fine bikkjer! Han heter Herr Hu, og er verdens søteste! Han ble 2 år i går.  Han er ikke 100% offisielt min enda, vi har ikke ordna med omregistrering, men vi har hatt ham siden rett etter nyttår

Posted Images

Årets påsketradisjon på plass. Sitter utenfor Vikingskipet og venter på gutta som går tur på tur med snop og utstyr som trengs for å klare seg gjennom årets TG.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

14 minutter siden, Lola Pagola skrev:

Var visst noen som har ringt inn pga den benken igjen emoji28.png får stikke på butikken og ta en titt. Har store forventninger.

:lol: 

Jeg gruer meg til jeg skal på shopping nå snart... er visst litt trafikkaos på Hamar pga TG. Kanskje jeg heller burde ta turen til Elverum i stedet? det er jo like langt - eller kort... Det var jo en god idé faktisk *yeyyy*. De har vel kobla ut alle lyskryss på Hamar også, og da er det jo håpløst å komme seg fram... Jepp - da blir det Elverum i dag *føle seg kjempelur*

Akkurat nå, Malinka skrev:

Årets påsketradisjon på plass. Sitter utenfor Vikingskipet og venter på gutta som går tur på tur med snop og utstyr som trengs for å klare seg gjennom årets TG.

Tenkte meg nesten at du var der nå ja :D Kos deg :teehe:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenkte meg nesten at du var der nå ja [emoji3] Kos deg :teehe:

Neida pleier ikke være håpløst det? Er bare koblet ut den strekningen ved plantasjen. Og så lenge du bare skal rett frem er det null stress [emoji4] Elverum du liksom [emoji28]

Sent fra min SM-G903F via Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Venter på av kaken skal kjøle seg ned så jeg kan ta på fyllet.

Alfen fikk gå ut en tur i dag, for første gang. Hjelpes så nervøs og redd jeg var! Gikk helt fint, så nå skal han få gå litt ut hver dag tipper jeg. Han tok som alltid alt på strak arm, litt skummelt i 10 min, så er alt kjempe kult :D

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 timer siden, Snøfrost skrev:

Kan han ha litt jernmangel og lav blodprosent?

 

---------------
Ankelen min er dum i dag, hvorfor er den det da? Jeg kan ikke huske å ha gjort noe spesielt med den. Men den har gjort vondt siden i går kveld og er litt hoven. Får satse på at det snart går over, for jeg har ikke tid til å sitte med foten i ro over lengre tid. Har gjort mye av det i dag, men i morgen går det ikke :aww: 

Det kan han jo helt sikkert, tror vi får ta en sjekk over påske. Formen allmentilstanden er veldig bra, så er ikke sånn skrekkelig bekymret heldigvis. 

 

God bedring til ankelen!

 

 

3 timer siden, Belgerpia skrev:

Hermine er også kald i slimhinnene faktisk, og nå begynner jeg å tenke at hun kanskje feiler noe... ? Men har aldri tenkt det før altså.  Hun er sånn bare. Var veldig sånn på slutten av drektighetene. 

Oops, ikke meningnen å gjøre deg bekymra da.  Fikk han endelig god og varm i går, da lå han pakket i ullteppe jeg hadde over meg. DA var han god og varm. :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 minutter siden, Lola Pagola skrev:

Neida pleier ikke være håpløst det? Er bare koblet ut den strekningen ved plantasjen. Og så lenge du bare skal rett frem er det null stress emoji4.png Elverum du liksom emoji28.png

Jeg bare hørte på radioen at det var mye trafikk :P Også kom jeg fram til at det jeg skal ha er samlet mye bedre på Elverum enn på Hamar, så da blir det Elverum :ustol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

46 minutter siden, 2ne skrev:

ja *sukk* Som ikke gidder å si fra når folk græbber i smågodtet mens de nyser og hoster og snørrungene deres legger tilbake ting de har hatt i munn :no: 

:lol: 

Det har ikke jeg sett heller. Ikke på noen av stedene jeg har jobbet på som har solgt smågodt. Men folk var kanskje hyggeligere på 90-tallet.. 

Jeg savner den ene godteributikken vi hadde her på 90-tallet faktisk! Damen som jobbet der tok på seg engangshansker og plukket smågodtet for deg mens du pekte på hva du ville ha. Da slapp man å bekymre seg for alle basselusker og ekle folk som har vært der før deg:lol:

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 timer siden, Siri skrev:

 

Om man fjerna fiskebollene, så ville det vært snadder vøtt :D 

 

 

10 timer siden, Argyr skrev:

Neimen, fysj! 

 

Raringer. Fiskeboller -->  ostern(227).gif ostern(227).gif ostern(227).gif

 

11 timer siden, SFX skrev:

Både arbeidsgiver og NAV burde sørge for at utbetalinger kommer i god tid før høytider. Jeg får penger av NAV på tirsdag...

Enig. Surt å ikke kunne unne seg litt ekstra i høytider fordi man må veeeeente på utbetalinger. (Det er ikke så synd på meg da, jeg kunne ha lånt litt av meg selv, men prøver virkelig å la være).

Jeg kikka innom forsikringene mine på nett for et par dager siden, og retta opp fra manuelle til automatsikringer, aner ikke hvorfor det sto feil. Nå får jeg jaggu en hundrelapp mindre å betale på forsikringer hver måned. Alle monner drar, men jeg aner ikke hvor de drar til, sa kjerringa.

Sol og kjempevær i dag! Må til byen en tur, men etterpå skal vi jobbe i hagen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

10 timer siden, Argyr skrev:

Ja! Fiskeboller i tjukk hvit saus med poteter og raspet gulrot til, og karri! 

Ja!

10 timer siden, Argyr skrev:

Altså, nei. Nå var vi jo enige, og så kommer du med terteskjell og crabsticks? Det er jo ikke spiselig. 

Noooo - og jeg som trodde vi kunne være venner!!! :D 

5 timer siden, Wilhelmina skrev:

Ble stoppet av politiet på vei hit, de hadde storkontroll og stoppet alle på vei til eller fra Finland. Første gang jeg har blitt stoppet etter at jeg fikk lappen for 3,5 år siden. På spørsmål om vognkort svarer jeg "hvordan ser nå det ut da?" Politidama tenkte sikkert sitt, men jeg fikk nå kjøre videre :teehe:

Hahahaha, tillitsvekkende! :D 

5 timer siden, Siri skrev:

Om man fjerna fiskebollene, så ville det vært snadder vøtt :D 

Men da sitter du igjen med smakløse terteskjell, en hvit saus med salt og pepper - og grønnsaker. Siri, vil du bare ha grønnsaker til middag?

5 timer siden, Siri skrev:

Jessss! Skal si fra, jeg :D 

Deal! Foenix elsker jo å gå spor - og det gjør for så vidt Glam også, men han har bare gjort det uten sele og sporline når han finner noe i skogen å forfølge :P 

5 timer siden, Siri skrev:

Det kan være smålurt å vite hvor hovedvannkrana er ja :lol: Og jeg husker vi diskuterte lenger dusj-slange... var det i fjor? Noen ting tar veldig lang tid... det gjør det visst her også :aww: 

Jeg tror den diskusjonen kom da bade hund inne-sesongen startet i fjor, for den slangen er jo lang nok for meg - men litt for kort til å få badet hund som ikke får plass i dusjkabinettet. Og nå er det jo snart bade hund ute-sesong, så da kan jeg vel drøye et halvt år med å gjøre noe med det :P 

4 timer siden, Debbie skrev:

og nå fikk jeg også lyst på fiskeboller- sonen ass:P

:P En skal passe seg for hva slags gjenger en omgir seg med :P 

4 timer siden, Debbie skrev:

Nå skal jeg lese de to siste kapitlene i Tørst, og så skal jeg begynne på boken til Graham Norton:jump:

Bok av Graham Norton, sa De? Hva har han skrevet?

4 timer siden, Debbie skrev:

I dag skal jeg egentlig bare shoppe, og hvis sonen kan krysse fingrene for meg litt. For at jeg får hundefeste i posten i dag, så jeg kan bruke det i påska:twitch:

Krysser fingrene!

4 timer siden, Belgerpia skrev:

Fiskeboller er ikke mat!!!!! Det er nasty. Det lukter uvaska kropp når du åpner boksen, vi snakker "ikkevaskasistetreåra" (gammal fiskeslo). De har en motbydelig konsistens og smaker nasty... fjuuuukkkk.

Fiskeboller er i nødsfall mat for dårlige hundemager, men helt ærlig så bruker jeg heller en tusenlapp hos veterinær til skånekost og andre remedier. Alt for å unngå å åpne en boks fiskeboller. Og mind you, OM jeg må ha fiskeboller til bikkjene, så er det alltid dyreste boksen. Bjelland. Nasty er det okke som

Har ikke mamma'n din lært deg at det ikke er lov til å si "æsj" om andres mat? :D 

2 timer siden, Snøfrost skrev:

Det tviler jeg sterkt på, jeg har nok tråkket over. Bare ikke registrert det akkurat når det skjedde. Den er ikke blå, men er litt hoven, så har vel fått en "smell" i et leddbånd eller noe kanskje?
Ankelen er fortsatt vond, men kanskje en smule bedre. Har ikke tid til dette her! Den har bare å bli bra til i morgen, for jeg er allerede lei :aww: 

Dumme ankelen - de er jo bare "litt" hemmende i hverdagen også :( Mitt brukne korsbein hemmet meg aldri så mye som en vond ankel kan gjøre. For meg er det vanndrivende som hjelper mest, fordi smertene kommer av hevelser i bløtlegemene som presser på forkalkninger etter et gammelt brudd i ankelen - så vanndrivende får hevelsen ned fortere. Vi har testet med ulike smertestillende og shit, men i hverdagen når jeg ikke har betennelser i forkalkningene så er vanndrivende Da Shit. Men det er kanskje ikke til noen hjelp om det er et leddbånd som har fått en strekk, nei...

2 timer siden, Snøfrost skrev:

Og fiskeboller er en helt grei middag. Mannen mener fiskeboller og fiskepinner er eneste fisken som kan spises...

Det er jeg vel ikke enig i :P 

2 timer siden, Snøfrost skrev:

Fjellbris holdt meg våken mesteparten av natta - godt hjulpet av vond ankel riktignok (sover på sofaen i stua, siden valpekassa er i stua). Nå er jeg trøtt, og hun sover. Råttent gjort :P 
 

Mmm, sjarmen med oppblokking - lykke til videre!

2 timer siden, Kristiin skrev:

Disse sto relativt nære, maks et par meter fra hverandre. Kan jo være slektstreff i påska. Men disse har vell ikke fått unger enda? Tenkt deg når ungene kommer, rådyrene tar over skogen :P

Det er vel derfor det er jakt :P 

2 timer siden, Kristiin skrev:

..for å være korrekt var de faktisk 9. Den tiende sto på et annet jorde, over veien - syntes så synd på loneren å håper den fant flokken også :sleep:

Men stakkars!

2 timer siden, Kristiin skrev:

Å fiskeboller er godt. Med bacon og rekker. Å ketchup å karry på toppen :ahappy::icon_redface:

Bacon, det har jeg ikke forsøkt, men når du sier det kan jeg se for meg at sprøstekte baconterninger er godt med, ja.

Sovedag igjen, men må utnytte det mens jeg er hjemme, de neste tre nettene sover jeg hos pappa. Jeg skal spise middag hos mamma klokka fem, det er to og en halv time å kjøre, og før det må jeg kjøpe barselgave til søss og mannen. Og tanke bensin. Og kjøpe ny ørerens til Foenix, i fall den flaska vi har nå ikke varer ut påska. Og pakke klær. Og helst fullføre noe klubbarbeid. Sukk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, SFX skrev:

Bacon, det har jeg ikke forsøkt, men når du sier det kan jeg se for meg at sprøstekte baconterninger er godt med, ja.

Bacon funker til alt! Sprøstekte baconterninger og vaniljeis... :drool: 

Og med det så skal jeg gå og steke egg og bacon! :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

15 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

Enig. Surt å ikke kunne unne seg litt ekstra i høytider fordi man må veeeeente på utbetalinger. (Det er ikke så synd på meg da, jeg kunne ha lånt litt av meg selv, men prøver virkelig å la være).

Litt dårlig timet å legge påska rett før en utbetaling :D Nå har jeg fått levert kjøreregning, i hvert fall, men de pengene kommer jo ikke i dag heller. NAV dekker reelle kjøreutgifter når jeg har praksisplass (en kilometersats, bompenger og parkering), og jeg har søkt om å få levere hver uke. Men av en eller annen grunn går den uka fra onsdag til tirsdag, så jeg kan levere kjøreregning hver onsdag for foregående syvdagersperiode. Meg ikke skjønne en dritt, i alle andre kalendre starter uka på mandag, eventuelt kanskje søndag. 

10 minutter siden, Line skrev:

Bacon funker til alt! Sprøstekte baconterninger og vaniljeis... :drool: 

Når du sier det, så drakk jeg en drink på Hard Rock Café en gang, som hadde baconbiter - og sjokoladesaus og pisket krem og litt sånn. Den sklei ned, den også :D 

Nå må jeg få rumpa ut av fingeren, og få gjort noe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

24 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

Enig. Surt å ikke kunne unne seg litt ekstra i høytider fordi man må veeeeente på utbetalinger. (Det er ikke så synd på meg da, jeg kunne ha lånt litt av meg selv, men prøver virkelig å la være).

Du har jo fått lønn i dag da :teehe: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har hatt lappen i 4 år nå og aldri fått en eneste bulk eller noe. Så hvem hadde trodde at min første skade faktisk ikke skulle være min feil. Ikke jeg i hvertfall. Stod parkert utfor kiwi, og i det jeg setter meg i bilen igjen så hører jeg et dunk. En unge som sendte handlevogna rett inn i fronten på bilen min:sint_01:så nå er min hvite (og nyvaska, kom rett fra vaskehallen!!) Bil, grønn i fronten. Jeg håper det bare er farge som kan gnikkes bort!! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

50 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

 

Raringer. Fiskeboller -->  ostern(227).gif ostern(227).gif ostern(227).gif

Fiskeboller ja, men ikke terteskjell, reker og asparges! Terteskjell smaker ingenting, asparges er greit nok, men ikke til fiskeboller. Reker er bare ikke godt. Sjømat generelt er ikke noe særlig, med unntak av noe fisk.

49 minutter siden, SFX skrev:

Noooo - og jeg som trodde vi kunne være venner!!! :D 

:no:

 

..ligger jeg og slækker på sofaen med Katla på meg og ser på kalkunkyllingene som turner og tester vinger i buret. Artige små vesener, altså. Komme igang, kanskje? Skal tas opp til vurdering.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sånn, da har jeg sendt kvitteringer for medisiner til Foenix så langt i år på ganske nøyaktig 1.000 kroner. Jeg vet det finnes to eller tre kvitteringer til på en 500 kroner til sammen, men de klarer jeg ikke å finne. Jeg husker godt at jeg tok flaske og kvittering i hånda, gikk ut i bilen - også har det blitt borte i det store bilarkivet :P Mulig jeg klarte å kaste de da jeg ryddet og vasket bilen før Crufts. Jaja, hund koster, men kan jeg få noe igjen på forsikringen er jo det fint.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fiskeboller er virkelig ekkel mat! Gubben og bikkjene elsker fiskeboller..  bad taste altså! 

Igår fikk jeg endelig tak i en ordentlig klotang og idag forsøkte vi kloklipp på Strider med rå vold og makt for jeg holdt på å bli helt crazy av de lange klørne hans. Ikke helt rå vold og makt da, munnkurv med leverpostei i. Det er suverene greier altså. Stakkaren trodde han skulle få øredråper og klistret ørene godt ned, men jeg begynte å klippe på et forbein og kunne kjenne hvordan poten slappet av i hånden min etter de første par klippene, og deretter var det bare intense slikkelyder inni munnkurven der mens jeg slicet og dicet klør. Klotangen var suveren, kjempefin og skarp, så det var bare et par ganger det "smalt" inni de harde klørne. Nå fikk jeg tatt en god del, kunne sikkert tatt mer men jeg er skikkelig kloklipp-pingle, vi tar heller en runde til på søndag. Og så begynner Shys klør å bli mykere så da kommer vel Striders snart også. De der harde klørne, lurer på om det har hatt med vinteren å gjøre - masse underkjølt regn og halvfrossen gjørme som herder klør kanskje? Husker basenjien en gang hadde superharde klør en periode, var skikkelig ubehagelig å klippe klørne hennes men det gikk over etterhvert.

Uansett - munnkurv er såååå koselig - hilsen Strider!

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Line skrev:

Inne fra fin tur. I dag viser Trondheim seg fra den vakreste siden, med strålende sol :ahappy: Da måtte vi jo ta et bilde, og det slår ikke feil. Freya ser alltid ut som hun har fått deng på slike fellesbilder :lol: 

Bare innrøm det... du banker bikkja til lydighet!!! 

1 time siden, Symra&Pippin skrev:

Raringer. Fiskeboller -->  ostern(227).gif ostern(227).gif ostern(227).gif

Søtest som gif'er :D 

1 time siden, SFX skrev:

Men da sitter du igjen med smakløse terteskjell, en hvit saus med salt og pepper - og grønnsaker. Siri, vil du bare ha grønnsaker til middag?

Hvit saus med salt og pepper smaker da godt nok i et terteskjell.. og med noen grønnsaker til så blir det jo riktig luksus. Gratiner med litt ost i ovnen så er det jo et herremåltid :D 

1 time siden, SFX skrev:

Deal! Foenix elsker jo å gå spor - og det gjør for så vidt Glam også, men han har bare gjort det uten sele og sporline når han finner noe i skogen å forfølge :P 

:lol: 

1 time siden, SFX skrev:

Jeg tror den diskusjonen kom da bade hund inne-sesongen startet i fjor, for den slangen er jo lang nok for meg - men litt for kort til å få badet hund som ikke får plass i dusjkabinettet. Og nå er det jo snart bade hund ute-sesong, så da kan jeg vel drøye et halvt år med å gjøre noe med det :P 

Sant sant :P Ingen bråhast ennå nei :teehe:

Har vi shoppet, jeg har fylt en kasserolle med poteter, jeg har kuttet opp en del gulrøtter - og satt sodd-bøtter til tining. Da er vi vel klare for innrykk fra Trøndelag. Synd for dem at de reiste fra finvær og ned til litt ymse... :aww: 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

43 minutes ago, TonjeM said:

Fiskeboller er virkelig ekkel mat! Gubben og bikkjene elsker fiskeboller..  bad taste altså! 

Igår fikk jeg endelig tak i en ordentlig klotang og idag forsøkte vi kloklipp på Strider med rå vold og makt for jeg holdt på å bli helt crazy av de lange klørne hans. Ikke helt rå vold og makt da, munnkurv med leverpostei i. Det er suverene greier altså. Stakkaren trodde han skulle få øredråper og klistret ørene godt ned, men jeg begynte å klippe på et forbein og kunne kjenne hvordan poten slappet av i hånden min etter de første par klippene, og deretter var det bare intense slikkelyder inni munnkurven der mens jeg slicet og dicet klør. Klotangen var suveren, kjempefin og skarp, så det var bare et par ganger det "smalt" inni de harde klørne. Nå fikk jeg tatt en god del, kunne sikkert tatt mer men jeg er skikkelig kloklipp-pingle, vi tar heller en runde til på søndag. Og så begynner Shys klør å bli mykere så da kommer vel Striders snart også. De der harde klørne, lurer på om det har hatt med vinteren å gjøre - masse underkjølt regn og halvfrossen gjørme som herder klør kanskje? Husker basenjien en gang hadde superharde klør en periode, var skikkelig ubehagelig å klippe klørne hennes men det gikk over etterhvert.

Uansett - munnkurv er såååå koselig - hilsen Strider!

Det med munnkurven var jo smart da (Y)

Hva slags klotang kjøpte du? Jeg har Millers for første gang, og jeg har aldri i mitt liv klippet så mye "til blods" før... (heldigvis sjelden mer enn ett par dråper) Er det fordi jeg kommer tettere på tru.. Noen påsto jeg begynte  bli blind osv, men synstestene sier det motsatte ;) OG jeg bruker hodelykt for ekstra godt lys..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, AussieAllTheWay skrev:

Det med munnkurven var jo smart da (Y)

Hva slags klotang kjøpte du? Jeg har Millers for første gang, og jeg har aldri i mitt liv klippet så mye "til blods" før... (heldigvis sjelden mer enn ett par dråper) Er det fordi jeg kommer tettere på tru.. Noen påsto jeg begynte  bli blind osv, men synstestene sier det motsatte ;) OG jeg bruker hodelykt for ekstra godt lys..

Nei Millers har jeg aldri fikset.. prøvde den på nytt nå, kjøpte en i dyre dommer men prøvde den ikke en gang på noen hund, den der med sin "ekstra" svikt eller hva det er ville garantere blod og tårer! 

Jeg kjøpte denne igår for 99 Kr, finner ikke emballasjen og husker ikke hvilket merke - men den var veldig god altså!

 

 

 

klotang.JPG

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
    • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
    • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
    • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
    • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...