Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, april


maysofie
 Share

Recommended Posts

5 timer siden, SFX skrev:

Bare å rope ut, så er vi game :D 

Jessss! Skal si fra, jeg :D 

5 timer siden, SFX skrev:

Jeg bør vel finne ut hvordan jeg slår av vannet først... Og jeg vet at vi har diskutert før mitt ønske om lenger dusj-slange, men jeg har jo ikke kommet så langt enda. Noen ting tar tid...

Det kan være smålurt å vite hvor hovedvannkrana er ja :lol: Og jeg husker vi diskuterte lenger dusj-slange... var det i fjor? Noen ting tar veldig lang tid... det gjør det visst her også :aww: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Akkurat nå er jeg superfornøyd med lille Fettergutt. Jeg er nemlig på vei hjem fra kurs med en rykende fersk B-godkjent lavinehund.  Flinke Fetter skuffer aldri.

Hei sonen  Må bare dele.. Colored Melody's Calendar Girl. HD: A/A  AD: 0/0 Gjennomført MH - Bestått, med 1 på skudd.   Verdens fineste lille aussie-frøken❤

Fine bikkjer! Han heter Herr Hu, og er verdens søteste! Han ble 2 år i går.  Han er ikke 100% offisielt min enda, vi har ikke ordna med omregistrering, men vi har hatt ham siden rett etter nyttår

Posted Images

Guest Belgerpia
14 timer siden, Raksha skrev:

Ja, det er jo logisk. Men trenger det å være sykdomstegn? 

Sånne svar vil jeg ha. Kasko er så kald, han har perioder der han er veldig hvit og fysisk kald i slimhinner, ører, poter, bein osv. Uten at det er spesielt kaldt inne. Han er kaldere enn Hottie, og det har han aldri vært før. Men han er jo passert 7 år, så det er vel ikke unaturlig med litt dårligere blodsirkulasjon etter som han blir eldre? Kasko løper fremdeles løs noen ganger til dagen, og bruker fryktelig lang tid på å få i seg varmen igjen etter at han har vært ute. Hjelper selvsagt med dekken/potesokker ute, men likevel bruker han laang tid. 

 

Hermine er også kald i slimhinnene faktisk, og nå begynner jeg å tenke at hun kanskje feiler noe... ? Men har aldri tenkt det før altså.  Hun er sånn bare. Var veldig sånn på slutten av drektighetene. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 timer siden, Line skrev:

@Debbie sånn som man pusser mellom tennene med. En slags kombinasjon av tannpirker og tannbørste, kan man si.

Takk for svar. Lurte fælt,men husker jeg hadde noe lignende når jeg hadde regulering.

11 timer siden, Lola Pagola skrev:


Fikk som vanlig ikke med riktig quote. Men ja, tror ikke det blir noe mer varme en teppe o.l før spesialist er konsultert. Helt ærlig vet jeg ikke om bot noen gang har virket, for jeg synes slike episoder går over like fort/langsomt både med og uten. Men mulig Casper merker forskjell da, så prøver å huske å bruke det. I dag lå det ett annet sted, men har det i bilen nå.

Sent fra min SM-G903F via Tapatalk
 

På min funket det til et visst punkt i sykdommen. Håper han kommer seg kjapt.  Men jeg mista hvertfall lysta på smågodt...

8 timer siden, Siri skrev:

Man får ikke akutt lyst på fiskeboller??? :o FISKEBOLLER?????? Fiskeboller er mat for sarte hundemager, det :aww: 

Japp, det synes jeg dere må :D 

Siri fikser alt, så hun fikser sikkert rørleggerkurs også :aww: Jeg kan gi et lite forhåndstips: skru av enden på kranene for å se om det sitter gugge der... det skal ikke så mye til før det tetter seg og lager dårlig trykk... jeg hadde det både i krana på kjøkkenet og krana på badet... men det er mulig  det er sånt som bare er problematisk når man har egen borebrønn altså :aww: 

:|:|:| *se mitt rike falle i grus....*

Edit: De siste smileyene skal være sånne "stirre sjokkert på verden"-smileys... 

og nå fikk jeg også lyst på fiskeboller- sonen ass:P

Deilig morgen, jeg burde en hel masse- men det er så deilig å bare suse litt av sted.. Jeg har nok også vært for aktiv, for betennelsen har blusset opp igjen- dritt.

Nå skal jeg lese de to siste kapitlene i Tørst, og så skal jeg begynne på boken til Graham Norton:jump:

I dag skal jeg egentlig bare shoppe, og hvis sonen kan krysse fingrene for meg litt. For at jeg får hundefeste i posten i dag, så jeg kan bruke det i påska:twitch:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Belgerpia

Fiskeboller er ikke mat!!!!! Det er nasty. Det lukter uvaska kropp når du åpner boksen, vi snakker "ikkevaskasistetreåra" (gammal fiskeslo). De har en motbydelig konsistens og smaker nasty.... fjuuuukkkk.

Fiskeboller er i nødsfall mat for dårlige hundemager, men helt ærlig så bruker jeg heller en tusenlapp hos veterinær til skånekost og andre remedier. Alt for å unngå å åpne en boks fiskeboller. Og mind you, OM jeg må ha fiskeboller til bikkjene, så er det alltid dyreste boksen. Bjelland. Nasty er det okke som

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fiskeboller i hvitsaus med poteter og gulrot er deilig middag :aww: så det så!

I dag må jeg bake kake til svigermor, og så må vi få handlet litt etter at vi har skrevet handleliste. Men før det så må jeg stå opp, lufte udyret og rydde hos kattene. Dette blir en travel dag skal jeg si dere.

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

53 minutter siden, Debbie skrev:

og nå fikk jeg også lyst på fiskeboller- sonen ass:P

:lol: Sonen er fin sånn :P 

53 minutter siden, Debbie skrev:

I dag skal jeg egentlig bare shoppe, og hvis sonen kan krysse fingrene for meg litt. For at jeg får hundefeste i posten i dag, så jeg kan bruke det i påska:twitch:

Krysser :D 

46 minutter siden, Belgerpia skrev:

Fiskeboller er ikke mat!!!!! Det er nasty. Det lukter uvaska kropp når du åpner boksen, vi snakker "ikkevaskasistetreåra" (gammal fiskeslo). De har en motbydelig konsistens og smaker nasty... fjuuuukkkk.

Fiskeboller er i nødsfall mat for dårlige hundemager, men helt ærlig så bruker jeg heller en tusenlapp hos veterinær til skånekost og andre remedier. Alt for å unngå å åpne en boks fiskeboller. Og mind you, OM jeg må ha fiskeboller til bikkjene, så er det alltid dyreste boksen. Bjelland. Nasty er det okke som

Nemlig... jeg har en boks Bjellands stående i skapet... den har stått der i noen år, for å si det sånn. Jeg er glad jeg ytterst sjelden har hunder med dårlig mage :D 

28 minutter siden, Caroline skrev:

Nå følte jeg meg brått gammel, for i år er det 16 år siden jeg var på TG :o Et halvt liv siden! Husker det fortsatt som om det var i forrige uke, da :P 

:lol: Tida går altså! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 hours ago, SFX said:

Kan det ha vært noe som skjedde mens du red? Uvant bruk av ankel eller noe? Jeg kan ingenting om hest og ridning, så jeg bare gjetter. Jeg vet mer enn jeg trenger om ankelsmerter, så god bedring!

Det tviler jeg sterkt på, jeg har nok tråkket over. Bare ikke registrert det akkurat når det skjedde. Den er ikke blå, men er litt hoven, så har vel fått en "smell" i et leddbånd eller noe kanskje?
Ankelen er fortsatt vond, men kanskje en smule bedre. Har ikke tid til dette her! Den har bare å bli bra til i morgen, for jeg er allerede lei :aww: 
 

Og fiskeboller er en helt grei middag. Mannen mener fiskeboller og fiskepinner er eneste fisken som kan spises...

Fjellbris holdt meg våken mesteparten av natta - godt hjulpet av vond ankel riktignok (sover på sofaen i stua, siden valpekassa er i stua). Nå er jeg trøtt, og hun sover. Råttent gjort :P 
 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 timer siden, SFX skrev:

e det er påskefest? Jeg har daglig sett to rådyr på jordet her, men da jeg gikk ut i stad så var det fem stykk der! Jeg har kjørt forbi jorder hvor det står mange, mange rådyr - men jeg har tenkt at det er faste flokker, særlig siden det er to jeg har sett her så lenge. Men i dag hadde de gjester. Eller noe. De var spredt utover jordet, og det nærmeste sto kanskje ti meter unna. Og de blir jo ikke skremt av at jeg går ut og bevisst smeller igjen døra, og ikke lar de seg skremme av hundene som rusler i hagen heller. Jeg vet ikke om de er kørka eller avslappa.

Disse sto relativt nære, maks et par meter fra hverandre. Kan jo være slektstreff i påska. Men disse har vell ikke fått unger enda? Tenkt deg når ungene kommer, rådyrene tar over skogen :P

..for å være korrekt var de faktisk 9. Den tiende sto på et annet jorde, over veien - syntes så synd på loneren å håper den fant flokken også :sleep:

3 timer siden, MarieR skrev:

Ikke unormalt at rådyr samles i større grupper :) 

AN er Twist ****** billig. Tror han skal få ligge bundet om natta fra nå av, så skoene mine får stå i fred. Og som sist så er det de dyreste turskoene mine han tar. 

Men aldri sett mer enn 2-4 stykk jo :P

 

2 timer siden, Siri skrev:

er nok helt sikkert The Gathering ja :D 

..tror jeg også ja :whistle:

Å fiskeboller er godt. Med bacon og rekker. Å ketchup å karry på toppen :ahappy::icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg nektet å holde poden med selskap i dag tidlig ( han sto opp 05:30 ) og til slutt sto fetteren hans opp. 

Poden får ikke lov til å drive med komfyren uten at jeg er til stede,  men når jeg sto opp hadde han lagd eggerøre med pølsebiter i til alle 3. Logikken hans var at siden fetteren er hele 10 år burde det være trygt. 

Fetteren har knapt smørt brødskiva si selv før...Han vet i hvertfall ikke hvordan man opererer en komfyr.  Poden vet det og kan det , men er man 6 år så skal man ikke.. Man kan fort glemme å skru den av. 

Jeg setter pris på varm frokost altså,  det er ikke det. Jeg er bare ikke enig i at det var innenfor reglene... unger *sukk*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er medlem av en gruppe der administrator sletter innlegg etter eget forgodtbefinnende. Det er så provoserende! Er en gruppe for hundeeiere i regionen min, så ganske stor. Men skal tydeligvis bare være hyggelige hundebilder der og fremsnakking av hundeparken. Spurte i en kommentar under ett innlegg av admin om de sletter diskusjoner. Innlegget mitt ble slettet. Og det er jo ikke de store diskusjonene som kommer opp heller, må var det bare det at enkelte av oss syntes det var komisk at noen hadde ringt til avisen for å klage på at noen hadde latt hunden sin sitte på bordet i hundeparken. Mulig diskusjonen ble litt usakelig (min fortjeneste), men helt uskyldig. Sensur irriterer meg sånn og jeg har lyst til å melde meg ut. Samtidig så er det jo greit å være medlem og...

Sent fra min SM-G903F via Tapatalk


Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sånn smågodt... er jeg den eneste som synes det er ekkelt? Nå tenker jeg ikke smak, men det at det står så åpent synes jeg er skikkelig uhygenisk. Folk hoster og nyser, det står helt åpent hele dagen, barn og voksne tar med hendene. Men folk forsyner seg jo som bare det, så mulig jeg er rar. Iblant kjøper jeg og smågodt, men det må være fra de øverste hyllene og i beholdere som har lokk. Ikke fra de åpne eskene som står på paller. Men får liksom litt "bismak" uansett, så går lenge mellom hver gang. Samme med mandler som bare står åpent, folk tar jo med hendene har jeg sett. Er imot at alt skal ha emballasje, men akkurat uvaskbare matvarer vil jeg gjerne ha forseglet altså.

 

Sent fra min SM-G903F via Tapatalk

 

 

 

Kjøper aldri fra bokser som står åpen, og de boksene med lokk tar jeg alltid innerst i boksen, gjerne litt oppi der som det ligger fresht. Tenker ikke så mye på hosting og nysing, håper folk har vett til å snu seg bort, men tenker litt på om noen har vært "flink" å legge på plass en som lå på gulvet xD

 

Nå har jeg spist litt påskegodis etter frokost, litt naughty.

 

Sent fra min LG-D855 via Tapatalk

 

 

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Lola Pagola skrev:

Er medlem av en gruppe der administrator sletter innlegg etter eget forgodtbefinnende. Det er så provoserende! Er en gruppe for hundeeiere i regionen min, så ganske stor. Men skal tydeligvis bare være hyggelige hundebilder der og fremsnakking av hundeparken. Spurte i en kommentar under ett innlegg av admin om de sletter diskusjoner. Innlegget mitt ble slettet. Og det er jo ikke de store diskusjonene som kommer opp heller, må var det bare det at enkelte av oss syntes det var komisk at noen hadde ringt til avisen for å klage på at noen hadde latt hunden sin sitte på bordet i hundeparken. Mulig diskusjonen ble litt usakelig (min fortjeneste), men helt uskyldig. Sensur irriterer meg sånn og jeg har lyst til å melde meg ut. Samtidig så er det jo greit å være medlem og...

Du er så rebell altså :lol: Tenke seg til å stille spørsmål da :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

23 timer siden, Siri skrev:

Er du fisefin eller? Hva er vel som et realt bikkjekyss liksom? Særlig rett etter at de har spist vom&hundemat... :aww: 

Nei, jeg har ikke et problem med ett realt bikkjekyss, jeg har et problem med å bli overfalt av to stk bikkjekrek som har sleikekonkurranse på trynet mitt :aww: 

23 timer siden, Siri skrev:

"Er du dum eller?"... jeg ville dog ikke formulert det som et spørsmål - konklusjonen har jeg jo allerede dratt :aww: 

Ja. Noen ganger burde det være helt innafor å bare svare "du er en idiot". Enkelt og greit :aww: 

19 timer siden, SFX skrev:

Jeg har hørt på en ernæringsekspert snakke på P4 om alternative ting å ha i påskeegget som er sunnere - og jeg tror jeg ville blitt grinete om noen ga meg påskeegg, og hadde fylt det med dadler, nøtter, spekemat og mørk sjokolade med høyt kakaoinnhold. Da kan de la være. To av tingene liker jeg ikke, nøtter er jeg ikke glad i å spise uten at det er brukt i noe, og spekemat er riktignok kosemat - men det er ikke marsipan og melkesjokolade-kos.

Kan ikke påskeegg og julestrømpe få være det de er, også kan en heller snakke sunn mat ellers i året?

Enig! Ligg unna jule- og påskekosen, for svarte f...! :aww: 

Og siden diskusjonen har eskalert litt, så er jeg skrekkelig glad at jeg ikke kjøper smågodt der resten av sonen kjøper smågodt, med folk som hoster og nyser i boksene, unger som putter tilbake godt de har hatt i munn og folk som græbber oppi der med fingra. Jeg regner med at samtlige av disse tilfellene ble nevnt for de som jobba i butikken det skjedde i? 

Akkurat nå, Mud skrev:

Jeg nektet å holde poden med selskap i dag tidlig ( han sto opp 05:30 ) og til slutt sto fetteren hans opp. 

Poden får ikke lov til å drive med komfyren uten at jeg er til stede,  men når jeg sto opp hadde han lagd eggerøre med pølsebiter i til alle 3. Logikken hans var at siden fetteren er hele 10 år burde det være trygt. 

Fetteren har knapt smørt brødskiva si selv før...Han vet i hvertfall ikke hvordan man opererer en komfyr.  Poden vet det og kan det , men er man 6 år så skal man ikke.. Man kan fort glemme å skru den av. 

Jeg setter pris på varm frokost altså,  det er ikke det. Jeg er bare ikke enig i at det var innenfor reglene... unger *sukk*

Komfyrvakt! Den skrur av ovnen etter en viss tid hvis det blir glemt :) 

--

AN har jeg sjekka hvor lenge butikkene var åpne, fordi jeg var sikker på at det var kort dag i dag, men nei.. Det er tydeligvis livsviktig at folk kan handle til kl. 23 onsdag før skjærtorsdag.. Sånn var det ikke da jeg jobba i butikk, heldigvis! Da stengte vi kl. 16 og tok påskeferie frem til lørdag, for da må jo folk ha påfyll igjen :rolleyes: Jeg er glad jeg ikke jobber i butikk lenger, det er et lavstatusyrke som er ræva betalt og med ubekvemme arbeidstider. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, 2ne skrev:

Nei, jeg har ikke et problem med ett realt bikkjekyss, jeg har et problem med å bli overfalt av to stk bikkjekrek som har sleikekonkurranse på trynet mitt :aww: 

Du er så utakkmenlig altså :aww: 

Akkurat nå, 2ne skrev:

Ja. Noen ganger burde det være helt innafor å bare svare "du er en idiot". Enkelt og greit :aww: 

Ja, det burde det, men jeg har lært at det visstnok skal være dårlig diskusjonsteknikk... ikke skjønner jeg hvorfor... det må da være innafor å bare påpeke fakta? :whistle: 

Akkurat nå, 2ne skrev:

Komfyrvakt! Den skrur av ovnen etter en viss tid hvis det blir glemt :) 

Sånn komfyrvakt slår seg av når man lager mat som tar litt lang tid å lage også... det var slitsomt med komfyrvakt da vi laga julemiddag hos pappa, for å si det sann :P 

Akkurat nå, 2ne skrev:

Jeg er glad jeg ikke jobber i butikk lenger, det er et lavstatusyrke som er ræva betalt og med ubekvemme arbeidstider. 

... legg til at man også møter masse sure, utakknemlige folk :aww: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, 2ne skrev:

 

Komfyrvakt! Den skrur av ovnen etter en viss tid hvis det blir glemt :) 

--

 

Det burde jeg virkelig ordne meg. Ikke nødvendigvis for podens del ( han pleier å være ansvarlig), Men for min egen del :innocent:

 

Jeg kjøper smågodt uten å mukke fra sånne bakteriebomber.  For det første har jeg aldri sett noen krafse oppi der med henda,  for det andre har jeg miljøet litt i bakhodet. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Siri skrev:

Du er så utakkmenlig altså :aww: 

Jeg veit :aww: 

Sitat

Ja, det burde det, men jeg har lært at det visstnok skal være dårlig diskusjonsteknikk... ikke skjønner jeg hvorfor... det må da være innafor å bare påpeke fakta? :whistle: 

Fordi :aww: 

Sitat

Sånn komfyrvakt slår seg av når man lager mat som tar litt lang tid å lage også... det var slitsomt med komfyrvakt da vi laga julemiddag hos pappa, for å si det sann :P 

Ja, de kan være litt slitsomme sånn. Vår sier fra før den skrur av komfyren, da er det bare å trykke på en knapp så slutter den å mase :P 

Sitat

... legg til at man også møter masse sure, utakknemlige folk :aww: 

Ja *sukk* Som ikke gidder å si fra når folk græbber i smågodtet mens de nyser og hoster og snørrungene deres legger tilbake ting de har hatt i munn :no: 

Akkurat nå, Mud skrev:

Det burde jeg virkelig ordne meg. Ikke nødvendigvis for podens del ( han pleier å være ansvarlig), Men for min egen del :innocent:

:lol: 

Akkurat nå, Mud skrev:

Jeg kjøper smågodt uten å mukke fra sånne bakteriebomber.  For det første har jeg aldri sett noen krafse oppi der med henda,  for det andre har jeg miljøet litt i bakhodet. 

Det har ikke jeg sett heller. Ikke på noen av stedene jeg har jobbet på som har solgt smågodt. Men folk var kanskje hyggeligere på 90-tallet.. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det burde jeg virkelig ordne meg. Ikke nødvendigvis for podens del ( han pleier å være ansvarlig), Men for min egen del :innocent:
 
Jeg kjøper smågodt uten å mukke fra sånne bakteriebomber.  For det første har jeg aldri sett noen krafse oppi der med henda,  for det andre har jeg miljøet litt i bakhodet. 

Du har ikke sett det nei, men det er mange ekle folk innom en butikk iløpet av en dag [emoji14] Mtp miljøet er det nok ikke noe bedre å kjøpe fra slike åpne bokser, smågodtet som blir puttet i stativene kommer jo og fra slike bokser, eller store poser.

Sent fra min SM-G903F via Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Lola Pagola skrev:

skandaløst emoji28.png? Har du HA?

:lol: Nei, jeg har ikke det... :) 

Akkurat nå, 2ne skrev:

 

Fordi :aww: 

:lol: 

Akkurat nå, 2ne skrev:

Ja, de kan være litt slitsomme sånn. Vår sier fra før den skrur av komfyren, da er det bare å trykke på en knapp så slutter den å mase :P 

Men den maser jo igjen og igjen og igjen vøtt... :P 

Akkurat nå, 2ne skrev:

Ja *sukk* Som ikke gidder å si fra når folk græbber i smågodtet mens de nyser og hoster og snørrungene deres legger tilbake ting de har hatt i munn :no: 

:P 

Er jeg sulten... og det passer jo bra siden klokka er lunch :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...