Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, april


maysofie
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Akkurat nå er jeg superfornøyd med lille Fettergutt. Jeg er nemlig på vei hjem fra kurs med en rykende fersk B-godkjent lavinehund.  Flinke Fetter skuffer aldri.

Hei sonen  Må bare dele.. Colored Melody's Calendar Girl. HD: A/A  AD: 0/0 Gjennomført MH - Bestått, med 1 på skudd.   Verdens fineste lille aussie-frøken❤

Fine bikkjer! Han heter Herr Hu, og er verdens søteste! Han ble 2 år i går.  Han er ikke 100% offisielt min enda, vi har ikke ordna med omregistrering, men vi har hatt ham siden rett etter nyttår

Posted Images

32 minutter siden, *Kat84* skrev:

Jeg ser for meg deg løpe rundt med isopor og gnikke naboers ruter sent på kveld. Guttungen og prinsessa holder vakt :lol: 

Jeg er dritgod på isoporgnukking :aww: 

2 minutter siden, Lola Pagola skrev:

Ja! Håper hun vil delta i fremtidige diskusjoner og! emoji56.pngemoji56.png

Det er bare slem, du :P 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 timer siden, 2ne skrev:

Jeg var skikkelig ikke i humør til tenårings-argumenter i dag, kjente jeg. Nei, det gjør ingenting om de får det, at championater var ment som et avlsverktøy er revnende likegyldig, så la oss åpne for at kjøterbikkjer får bli champions og ta cert i alt :jump:  Hvorfor du nevner hunden din, er over min fatteevne, du har en renraset hund med stamtavle, har du ikke? Da er den kvalifisert til championater, så sant den oppfyller eksteriørkravet. 

Og med den innstilling og oppførselen så velger jeg å ikke svare deg.

6 timer siden, Siri skrev:

Her får du i hvert fall kjøpt kickbike :) 

http://www.boyzen.no/

Nå har vel Rally-lp aldri noen sinne hatt funksjon som avlsverktøy selv om man deler ut championater i sporten, så... men at de kunne hatt akkurat de samme reglene som andre hundesporter, synes jeg hadde vært naturlig. 

Takk, skal sjekke ut siden.

Jeg er enig at det burde være samme regler, men at en gir cert til blandingsbikkjer eller bikkjer som ikke oppnår krav på utstilling gjør meg faktisk lite.

6 timer siden, 2ne skrev:

Jeg sa ikke noe om RL, jeg, jeg sa noe om championater og cert :) Men det er vel ingen som tar RL alvorlig da, siden de har en sånn alle kan få-greie, resultatene betyr ikke noe allikevel, så hvorfor ikke gi de cert og championater, liksom. 

Ignorere

6 timer siden, lijenta skrev:

http://kickbike.no/ Disse sender i posten også. Og tror da dem ikke gir seg med å selge noe dem er avhengige av selv 

Takk.

6 timer siden, Snoffe skrev:

Kickbike er skummelt folkens :aww: når man kommer i hundre og heelvete bortover en vei og bikkjedyret plutselig finner ut at hun skal en annen vei enn det hun har fått komando på og begynt å løpe, da går det ikke så bra når man står med feil fot på brettet, for da klarer man ikke å hoppe av så da stuper man over styret og slår seg og får stort sår som går betetent :aww:

 

God morgen :) 

Det er fint å våkne opp med en kosstund der alle tre pelsterapautene ligger inntil meg :ahappy:

Ikke like fint å stå opp når man innser at kjøkkenet må ryddes :aww:

 

 

 

6 timer siden, Lola Pagola skrev:


Eller om hunden runder ett skarpt hjørne før deg og bak hjørnet er det en katt... **smell** emoji28.png



Sent fra min SM-G903F via Tapatalk
 

 

5 timer siden, MonicaT skrev:

Gratulerer @SFX

@Debbie Jeg er kjempe fornøyd med Kickbike. Føler jeg har mer kontroll enn med sykkel. Sikkert fordi det er kortere vei til bakken fra Kickbiken. Ikke trynet med den (enda) men har noen fall fra sykkel. Bruker kickbike til våre to hunder og det er kjempe moro. Litt mer slit når det er oppover og en må sparke selv (sånn sett er sykkel lettere) men på flatmark og nedover er kickbike topp. Er veldig glad i vår. Om bikkja hiver seg ut i grøfta er det ikke er noe lettere med sykkel eller kickbike tenker jeg, skaden kan skje uansett. Vi traff rådyr som løp over veien på sist kickbike tur og da var jeg glad alt av seler/kobbel etc holdt.

 

5 timer siden, Turb skrev:

Litt sugen på kickbike - nettopp fordi det er litt kortere ned og jeg kanskje kan få mosjonert meg selv litt i samme draget. Kommer til å kjøre mest grusvei og litt sti (og om vi blir i sykt god form så kanskje et barmarksløp), lønner det seg med demping, eller holder det med en billigere variant uten? Høyde på brettet du står på, er det stor forskjell?

Takk dere hjelper ikke folkens. Gruer meg til vår første tur.... hjelp. Kanskje det ikke blir kickbike:I

5 timer siden, Christine skrev:

Vet av en hund som har godt over 10 cert, og den fortsetter å motta selv om den ble champion for en god stund siden :) 

Da blir det bare for dumt, særlig hvis en kan bli champion

5 timer siden, Betty skrev:

Ser ikke helt problemet med at det deles ut cert til blandinger, når det uansett gis til alle som har oppnådd 1.premie, uavhengig av plassering (og også til de som allerede har oppnådd championat). Da "stjeles" jo ikke certet fra noen liksom. Norsk Rally-lydighetsklubb har jo beholdt hederspremien som de delte ut før rally kom innunder NKK, og er en uoffisiell greie, og denne kan blandingshunder også få. Det er kun krav om at en er medlem i NRL, og har oppnådd 3 x 1.premie for 3 ulike dommere i eliteklassen - så der skilles det ikke mellom blandingshunder eller renraset.  

Akkurat nå sitter jeg på jobb, og skal bare et par ting før jeg drar hjem. Bestandig rolig den første uka etter månedsskiftet. 

Bra sagt

4 timer siden, MonicaT skrev:

Godt spørsmål, jeg tror (?) vi har den med demping men er neimen ikke sikker.
10173647_10151964073991292_3424609472836

Laila05072016-372-1024x546.jpg

Det ser så gøy ut:)

3 timer siden, Lola Pagola skrev:


Kickbike cross max med demping om du skal kjøre på stier :)

Sent fra min SM-G903F via Tapatalk
 

Takk for tips

3 timer siden, Belgerpia skrev:

Det er vel strengt tatt regleverket til NKK man bør forholde seg til. At man kan velge å tildele rosett er en ting, men regelverket sier faktisk at alle med 1. premie i Elite klasse skal ha CERT - så på resultatlistene så skal de faktisk stå med cert uansett rase, blanding, 100 cert osv.
Regelverket er jo under revidering, så da er det vel kanskje på tide å samkjøre det der med øvrig regelverk. Føye til at man ikke skal ta imot cert dersom man ikke kan nyttegjøre seg av det. Dvs. er man champion, fullcertet eller ha blandingshund så skal man ikke ha cert :)

Takk for info. Så får vi se hva som skjer i reviderte regler.

Takk for masse svar ang Kickbike, nå gruer jeg meg som en hund til å prøve.............................

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
Akkurat nå, Siri skrev:

Jeg er dritgod på isoporgnukking :aww: 

 

Da vet jeg hvem jeg ringer om jeg har behov for å få en slik type jobb utført :aww:  :P  

Komme meg ut da? 
Det ble ikke 2 timer tur når det høljregnet og jeg endelig skjønte at ringtrening var 3 timer etter det jeg først antok. Men nå er det sol. Selv om det blåser såpass kraftig at hopphinderet gubben laga flytta på seg ute på plassen her så er det jo bedre vær enn tidligere. 

En kopp kaffe først. Og så går jeg. Ja, det var lurt. Og det trengs :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg meldte meg ut av det forumet på facebook, jeg. Jeg orker ikke alle idiotene der :aww: 

--

Apropos idioter, så er jeg glad naboen har bedre kontroll på bikkjene sine enn jeg har på min - eller, teknisk sett er det datterbarnet sin, jeg trøster meg med det :aww: Bikkja deres, en amerikansk bulldog-hann, sto på jordekanten på deres side av jordet, Leah fikk tydeligvis øye på den, så hun beina avgårde i sjuhundreoghelvete. Jeg har selvsagt Nora og Ali løs også, så jeg brøler på dustepuddelen mens jeg skyndter meg å lukke de inne før de finner ut at de vil hilse på naboen de også. Den lille fillebikkja var nesten over hos naboen innen jeg rakk å komme meg etter, men da brøla jeg så halve Nes hørte meg, tror jeg, så da snudde det lille udyret, heldigvis! 

Den amerikanske bulldogen sto helt rolig den, selv med det lille puddelkrapylet nesten helt borte hos seg. Jeg mistenker at de har lært at de ikke får gå lenger enn som så, for de er aldri lenger ut på jordet enn det han var i dag - selv ikke i februar da alle mine hadde løpetid og han satt i hjørnet på tomta med nesa i lufta i denna retningen halve dagen, gikk han lenger enn det han var i dag. Jeg syns det var imponerende jeg, særlig i dag, de fleste hunder jeg har sluppet pudlene med før løper mer enn gjerne etter pudlene, de pleier å vekke jaktlysta i det meste egentlig. Kanskje jeg må gå bort og høre med dem om de gidder å lære mine (eller datterbarnets :aww: Mine var jo inne!) å holde seg på gårdsplassen? Det er forøvrig en fattig trøst at hun ser ****** godt :rolleyes: 

Sånn utover det, så er jeg ikke spesielt begeistret for været for tiden :aww: Kroppen min har kommet på at jeg har gikt, i går var det nesten så jeg ikke klarte å kle av meg, og jeg får likfingre av "ingenting" - jeg har ikke hatt likfingre på mange år, og jeg foretrekker egentlig at det er sånn :aww: 

Hadde noe tull med dette væskestyret i dag også, det kom blod opp i slangen igjen, så da måtte jeg ringe hyggelige sykepleierdamene og spørre om de kunne komme og skylle gjennom. Vi nøyde oss ikke med skylling, vi bytta like gjerne Q-syte (som visstnok ikke heter Q-syte) og satte inn litt heparin, så kanskje jeg slipper at det går tett denne gangen. 

I mitt neste liv skal jeg være frisk :aww: Jeg er så trøtt på det her.. 

FakeEdit: @Debbie Det er ikke å ignorere at du siterer og skriver ignorere, altså. Og til tross for den innstillingen og det oppførselen, så svarte du meg. Det er mye mer effektivt å faktisk gjøre det. Bare spør hvilken som helst hundetrener.. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Debbie skrev:

 

Takk dere hjelper ikke folkens. Gruer meg til vår første tur... hjelp. Kanskje det ikke blir kickbike:I

Da blir det bare for dumt, særlig hvis en kan bli champion

Bra sagt

Det ser så gøy ut:)

Takk for tips

Takk for info. Så får vi se hva som skjer i reviderte regler.

Takk for masse svar ang Kickbike, nå gruer jeg meg som en hund til å prøve..............

Nå er jeg egentlig ikke kvalifisert til å uttale meg om bruk av kickbike, iom at jeg ikke kan bruke noe slikt selv. Men, var optimistisk og kjøpte en. Datteren har overtatt den, og hun foretrekker den klart framfor vanlig sykkel (som hun ikke kan fordra å bruke) med kickbiken tør hun til og med å kjøre med hund, det hadde aldri skjedd med vanlig sykkel :)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, *Kat84* skrev:

 

Nå er ikke jeg så stor fan av den type trening egenetlig men har du prøvd å kaste vann over hodet? Sitronsprut på nesa? Petcorrector? 
På ungene da så klart. Ikke hunden :whistle: 

 

Det hørtes ikke så dumt ut det, egentlig:innocent: selvom jeg ikke vet helt hva petcorrector er hihi...

Skal stå klar med sitronflaska i morgen jeg og rope FY og spraye en dæsj.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

19 minutter siden, *Kat84* skrev:

Da vet jeg hvem jeg ringer om jeg har behov for å få en slik type jobb utført :aww:  :P  

Deal! Jeg tar med meg to mørkhårede kompiser også :aww: 

16 minutter siden, 2ne skrev:

Jeg meldte meg ut av det forumet på facebook, jeg. Jeg orker ikke alle idiotene der :aww: 

Jeg er jo ondskapsfull og trenger litt lett underholdning av og til :aww: 

Nå skal vi komme oss ut i blåsten og sykle en runde... med vanlig sykkel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
Akkurat nå, Kaisen skrev:

Det hørtes ikke så dumt ut det, egentlig:innocent: selvom jeg ikke vet helt hva petcorrector er hihi...

Skal stå klar med sitronflaska i morgen jeg og rope FY og spraye en dæsj.

:lol: 

Petcorrector er sånn luft på boks som selges i dyrebutikker. :P 

Akkurat nå, Siri skrev:

Deal! Jeg tar med meg to mørkhårede i tillegg :aww: 

Jeg er jo ondskapsfull og trenger litt lett underholdning av og til :aww: 
 

:lol: 

Helt greit. Så kan fetterne leke med sitt, så leker vi med vårt :aww: Så bli alle fornøyd, både oss tobeinte og våre firbeinte :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag spiste jeg vegetarboller igjen. Jeg digger de fra Hälsans kök, de er kjempegode. Og det heter ikke vegetarkjøttboller eller fake kjøttboller sjø, i India har de spist vegetarboller i tusen år. Sikkert. Det er kjøttboller som er falske vegetarboller. :aww:

 

 

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Symra&Pippin skrev:

I dag spiste jeg vegetarboller igjen. Jeg digger de fra Hälsans kök, de er kjempegode. Og det heter ikke vegetarkjøttboller eller fake kjøttboller sjø, i India har de spist vegetarboller i tusen år. Sikkert. Det er kjøttboller som er falske vegetarboller. :aww:

 

 

Jeg digger de fra Ikea, skikkelig gode! Ellers spiste jeg vegetar pulled et eller annet til tacoen igår, dritgodt! :D Det er så gøy at det har kommet så mye nytt på vegetar fronten :)

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Stine skrev:

Jeg digger de fra Ikea, skikkelig gode! Ellers spiste jeg vegetar pulled et eller annet til tacoen igår, dritgodt! :D Det er så gøy at det har kommet så mye nytt på vegetar fronten :)

Nemlig! Det er plutselig masse å velge i! :ahappy: Jeg liker de fra Hälsans kök bedre enn Ikea sine, men begge går greit.

Er det flere her som er hekta på online puslespill? Jigsaw world lanserte et sett med 40 puslespill av hunder i dag. Mange ulike raser. Sørens tidstyv.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Stine skrev:

Jeg digger de fra Ikea, skikkelig gode! Ellers spiste jeg vegetar pulled et eller annet til tacoen igår, dritgodt! :D Det er så gøy at det har kommet så mye nytt på vegetar fronten :)

No et ikkje eg slikt sjølv, men har studert litt av prisane på vegetarmaten som er på jobb, sidan mykje er nytt, og fyttikatta! Enkelte greier har nesten lik kilopris som fersk indrefilet av storfe. Type 300 - 400,- kg :o 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alltid koselig å komme hjem til familie og bikkjer! Stor gjensynsglede :) Men, Gira har en "kul", eller litt hoven på en måte, over hoftekammen (ca). Virker som det er under huden, og hun viser ikke noe ubehag. Håper det ikke er noe alvorlig, for nå synes jeg hun har hatt nok problemer!

 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Bellare skrev:

No et ikkje eg slikt sjølv, men har studert litt av prisane på vegetarmaten som er på jobb, sidan mykje er nytt, og fyttikatta! Enkelte greier har nesten lik kilopris som fersk indrefilet av storfe. Type 300 - 400,- kg :o 

Kjøper nesten bare 40% på Coop Extra og Rema 1000 jeg, da blir det ikke så dyrt :D Men det er en uting at det skal være så dyrt!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Symra&Pippin skrev:

Grattis! :)

Tusen takk! Til Monica også, jeg trodde den quoten ble med...

Nå er jeg hjemme fra jobb, og har brukt litt pæng på mer medisiner til Foenix og diett til henne. Jeg håper det betyr at vi får en negativ prøve hos veterinæren i morgen :P Jeg har lyst på lasagne til middag, og bør ha alle ingredienser i hus etter handlingen tidligere i uka, så da er det vel bare å få rumpa i gir. Jeg må bare skifte først, for trusa mi har forsøkt å leke g-streng i hele dag, og det er jeg så lei. 

Jeg har en skjenk på kjøkkenet (og kjøkkenet er første rommet du kommer til etter entreen), og det ligger fire BH'er på den. Så jeg pleier åpenbart fort å vrenge av meg noe klær når jeg kommer hjem. Men i dag går trusa før BH'en. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Bellare skrev:

No et ikkje eg slikt sjølv, men har studert litt av prisane på vegetarmaten som er på jobb, sidan mykje er nytt, og fyttikatta! Enkelte greier har nesten lik kilopris som fersk indrefilet av storfe. Type 300 - 400,- kg :o 

Ja, mye av det er dyrt. Det beste er jo å lage selv, og det er ikke vanskelig. Men sånn av og til er det greit å ha noe som bare skal varmes opp da.

Den høye prisen skyldes vel sikkert at etterspørselen enda ikke er kjempestor i forhold til andre varer, men det blir sikkert mer salg og lavere priser etter hvert!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Symra&Pippin skrev:

Ja, mye av det er dyrt. Det beste er jo å lage selv, og det er ikke vanskelig. Men sånn av og til er det greit å ha noe som bare skal varmes opp da.

Det er heilt sant :) Hadde berre ikkje trudd at noko av vegetarmaten skulle stå i samme prisklasse som noko av det dyraste storfekjøttet man får :P Syns enkelte matvarer kostar svimlande mykje, og er kanskje ikkje så rart det ikkje blir solgt noko særleg av det då

Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

I dag spiste jeg vegetarboller igjen. Jeg digger de fra Hälsans kök, de er kjempegode. Og det heter ikke vegetarkjøttboller eller fake kjøttboller sjø, i India har de spist vegetarboller i tusen år. Sikkert. Det er kjøttboller som er falske vegetarboller. :aww:

 

 

Jeg spiste hoff sine liv laga burgere i dag. Synes de også var god jeg. Mye bedre enn Coop sine i alle fall, som var totalt uspiselige for meg :|

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 minutter siden, WelshenNemi skrev:

Jeg spiste hoff sine liv laga burgere i dag. Synes de også var god jeg. Mye bedre enn Coop sine i alle fall, som var totalt uspiselige for meg :|

Bare prøvd Coop sin erte/belg burger(tror jeg det var) og den var ikke spesielt god. Men Hoff sin ser skikkelig god ut ihvertfall!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vært ute en liten tur og trent på å ikke trekke i båndet, begynner så smått å se resultater. Nå må jeg bare være tålmodig nok til å fortsette treningen og ikke la han dra bare fordi jeg ikke gidder å terpe på at han skal gå pent :P Twist ville likt et liv som trekkhund på vidda tror jeg! Jeg orker vanligvis ikke å lære hundene mine å gå i bånd, fordi jeg syns det er skikkelig kjedelig, men Twist trekker såpass at han er slitsom å gå med, så han må bare lære seg det. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 minutter siden, Stine skrev:

Bare prøvd Coop sin erte/belg burger(tror jeg det var) og den var ikke spesielt god. Men Hoff sin ser skikkelig god ut ihvertfall!

Jeg klarte bare et par biter av Coop sin. Hater egg i burgere, så ble positivt overrasket over Hoff sine. Er egg i, men det merkes ikke/helt minimalt. Har smakt begge typene, og synes begge var god. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...