Gå til innhold
Hundesonen.no

Crufts 2017


netpuppy
 Share

Recommended Posts

  • Svar 327
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg har ikke fått lest ferdig denne tråden før nå, fordi jeg var på nettopp Crufts, og jeg synes jo det er trist at en utstilling skal få et negativt stempel - om det var direktesendte gruppefinaler f

Der tar du veldig feil. Det skilles mellom jakt- og utstillingslinjer i så og si alle andre land, også i rasens hjemland. Du vet at også norske oppdrettere importerer settere fra utlandet og bruker i

Men altså, det skal ikke stikkes under en stol at der finnes mennesker som er så redde for å ødelegge pelsen til hundene sine at de hindrer dyrene, selv om de aller, aller fleste lever hos engasjerte

Posted Images

Akkurat nå, QUEST skrev:

Seriøst 2ne, er det mannen eller ballen du er ute etter? Eller formulerer jeg meg så håpløst at du misforstår alt jeg skriver? Jeg har da aldri påstått at pudler ble mer eller mindre aktive, avhengig av pelslengde?? 

Jeg prøver å snakke om ting jeg har greie på, og det er tilfeldigvis pudler. Jeg ser jo at det ikke er en nødvendighet her på sonen, men du trenger ikke å ta det personlig at jeg velger å holde meg til ting jeg veit, selv om du syns det er greit å diskutere synsing. 

Sitat

Jeg har ikke truffet pudlene dine, så jeg aner ikke hvilket liv de lever men så var det ikke dine pudler jeg snakket om heller. Så vidt jeg vet, så er du ikke den eneste med puddel i landet..

Nei, jeg snakker heller ikke om bare mine pudler, derav "ingen puddeleiere jeg kjenner, holder pudler på den måten du beskriver". Og tro det eller ei, jeg kjenner et par stykker som er aktive utstillere med sine pudler. 

Sitat

Igjen, så det er bare hundefolk du vet om/kjenner til som regnes med? Jeg vet også av pudler som 'lever det gode liv', husker jeg ikke feil, så er alle relativt kortklipte dog.  

*sukk* Det er så lite givende å gjenta seg selv. Jeg kjenner en del folk med pudler i utstillingspels, og ingen av de holdes på den måten du beskriver. Nei, det er ikke bare hundefolk jeg veit om/kjenner til som regnes med, men jeg VEIT i det minste, jeg har ikke hørt, jeg har ikke lest på et forum, jeg VEIT. 

Sitat

Til sammenligning, alle de tervene jeg har sett i senere tid, har vært usikre krek. Så da kan jeg vel med rette hevde at slik ER terver, enkelt og greit? 

Vel, ikke alle, men skuffende mange. Jeg har en sjøl. Men til å være en bruksrase, så er det alt for mange av de som har mentale brister og diller. 

Jeg er ikke raseblind, men nice try. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tråden stenges så enkelte her kan roe seg ned og tenke litt over hvordan dere skriver til hverandre. Dette er ikke Debattkjelleren. Vi kommer til å rydde litt her og muligens dele ut advarsler, spesielt om det fortsetter etter at tråden åpnes. 

Moderatorteamet. 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Mirai locked this emne
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...