Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, mars


Siljus
 Share

Recommended Posts

4 minutter siden, Kaisen skrev:

Jaja, man lærer noe nytt hver dag:P

Det gjør man, men det er slettes ikke sikkert at man bør basere denne læringen på Wikipedia, der står det mye rart. :P

Jeg har vært ute og fjernet noe sølvpapir som en kråke satt og spiste på. Jeg er helt sikker på at den spiste sølvpapiret og ikke noe som eventuelt lå inni. Nå sitter jeg og irriterer meg over tre plastposer som fyker omkring ute. Når man først begynner å se sånt så får man det travelt. :mad:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Valping 

Basse har bursdag  9 år, tenk det. 

Jeg er helt i ekstase jeg!! Hippy ble bekreftet drektig, så begynner nestingen ? Jeg burde kanskje lage egen tråd for nerdingen der, men seeee da  

Posted Images

1 time siden, Kaisen skrev:

Høres jo logisk ut.. alle klørne hennes vokser fort. De på framlabbene kunne jeg sikkert klippet to ganger i uken også. Bakbeina slites mer så de tar jeg ca hver 2.uke

Jeg har alltid kalt den på frambeina for ulveklo jeg... aldri hørt om spore?!:P 

 

55 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

Fra Wikipedia: 

Spore på hund

 
 
220px-DogDewClawJake1_wb.jpg
 
Spore på framfoten til ein hund.
220px-Paw_and_pads.jpg
 
Spore markert med ein D på dette bildet av ein hundefot.

Spore  hund viser til «finger» eller «» på hundar som sit noko høgare på foten og ikkje kjem i kontakt med bakken når dei går. Ofte tilsvarer sporane tommel og stortå hjå menneske, men hundar kan også ha meir enn ein spore. Dei fleste hundar har spore på framføtene, men ikkje alle har spore på bakfoten, det som også blir kalla ulveklo.

Men: Jeg har aldri trodd at alt du finner på Wikipedia er riktig, tvert imot. Men hva mener dere andre?

Sporer er vel det korrekte navnet. Men de uønskede sporene kalles ofte ulveklør.. feks ulveklo er en uønsket spore på bakbeina.. 

men det kan også være fysiologisk forskjell.. en spore har gjerne en "tå" eller noe som det sitter godt festet, mens ulveklo kan bare være ei "pelsfille" som har ei klo på. Det er spesielt disse som er skumle, for det er fort gjort å rive av hele driten.. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, *Kat84* skrev:

Jeg ser aldri på de annonsene. Det er så tydelig at folk kun tenker at oi, ja den er jo kjent for å være smart så en sånn vil jeg ha! Enten det eller ja, schäfer har jeg hørt om før, så jeg tar en sånn jeg.. . :pinch:

De gangene jeg har sett på hunder til omplassering på finn.no har det ofte vært de som er i litt krevende alder... 
Trist :( 

Ja, burde vel kanskje egentlig bare la vær å se, men klarer ikke holde meg unna. Også blir jeg irritert.. Ond sirkel :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, Turb skrev:

Fått fikset steinsprut på ruta på bilen. Måtte le da jeg fikk den tilbake - bilen min er nemlig laget for mikromennesker, så mannen som kjørte den tilbake til meg, satt lent over i passasjersetet for han klarte ikke å rette seg opp :P

Bil for mikromennesker og jumbokelpier...? :P 

1 time siden, Kaisen skrev:

Hvor ofte klipper dere ulveklørne? Jeg klipper de vanlige en gang i uken, men har hørt at man ikke trenger å ta ulveklørne så ofte fordi de vokser seinere? Og at det er veldig lett å klippe de for langt så man må bare ta av bitte bitte litt... nå er jeg livredd for å klippe ulveklørne å utsetter det hver gang.:blink: Fikk tatt et par millimeter i dag da...

De klippes samtidig med resten av klørne, ca 1 gang pr uken :) 

 

Hjemme fra en guffen tur i regnværet. Håper regntøyet tørker til kurs senere! 

 

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Pixie skrev:

Bare fordi :wub:

 

@Ozzy, si fra til henne. Om hun alt vet det og likevel har invitert begge, er hun ikke verdt ubehaget :getlost:

Hun vet det mye av hva som skjedde,  og jeg sier det jo hvert år hun har bursdagsfest. At kommer han, så kommer ikke jeg. Første gangen han kommer nå, så da sa jeg at jeg fikk heller ta hu med ut på bursdagskake en annnen dag men da lurte hun på om jeg ikke trodde jeg overlevde å møte han.  Altså møter jeg fyren på butikken så overlever jeg jo, men betyr ikke at jeg gidder å sitte å drikke med han i flere timer. Hun er jo en veldig god venninne på alt annet, men kjenner jeg synes det er litt leit. Det er ikke slik at de er kjempegode venner så hun "må" invitere han heller. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, Bananen skrev:

Stram t-skjorte om det ligger greit til. :aww:

Er du audiolog? :)

Det stemmer. Eller audiograf da, som det heter ;) 

Det har gått i ett her i hele dag, men jeg er innstilt på å være her noen timer enda og tenker at det skal gå helt fint. Få meg litt mat nå så er jeg fit for fight igjen jeg.

Det snør her også og jeg blir trist av hele greia. Det var jo bart og tørt på asfalten og sol i går  :cry: Det blir ikke noen lang tur på gutta etter jobb i kveld kan jeg love..

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

15 timer siden, 2ne skrev:

..

Ja, snakka med kirurgen, og jeg tror jeg var dagens siste pasient, så han burde hatt god tid. Han mente jeg måtte snakke med inntakskontoret (nå ble jeg usikker på om det er det det heter?) om når jeg fikk en operasjon. Han syns jeg burde operere fordi jeg fortsatt har ligger i øvre skiktet på output, selv om den er (såvidt) innafor normalen. Eller bare fordi han er kirurg, hva veit vel jeg? Men at han ikke gidder å se på den kulen ved stomien min fordi jeg skulle "slippe å ta av meg posen", det irriterer meg fortsatt. Det er ikke meg det er mest jobb for, jeg tar av og på sånne hver dag, liksom :rolleyes: Og de har snakka om april siden føkkings desember, så hvorfor har de ikke satt opp operasjon enda? *sukk* 

Jeg får flashback til i fjor, da jeg var på sjukehuset flere ganger før de oppdaga at tarmen var sprukket. At den måtte sprekke 3 ***** ganger før de fant ut at det var lurt å gi meg en ilostomi. At jeg måtte legges inn 2 ganger for dehydrering før de fant ut at det var lurt å gi meg opium. Jeg må fader meg være en drømmepasient, som bare godtar all bullshiten deres hele tiden og tenker at de veit best :gaah:

Hva får pasientorganisasjonen gjort? Prate med legen uten å få lyst til å kjøre huet deres i veggen?  

W00p! Krysser fingrene for at det kommer ei frøken til deg :D Er det den vi snakka om? :P 

--

AN skal jeg pakke sekk med skift, i tilfelle stomien skal være pjuk i morra så jeg får lekkasje - det hadde vært så ****** typisk, fordi det hadde vært så ****** upassende. Det er sikkert et par andre burde-burder jeg kommer på før jeg kommer meg i seng, og det er jo fint, for i morra må jeg stå opp tidlig, og da kommer jeg meg sikkert ikke i seng før midt på natta, sånn at jeg forsover meg. 

Jeg savner å være våryr og glad for at ting så ut til å ordne seg.. 

Nei, det er ikke den vi snakket om. Det er en dverg/toy kombinasjon faktisk. Jeg har også vært på sykehuset denne uken og fått dårlige nyheter så jeg må planlegge fremtiden ut i fra en annen ramme enn det jeg hadde tenkt - for å si det sånn. Men jeg skal få en ny vurdering i april så hvem vet, hvis jeg får bedre nyheter da kan det hende jeg velger annerledes. 2017 er uansett ikke mitt år kjenner jeg.

Pasientorganisasjon kan kanskje peke deg i retning andre spesialister enn det du er hos nå? Jeg har selv fått god hjelp av "min" organisasjon og det unner jeg alle andre kronikere også.

1 time siden, Raksha skrev:

Kasko søker asyl hos noen som bor en varmere plass. Han har sluppet alt han har av pels - noe som ikke akkurat er mye i utgangspunktet - så han fryser så grusomt. Den teite eiern hans går på medisiner med varmefølelse som bivirkning, så ingen hjelp å få med fyr i jøtulen før det er hakket før minusgrader inne. Han vil flytte - NÅ! 

 

Liker han ullgensere da? Sølve brukte ullgenser på vinterstid på natta og på gråværsdager, vi kalte den pysjen og han ble veldig glad når han jeg tok frem. :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å legge opp arbeidsdagen sånn at man skal bli klar til et møte, og så er det møtet tydeligvis avlyst (uten at jeg har fått beskjed om det), det er irriterende det. Hadde jeg visst at det ikke ble noe møte så skulle jeg gjort ting på en annen måte og prioritert annerledes. :aww:

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 minutter siden, Lemen skrev:

 

Liker han ullgensere da? Sølve brukte ullgenser på vinterstid på natta og på gråværsdager, vi kalte den pysjen og han ble veldig glad når han jeg tok frem. :) 

Han har et par ullgensere på klippesamvittigheten allerede :( 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå lurer jeg på om det har tørna fullstendig for meg. Jeg er sikker på at jeg så en overskrift på en eller annen nettavis om en enorm kjedekollisjon i Oslo i morrest, men nå finner jeg ingenting om det noen plass :huh: Kanskje jeg drømte ... 

Vi har vært i skogen, og der gikk vi oss på noen rådyr. Var heldigvis bare jeg som så dem, så da gikk vi en litt annen vei for å unngå at hundene tok opp sporet.  I morgen lurer jeg på om jeg skal smøre meg niste og ta med en temos med kakao og gå en skikkelig langtur. Må jo utnytte siste dag uten båndtvang .. 

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Kaisen skrev:

Jaja, man lærer noe nytt hver dag:P

@WelshenNemi så ofte?! Oh my:blink: kloklipp er det verste jeg vet, og jeg syter over at jeg må klippe en gang i uka liksom..ulveklørne/sporene har blitt litt lange nå ser jeg... bør nok kanskje begynne å klippe de samtidig som jeg tar de andre..må bare overvinne frykten for de først:teehe:

Ja, klørne og pelsen på potene vokser som et uvær. Vurdert å file klørne? Enten med vanlig neglefil eller dremel type? For meg så får jeg klørne mye kortere. Det tar litt lenger tid da riktignok, men faren for å ta for mye er mindre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Tonje skrev:

Det stemmer. Eller audiograf da, som det heter ;) 

 

Kan jeg spørre deg hvor redusert hørsel man "må" ha for å be om hørselstest? Jeg hører forsåvidt godt nok og litt til, spesielt på spesielle frekvenser. Men jeg sliter veldig med å plassere hvor lyder kommer fra. Har en mistanke om at jeg hører litt dårligere på ene øret. 

 

Du vet det er glatt når bikkjene sklir og tryner på nesten flat mark. :aww:  Tør ikke kjøre minilaster, den har ikke kjetting/piggdekk. Går sikkert fint men...  tør ikke. Så dumt om noe skjer. 

Og så ble jeg brått klokere på hvorfor tåa mi er vond. Jeg hater tær :aww: 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da ble det ti dager antibiotika for kloen. Håravfallet fant hun ingen umiddelbar forklaring på, hun så ingen uhumskheter i mikroskopet. Så får ta biopsi om det skulle utarte seg. Skal sjekke om det kan være ett dekken som gnager. Uten at jeg kan forstå det helt, ingen av de er jo nye. Og rart det skjer nå, dekken har jo blitt brukt siden oktober liksom.

Hun skulle og ta kontakt med veterinærhøyskolen og henvise oss dit. Er jeg teit som vil det? For jeg vil jo helst ikke ha operasjon. Det jeg vil høre er enten at det er lett å gjøre noe med og gode prognoser eller at jeg absolutt ikke bør opererere. At det er er klart riktig valg liksom. Men jeg kjenner liksom på den følelsen av å ikke gjøre nok. Selv om jeg kanskje gjør det jeg kan gjøre. Og han har jo er godt liv, men det kunne jo vært bedre og.


Veterinæren sa at han var en fin fyr å sende dit til studenter da, fordi han er så hyggelig å ha med å gjøre. Sånn liker jeg å høre [emoji3]. Så da tar vet.høyskolen kontakt med meg også blir det vel en dag i Oslo i nærmeste fremtid. Har skikkelig ikke råd til det det her nå, heldigvis har jeg en mamma som er ivrigere enn meg på dette og hjelper til.
Skal få vikartimer fremover, så jeg håper at det blir så mange at jeg slipper å leve i denne evige bekymringen stort lenger! Og uansett får jeg oppdatert cv'en min slik at hullet ikke blir så stort.


Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uno har blitt voksen på noen områder da! Før har han vært en utpreget "ut uansett vær"-hund og helst lagt seg rett på gulvet, nå legger han seg i den hundesengen som har ullteppe, ber om å få dusja labbene etter tur, kommer frivillig for å få på seg ullgenser om jeg holder den frem etter tur, og har begynt å like å få teppe over seg. I dag lå han med ullgenser og et tynt teppe over seg, dette teppet tok han med seg og tulla seg godt inn i da han rusla over i sofaen for å legge seg opp ullteppet mitt. Ikke har han masa på tur heller, han har bare titta ut på snøværet og krølla seg sammen med halen over snuta.

Så nå sover både bikkje og mann, han skal på quiz i kveld og er småsur fordi han egentlig ikke har lyst men ikke får seg til å avlyse fordi de da blir for få igjen på laget.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, MarieR skrev:

Upsideisi - jeg hadde visst tankene helt andre steder da jeg la klær inn i vaskemaskina tidligere. Ut kom nemlig ullvang rav ullegenseren min, og den er nå så liten at den vil passe Maja neste vinter :lol::pinch: 

Jeg trykte liker, men det var altså for at Maja skulle få så fin genser neste vinter. :lol:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Symra&Pippin skrev:

Jeg lurer på hvorfor reklamen på sonen tror at jeg er muslim og single og leter etter en partner med tanke på ekteskap? Det går vel stort sett ikke an å ta mer feil av hvem jeg er. Tilpasset reklame my ass.

Reklamen på sonen lurer på om jeg vil gå ut med en dame som er mye eldre enn meg. Næææh. Verken eller, snarere tvert imot.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå venter jeg på Flesland. Flyplassen er stengt pga tåke så flyet jeg skulle ta fløy bare videre uten å lande. Lurer på når jeg kommer meg av gårde...


Sent from my iPhone using Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 hour ago, Raksha said:

Kan jeg spørre deg hvor redusert hørsel man "må" ha for å be om hørselstest? Jeg hører forsåvidt godt nok og litt til, spesielt på spesielle frekvenser. Men jeg sliter veldig med å plassere hvor lyder kommer fra. Har en mistanke om at jeg hører litt dårligere på ene øret.

Du kan gå til fastlegen din for en evt. henvisning og forklare hvorfor du ønsker det.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Raksha skrev:

Kan jeg spørre deg hvor redusert hørsel man "må" ha for å be om hørselstest? Jeg hører forsåvidt godt nok og litt til, spesielt på spesielle frekvenser. Men jeg sliter veldig med å plassere hvor lyder kommer fra. Har en mistanke om at jeg hører litt dårligere på ene øret. 

 

Du vet det er glatt når bikkjene sklir og tryner på nesten flat mark. :aww:  Tør ikke kjøre minilaster, den har ikke kjetting/piggdekk. Går sikkert fint men...  tør ikke. Så dumt om noe skjer. 

Og så ble jeg brått klokere på hvorfor tåa mi er vond. Jeg hater tær :aww: 

 

Det er ingen grense på det, så om du føler du hører dårlig så ta en tur til fastlegen som kan henvise deg videre til ØNH dersom du kunne tenke deg hø.app :). Dersom du sliter med retningshørsel er det et tegn på at du har sideforskjell på ørene dine. Det trenger ikke være store hørselstapet før man merker det. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 minutter siden, Bananen skrev:

Du kan gå til fastlegen din for en evt. henvisning og forklare hvorfor du ønsker det.

Jeg har så innmari legeskrekk :icon_redface: Så vil gjerne vite at det er en ok grunn å gå til legen for det. :lol: 

8 minutter siden, Tonje skrev:

Det er ingen grense på det, så om du føler du hører dårlig så ta en tur til fastlegen som kan henvise deg videre til ØNH dersom du kunne tenke deg hø.app :). Dersom du sliter med retningshørsel er det et tegn på at du har sideforskjell på ørene dine. Det trenger ikke være store hørselstapet før man merker det. 

Gir dere høreapparat for sånt?  Skal ta det opp med legen ja,  greit å vite at jeg ikke bare blir sett "dumt" på når jeg synes det er irriterende. :ahappy: Takk!  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...