Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, mars


Siljus
 Share

Recommended Posts

Guest *Kat84*
2 timer siden, Pixie skrev:

Har kjøpt ny sykkel :jump: 

10-årsjubileum for kjøpesenteret her + rabattkuponger på sms til kundeklubbmedlemmer: 2016-modell hybridsykkel til halv pris. Nå gleder jeg meg til å starte sykkelsesongen, min 8 år gamle hybrid var litt tung og sliten kan man si :P

Er egentlig litt stolt av meg selv i dag, har vært effektiv. Sto opp 05:12 sammen med gubben (han har morraskift), bar ut fire sekker med skrot siden det var innsamlingsdag for restavfall, tok bussen til Gjøvik med Uno som skulle på dagpark, dro hjem, og begynte å rydde på kontoret/roterommet istedenfor å gå og legge meg. Har bretta og rydda masse papp og papir, innsamling på lørdag så da får vi tømt uteboden nok til at jeg kan bytte plass på syklene mine og selge den gamle. Tok en pause for å gå ned til sentrum og kjøpe sykkel, kom hjem og rydda mer. Har sortert masse hundeutstyr, pakka i kasser og plukka ut mer som kan selges, kasta mer skrot og gammelt hundesnop, nå en liten pause før støvsuging av gulv. Så rekker jeg vel akkurat å fjerne litt kratt (barbere legger og sånt) og ta meg en dusj før gubben kommer hjem, om han orker skal vi ta for oss pappen i boden og få bretta/stappa sammen den litt bedre.

Får avtale hos adferdsspesialist neste uke, så får vi se hva han har å si. Det er jo et par store forandringer på vei i livet til Uno nå uansett, vi kommer til å bytte bolig innen 6-9 mnd og jeg skal forhåpentligvis ut i praksis/jobb ganske kjapt nå. De første ukene blir utprøving/praksis, men om det funker kommer jeg til å gå inn i en fast 80% stilling i skiftordning med både kvelds-, helg- og nattskift...det betyr mer alenetid og mindre variert aktivisering på Uno og mer ansvar på gubben, og at jeg kommer til å ha mindre overskudd når jeg først er hjemme. Om ikke gubben er like mye med på den jobben vi må gjøre for å få bukt med utfordringene til Uno kommer ikke dette til å funke...

Nuh- opp og hopp! Støvsuge og dusje før jeg rekker å kjenne hvor trøtt jeg egentlig er :P

 

Liker ikke utfordringene til Uno altså, men resten av dagen din hørtes jo bra ut :) 
Håper det fortsetter på den måten. Og at gubben endelig får opp øynene og ser alvoret. Kanskje Det hjelper at noen andre med veldig god kompetanse på den type ting sier i fra? 
Ta en liten prat med spesialisten og forklar problemene med gubben også du. Så kan han kanskje tilpasse fremgangsmåten for å forklare. :)  

@Snoffe Få det ut du :hug: Det er lov å bli frustrert, sur og lei når alt går galt, uansett hva det måtte være! :) 

 

57 minutter siden, laikamor skrev:

Den ble ikke større enn vanlig, faktisk. Men tror ikke den blir like god som den jeg pleier.. Kremosten, melk, gelatin, sukker, vanikjeessens og fyllet fra oreokjeks ble kokt opp. Bunn av oreokjeks og smør. Smakte litt på røra, og jeg savnet friskheten som geleen gir i den jeg pleier å lage. Håper gubbe liker den. Jeg blir alltid litt lei meg hvis det jeg lager ikke faller i smak, men det er tross alt han som kom med oppskriften, så det er jo ikke min feil isåfall :P

 

Jeg foretrekker den som det ligger oppskrift på Det søte liv. Den med gelelokk :drool: 
Så hvis noen hadde bedt meg om å lage en annen type hadde det blitt på deres eget ansvar :lol: Jeg har hørt om de som bruker smeltet ost også. Og de som ikke bruker gele i. Jeg synes ikke noen av dem er gode. Det er "min" oppskrift som er best tenk :aww: Gubben kommer nok til lå like den :) Det går så fint at. 

Vi har gått tur i 2,5 timer i dag. Litt ute i marka, og mye på stier som er i bruk av en del folk. 
Ser ut som at lillegutten min begynner å bli voksen. Han gikk rolig nesten hele veien, og var ikke så opptatt av luktene i grøftekanten i dag som ellers. 

Kom seg greit forbi andre hunder uten å mase også :) Til sist møtte vi på en liten tibbe som han passerte uten problem. Satte seg til og med ned når jeg stoppet opp noen meter bortenfor der. Og hun som gikk med tibben syntes han var så søt :wub: 

Det ble en veldig fin dag dette :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Valping 

Basse har bursdag  9 år, tenk det. 

Jeg er helt i ekstase jeg!! Hippy ble bekreftet drektig, så begynner nestingen ? Jeg burde kanskje lage egen tråd for nerdingen der, men seeee da  

Posted Images

Apropos ostekake så liker jeg best en syrlig variant, bruker ofte sitronfromasj jeg blander inn i kremosten og sitrongele på toppen. Syns liksom en ostekake skal være lett og gjerne litt frisk :ahappy:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror det er den jeg også pleier å lage @*Kat84*, og synes den er veldig god! Men siden han har bursdag (i morgen) så får han velge. Han så en video av oreo-ostekake på Facebook og sa at den ville han ha. Håper vi blir overrasket, pg at den er kjempegod :P

 Jeg liker også at ostekaker er litt syrlige og friske.  Sitrongele i kaka og bringebærgele på toppen er godt, toppet med kiwi og jordbær! :)

 

Lagd klar middagen. Vi har Adams matkasse denne uka, og i dag står fisketaco på menyen. Spent, ser for meg at det er digg! Så nå må gubben bare komme hjem, så jeg kan steke fisken, så er middagen klar :) Deilig å slippe å tenke ut middager selv en gang innimellom. Har ikke matkassen fast, hadde en gang i høst og dette er nr 2. De ringte meg og ga meg et godt tilbud, så da slo jeg til. 700kr for middag 5dager + en gratis fruktkasse er ikke så gale synes jeg. Spennende med retter vi aldri hadde kommet på å lage selv :)

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sånn hvis noen lurte, så gjør det ganske vondt å få dobbeltbur i stål oppå stortåa, og neglen blir gjerne ganske blå. Hvis noen lurte på om det er lurt å sparke borti støvsugeren dagen etter med samme tåa, så kan jeg melde om at det ikke er det. Det gjør også vondt, og så blir det blod på gulvet. :sleep:

Jeg gjør dumme ting så dere ikke trenger! :lol: 

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
Akkurat nå, Argyr skrev:

Jeg gjør dumme ting så dere ikke trenger! :lol: 

Og vi er deg evig takknemlige for nettopp det :aww:  :lol:  

Enkel middag i dag. Gadd ikke å tenke før jeg kjørte ut. Så det står noen wienerpølser og trekker på komfyren nå. Og etterpå skal jeg kjøre avgårde og vaske den komfyren vi har til overs for å få solgt den også. Alt mulig styr det skal bli av flytting :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tur gått i nydelig vær - det er aldri feil når man kan gå tur med solbriller og joggesko på :ahappy: Nå skal jeg sitte og slappe av et kvarters tid, før jeg får unna litt småtteri og støvsuger kjapt. Klokka seks kommer en valpekjøper for å få hjelp med pelsen på bikkja, og da er det greit å få opp hybelkaninene og sokkene som Yumi drar rundt overalt først :lol: 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Jonna

Nok en effektiv morgen på landet :lol: 

7 km tur i terreng på morgenen og jeg går dør til dør uten å måtte putte bånd på dyrene :wub:  Hjem og fant ut at de nok var gode og slitene sånn ca, og testet å ha Sinner og Talli løs med tilgang til hele stuen og kjøkkenet. Ingen problem de 3 timene jeg var en tur til Sverige for å handle :D. Sinner fikk en økt med grunnferdigheter AG,  og Talli belønnet meg med å rulle seg i revebæsj så hun måtte prøve dusjen i kjelleren igjen :barfy: Så da tror jeg at jeg setter Sinner sin hybel i kjelleren og tester i helgen med tilgang til spisestuen og kjøkkenet. Kryss fingrene :D  (og masse godis som sikkert Talli kommer til å spise opp kommer til å bli strødd utover :P ) 

Nå skal jeg prøve sånn slappe av og ligge en liten time i badekaret før jeg skal rydde litt til megler kommer for å verdivurdere huset i morgen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har gått en deilig liten tur i vårværet! Pippin er så spretten som en liten loppe for tida, jeg er sikker på at ingen ville tippet at han er 12,5 når han hopper høyt i været og piler omkring som en rakett! Symra er også frisk og fin, jeg var lenge bekymret for at den utfloden/rare løpetida betydde trøbbel, men hun er i kjempeform hun også. Jeg er så glad i snuppetuppene mine jeg. :wub:

  • Like 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

17 timer siden, Snøfrost skrev:

føll, kalv, lam, kylling, killing, yngel... 
og verre blir det på engelsk, men der har riktignok heller ikke katter "unger". 

:lol: 

Her sier vi hundunger på dialekt. Og for å gjøre listen komplett: Alpakkaens unge heter cria.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

18 timer siden, tonjek skrev:

Har alle 4 visdomstennene jeg, og har ikke fjernet noen av dem. Ikke har jeg egentlig noen umiddelbare planer om det heller. emoji848.png

Sikkert fordi du ikke har problemet tilknyttet dem :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, tonjek skrev:


Helt klart! Spent på hvor lenge det holder seg sånn emoji14.png De er skjeve, men ellers ingen problemer.

Jeg skal ikke si for sikkert, men tror at dersom de er kommet opp så skal det gå fint. Jeg måtte fjerne alle mine pga plassmangel :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal ikke si for sikkert, men tror at dersom de er kommet opp så skal det gå fint. Jeg måtte fjerne alle mine pga plassmangel [emoji14] 

Håper på det. Blir helt dårlig av tanken på å trekke dem [emoji23] Det er plass til dem inni der, jeg har ikke hittil merket noen skader/hull/defekter, og det syntes jo ikke at de er skjeve heller.
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En eller annen idiot har vært borti BMWen og laga en liten bulk og hakk i lakken!  Fader ass, klarer du ikke kjøre bil uten å være borti andre så får du la den stå! :gaah:  Den er selvfølgelig ned til stålet så må fikses nå for å unngå rust.. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dyret har blitt eit hormontroll. Herregud så irriterande, eg blir sprø. :gaah: Eg greier heldigvis å ta ut aggresjonen ved å tenke stygge tankar om alle eigarar av løpetidstisper. :ahappy: Fekk ca fire timars pause frå piping og masing, etter langtur i dag tidleg, men no er det fullt pipeorkester igjen. 

Eg har forresten gløymt å gi han mat, det kan jo vere det bidreg til alt. :icon_redface:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har Bilbo Bartemann vært på besøk og fått stelt seg litt. Handlet mest om å vise eier litt, og fortelle henne at hun bare skal fortsette slik hun gjør. Han har blitt en fin fyr, og innmari trivelig! :ahappy: Etterpå fikk de herja litt i hagen, først han og søstra, og så hele gjengen.  Nå må jeg fikse meg litt mat, før jeg skal finne bilder til kjøpehund.no, og sende til NKK.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har visst forhåndsbestilt nye Samsung Galaxy S8 :icon_redface: Måtte endre abo så jeg fikk et der jeg kunne bruke data i utlandet, de glemte å spørre meg hvilket abo jeg ville ha da det tvangsflytta meg fra Djuice og parkerte meg på et Home-abo. Iom at jeg kjøpte nettbrett med 4G og datatvilling nettopp for å ta med nettbrettet på utenlandsturer ble det litt for dumt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 timer siden, Siri skrev:

Det må da gjøre fryktelig vondt? Også så upraktisk å gjøre det i hagen? :whistle:  

:lol: 

11 timer siden, Siri skrev:

Bombefly kanskje... :o 

Ja! Ut med ulven, inn med bomba! :D 

11 timer siden, Siri skrev:

:lol: Latskap trumfer det meste, ja :lol: 

Det fine med å være lat er at det ække no stress :aww::D 

--

Interessant dag på Ahus, eller ikke. Fikk hjelp av stomisykepleieren til å teste ut enda en pose, så fikk jeg beskjed om at det var en times forsinkelse hos legen jeg skulle til. Flaks at jeg hadde betalt parkering til i tre timer til noe som strengt tatt bare skulle tatt 40 minutter, da. Men kom jeg inn til legen en time seinere? Nope.. En time og et kvarter forsinkelse var det faktisk.. Hyggelige sykepleierdamen ringte til parkeringsvakta og sa at den bilen på rad 4 var blitt forsinka hos legen, så da slapp jeg å få bot. Endelig inne hos legen, som ikke syns det var nødvendig å se på den kulen jeg har ved siden av stomien, som syns det var helt strålende at outputen var blitt mindre, så nå slipper jeg å dra på kontroll der, og jeg slipper å ta blodprøver hos fastlegen annenhver uke. Det var dog ikke så strålende at jeg slipper operasjon - men kunne han fortelle meg når jeg skulle bli operert? Nope.. Det kan visst fortsatt skje i april det.. Ja, det er sikkert skikkelig sannsynlig det, det er april fra lørdag av, og det er en påske inni der, så jeg tipper at det ikke blir en operasjon i april - og det er bittelitt irriterende akkurat nå, for jeg har hele livet mitt på vent, jeg får ikke gjort noen avtaler med noen, jeg får ikke meldt meg på noe, fordi det kan hende at jeg skal opereres rundt da. Hadde han bare kunne fortalt meg hvorfor en høyrisikooperasjon de ikke var supervillige til å ta i desember (altså, ikke operasjon i desember, men at de var skeptiske til at den burde skje i det hele tatt) plutselig er viktig å ta nå, som ting faktisk begynner å ordne seg og jeg begynner å føle at jeg kan ha et liv igjen, er også litt irriterende. Når jeg har sittet og venta i halvannen time så fortjener jeg fader meg bedre svar enn som så, syns jeg :aww: Og hvorfor må jeg inn dit, når de ikke ser på meg? Vi kunne tatt den samtalen over telefon, for fader! Akkurat i dag har jeg ikke lyst til å være en grei og forståelsesfull pasient, jeg har mest lyst til å kaste ting på noen (les: kirurgen) og skrike til noen (fortsatt, les: kirurgen). Gjorde jeg det? Nope.. Jeg takka for hjelpa! Og dro hjem. 

Avreager, 2ne. Avreager. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

14 minutter siden, 2ne skrev:

Ja! Ut med ulven, inn med bomba! :D 

:lol: Eller ikke... jeg vil ikke bli nedbomba her altså :P 

Sitat

Det fine med å være lat er at det ække no stress :aww::D 

Sant det :P 

Sitat

Interessant dag på Ahus, eller ikke. Fikk hjelp av stomisykepleieren til å teste ut enda en pose, så fikk jeg beskjed om at det var en times forsinkelse hos legen jeg skulle til. Flaks at jeg hadde betalt parkering til i tre timer til noe som strengt tatt bare skulle tatt 40 minutter, da. Men kom jeg inn til legen en time seinere? Nope.. En time og et kvarter forsinkelse var det faktisk.. Hyggelige sykepleierdamen ringte til parkeringsvakta og sa at den bilen på rad 4 var blitt forsinka hos legen, så da slapp jeg å få bot. Endelig inne hos legen, som ikke syns det var nødvendig å se på den kulen jeg har ved siden av stomien, som syns det var helt strålende at outputen var blitt mindre, så nå slipper jeg å dra på kontroll der, og jeg slipper å ta blodprøver hos fastlegen annenhver uke. Det var dog ikke så strålende at jeg slipper operasjon - men kunne han fortelle meg når jeg skulle bli operert? Nope.. Det kan visst fortsatt skje i april det.. Ja, det er sikkert skikkelig sannsynlig det, det er april fra lørdag av, og det er en påske inni der, så jeg tipper at det ikke blir en operasjon i april - og det er bittelitt irriterende akkurat nå, for jeg har hele livet mitt på vent, jeg får ikke gjort noen avtaler med noen, jeg får ikke meldt meg på noe, fordi det kan hende at jeg skal opereres rundt da. Hadde han bare kunne fortalt meg hvorfor en høyrisikooperasjon de ikke var supervillige til å ta i desember (altså, ikke operasjon i desember, men at de var skeptiske til at den burde skje i det hele tatt) plutselig er viktig å ta nå, som ting faktisk begynner å ordne seg og jeg begynner å føle at jeg kan ha et liv igjen, er også litt irriterende. Når jeg har sittet og venta i halvannen time så fortjener jeg fader meg bedre svar enn som så, syns jeg :aww: Og hvorfor må jeg inn dit, når de ikke ser på meg? Vi kunne tatt den samtalen over telefon, for fader! Akkurat i dag har jeg ikke lyst til å være en grei og forståelsesfull pasient, jeg har mest lyst til å kaste ting på noen (les: kirurgen) og skrike til noen (fortsatt, les: kirurgen). Gjorde jeg det? Nope.. Jeg takka for hjelpa! Og dro hjem. 

Avreager, 2ne. Avreager. 

Du må kjøpe deg sånn ting å bokse på - så kan du slå litt hardt når du blir sinna og irritert! Evt ta med ei avis inn til legen - og slå med den... :aww: Ja, jeg synes vold løser det meste :aww: 

Har vi vært på sykkeltur langs Militærvegen. Det var egentlig litt ekkelt, for der forsvant det en fyr før jul i fjor - og han ble aldri funnet... jeg så mange steder jeg innbilte meg at han kunne være gravd ned :aww: Men på den positive siden, så holdt Yasmine fint følge med Willy og løp foran sammen med ham hele tida :) Hun bruker jo å løpe rett bak bakdekket mitt... 

Også stoppa vi ved Vesle Rokosjøen naturreservat :)  
Siri Guldseth sitt bilde.

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...