Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, mars


Siljus
 Share

Recommended Posts

28 minutter siden, Siri skrev:

Og derfor lurer jeg liksom litt på denne vegetargreia... en ting er jo om man faktisk ikke liker kjøtt - da lar man jo være å spise det, men da er jo ikke slike kvasiprodukter aktuelle uansett, men om man er vegetarianer av prinsippielle grunner, så er det jo også betenkelig at man tyr til slike kvasiprodukter for å etterligne et produkt man ikke vil spise av prinsippielle grunner, når dette produktet ikke er særlig mer bærekraftig enn det det liksom skal ligne på... eller noe sånt :aww:  

                          

Ja, enig. Fikk lyst til å prøve den meatish-greia fordi mange har sagt at den er god, og fordi jeg prøver å unngå kjøtt (unntatt vilt og lykkelige husdyr). Men soya er feil ja.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Valping 

Basse har bursdag  9 år, tenk det. 

Jeg er helt i ekstase jeg!! Hippy ble bekreftet drektig, så begynner nestingen ? Jeg burde kanskje lage egen tråd for nerdingen der, men seeee da  

Posted Images

1 time siden, Klematis skrev:

En kollega sa at jeg bare måtte si fra hvis jeg trenger hundepass. Hun og familien vurderer å få seg hund, og finsk lapphund er en av dem. Jeg synes Bizi er en bra representant for rasen for folk som vurderer å skaffe seg en finne, så jeg synes jo det kan være en god idè at de blir kjent så kollegaen får sett og følt litt på hva hun synes.

@Aslan vet om en lapphund som trenger et nytt hjem :aww: 

1 time siden, Symra&Pippin skrev:

Hysj no da! :lol:

 

Jeg kan hjelpe til med pass også hvis det er krise :aww: 

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

17 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

Ja, enig. Fikk lyst til å prøve den meatish-greia fordi mange har sagt at den er god, og fordi jeg prøver å unngå kjøtt (unntatt vilt og lykkelige husdyr). Men soya er feil ja.

Jeg skal jo innrømme at jeg har blitt mer bevisst på hva jeg spiser, takket være Sonen, men jeg begrenser det til å spise fortrinnsvis norske produkter så langt det lar seg gjøre i hvert fall - og de siste par årene har jeg jo vært så heldig å bli forsynt med frittgående hjort og lykkelig gris :D. Og jeg spiser ikke veldig ofte kyllingvinger heller :o  

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alene ikveld igjen, og jeg kjenner jeg er lei av å være alene så ofte. Ikke fordi gubben ikke skal få være med venner, det må han gjerne. Men bare fordi jeg ikke har noe særlig å finne på.. Skulle så gjerne hatt Gira her! Ikke barebare når min eneste virkelige hobby er hund, og jeg må sitte her uten hunden min. Har jo prøvd å trene andre sine hunder osv, men det blir ikke det samme. Jeg savner min hund, og har lyst å trene og kose meg med min hund. Gleder meg såå til å reise ned til påske nå. Bare skikkelig lei, vet ikke helt hva jeg skal finne på ikveld... TV og film er jeg drit lei av. Får strikke litt, men jeg klarer ikke sitte for lenge av gangen med det. Været er fælt, så uten en god grunn til å være ute så frister ikke det heller. Vet ikke hvor jeg vil med dette, er bare godt å få ut litt frustrasjon (som vanlig med meg.. Sorry at jeg klager så mye til dere)!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

...venter jeg på at lasagnen skal bli ferdig i ovnen, så skal jeg se siste episode av walking dead.

Måtte avlive en kalkunkylling i dag, den hadde et løst haseledd som gjorde at beinet stod ut til siden så den hadde vondt for å bevege seg. :hmm: Lille Kaptein Krok har det fint da, det som er igjen av krøll på tærne lever h*n nok fint med frem til slakt. Spent på hvordan det går med eggene uti fjøset, noen dager igjen til de skal klekke. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, JeanetteH skrev:

Fantastisk! Huskjøperen finner en i-phone 5 inni kjøkkenbenken. Jeg vet AKKURAT hvilken tlf dette er, den ser helt ny ut - men den er da min avdøde mor sin så man får ikke utløst den fra noen apple id osv. Og ja, jeg har ikke passordet til min mor. Så når han ringer så sier jeg "kast den, den virker ikke". Ja sier han. Så får jeg dag tlf fra en eller annen fremmedperson som ringer meg og lurer på om jeg kan låse opp iphonen. Jeg bare ææææ nei og den skulle kastes. Da har han solgt den. Så jeg sender han faktisk en melding om at han er sykt frekk! At han får ta den tlf tilbake og sende den til meg siden han ikke klarte kaste den. Hvor han først sender en melding om at det har han IKKE gjort. Hvor jeg da sier navnet på kjøper, som har ringt meg og nå vil ha passordet. 

En hel haug med babbel om at den ble nullstilt osv. Spiller ingen rolle, du solgte en tlf der avtalen var å kaste den NETTOPP pga man får ikke bort alt på den mob pga den er låst mot noen som er avdød... 

Skulle muligens sagt at han skulle sende den til meg med en gang :nesevis:

Det er vel det man kan kalle å bæsje seg sjøl på leggen, vel :rolleyes: For en fjomp! 

2 timer siden, SFX skrev:

Nei, dessverre, jeg har spurt før, men hun føler seg mest komfortabel med å male egen rase, som hun har hatt siden jeg gikk i bleier :P Eller kanskje litt senere, mulig jeg var stueren.

:lol: Men puddel er nesten berner det? :whistle: 

2 timer siden, SFX skrev:

Og i dag har jeg fått nye sko! Jeg har jo problem med langvarig gåing og ståing på betonggulv på grunn av ankelbruddet, så da jeg hadde praksisplass i sommer hjalp min saksbehandler i NAV meg om å søke støtte til gode sko. Søknaden ble avslått fordi innen den var behandlet, så var praksisen avsluttet. Fair enough. Så skulle jeg søke på nytt i vinter, og fikk avslag fordi jeg ikke har krav på støtte til utstyr i arbeidspraksis. Derimot kan arbeidsplassen søke NAV om å få refundert utlegg til nødvendig uniform og utstyr for at jeg skal kunne gjøre jobben min! Så endelig fikk jeg rumpa ut av fingeren, og på onsdag svinset jeg innom XXL på vei hjem, prøvde tre (!) par sko før jeg fant et helt perfekt, fikk det holdt av, og dro hjem. Jeg har aldri brukt så kort tid på å finne sko før, men jeg fikk super hjelp av en ansatt som klarte å finne sko nettopp for mine problemområder. I går kjøpte sjefen ut skoparet, og i dag fikk jeg dem, og hun fikk lenke til søknadsskjema til NAV. Så får en bare håpe at de innvilger den, for sykemeldingen har jo ikke vært pga beinbruddet - men jeg gjør en bedre jobb om jeg ikke halter. Skoa er i hvert fall knallgode, merker de knapt på føttene, og gir kjempefin demping. Vi har arbeidslokaler fordelt på fem etasjer, så det kan bli litt gåing - og jeg forsøker å gå til personen jeg har et spørsmål til framfor å maile.

Jeg tror nok at når det er mye gåing og du har problemer med beina, så får du dekka sko selv om det ikke er det du egentlig er sykemeldt for. Det er enten det, eller at du går til du må sykemeldes, liksom :) 

--

AN har jeg alenehjemme-fest, datterbarnet er på konsert så det er bare meg og hundene hjemme. Det er litt digg :P Jeg liker å være for meg selv jeg :) Så jeg har spist en slik en grandiosa til middag (bare en halv en, jeg delte den før steking.. Hvis ikke så hadde det vært en hel en :P ), og jeg har spist opp alt godteriet mitt alt, så jeg føler meg egentlig mett nå. Jeg spiser (eller drikker.. Kakao *kremt*) fader meg hele tiden, så jeg tror jeg egentlig bør være glad for høy output, hvis ikke hadde det nok vært dobbelt så mye av meg snart :teehe: Jeg burde sikkert velge noe sunnere når jeg spiser hele dagen, men de sunne tingene har det med å komme ut igjen i samme tilstand som jeg svelger det i, og det er ekkelt, sånn i tilfelle dere lurte :P Nora og jeg har delt eple de siste dagene, hun får skrellet siden jeg ikke skal spise det, og pudlene får en liten bit nå og da bare fordi at de tigger, de liker egentlig ikke eple, de vil ha fordi Nora vil ha det :rolleyes: Nora derimot syns epler er godt. Jeg tror hun kunne levd fint på frukt og grønnsaker, lille snålingen min :heart: Kanskje hun og jeg kan dele appelsin i påska (jeg regner ikke med at jeg blir operert før det), jeg kan suge ut safta, som jeg får lov til å "spise", så kan hun få fruktkjøttet som jeg ikke bør spise. Tenker hun syns det er en god deal :ahappy: Vi delte ikke så mye mandariner i jula, jeg skrelte et par fordi det lukter så godt, også fikk hun spise de - det var nok en bedre deal for henne, men jeg har lyst på appelsin! :lol: Nå ligger vi strødd i sofaen alle tre, og dere har herved fått fredagsrapporten fra det lille huset i hagen :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 minutter siden, 2ne skrev:

AN har jeg alenehjemme-fest, datterbarnet er på konsert så det er bare meg og hundene hjemme. Det er litt digg :P Jeg liker å være for meg selv jeg :) Så jeg har spist en slik en grandiosa til middag (bare en halv en, jeg delte den før steking.. Hvis ikke så hadde det vært en hel en :P ), og jeg har spist opp alt godteriet mitt alt, så jeg føler meg egentlig mett nå. Jeg spiser (eller drikker.. Kakao *kremt*) fader meg hele tiden, så jeg tror jeg egentlig bør være glad for høy output, hvis ikke hadde det nok vært dobbelt så mye av meg snart :teehe: Jeg burde sikkert velge noe sunnere når jeg spiser hele dagen, men de sunne tingene har det med å komme ut igjen i samme tilstand som jeg svelger det i, og det er ekkelt, sånn i tilfelle dere lurte :P Nora og jeg har delt eple de siste dagene, hun får skrellet siden jeg ikke skal spise det, og pudlene får en liten bit nå og da bare fordi at de tigger, de liker egentlig ikke eple, de vil ha fordi Nora vil ha det :rolleyes: Nora derimot syns epler er godt. Jeg tror hun kunne levd fint på frukt og grønnsaker, lille snålingen min :heart: Kanskje hun og jeg kan dele appelsin i påska (jeg regner ikke med at jeg blir operert før det), jeg kan suge ut safta, som jeg får lov til å "spise", så kan hun få fruktkjøttet som jeg ikke bør spise. Tenker hun syns det er en god deal :ahappy: Vi delte ikke så mye mandariner i jula, jeg skrelte et par fordi det lukter så godt, også fikk hun spise de - det var nok en bedre deal for henne, men jeg har lyst på appelsin! :lol: Nå ligger vi strødd i sofaen alle tre, og dere har herved fått fredagsrapporten fra det lille huset i hagen :P 

:lol: ok- jeg har egentlig ikke noe å kommentere her... :lol: Men det var godt å få en grundig fredagsrapport :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 hours ago, Symra&Pippin said:

Ja, enig. Fikk lyst til å prøve den meatish-greia fordi mange har sagt at den er god, og fordi jeg prøver å unngå kjøtt (unntatt vilt og lykkelige husdyr). Men soya er feil ja.

Meatish smakte jo ingenting i seg selv, men da jeg blandet det med den andre currytingen (husker ikke hva den het, men tror den kom fra noe som het "grønne folk" eller noe) Rema 1000 selger så ble blandingen god. Tror jeg. Eller om det bare var den currytingen som var ålreit i seg selv. :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Bananen skrev:

Meatish smakte jo ingenting i seg selv, men da jeg blandet det med den andre currytingen (husker ikke hva den het, men tror den kom fra noe som het "grønne folk" eller noe) Rema 1000 selger så ble blandingen god. Tror jeg. Eller om det bare var den currytingen som var ålreit i seg selv. :lol:

Jeg hadde lyst på taco så jeg måtte liksom ha noe å blande tacokrydderet med. Jeg vet at noen bruker noe de lager av bønner, jeg får sjekke ut det neste gang.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 timer siden, Siljus skrev:

Jeg passer ikke til å reise alene... :aww:

Skal på helgabesøk til @Annik, og du dæven så mye nerver for turen! "Kommer jeg forsent til bussen selv om jeg beregna 40 min? Går jeg på rett buss? Blir bagasjen min stjælt på turen? Sitter jeg på rett buss? Har jeg med alt?"

Vel, nå sitter jeg på bussen som har kjørt, fremdeles stressa :lol:

Jeg kan iallfall meddele at hun kom fram :lol:

  • Like 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den "click&Collect" ble det ikke noe av - jeg sovna i feber og våkna langt på dag...til sms om at det jeg hadde bestillt ikke fantes på lager likevel - selv om det stod på nett.
Kom meg opp og fikk dusja ut siste feberen, og dro på smeller-trening...må være dausjuk for å droppe den... ;) PÅ veg til trening løp jeg innom lefdal og fikk kjøpt ny rimelig kaffemaskin. Jeg MÅ ha kaffe! 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

PÅ Nytt på Nytt i kveld snakket de om kjernejournalene fulle av helseopplysninger som ligger på nett, så jeg måtte sjekke min. Du verden så spennende da. Not. :P

Jeg er så grusomt trøtt, men min generelle lakenskrekk er forsterket av at jeg hadde mareritt i natt, jeg har aldri mareritt, det var virkelig noe nytt. En veldig voldelig og blodig drøm, rett og slett. :| 

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, 2ne skrev:

:lol: Men puddel er nesten berner det? :whistle: 

Jeg er rimelig sikker på at verken jeg eller kunstneren er enig i det :D 

1 time siden, 2ne skrev:

Jeg tror nok at når det er mye gåing og du har problemer med beina, så får du dekka sko selv om det ikke er det du egentlig er sykemeldt for. Det er enten det, eller at du går til du må sykemeldes, liksom :)  

Saksbehandler mener nå i hvert fall at jeg bør få sko, så da håper jeg hun skal behandle søknaden også, eller hvisker noen i øret - og jeg har det skriftlig hva hun synes, så jeg kan klage om det blir avslag :P 

Apropos klage, jeg skulle jo klage på et delvis avslag fra Pasientreiser, fordi de ikke leste vedlegget som forklarer hvorfor jeg kjører bil - jeg fikk avslag fordi jeg etter deres mening kunne tatt kollektivtrafikk (de må gjerne komme hit og se på flommen av bussholdeplasser her). Men jeg finner ikke brevet fra dem. Kan jeg sende klage ved å bare vise til brev mottatt for en stund tilbake? Jeg ryddet noe veldig da jeg pakket til Crufts, så nå finner jeg ingenting lenger. Jeg har fått dekket kjøring i hundre år, og nå skal de plutselig ha meg til å ta en buss som ikke finnes, det blir for dumt. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

10 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

PÅ Nytt på Nytt i kveld snakket de om kjernejournalene fulle av helseopplysninger som ligger på nett, så jeg måtte sjekke min. Du verden så spennende da. Not. :P

Jeg er så grusomt trøtt, men min generelle lakenskrekk er forsterket av at jeg hadde mareritt i natt, jeg har aldri mareritt, det var virkelig noe nytt. En veldig voldelig og blodig drøm, rett og slett. :| 

 

Jeg prøvde også å sjekke kjernejournalen etter nytt på nytt :P Men jeg fikk ikke åpnet siden.. Men det står nok ikke noe interessant der uansett regner jeg med. Eller, står blodtype og sånt der kanskje?

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 minutter siden, SFX skrev:

Jeg er rimelig sikker på at verken jeg eller kunstneren er enig i det :D 

Saksbehandler mener nå i hvert fall at jeg bør få sko, så da håper jeg hun skal behandle søknaden også, eller hvisker noen i øret - og jeg har det skriftlig hva hun synes, så jeg kan klage om det blir avslag :P 

Apropos klage, jeg skulle jo klage på et delvis avslag fra Pasientreiser, fordi de ikke leste vedlegget som forklarer hvorfor jeg kjører bil - jeg fikk avslag fordi jeg etter deres mening kunne tatt kollektivtrafikk (de må gjerne komme hit og se på flommen av bussholdeplasser her). Men jeg finner ikke brevet fra dem. Kan jeg sende klage ved å bare vise til brev mottatt for en stund tilbake? Jeg ryddet noe veldig da jeg pakket til Crufts, så nå finner jeg ingenting lenger. Jeg har fått dekket kjøring i hundre år, og nå skal de plutselig ha meg til å ta en buss som ikke finnes, det blir for dumt. 

Ja, det må nok bare gå bra :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, laikamor skrev:

Jeg prøvde også å sjekke kjernejournalen etter nytt på nytt :P Men jeg fikk ikke åpnet siden.. Men det står nok ikke noe interessant der uansett regner jeg med. Eller, står blodtype og sånt der kanskje?

 

Nei, jeg fant bare hvilke medisiner jeg har kjøpt de siste årene og konsultasjoner/innleggelser. Det hadde jeg oversikt over fra før, for å si det sånn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjeeelp!!! Jeg har kjøpt meg ny bil...:drool: Og kommer sikkert til å havne på luksusfella...:blink: Og den stakkars gamlebilen fikk jeg nesten ikke igjen noe for, for selv om den var ny eugodkjent, så virket ikke 4wd lenger (noe jeg har sagt til gubben at jeg hadde mistanke om flere ganger- men neeeida kjærringer hakke peiling på bil de...)

Men gud bilen er fiiiin :wub:

Bare synd at innredningen (plastdingser) gjør at jeg ikke får inn dobbeltburet rette veien, enda bilen egentlig er bredere enn den forrige.... :hmm:

Også har jeg sotet to av vinduene bak- det blir sååå bra når det er ferdig :D

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

10 minutter siden, SFX skrev:

 

Apropos klage, jeg skulle jo klage på et delvis avslag fra Pasientreiser, fordi de ikke leste vedlegget som forklarer hvorfor jeg kjører bil - jeg fikk avslag fordi jeg etter deres mening kunne tatt kollektivtrafikk (de må gjerne komme hit og se på flommen av bussholdeplasser her). Men jeg finner ikke brevet fra dem. Kan jeg sende klage ved å bare vise til brev mottatt for en stund tilbake? Jeg ryddet noe veldig da jeg pakket til Crufts, så nå finner jeg ingenting lenger. Jeg har fått dekket kjøring i hundre år, og nå skal de plutselig ha meg til å ta en buss som ikke finnes, det blir for dumt. 

Ligger ikke på din side på pasientreiser da?  Men ja, du kan henvise til brevet uten at du har det, regner jeg med. De bør jo vite hva de har sendt deg :) Men skal ikke det være de nye reglene at det ikke betyr noe om du tar kollektivt eller ikke, at man får samme uansett? 

 

Jeg har endelig fått frikort så henta et lass med medisiner på apotek i dag. :lol: Lykke!  De ligger forøvrig i bilen neda

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Symra&Pippin skrev:

Nei, jeg fant bare hvilke medisiner jeg har kjøpt de siste årene og konsultasjoner/innleggelser. Det hadde jeg oversikt over fra før, for å si det sånn.

Ja, jeg fikk åpnet den nå. Ikke noe spennende der nei.. Men jeg fikk ført opp nærmeste pårørende i det minste, det er vel greit :) Får fortsette å være nysgjerrig på blodtypen min da :P

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

17 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

PÅ Nytt på Nytt i kveld snakket de om kjernejournalene fulle av helseopplysninger som ligger på nett, så jeg måtte sjekke min. Du verden så spennende da. Not. :P

Jeg sjekket min for noen dager siden... det stod ikke et pip der, selv ikke medisiner eller noe sånt.. Men på den annen side - det stod jo ikke noe feil der da :lol: 

17 minutter siden, SFX skrev:

Apropos klage, jeg skulle jo klage på et delvis avslag fra Pasientreiser, fordi de ikke leste vedlegget som forklarer hvorfor jeg kjører bil - jeg fikk avslag fordi jeg etter deres mening kunne tatt kollektivtrafikk (de må gjerne komme hit og se på flommen av bussholdeplasser her). Men jeg finner ikke brevet fra dem. Kan jeg sende klage ved å bare vise til brev mottatt for en stund tilbake? Jeg ryddet noe veldig da jeg pakket til Crufts, så nå finner jeg ingenting lenger. Jeg har fått dekket kjøring i hundre år, og nå skal de plutselig ha meg til å ta en buss som ikke finnes, det blir for dumt. 

Nettbuss (Elverumsekspressen) stopper på Espa ser det ut til :D . Der er det jo også parkering.  :) Bare for å være riktig sånn behjelpelig, mener jeg :P 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...