Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, mars


Siljus
 Share

Recommended Posts

11 timer siden, Siri skrev:

:lol: 

Om du sliter med at du må opp og tisse om natta, så bør du kanskje la være den drikkingen på kvelden - ta et glass vann om du er tørst. Ellers lar du være en stund for å se om det funker. Det er ikke normalt å opp for tissing om natta, og det blir fort en uvane. 

Vi har vært på lang tur - kjedelig.. langs vegen.. bare fordi jeg ikke gadd å vasse i råtten snø i skogen. Vi ble skitne hele gjengen. Hundene har dusja, jeg har skifta klær. Nå skal jeg ordne litt på innkallingen til årsmøtet vårt. 

Hva, er ikke jeg normal:shocked::hmm:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Valping 

Basse har bursdag  9 år, tenk det. 

Jeg er helt i ekstase jeg!! Hippy ble bekreftet drektig, så begynner nestingen ? Jeg burde kanskje lage egen tråd for nerdingen der, men seeee da  

Posted Images

1 time siden, JeanetteH skrev:

Talli sier hun er desperat etter mat selv uten kortison (måtte hun aldri en gang lukte på kortison...) 

Nora døde av sult hver dag før hun fikk kortison hun også, men kortisonen tar den sultedødgreia til et helt nytt nivå :rolleyes: 

Nå har jeg funnet ut hvordan jeg skal kurere meg selv for gikt! Jeg skal begynne å sove hengende opp ned fra taket: 

C7NRo7BVwAAvHRq.jpg

Han har også noen fakta om sjokolade: 

C7YEgOJVwAIN4J9.jpg Så jeg kan tydeligvis spise sjokolade med god samvittighet :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjelp, jeg må plutselig kjøpe meg bunadsko før onsdag. Har noen et merke å anbefale? Skal prøve til stakken, så kan ikke drøye det lengre.


Skal du ha de aller beste så er det Klaveness som gjelder. Men jeg er ganske fornøyd med de rimelige til økonomisko, som nå heter shoeday.
Men bare for prøving holder vel alle sko med samme høyde på hæler som du skal ha på bunadsskoene?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 timer siden, Kaisen skrev:

Takk! :) stålsetter meg på det som venter mtp humørsvingninger osv. Denne gangen må jeg bare holde de ut! Laget meg en fin unnskyldning sist da. Og det var at det var synd på valpen som fikk så mye kjeft...:teehe:men jeg var i konstant dårlig humør. Var sur fra det øyeblikket jeg åpnet øynene på morgenen.:ermm:

@Emmy ååh det samme gjorde samboeren min sist gang!!:P skulle vært noe som hjalp for det humøret altså!

Snakk med fastlegen om det er mulig å få nikotintyggis eller spray på blå resept for å gjøre det enklere for deg å slutte! Lykke til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine
9 timer siden, SFX skrev:

Foenix begynte på kortison onsdag for snart to uker siden, og den veterinæren mente at vi burde merke det raskt. Det med økt matlyst vet jeg ikke hvordan en måler på en Foenix som alltid inhalerer maten og alltid er klar for meg - men det tok ikke altfor lang tid før hun begynte å legge inn et helt nytt tigge-gir, et par dager kanskje:

17392241_10158208009585136_1261737041_n.

"La meg sitte klint inntil deg og hypnotisere deg til du gir meg maten min, dumma!"

Øynene er mer intense og kulerunde i virkeligheten - altså ikke til vanlig, men når hun føler det er tid for mat nå som hun går på kortison :P 

Det er ikke lov til å mase etter mat, så det er noe hun begynte med etter at de pillene kom i systemet, det er ikke bare noe jeg synser om, det merket både Toril som passet henne forrige helg og jeg ser det her nå om kveldsmaten kommer for sent for hennes smak. Vanligvis er de helt rolige, for ingen får mat når det mases om mat, så de VET at de ikke trenger å hypnotisere verken meg, skåla eller vomma. Med mindre du går på kortison.

Jeg har gjort det et par ganger - men jeg har jo spist opp de porsjonene! :D 

Nei, finne senga da, den er vel i andre etasje i dag også. Sov godt, alle sammen!

 

9 timer siden, SFX skrev:

Langvarig kortisonbruk kan ødelegge pelsen - vi hadde ei tispe som måtte på en heftig kortisonkur, uten at jeg husker mengder nå, men det var mye, og hun fikk tørr og sprø pels, så liksom alltid så grå og nedrøytet ut. Jeg formoder langvarig bruk kan gjøre mye det samme som en kort og intens kur kan.

Det kan også være vanskelig å kombinere drektighet med kortison, men det er kanskje ikke et tema for deg :P Foenix skal etter planen gå en stund på kortison, også preventivt etter friskmelding for å være sikker på at ikke ørebakteriene returnerer sterkere og mer forbanna enn noensinne (ikke veterinærs ord), så jeg har forsøkt å sjekke om det vil være mulig å pare henne til sommeren, eller om jeg må utsette det en tredje gang - jeg skulle gitt **** i fjor og parret henne på høstløpetiden, selv om hannhunden ikke var avlsklarert av raseklubben enda. Fortsetter det slik, så blir hun for gammel for et nytt kull.

Den som hadde hatt krystallkule...

Takk for svar :) Mine to er flinke til å fortelle meg at det er tidspunkt for mat, men i går og i dag har Vegas fått det håpet bare av at jeg har knitret med papir så mulig det ligger noe der. 

Ingen planer om at han skal bli drektig, så den biten går fint :lol: Krysser fingrene for at det løser seg med ørebetennelsen og at du får et flott kull etter henne! 

7 timer siden, 2ne skrev:

Det kan være at han drikker mer, jeg husker som sagt ikke hvor fort bivirkninger som det slår inn. Du kan jo måle vannmengden i noen dager og se? Men det er kanskje forutsatt at du veit sånn ca hvor mye de har drukket før :) 

Mennesker får tynnere hud av å stå på kortison, jeg veit ikke helt om det gjelder for hunder, i og med at de har pels, men det kan være lettere at de får rift og småskader. Om de får det så kan sår gro saktere når de står på kortison enn ellers. 

:lol: Ja, den bivirkningen har Nora også, hun er helt hemingsløs når hun tigger, det ser ut som hun holder på å dø av sult hele tiden :rolleyes: Og hun er sabla frekk når det er utdeling av godbiter, hun syns ikke det er nødvendig å vente på hennes tur lenger, og om det er med en finger i dragsuget, så er det bare en liten bagatell - og hun har normalt sett vært en veldig høflig hund som ikke har vært borte i fingre hverken for å få tak i mat eller leker før. Alt har blitt så intenst med henne nå. Det er neppe bare pga kortisonen da, det er nok litt alder og litt at hun kjeder seg også :) 

Du hadde sikkert tenkt å drukne han :aww: Det tror Nora hver gang hun må bade, at jeg prøver å drukne henne.. :P 

Jeg tipper det er en rutine du ikke er klar over :) 

Alt var mye bedre før i tiden :P Men Otto Jespersens monologer var bare slitsomme :aww: 

Det er nok det, det er noe med å få sammenhengende søvn, liksom :) Men jeg tenkte jeg var smart og tok et mindre glass nå i kveld, ikke et av de som tar 3 dl, men et som bare tar halvannet. Hvis jeg må gå og fylle på stadig vekk, så kan det jo hende jeg drikker mindre? Bare fordi jeg er lat, liksom.. Kanskje du burde være like lat? :lol: 

Jeg drømmer også om sammenhengende søvn, jeg er helt med deg der! Det er så sjeldent at jeg husker hvor uthvilt jeg følte meg sist jeg sov 6 timer i et strekk :lol: 

Måle vannmengde var lurt! Takk for tips :) Satser på at han ikke får noen sår eller rifter da! 

...også håper jeg Tesla aldri må på kortison. Mat er livet! Og hun er ikke like høflig som Nora var før kortison :aww: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 timer siden, maysofie skrev:

Fikk godkjent oppdretteravtalen med RC, nå må jeg bare skaffe meg flere hunder så 120kg fôr blir spist før det er dårlig :lol: 

Foret står seg ei stund det altså..bare sett det mørkt og kaldt..  men med to BC, så må det jo gå litt.. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 timer siden, Emmy skrev:

Derfor du må gjøre det til en vane og ikke bare gjøre det et par ganger, vettu :lol:

Duh! :D 

8 timer siden, 2ne skrev:

:lol: Ja, den bivirkningen har Nora også, hun er helt hemingsløs når hun tigger, det ser ut som hun holder på å dø av sult hele tiden :rolleyes: Og hun er sabla frekk når det er utdeling av godbiter, hun syns ikke det er nødvendig å vente på hennes tur lenger, og om det er med en finger i dragsuget, så er det bare en liten bagatell - og hun har normalt sett vært en veldig høflig hund som ikke har vært borte i fingre hverken for å få tak i mat eller leker før. Alt har blitt så intenst med henne nå. Det er neppe bare pga kortisonen da, det er nok litt alder og litt at hun kjeder seg også :) 

Foenix har alltid snappet etter fingre, så jeg har kastet godbiter til henne i snart seks år :D Men det er noe med intensiteten i blikket, og det at hun plutselig står på bakbeina for å få godbit i stedet for å sitte pent. Det er en tydelig endring - men det er klart, hun har ikke fått så mye trening i det siste heller, jeg mistet treningsmotivasjon når hun må ha konkurransepause, så hun har nok litt energioverskudd. Jeg har ikke fortalt det til henne, men jeg har ambisjoner om å orke RL-trening med klubben i morgen etter jobb

8 timer siden, Raksha skrev:

Sikkert lurt, ja.  Sitter her  "koser meg" med et vellsmakende (fnys) glass vann :lol:  Men hey, om jeg kan ligge i senga i 6-8 timer istede for å måtte stå opp tre ganger før det er morgen, så er det jo verdt det. Kanskje :aww::lol:  

Jeg hadde en periode hvor jeg gikk ofte på do om natta, og jeg fant ut at det var Pepsi'en som måtte være så innmari vanndrivende. Eller det at jeg satt og kosedrakk ei flaske pepsi fram til jeg la meg, mens jeg aldri drikker en liter vann om kvelden :P Nå har jeg slått hardt ned på Pepsien, og sover natta gjennom - inntil jeg er hos pappa, og vi skravler over brus og vafler til langt på natt, da må jeg underlig nok flere ganger på do om natta. Det må være noe med lufta der.

7 timer siden, Argyr skrev:

Med fare for å være Captain Obvious - nikotin hjelper.  

Aww, jeg satt i bilen i stad og kom til ei vei hvor det er satt opp stort stålgjerde som barriere, veien er gravd opp på baksiden, og på gjerdet hang en plakat med "Veien er stengt". Og da tenkte jeg "Med vennlig hilsen Captain Obvious", og deretter filosoferte jeg i ti minutter om det er andre som sier det i Norge, eller om vi har et eget norsk uttrykk for det.

1 time siden, 2ne skrev:

jeg kan tydeligvis spise sjokolade med god samvittighet :D 

Vel, det er jo vitenskap, så...

*forsyne seg med en sjokolade*

16 minutter siden, Christine skrev:

Ingen planer om at han skal bli drektig, så den biten går fint :lol: Krysser fingrene for at det løser seg med ørebetennelsen og at du får et flott kull etter henne! 

Nei, jeg regnet med at han ikke var aktuell for et valpekull i nærmeste framtid :D 
Og tusen takk.

I dag er det et år siden hun fikk sitt forrige kull, faktisk. En dødfødt hannhund, og lille Rincewind som bare ble ei uke gammel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
9 timer siden, 2ne skrev:

Jeg tipper det er en rutine du ikke er klar over :) 

 

Ja, det er jo den mest fornuftige forklaringen. I tillegg til at det er ganske åpenbart at det er dusjetid etter han har prestert å rulle seg eller stupe ned i gjørmehull :aww: 

9 timer siden, 2ne skrev:

Alt var mye bedre før i tiden :P Men Otto Jespersens monologer var bare slitsomme :aww: 

Har jeg virkelig kommet til det punktet at jeg er en av de!? :o

Monologene var faktisk noe av det jeg gledet meg mest til på den tida :P 

Jeg våknet 8.30 i dag. Sovnet ganske raskt også i går. Jeg begynte og telle baklengs fra 100, og det siste jeg husker var 77. Så til alle som sliter med lakenskrekk så kan det anbefales :P 
Det er surt og kjipt vær i dag, så jeg har mest lyst til å holde meg innendørs. Jeg får frysninger bare jeg hører vind, så jeg føler meg ganske klar for å pakke meg inn i tepper allerede :P 
Enn så lenge ligger Sjef i U-formasjon med labbene til værs, og jeg har ingen umiddelbare planer om å vekke villdyret slik at jeg må gå ut akkurat nå :innocent: 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, SFX skrev:

Jeg hadde en periode hvor jeg gikk ofte på do om natta, og jeg fant ut at det var Pepsi'en som måtte være så innmari vanndrivende. Eller det at jeg satt og kosedrakk ei flaske pepsi fram til jeg la meg, mens jeg aldri drikker en liter vann om kvelden :P Nå har jeg slått hardt ned på Pepsien, og sover natta gjennom - inntil jeg er hos pappa, og vi skravler over brus og vafler til langt på natt, da må jeg underlig nok flere ganger på do om natta. Det må være noe med lufta der.

:lol:  Definitivt lufta :aww: 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@2ne Og de sier at laskap ikke lønner seg... :lol:   Jeg husker sist jeg sov skikkelig godt og sammenhengende, det var natta før fødselen starta :lol: Men jeg blir ikke uthvilt av sånt, har bare lyst til å sove meeeeeeeer.

 

@Tricolor Det forklarer en hel del! For jeg blir helt absurd tissetrengt og løper på do i ett sett. Håløst når det eneste jeg vil er å ligge og sove av meg hangovern. 

Fydda :( Får du sovet noe som helst? 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 timer siden, Argyr skrev:

Med fare for å være Captain Obvious - nikotin hjelper. Kjøp deg nikotintyggis ellernoe til å bruke den første tiden, så slipper du å bite huet av alle som er innenfor en mils radius. Så lenge du ikke går og knasker den hele tiden er det ganske lett å fase ut igjen, evt. bytte den gradvis ut i annen tyggis hvis vanen setter seg.

Husker første gangen jeg prøvde å slutte, da var jeg et realt tispeskinn. :lol: 

Ja kanskje jeg skal prøve det... sist gang prøvde jeg plaster, men syns ikke det funka:P

2 timer siden, Pixie skrev:

Snakk med fastlegen om det er mulig å få nikotintyggis eller spray på blå resept for å gjøre det enklere for deg å slutte! Lykke til :)

Går det an å få på blå resept altså? Jeg har også hørt om noen tabletter som heter champix eller noe sånn. Men hun ene på jobben mente jeg var for ung til å få de

Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 timer siden, Kaisen skrev:

Er det veldig dumt å si opp BSU kontoen..? Jeg har ikke mer enn 30 000 der, men jeg trenger virkelig de pengene... sparekontoen min er snart på 0-tallet og jeg skal til veterinær, ha bilen på verksted pluss jeg skylder samboer 8000 kr som han maser om fordi han trenger de selv. Blir helt stressa av dette her:blink: ikke klarer jeg å spare på bsu heller siden jeg jobber så lite. Derfor hadde det vært så deilig å bare kunne betale ned det jeg skylder...

Men så tenker jeg jo på at hvis jeg sier den opp, så kan jeg aldri ha bsu konto igjen...

Samboer sa nettopp opp sin bsu. Han kunne ikke spare mer på den uansett p.g.a alder. Banken prøvde jo å få han til å ikke gjøre det, men de legger seg egentlig ikke opp i hva man bruker pengene til. Eneste er at du IKKE kan opprette BSU etter at du har sagt den opp... :) 

12 timer siden, Christine skrev:

Er det mulig å si opp BSU på det grunnlaget? Trodde egentlig ikke det, men ei venninne fikk det til (mindre beløp) da hun var sulten student og ringte banken :aww: Verdt å tenke på at bsu gir fratrekk på skatten, så tror du får baksmell om du tar ut pengene. 

Banken til samboer prøvde å få han til å beholde BSU'en, men han får ikke spart mer på den likevel p.g.a alder. Så da valgte han å si den opp... Banken har jo egentlig ingenting med hva man bruker pengene på... :) 

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

14 minutter siden, Kaisen skrev:

Ja kanskje jeg skal prøve det... sist gang prøvde jeg plaster, men syns ikke det funka:P

Går det an å få på blå resept altså? Jeg har også hørt om noen tabletter som heter champix eller noe sånn. Men hun ene på jobben mente jeg var for ung til å få de

Jeg brukte Champix da jeg slutta å røyke for noen år siden, sålenge man er over 18 kan man få champix såvidt jeg vet. Funka kjempebra for min del hvertfall, vært røyker i over 10år da jeg slutta, og hadde ikke det minste snev av røyksug fra den dagen jeg slutta, heller ingen problemer med humøret. Fungerer ikke like godt for alle da, men absolutt verdt et forsøk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, mushi skrev:

Hjelp, jeg må plutselig kjøpe meg bunadsko før onsdag. Har noen et merke å anbefale? Skal prøve til stakken, så kan ikke drøye det lengre.

Trenger du kun for høyden kan du jo låne mine, de står hos far. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

25 minutter siden, Luma skrev:

Jeg brukte Champix da jeg slutta å røyke for noen år siden, sålenge man er over 18 kan man få champix såvidt jeg vet. Funka kjempebra for min del hvertfall, vært røyker i over 10år da jeg slutta, og hadde ikke det minste snev av røyksug fra den dagen jeg slutta, heller ingen problemer med humøret. Fungerer ikke like godt for alle da, men absolutt verdt et forsøk!

Kanskje jeg skal  bestille en time hos legen da. Jeg er bare 23 men har vært røyker i 9 år allerede:|

Nå klikker jeg snart på den bikkja:P begynte med time out i bur når hun gnagde på møbler, teppe osv. Jeg var veldig optimistisk. Vel...hun biter fortsatt på teppet, og når jeg går mot henne og sier nei, så løper hun frivillig inn i buret. Når jeg slipper henne ut igjen så er det rett bort på teppet. Er jo ingenting som funker, hun driter jo i at det ikke er lov:teehe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, Christine skrev:

Måle vannmengde var lurt! Takk for tips :) Satser på at han ikke får noen sår eller rifter da! 

Jeg kan ikke si at jeg har lagt merke til det selv altså, hverken på Nora eller meg, men det er en ikke ukjent bivirkning :) 

3 timer siden, Christine skrev:

...også håper jeg Tesla aldri må på kortison. Mat er livet! Og hun er ikke like høflig som Nora var før kortison :aww: 

Det er greit å passe på fingra da i så fall :teehe: 

2 timer siden, SFX skrev:

Foenix har alltid snappet etter fingre, så jeg har kastet godbiter til henne i snart seks år :D Men det er noe med intensiteten i blikket, og det at hun plutselig står på bakbeina for å få godbit i stedet for å sitte pent. Det er en tydelig endring - men det er klart, hun har ikke fått så mye trening i det siste heller, jeg mistet treningsmotivasjon når hun må ha konkurransepause, så hun har nok litt energioverskudd. Jeg har ikke fortalt det til henne, men jeg har ambisjoner om å orke RL-trening med klubben i morgen etter jobb

Ja, nemlig. Nora har også alltid vært sulten, men nå er hun S U L T E N ! ! ! :lol: Hun tigger heldigvis ikke av meg, men jeg blir jo smått irritert av å se at hun lider seg gjennom en stille sultedød mens hun prøver å stirre datterbarnet i senk. 

2 timer siden, SFX skrev:

Aww, jeg satt i bilen i stad og kom til ei vei hvor det er satt opp stort stålgjerde som barriere, veien er gravd opp på baksiden, og på gjerdet hang en plakat med "Veien er stengt". Og da tenkte jeg "Med vennlig hilsen Captain Obvious", og deretter filosoferte jeg i ti minutter om det er andre som sier det i Norge, eller om vi har et eget norsk uttrykk for det.

Kaptein Åpenbar? :lol: 

2 timer siden, SFX skrev:

Vel, det er jo vitenskap, så...

*forsyne seg med en sjokolade*

Jepp! Jeg har drukket to kopper kakao alt :teehe: 

1 time siden, *Kat84* skrev:

Ja, det er jo den mest fornuftige forklaringen. I tillegg til at det er ganske åpenbart at det er dusjetid etter han har prestert å rulle seg eller stupe ned i gjørmehull :aww: 

Du er vel kanskje åpenbar at han må dusje når han har rulla seg eller stupt ned i gjørmehull, tenker jeg. Jeg tipper at han ikke tener så veldig nøye over om han har blitt så møkkete at han må dusje eller ikke.. Kan være at jeg tar feil, i så fall må jeg gratulere, du har en av ytterst få hunder som kan konsekvensutrede :P 

1 time siden, *Kat84* skrev:

Har jeg virkelig kommet til det punktet at jeg er en av de!? :o

Monologene var faktisk noe av det jeg gledet meg mest til på den tida :P 

Er det ikke kjipt? :lol: 

Jeg syns monologene hans var morsomme det første halvåret, etter det så ble de forutsigbare og fjollete :aww: 

1 time siden, Raksha skrev:

@2ne Og de sier at laskap ikke lønner seg... :lol:   Jeg husker sist jeg sov skikkelig godt og sammenhengende, det var natta før fødselen starta :lol: Men jeg blir ikke uthvilt av sånt, har bare lyst til å sove meeeeeeeer.

Klart at det lønner seg :D Hvis du ikke blir uthvilt, så sover du vel ikke nok da? Eller bruker for mye av energien din på ting du ikke skulle brukt så mye energi på? :P  

--

Jeg føler meg litt effektiv i dag jeg ass, jeg har ringt veterinær og Ahus, skrevet en liste over medisiner jeg trenger og satt på alarm så jeg husker å ringe stomisykepleieren når hun har telefontid etterpå. Jeg har også vaska en maskin med tøy og hengt opp, skrevet inn avtalene mine i avtaleboka (jeg følte meg veldig viktig nå når jeg skreiv det, men det er bare lege-ting, stort sett). Så nå vurderer jeg om jeg skal finne på noe mer eller om jeg bare skal legge meg nedpå den timen det tar å få i seg resterende væske. Alle disse vanskelige avgjørelsene *sukk* 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, 2ne skrev:

 

Klart at det lønner seg :D Hvis du ikke blir uthvilt, så sover du vel ikke nok da? Eller bruker for mye av energien din på ting du ikke skulle brukt så mye energi på? :P  

 

:lol:

Yep,  begge, og gleden med kronisk fatiuge og søvnproblemer :aww::lol: blir aldri "nok", for sover jeg mer enn 6-7 timer med et par oppvåkninger så blir søvnkvaliteten så crapy at det hjelper ikke.  Jeg drømmer om en soveferie: Brett med sovetabeletter og mørkt og kaldt rom en ukes tid :lol:

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg overlevde tannlegen:bananas:

Nå har jeg spist kompe, kost med bikkja. Nå ser jeg på 4 stjerners middag med bla Christine Koht- ho er litt gild og fryktelig slitsom og med litt lite grenser/sosiale ferdigheter.

Nå skal jeg ta en cowboystrekk- en blir rektig sliten av slike tanngreier.

PS: kanskje jeg spiser så mye fordi jeg er gravid da???? Og hvis jeg er blitt den nye Jomfru Maria, så blir jeg ateist på flekken!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, SFX skrev:

Aww, jeg satt i bilen i stad og kom til ei vei hvor det er satt opp stort stålgjerde som barriere, veien er gravd opp på baksiden, og på gjerdet hang en plakat med "Veien er stengt". Og da tenkte jeg "Med vennlig hilsen Captain Obvious", og deretter filosoferte jeg i ti minutter om det er andre som sier det i Norge, eller om vi har et eget norsk uttrykk for det.

:lol: Jeg vet ikke hvor vanlig det er, men jeg vet om flere som bruker det og jeg tror veldig mange vil forstå hva man mener. 

2 timer siden, Kaisen skrev:

Ja kanskje jeg skal prøve det... sist gang prøvde jeg plaster, men syns ikke det funka:P

Jeg ville prøvd å tenke at du skal uansett slutte, nikotinen er bare for å hjelpe på "bivirkningene". ****** blir det uansett. *skikkelig god på pep talk* :innocent:

 

Blir en lat dag her i dag. Skulle egentlig på trening, men så kom jeg på at jeg har en høyløpsk tispe og en som nettopp har startet løpetiden, så det er sikkert like greit at vi står over. Skal lage tøfler til lille krokfot da. Tærne er mye bedre, men skulle gjerne rettet dem helt ut. H*n bryr seg fint lite, så det går nok bra uansett. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kvinner er jaggu meg kvinner verst! 
Og det er for mange kvinner mye enklere å akseptere upopulære avgjørelser eller et utsagn en mannlig overordnet kommer med enn en kvinnelig. 

Jeg er drit lei alt tullet jeg må forholde meg til som gubben min -med samme type jobb - slipper... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
51 minutter siden, 2ne skrev:

Du er vel kanskje åpenbar at han må dusje når han har rulla seg eller stupt ned i gjørmehull, tenker jeg. Jeg tipper at han ikke tener så veldig nøye over om han har blitt så møkkete at han må dusje eller ikke.. Kan være at jeg tar feil, i så fall må jeg gratulere, du har en av ytterst få hunder som kan konsekvensutrede :P 

 

:lol: Nei, så smart tror jeg vi kan stadfeste at ingen hunder er :P  
Men ja, det må være noe jeg gjør som jeg ikke har tenkt over. Og joda, det er verdens mest logiske ting etter at han har stupt ned i et gjørmehull og svømt i det. Men det er ikke bare da han skjønner at badet er best å styre unna :P 
Jeg må finne ut av hva det er han setter i forbindelse med det. Så blir det kanskje et litt mindre prosjekt å få ham inn på badet i det minste :lol: 

54 minutter siden, 2ne skrev:

Er det ikke kjipt? :lol: 

Jeg syns monologene hans var morsomme det første halvåret, etter det så ble de forutsigbare og fjollete :aww: 

 

Jooo, det er dritkjipt faktisk! Men jeg har ant at det var på gang en stund. Spesielt når gubben begynte å snakke om at det var 20 år siden Dum Dummere kom ut :blink: På det tidspunktet så var det så nylig som forrige uke etter min mening :aww: 

Og angående OJ så er jeg faktisk enig der. De første var de beste :P 

14 minutter siden, Debbie skrev:

Jeg overlevde tannlegen:bananas:

Juhuuu! :D  

14 minutter siden, Debbie skrev:

Nå har jeg spist kompe, kost med bikkja. Nå ser jeg på 4 stjerners middag med bla Christine Koht- ho er litt gild og fryktelig slitsom og med litt lite grenser/sosiale ferdigheter.

Helt enig! Jeg skjønner virkelig ikke humoren, og synes hun bare er masete. 
Jeg skjønte ikke den reklamen hun var i som folk syntes var så morsom. Den hvor hun danser rundt i en bygård (?) og skriker BOMMALAKKA BOMMALAKKA!! Eeeehh... :blink: 

 

Har vært på en liten tur med Sjef. Tok på meg tjukk jakke og var glad for det i starten. Men så bevegde jeg meg bort fra sjøkanten og mer mot byggefeltene, og da angret jeg på klesvalget. Jaja, jeg slapp i hvert fall å fryse :D  

Og jeg har akkurat lest tidenes dummeste uttalelse i en hundegruppe på Facebook; 
I norsk husholdning så er det norske raser som passer best! Fordi det er jo norsk. NKK er også en grusom organisasjon som vi ikke trenger, og det bør jo kunne være mulig å tenke selv. Nemlig at vi er norske, så derfor passer norsk hund. 

Og slike nepeskrell har faktisk hund selv... 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, *Kat84* skrev:

 

Og jeg har akkurat lest tidenes dummeste uttalelse i en hundegruppe på Facebook; 
I norsk husholdning så er det norske raser som passer best! Fordi det er jo norsk. NKK er også en grusom organisasjon som vi ikke trenger, og det bør jo kunne være mulig å tenke selv. Nemlig at vi er norske, så derfor passer norsk hund. 

Og slike nepeskrell har faktisk hund selv... 

 

Ha ha - så den! :D:blink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Så nydelig han er, dette hjalp IKKE på valpefeberen! Det er noe med de sorte kelpiene…🥹 
    • Så fine bilder 😍 Hun ser flott ut! 
    • Da er han kommet i hus ☺️  Vickulas E’Ra, fra E-kullet som hadde Egypt som tema. Ra er da solguden. Til daglig går han derimot under navnet Tempo.  Han skal bli en liten potet og brukes til agility, rally lydighet og spor. Det blir også litt utstilling tenker jeg ☺️   Vi hentet han i Sverige på mandag og tok en overnatting på Geilo på vei hjem. Han var veldig flink i bilen, sov masse ☺️ På alle pausene våre møtte han alt vi traff av miljøer og folk som om han hadde sett alt før. I går var vi hjemme hjemme.    Første uhell inne var i dag tidlig. Jeg brukte nok litt for lang tid på å kle på meg og lot han stå på gulvet å vente. Hadde ett til uhell senere på dagen også. Han har til nå hatt overraskende god blærekapasitet og tisser stort sett kun etter å ha sovet. Men senere på dagen tisset han inne etter å ha lekt.    I dag hadde vi dagens første biltur i bilbur i bagasjerommet. Det ble konsert. Roet seg i det vi kom frem, så vi fikk avsluttet på godt vis. Kjørte så videre til mine foreldre, og på vei hjem derfra var han mer rolig. Så det kommer seg vel etterhvert.    En ting jeg skal fokusere mer på med denne hunden er ro ute. Så i dag har vi både sittet i ro utenfor her i nabolaget og vært på kafé hvor han satt rolig under stolen og på et tidspunkt sov ☺️
    • Nå har ikke jeg hatt tisper, men personlig er jeg skeptisk til å få tispe, jeg trives veldig godt med hannhund. Så det er nok smak og behag (for noen, andre spiller det ingen rolle for).
    • Gratulerer 😁 Gøy med enda en kelpievalp her 😍 Haha, uff, kanskje slemt å le 😂🙈 Hvorfor skal du aldri ha hannhund igjen? Hilsen hun som har hannhund for første gang og blir skremt her 😱 Åå ☺️ Litt godt å høre for oss som sitter her med de minste rakkerne. Jeg tenker det ofte faktisk, at det er bare nå han er så liten og snart faller den søte fleece pelsen av og han blir stor. Så man må prøve å nyte det og, selv om det er mye strev 😂
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...