Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, mars


Siljus
 Share

Recommended Posts

9 timer siden, Pixie skrev:

har jeg bestemt meg for å begynne med yoga... for å se om det går an å lære avspenning etter nesten 40 år med overtenking.

Yoga er gull, men det tar en stund å "komme inn i det". Spesielt mentalt sett. 
Overanalyseringen blir jeg nok aldri kvitt, men for stressmestring og slikt er det supert. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Valping 

Basse har bursdag  9 år, tenk det. 

Jeg er helt i ekstase jeg!! Hippy ble bekreftet drektig, så begynner nestingen ? Jeg burde kanskje lage egen tråd for nerdingen der, men seeee da  

Posted Images

10 timer siden, teskjeia skrev:

Erfaring med å drikke bort Uvi? På folk altså. Har mistanke men syns legevakt virker litt voldsomt...

Jeg har gjort det et par ganger... Tømte innpå store mengder appelsinjuice (det forsurer urinen) og ble kvitt det over helga (da var allerede urinen grumsete og jeg hadde tendenser til feber). 

Tenkte jeg skulle sove lenge i dag, men hadde glemt å slå av vekkerklokka :aww:. Lå og slumra til radioen da en times tid før jeg stod opp. Nå er frokosten inntatt og jeg lurer på om vi skal dra til Budor og gå på ski, eller gå til Gjetholdsjøen... Tror kanskje det blir det siste, for jeg går IKKE med begge hundene sammen i skiløypa på Budor på en søndag. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 timer siden, teskjeia skrev:

 

Erfaring med å drikke bort Uvi? På folk altså. Har mistanke men syns legevakt virker litt voldsomt...

 

Jeg har gjort det endel.. mye vann/appelsinjuice og smertestillende. 

Ikke helt å anbefale altså, samtidig har jeg opplevd å få beskjed på legevakten at jeg ikke har noe der å gjøre med min kraftige uvi (og full i feber) og av hvis jeg kommer tilbake med det en gang til så annmelder de meg :huh: så personlig har jeg fått litt skrekken for legevakter. 

 

@*Kat84* :hug:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blåser tvers gjennom huset her i dag, Bonden som ALDRI bruker tepper har tilogmed pakket seg inn, og skrudde på oljeovnen i tillegg til vedfyring :o:lol: 

Det snør vannrett. Blir ikke så mye utav snøen da, for alt lander i fonder.  Skal trosse været og ut til kaniner en tur. Godt jeg ikke har lang vei :aww: 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 timer siden, *Kat84* skrev:

Man tror man kjenner noen. Men det er først etter 15 år man virkelig ser deres sanne jeg. 

Jeg sitter her i sjokk og vantro og vet ikke hva jeg skal tro. Nytt år, nye forandringer.. 

Plutselig blir det nyheter igjen herfra. Men akkurat nå er det detaljer som er forbeholdt meg og vinflaska mi. Og kanskje whiskeyflaska til mannfolket etter hvert. 

Og nei, jeg er ikke full eller bedugget. Enda :aww: Jeg må bare få det ut et sted. 

Det hørtes ikke så artig ut :hug:

 

Snart frokost her (ja, vi er tidlig oppe i helga). 

Det snør, noe det vel har gjort i mer eller mindre hele natt. Har ført til glatt vei etter hva jeg kan høre av visse som bremser, men mye snø har det egentlig ikke blitt. 2-3 cm kanskje?

Skal ture hunder etter frokost, så MÅ jeg lese og være litt skoleflink i dag. MÅ! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
Akkurat nå, Snøfrost skrev:

Det hørtes ikke så artig ut :hug:

Nei, jeg er både forbannet, sjokkert, såret, skuffet, og you name it... 

For å si det sånn: Jeg skal flytte igjen. Husverten som har vært en av mine nærmeste venner og en som jeg har betrodd meg til når det har stått på som verst har visstnok bestemt seg for at en eller annen gang som ingen helt vet når er skal ungdommen han er fosterfar for flytte ned hit. 
Jeg klager visstnok bare uansett. Klagingen min har altså bestått av at jeg har gitt beskjed om at det er vel mye lyd i helgene når jeg vil sove og til og med til langt utpå morgenkvisten, og at jeg gav beskjed om at TV ikke funket mer. Ja, og den gangen det kom vann inn i boden pga manglende drenering og beskyttelse av grunnmur... 

Dette fikk jeg vite i går kveld av (eks)dama med chien. Hun pakket sammen og rømte i går når det var fest her igjen og fikk nok.. 

Han vet ikke at jeg vet hva som er planene, så nå skal jeg komme ham i forkjøpet. 
Så da kan vi trygt si at 15 års vennskap er over. 

Jeg klør etter å si i fra, men han tror som sagt at jeg ikke vet noen ting, så jeg har et slags overtak. Og slik skal det forbli inntil videre. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei! Jeg gir opp å oppdatere meg på dere, for de siste dagene ble brått ikke helt som planlagt.

Jeg var jo hos pappa for å få reparert på bilen, og dro hjem på fredag med en lang to do-liste for kvelden. Den lista inkluderte ikke at jeg skulle miste all motorkraft og elektrisitet i bilen på vei inn til Oslo, gitt. Jeg fikk svingt bilen helt til høyre, slik at jeg sto halvveis på en smal veiskulder og halvveis i et påkjøringsfelt noen kilometer sør for Mortensrud. Det var jo i grunnen ikke vits i å gjøre så mye enn å skru på nødblinken og ringe NAF (jeg turte ikke å gå ut på venstre side i trafikken med varseltrekant, og det var ikke fysisk mulig å komme seg ut på høyresiden). Der fikk jeg snakke med en særdeles interessant sentralbordmedarbeider. Samtalen forløp cirka slik:

"Hei, det er sånn og slik som ringer, jeg mistet plutselig all motorkraft og alt av lamper og STOP-signal begynte å blinke, så jeg har fått stoppet på veiskuldra, men jeg står også i det jeg tror er et påkjøringsfelt. Jeg er cirka 7 km nord for Taraldsrudkrysset, for jeg la merke til det skiltet og tittet tilfeldigvis på kilometer-telleren da."

"Ok, da må vi få tak i en redningsbil til deg. Vet du hvor du er?"

"Ja, jeg er som sagt litt nord for det krysset, om jeg husker rett skal det ikke være mange kilometrene til Mortensrud herfra."

"Kan du se for eksempel en McDonalds eller et kjøpesenter i nærheten?"

"Nei, her er bare firefelts motorvei og natur."

"Fikk du stoppet inntil et skilt?"

"Nei, jeg hadde ikke så mye valg, så vi står nå her, jeg er ganske sikker på at vi er 7 km nord for Taraldrudskrysset, og jeg vet at jeg snart er ved en bensinstasjon på Mortensrud, for der skulle jeg stoppe."

"Står du på E6 eller E18?"

"...E6." (Mortensrud er da ikke ved E18 også?)

"Er du på vei inn eller ut av Oslo?"

"Umm... Jeg kjørte nordover på E6 mot Oslo?"

"Er du i Akershus, eller har du krysset fylkesgrensa?"

"Det klarer jeg ikke å svare på, så godt har jeg dessverre ikke fulgt med."

"Jeg tror jeg har funnet ut hvor du står. Hvilket verksted vil du kjøres til?"

"Hehehe, ja, dette er jo litt ironisk, for jeg er på vei hjem etter å ha hentet bilen på verksted. Er det fritt valg hvilket verksted bilen kjøres til?"

"Jada, men det er gratis tauing til nærmeste verksted, de andre må du betale kjøringen for."

"Ok, men da tar vi nærmeste verksted og legger en plan derfra."

"Hva er ditt nærmeste verksted?"

"Vel, mitt vanlige verksted er ti mil herfra, og hvilket verksted som er nærmest der jeg står nå, det vet jeg faktisk ikke."

"Jeg er ikke så kjent i området."

"Nei, ikke jeg heller, jeg bor ikke i Oslo, jeg bare strandet her."

"På kartet får jeg opp et merkeverksted på Ensjø, er det greit?"

"Det er det helt sikkert." 

"Ensjø er jo sentralt, da kan du bare ta kollektivt hjem igjen."

"Hehehehe, joda, om det hadde gått kollektivtrafikk dit jeg bor."

"Hvor bor du da?"

"På Espa?"

"Hvor er det?"

"På Stange?"

"Hvor er det?"

"Hedmark?"

"Hvor er det?"

"..."

"Men du kan kanskje ta tog hjem?"

"Nei, det går ikke kollektivtrafikk dit jeg bor, jeg bor litt ut på landet."

"Da må du kanskje ha en leiebil da?"

"Det kan se slik ut, om ikke bilen kan fikses i kveld."

"Hva er galt med den da?"

"Det vet jeg ikke, utover det jeg beskrev. Den er helt nyreparert fra verksted, og nå er den død."

"Kan det elektriske systemet ha fått seg en trøkk?"

"Det vet jeg ikke, sikkert, kanskje?"

"Ok, men da kommer det en bil til deg, forhåpentligvis i løpet av halvannen time."

"Flott, tusen takk for hjelpen!"

Så ringer jeg til pappa for å informere om hva som har skjedd, siden han ikke vil få den vanlige "jeg er trygt hjemme"-meldingen til forventet tid, og han foreslår at han ringer til verkstedet. Så snakker jeg med ei venninne, som setter seg i bilen og kjører mot Ensjø for å plukke meg opp der, da vi anslår sjansen for å få en romslig leiebil med plass til to bernere sånn på en fredagskveld for å være rimelig liten. Og om hun kjører med en gang, kanskje det blir kortere tid for meg å vente i mørket og kulda.

Etter en halvtimes tid ringer de fra bergingsselskapet, som bekrefter opplysningene de har fått om hvor jeg er. I mellomtiden har jeg klart å titte litt rundt meg, og kan si at i motgående kjørefelt er det et skilt til Avkjøring 26 omtrent tvers overfor bilen. Bilen som kan hente meg er ute på en jobb, men de håper at den er hos meg innen en halvtime. 

På dette tidspunktet må jeg noe sinnssykt tisse, så jeg er i grunnen mer opptatt av det enn leiebil og alt sånt. Jeg vet jeg har leiebil inkludert i forsikring - jeg vet ikke når jeg kommer meg på do.

Etter en stund ringer sjåføren av bergingsbilen for å informere om en forsinkelse, fordi politiet hadde rekvirert redningsbil, og da gikk de foran. Bilen som skal hente meg er klar, men fordi jeg står som jeg står så har han ikke lov til å gjøre jobben alene, og må ha med en annen redningsbil som sperrer trafikken for å holde oss trygge. Jeg blir sittende å skravle lenge med denne sjåføren, for han hadde jo ikke noe annet å gjøre mens han ventet, så vi snakket om de rareste ting, men det var en koselig fyr. Selv om jeg ikke kjenner han Lars fra Stange, eller hva han het, han som han hadde jobbet med en gang.

Så kommer de til slutt, og vi blir enig om å ta bilen til Mortensrud med en gang, så det er tryggere, romsligere og lysere for å se noe i panseret. Han åpner sjåførdøra, og bråstopper.

"Det er hunder her."

"Dem sitter i bur, så de er ikke løse."

"Æ e redd hunda!"

Så da tar jeg bilnøklene mine fra han som nettopp hadde fortalt om da han var i forsvaret i Afghanistan, og setter meg bak rattet for å styre bilen riktig mens den dras opp på lasteplanet.

I mellomtiden har pappa ringt opp igjen, etter å ha snakket med en verkstedeier som la seg helt flat og var oppriktig lei seg for dette, og hadde sagt at uansett hvor bilen sto så kom de og hentet den på mandag for å rydde opp etter seg. Jeg forteller det til NAF-mannen, så vi blir enig om at da er det like greit å frakte bilen sørover mot Østfold, så slipper han å kjøre inn i Oslo. Han jobbet egentlig for et bergingsselskap i Østfold, men hadde blitt kalt ut på en jobb i Follo, og havnet dermed enda nærmere Oslo fordi han var ledig da jeg trengte hjelp. Så han skulle høre med sin sjef om det var mulig å ta med bilen lengst mulig til Østfold, i stedet for å sette den på nærmeste verksted.

Jeg har sjelden vært mer letta enn da jeg kunne storme inn på Shell på Mortensrud, og ser at det ikke er dokø - score! Så ringer jeg til min venninne, som har kommet fram til Ensjø, og spør om hun kan hente oss på Mortensrud.

Ute igjen har den trivelige redningsmannen min begynt å titte under panseret, og mumler noen hypoteser som går inn og ut av ørene mine. Men så forteller han fornøyd at han tror at han vet hva feilen er. Først da legger jeg merke til at motoren går på bilen - altså ikke så død lenger likevel. Så ikke noe av det elektriske, altså.

Neida, det som er galt er at bensinslangen har hoppet av i svingen, og dermed brutt forbindelsen, og så har antagelig bilen som en reaksjon på drivstoffmangelen satt i gang alt av varsellamper. Så NAF-mannen fester på bensinslangen igjen, vi triller bilen ned av lasteplanet så den stopper ved ei bensinpumpe så jeg kan fylle en knusktørr tank, og NAF-mannen skyller godt med rent vann i motorrommet for å få bort alt bensinsøl i fall brannfare. Det må ha rent en del bensin, for det stinket da han åpnet panseret.

Så slik endte den kvelden! Jeg forsøkte å takke mannen for hjelpen med en pølsemeny fra Shell, men han hadde ikke lov til å ta imot bestikkelser! Hallo, mannen har vært på jobb siden syv på morgenen, og sørget for at jeg kan komme meg hjem i egen bil, hvordan kan en ostepølse være en bestikkelse? Jaja, regler er vel regler. Så tok jeg med min venninne til McDonalds ved Berger for å takke henne for hjelpen med bilbergingsburger - det ble jo bomtur for henne, men vi var egentlig enig om at det var bedre enn at jeg skulle stått og dinglet alene med bikkjer og pikkpakk i over en time mens bilen ble fraktet bort. 

Jeg var hjemme ganske nøyaktig midnatt, så da var det bare å gi hundene kveldsmat, rense øret til Foenix, og gå på Glam som var påmeldt i Letohallen neste morgen. Han var badet på tirsdag, men pelsen måtte jo gres gjennom, og det var noen småting å korrigere med saksa selv om det meste ble klippet på mandag - de ser nå likevel litt annerledes ut etter et bad. Så jeg var i seng kvart over ett, lå og vrei meg en god stund, sto opp kvart på seks, kjente etter om jeg virkelig ville på utstilling, fant ut at jeg ville teste hvordan det er å løpe med det brukne korsbenet for å sjekke om jeg må finne ny handler til de neste utstillingene, og halv åtte parkerte jeg ved Letohallen. 

Dommeren likte ikke Glam i det hele tatt, bortsett fra "scissorbite" så tror jeg ikke det sto et eneste positivt ladet ord, hehehehe. Sånn sett er jo very good kjempebra, men jeg er jo ikke akkurat kjempefornøyd. Det gjorde så vondt å løpe den første runden at jeg skalv på hendene av smerter mens de andre hundene ble bedømt. Men så svelget jeg det ned, og det gikk bedre å løpe med ham under den individuelle bedømmelsen, bortsett fra at jeg snublet i en sving så det hogg til i ryggen, og jeg klarte å bøye meg nok til å få flyttet på beina hans. Det var fire i klassen og de tre andre fikk excellent, så jeg visste jo hvor det bar, så jeg bestemte meg på den siste runden for hele klassen å fly litt fortere med ham bare for å teste hva det bruddet tåler - jeg kunne ikke komme noe lenger ned enn på sisteplassen vi allerede var dømt til :D Og det gikk overraskende bra. Altså, det gjorde vondt som bare faan, men jeg klarte å holde meg på beina. Jeg trodde jeg skulle spy da jeg kom ut av ringen - men så gikk det over. Så da forsøker jeg selv neste helg - men da kan jeg ta trekantpiller, for da blir vi sikkert i åtte timer. I går tok jeg bare 1 g paracet-pille. Det er liksom bittert å måtte gi lenka til en annen og ikke få stille egen hund på Crufts, men om jeg ikke får vist ham til sin fordel så er ikke det noe stas heller. Men jeg har en back up-plan om jeg må kaste inn håndkleet i Birmingham. 

Og bare jeg sluttet å løpe, så følte jeg meg i så god form at jeg dro til @JeanetteH for å hjelpe til med siste flyttelass. Ikke at jeg la en finger på det som sto igjen av tunge hvitevarer, men jeg fikk nå i hvert fall båret noen hyller, madrasser, sengedeler, tepper og lamper.

I dag har vi sovet lenge, men det skal bli tur etterpå. Det ble ikke noen tur de dagene jeg var hos pappa, fordi der han bor graves det overalt for å legge nye vann- og kloakkledninger. Så alle innganger til turområder i gangavstand er sperret av dype og brede grøfter. Og uten bil kunne jeg ikke kjøre ned til lysløypa eller andre turområder. Så nå tror jeg ganske sikkert at de hundene har litt spring i beina. Pappa har en romslig tomt de kunne base rundt på, men å jakte hverandre fem runder rundt garasjen er liksom ikke akkurat tur.

Så får jeg begynne på ny to do-liste før avreise torsdag morgen. Jeg har så reisefeber og er så klar for årets opplevelsestur! Og er glad for at bilen er både ferdig reparert og kvalitetssikret av NAF før vi legger ut på 400-milsturen vår. 

Jeg må i hvert fall planlegge outfit til søndagens utstilling, farge håret, shave legger og finne ut hva Glam skal spise under roadtrip'en - vom utgår åpenbart.

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har gjort det et par ganger... Tømte innpå store mengder appelsinjuice (det forsurer urinen) og ble kvitt det over helga (da var allerede urinen grumsete og jeg hadde tendenser til feber).


Takk! Var det jeg trengte å høre:) Ikke verre i dag, så satser på at det går over av seg selv.

Nyyydelig vær, men kaldt, småturer er greit da:)
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

32 minutter siden, *Kat84* skrev:

Nei, jeg er både forbannet, sjokkert, såret, skuffet, og you name it... 

For å si det sånn: Jeg skal flytte igjen. Husverten som har vært en av mine nærmeste venner og en som jeg har betrodd meg til når det har stått på som verst har visstnok bestemt seg for at en eller annen gang som ingen helt vet når er skal ungdommen han er fosterfar for flytte ned hit. 
Jeg klager visstnok bare uansett. Klagingen min har altså bestått av at jeg har gitt beskjed om at det er vel mye lyd i helgene når jeg vil sove og til og med til langt utpå morgenkvisten, og at jeg gav beskjed om at TV ikke funket mer. Ja, og den gangen det kom vann inn i boden pga manglende drenering og beskyttelse av grunnmur... 

Dette fikk jeg vite i går kveld av (eks)dama med chien. Hun pakket sammen og rømte i går når det var fest her igjen og fikk nok.. 

Han vet ikke at jeg vet hva som er planene, så nå skal jeg komme ham i forkjøpet. 
Så da kan vi trygt si at 15 års vennskap er over. 

Jeg klør etter å si i fra, men han tror som sagt at jeg ikke vet noen ting, så jeg har et slags overtak. Og slik skal det forbli inntil videre. 

Sjarmerende venn :o 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
Akkurat nå, Raksha skrev:

Sjarmerende venn :o 

 

Ja det kan du si! Men det ante meg at det ville bli noe så snart han her 18 åringen flyttet inn her permanent. 
Så snart jeg har flyttet ut herfra skal han slettes og blokkeres. Det vennskapet er over nå. 
Mannfolket måtte være her i natt fordi jeg var så eitrandes forbanna, og jeg hadde ikke så mange andre å ringe til heller når jeg meldte meg frivillig til å kjøre dama hans til båten... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 timer siden, 2ne skrev:

Jeg fortalte forøvrig sykepleieren som var innom i dag at jeg hadde vært på utstilling i Letohallen, og da sier hun at det har hun vært ofte også, hun har vært en forholdsvis aktiv utstiller av sine salukier - og da slo det meg at det er jo der jeg kjenner henne igjen fra, ikke fra da jeg jobba i kiosk som jeg opprinnelig trodde :teehe: Så vi prata litt om folk jeg kjenner som har saluki og/eller driver med LC, og fant ut at vi har felles bekjente :lol: Morsomt!

Hah, da snakket dere heeelt sikkert om meg :P for jeg er ganske sikker på at jeg vet hvem du hadde innom i dag. Og har jeg rett tenker jeg dere hadde en god snakk for hun er veldig hyggelig og dessuten har hun flotte salukier :) 

 

Her har vi gått inn i "vente"-uken. En uke til termin og den vordende tar det hele med stor ro. I går var hun i skogen med venne-gjengen og hun var så fornøyd over at alle var samlet. Hun spratt og lekte og hoppet og løp og søkte godbiter til den store gull-medalje, mage ingen hindring. Det er så deilig å se at hun er like kvikk og sprek, glad mamma = fine valper tenker jeg :) 

I dag blåste det gjennom marg og bein rundt hushjørnet da vi var ute, så hun fortet seg å gjøre det hun skulle, inn og spiste frokost, og siden har hun ligget sånn:

 

5.3.17.jpg

  • Like 14
Lenke til kommentar
Del på andre sider

48 minutter siden, *Kat84* skrev:

 

Han høres virkelig hyggelig ut "på bunn"..... 

 

@SFX misunner deg ikke den bilstansen! 
Men bra det gikk såpass fint i utstillingsringen. Forhåpentligvis går det bare bedre i UK :D 

Nei, lese var det...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser frem til fellestur med andre hunder på skogsvei der vi kan la dem løpe løse, og påfølgende rolig dag med sliten hund :P Og veldig letta over at noen kunne ta med meg og Uno i bilen, for gubben var IKKE blid over å måtte bli med som sjåfør... enda han fikk tilbud om å sitte i bilen og se kamp på nettbrettet mitt (hans har ikke 4G) istedenfor å gå sammen med oss...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@SFX; du er jammen en tålmodig sjel.. Jeg troor at jeg hadde vært fristet til  å svare ; 'Hedmark, hvor er det? ' - Næh..jammen ikke sikker gitt, tror det er I Norge en plass..

Selv om jeg ser at det nok ikke hadde vært så taktisk..Mulig viljen til å hjelpe deg hadde sunket hos damen..:P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 timer siden, 2ne skrev:

Det er folk som tror på dominansteorier enda, så de er ikke så oppdaterte i dag heller nødvendigvis :) 

--

Jeg fortalte forøvrig sykepleieren som var innom i dag at jeg hadde vært på utstilling i Letohallen, og da sier hun at det har hun vært ofte også, hun har vært en forholdsvis aktiv utstiller av sine salukier - og da slo det meg at det er jo der jeg kjenner henne igjen fra, ikke fra da jeg jobba i kiosk som jeg opprinnelig trodde :teehe: Så vi prata litt om folk jeg kjenner som har saluki og/eller driver med LC, og fant ut at vi har felles bekjente :lol: Morsomt!

Det er tydeligvis flere av mine (de er mine!) sykepleiere som driver med hund. En annen har gått flere kurs hos Canidier med sin hund, ei tredje har en toller, mener jeg det er, og ei er ikke sykepleier men som har vært her et par ganger allikevel, er egentlig utdannet veterinær *ler* Så lenge de kan sette i gang drypp og skifte på sår, liksom :lol: 

Jeg har rett og slett inntrykk av at de fleste driver med hund! Lederen for et utvalg i kommunen som jeg er medlem av er hundedommer og kurser i bruk av jakthunder, i går var jeg på årsmøte i Sør-Trøndelag MDG, og satt ved siden av ei som avler på og stiller ut bassethound, vi skravlet hund både i pauser og når vi burde konsentrert oss om andre ting. Og sånn kunne jeg fortsatt om kolleger, naboer, etc. etc. Det er mulig at det handler om at jeg legger merke til hundefolk nå som jeg har hund selv, jeg ser den. Før var det absolutt ikke sånn at alle hadde hund.

I dag kommer Sara på kaffebesøk. Derfor satte jeg igang med å lage en kringle, men så hadde jeg jo bare 300 gram mel, det er ikke stort. Da dro jeg på butikken, men i stedet for å kjøpe mel kjøpte jeg noe kakemessig. Nå kommer sikkert Sara snart. :ahappy: 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

43 minutter siden, Tøfflus skrev:

Her har vi gått inn i "vente"-uken. En uke til termin og den vordende tar det hele med stor ro. I går var hun i skogen med venne-gjengen og hun var så fornøyd over at alle var samlet. Hun spratt og lekte og hoppet og løp og søkte godbiter til den store gull-medalje, mage ingen hindring. Det er så deilig å se at hun er like kvikk og sprek, glad mamma = fine valper tenker jeg :) 

I dag blåste det gjennom marg og bein rundt hushjørnet da vi var ute, så hun fortet seg å gjøre det hun skulle, inn og spiste frokost, og siden har hun ligget sånn:

 

5.3.17.jpg

Bollemage! Lykke til, håper alt går bra framover!

41 minutter siden, Snøfrost skrev:

 

@SFX misunner deg ikke den bilstansen! 
Men bra det gikk såpass fint i utstillingsringen. Forhåpentligvis går det bare bedre i UK :D 

Nei, det er ikke moro med biltull, men jeg er glad for NAF-medlemskapet. Halvannen times venting og ti minutters titt på bilen, så var vi på veien igjen - og det kostet meg bare en McDonalds-meny til venninna mi :D 

Jeg satser på at korsbenet gror enda litt til på ei uke - og jeg skulle jo bare være et par timer i Letohallen, mens vi blir leeeenge på NEC, så da kan jeg tygge smertestillende som faktisk funker så mye jeg vil. Vi har til og med snakket om å ta taxi fra hotell til messearena, for å redusere venstrekjøringen - så da kan jeg jo dope meg til nye høyder :P 

20 minutter siden, QUEST skrev:

@SFX; du er jammen en tålmodig sjel.. Jeg troor at jeg hadde vært fristet til  å svare ; 'Hedmark, hvor er det? ' - Næh..jammen ikke sikker gitt, tror det er I Norge en plass..

Selv om jeg ser at det nok ikke hadde vært så taktisk..Mulig viljen til å hjelpe deg hadde sunket hos damen..:P

Du vet, med alt pratet fra politikerne i disse dager om å slå sammen kommuner og opprette regioner, så kan en jo bli forvirret over geografien i landet. Eller noe... Jeg ble i hvert fall målløs. Hvem har ikke hørt om Hedmark? 

Det var for øvrig ikke en dame, men en ung mann. Eller en dame med maskulin stemme. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tilbragt morgenen på Letohallen som reservehandler og hold hunden min mens jeg er i ringen menneske :P Nå er jeg derimot død for verden og er ganske glad for å være tilbake i sofaen. Pigg må vente litt med turen sin, selv om han ikke er helt fornøyd med det. Han fikk nemlig ikke bli med i Letohallen - for trangt og mye styr å ha med ham bare for å titte.

Nå skal jeg glåme litt på 5 mila før jeg gjør noe mer vettig - synes det er et sunnhetstegn at selv idrettsutøverne ser litt vagt tvilende ut til spørsmålet: Nå, gleder du deg til å gå 5 mil på ski? 
 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
57 minutter siden, Snøfrost skrev:

Han høres virkelig hyggelig ut "på bunn"..... 

I hvert fall så lenge han kan oppnå noe. 

Flere som har kontaktet både meg og nyeste eksen hans nå... og beskjeden er klar og tydelig at jeg må finne et annet sted, for det er mye som skurrer nå. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, *Kat84* skrev:

I hvert fall så lenge han kan oppnå noe. 

Flere som har kontaktet både meg og nyeste eksen hans nå... og beskjeden er klar og tydelig at jeg må finne et annet sted, for det er mye som skurrer nå. 

Åååh er så fint med slike. Som noen jeg "kjenner" som bombarderte meg med hester, så får jeg høre noen år etter at de flytta (og heldigvis forsvant ut av livet mitt) at "hun der skulle ALDRI hatt hest!"... Merkelig at de støtt og stadig prøvde å pushe på meg hester da... 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

22 minutter siden, SFX skrev:

Jeg satser på at korsbenet gror enda litt til på ei uke - og jeg skulle jo bare være et par timer i Letohallen, mens vi blir leeeenge på NEC, så da kan jeg tygge smertestillende som faktisk funker så mye jeg vil. Vi har til og med snakket om å ta taxi fra hotell til messearena, for å redusere venstrekjøringen - så da kan jeg jo dope meg til nye høyder :P 

Pass på at du løper rett vei i ringen da :lol: 

Retter litt engelsk, så snart i dusjen og avgårde for å feire min mor.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...