Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, mars


Siljus
 Share

Recommended Posts

10 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

Og jo sykere man blir, jo gladere er man for at man faktisk er udødelig! :aww:

:lol: Jeg VISSTE det var noe feil med den setningen, jeg bare fant ikke ut hva :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Valping 

Basse har bursdag  9 år, tenk det. 

Jeg er helt i ekstase jeg!! Hippy ble bekreftet drektig, så begynner nestingen ? Jeg burde kanskje lage egen tråd for nerdingen der, men seeee da  

Posted Images

Guest *Kat84*
1 time siden, SFX skrev:

Det må være en frustrerende situasjon for deg :hug: 

 

Takk :hug: 
Det virker som at uansett hvordan jeg vrir og vrenger på ting så er det noe som kommer i veien for alt. 
Og nå tviler jeg på om jeg bor på rette stedet. Men hva hjelper det om det er rett eller feil? Det er jo ikke noe med 3 soverom hvor det er tillatt med dyr tilgjengelig uansett. 

1 time siden, 2ne skrev:

Det er sikkert lurt, selv om jeg ikke veit hva plan A er :P 

 

Ikke noe spesielt. Bare den tradisjonelle kjedelige måten som er å jobbe, leve sparsommelig og spinke og spare i åresvis for å få det jeg vil :aww: 
Uansett tryggere og mer idiotisikkert enn flaxlodd eller lotto! :P 

Nå har jeg begynt på middagen. Kanskje jeg blir litt mer optimistisk etter jeg har spist :icon_redface: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har vært litt sjalu på alle som har hatt vinterferie i finværet denne uka, så i dag tok jeg ut en feriedag for å ha en liten vinterferie selv :P Nå har jeg gått ca 3 mil på ski i mitt favoritt-fjellområde :D Ingen skredfare, nesten ingen andre folk, bare hvite vidder og god utsikt :heart: 

 

  • Like 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, 2ne skrev:

Det er en eller annen skjematisk oversikt over hvor funksjonshemma du er hvis om atte, selv om den funksjonshemninga strengt tatt ikke hemmer noe. Å ikke ha følelse i tommelen f.eks, er visst 20 % funksjonshemning, om en skal tro ei venninne av meg. Jeg syns å huske at mine stive håndledd er noe sånt også, selv om det ikke er spesielt hemmende at de er avstiva. Så kanskje et ankelbrudd er såpass funksjonshemmende at det er verdt 200.000 kr? 

Ja, det må finnes noen inndelinger og kategorier - pappa som er 100 prosent uføretrygdet har jo i pasientskadeerstatningstvisten fått svarbrev om at han er å regne som X antall % invalidisert etter operasjonstabben, og dermed blir erstatningen estimert til X antall kroner. Det vi synes var så rart, var at tallet før klage var på 40 prosent eller noe - når en operasjonstabbe fører til permanente, kroniske smerter som virkelig reduserer en persons mulighet til å leve et normalt liv hadde vi trodd at prosentsatsen var høyere. Men da vi fikk advokat, fortalte denne at en aldri ville få 100 prosent invalidiserende dom, eller hva riktig ord blir. Ved klage be han dog imøtesett med høyere prosentsats, da klagen kom med utdypende opplysninger vi ikke trodde var relevante i første runde. Men erstatningen ble likevel bare foreslått til i snitt rundt 500 kroner i måneden, så advokat er på saken. Vi har for eksempel nå testet en ny type smertelindring, som er det som har hatt best effekt hittil, som gjør ham betydelig mer funksjonell i og med at han får lov til å kjøre bil på de medisinene, og som gjør at han hittil i 2017 har orket å være med på mer enn han har orket de siste fem årene. Men han må av egen lommebok betale 1.500 kroner hver fjerde uke for ny medisindose. En skulle tro en erstatning i det minste kunne dekket konkrete mer-utgifter som en følge av at legen dreit på draget. Men, advokaten er på saken.

Hvis jeg noen gang treffer på den legen... Jeg skjønner at folk kan bli hevnlystne og voldelige.

Sitat

Hmm.. Lurer på hvor mye en disfunksjonell ilostomi er verdt jeg? Eller tarmer som sprekker i hytt og pine? Eller ikke-fungerende intimkroppsdeler? Hadde jeg hatt forsikring før jeg ble sjuk, kanskje jeg hadde vært en rich bitch nå? :lol: 

Jeg ville tro det er "priceless"... 

Sitat

Ja.. Jeg pleier ikke å angre på noe (det er faktisk et prinsipp jeg har), men akkurat det angrer jeg litt på, at jeg en gang var ung, uvitende og for frisk og optimistisk til å tenke at det kom til å forandre seg rimelig drastisk på forholdsvis kort tid. 

Samme her. 

Jeg forsøkte faktisk å tegne forsikring rett før jeg avsluttet mastergraden, fordi det var snakk om det på et jobbsøkerkurs. Men jeg fikk ikke tegnet da, fordi jeg hadde vært sykemeldt en uke to år tidligere for å få legeattest på å få utsatt eksamen - min daværende samboer annonserte at han vurderte å gjøre det slutt, jeg var rimelig lei meg, og jeg klarte ikke å konsentrere meg om noe. Så jeg gikk til universitetslegen og fikk en sykemelding, for å ha krav på konte-eksamen i januar. Jeg husker ikke hva legen skrev, men det ble gitt en eller annen form for mild depressiv diagnose, og fordi jeg hadde det i bagasjen var jeg i "karantene" da jeg forsøkte å tegne forsikring. Så gikk det i glemmeboka, og så var det for sent. Samboerskapet holdt i tre år til før det virkelig røk, og da var det ikke bare en mild depressiv diagnose jeg fikk.

Sitat

AN så lurer jeg på om Ali kanskje har urinveisinfeksjon eller verre (livmorbetennelse), hun har tissa i senga mi i dag. Det var snålt, for hun satte seg ikke ned eller noe, hun dreiv og maste seg litt opp fordi datterbarnet lekte med Leah og hun ikke fikk være med, og plutselig var det vått der hun sto. Det var helt sikkert urin, det så og lukta vi, derfor en mistanke om UVI. Krisetanker som livmorbetennelse er bare fordi at jeg har hatt min andel av sjuke bikkjer, og jeg er hovedeieren hennes - i motsetning til f.eks Leah, som står på datterbarnet (åffkårs!), eller Dina som sto på @Belgerpia frem til 2008, og når ble hun sjuk? Sånn ca i 2008, ja. Da får vi vel ta en tur til veterinæren da, siden vi slipper det med Nora en stund til.. Gøy med hund :aww: 

Marikatten skal forøvrig til veterinær i morgen, gamle damen. Hun hoster litt, og hun har blitt utrolig sær på hvor mye hun vil børstes. Hun har alltid vært en katt som har latt oss børste og kamme og klippe som vi ville (more or less :P ), men nå er visst alt så ubehagelig at hun blir grinete av det, så da er det greit å få sjekka det opp. Hun er veldig straks 15 år, så det er ikke sånn kjempeoverraskelse at hun skranter litt, men greit å sjekke det ut allikevel. 

Hun har bare spist mye snø. Det må være slik.

Lykke til med Marikatten!

2 timer siden, Siri skrev:

SUV'en hadde nok gått i et tre ja... jeg er egentlig usikker på om den taxien hadde noe med saken å gjøre i det hele tatt :lol: 

Jeg så for meg den monster-taxien, helt klart noe for Pixar :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Når du møter eksen på venterommet hos legen og begge blir stående og gape og ingen av oss fikk egentlig sagt noe særlig fornuftig, da føler man seg så smart.:ahappy: Sist vi gikk på hverandre i byen var for over 2 år siden.

Men denne gangen så bestemte jeg meg for å sende han en sms, og vi hadde en svært så hyggelig sms-samtale etterpå faktisk. Han ble både overrasket og glad for å se meg, sa han. Han inviterte meg faktisk til en prat under fire øyne. Den så jeg overhodet ikke komme,for å si det sånn. Men han har jo på denne sms-samtalen vist mer selvinnsikt enn han noensinne var i nærheten av da vi var sammen, så han skal få den samtalen sin. Det har gått noen år. Om ikke annet så skal vi begrave stridsøksa.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 timer siden, MarieR skrev:

Vi har vært på tur i sola, og jyplingen måtte trene på å gå sivilisert i bånd. Slitsomt for et hormontroll å ikke få gå med snuten plantet i grøfta hele turen, ikke tisse når han vill og ikke leke trekkhund. Tror nok han kan bli en riktig så velfungerende hannhund etterhvert, selv om fluene og hormonene sloss om plassen i hodet hans akkurat nå :P 

Akkurat der er jeg med min tulling også :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sjekk denne søtingen da [emoji7][emoji7] på shopping i verdens koseligste dyrebutikk, som tar bilder av alle dyr som er innom hver dag.
5936af1d4ac40f076a12954d92cbd136.jpg



Før jeg ante det sto han sånn, og jeg rakk ikke reagere før det var for sent, tror kanskje ikke det er så bra for ryggen. .. eller kanskje det er bra å strekke ut litt, og det var jo frivillig så gjorde kanskje ikke noe vondt.
  • Like 15
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Mirai pinned this emne
Guest *Kat84*
39 minutter siden, Lola Pagola skrev:

Sjekk denne søtingen da emoji7.pngemoji7.png på shopping i verdens koseligste dyrebutikk, som tar bilder av alle dyr som er innom hver dag.
5936af1d4ac40f076a12954d92cbd136.jpg

 


Før jeg ante det sto han sånn, og jeg rakk ikke reagere før det var for sent, tror kanskje ikke det er så bra for ryggen. .. eller kanskje det er bra å strekke ut litt, og det var jo frivillig så gjorde kanskje ikke noe vondt.

 

Sjef har også for vane å stille seg opp sånn på disken. 
Han vet nemlig at hvis han reiser seg opp der og logrer og susser litt så er det godbiter å få :lol: 

Nå ble jeg plutselig veldig trøtt... Jeg kunne faktisk lagt meg til å sove nå :o Men får vel holde ut til Sjef har fått siste måltidet sitt for kvelden sånn at han slipper å dø. Han gjør nemlig det hvis han ikke får mat senest 20.30 hver kveld :aww: 

Middagen skuffet også. Det var noe ferdige krydderblandinger som skulle brukes til steking med kylling og valgfrie grønnsaker og en krydderblanding som skulle blandes inn i koksmelk for så å la det koke. Det var tydelig ment for norske smaksløker, for det der var pinglete på smak. Selv chili og andre kraftige krydder hjalp ikke på å få noe mer smak. 
Godt det bare kostet 10 kroner når jeg kjøpte det. :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Søren, Pigg skulle hatt markkur igjen idag i følge den 28 dagers regelen. Må dra inn imorgen og gi ham, tror dere jeg må gjennom to gangeren nå? Da tror jeg faktisk jeg hopper av hele systemet og venter med å gi ham til jeg skal til Sverige neste gang... 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

10 minutter siden, Turb skrev:

Søren, Pigg skulle hatt markkur igjen idag i følge den 28 dagers regelen. Må dra inn imorgen og gi ham, tror dere jeg må gjennom to gangeren nå? Da tror jeg faktisk jeg hopper av hele systemet og venter med å gi ham til jeg skal til Sverige neste gang... 

 

Ja, på de ormekurene og på rabiesvaksine så er det ikke noe slingringsrom. Jeg har sittet og lest alskens regelverk i dag selv, for å sjekke at jeg har gjort alt riktig før vi drar til uka.

Det eneste jeg mangler er svar på hvor fersk signatur og stempel i passet fra veterinær om at "dog is fit for travel" må være. 

Jeg har reisefeber... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Utslitt!  Men Lupin har blitt kjent gjennom hos vet. og tatt ul av blæra. Han har et delvis grodd ribbeinsbrudd/brist som er kjempevondt :o  En veldig underdiagnostisert skade i følge vet.  Og så har han  "noe" som flyter rundt inni blæra. Antakeligvis strutvitter likevel. Så nå må vi se om de skal gå inn og prøve å skylle det ut, eller om vi skal ta kontrastrøntgen. Og så legge en plan, eller...  

Petter Kanin er blitt balleløs, alt har gått strålende og de har tatt veldig godt vare på han for oss :ahappy: Han er i full fart igjen, virker ikke plaget i det heletatt. Fått smertestillende for tre dager og noe for å holde magen i gang. Regner med dette går supert. Han hadde sjarmert dem i senk. :wub:  Galskap å bruke 1300 kr på  en kanin når jeg har 30 til i fjøset :aww:  Men han er litt spesiell han Pettern. 

Dyra mine vet forøvrig å gjøre seg bemerket hos vet. :lol: Lupin hadde fått tissenekt siden i natt for å ha mest mulig urin i blæra, for da er det lettere å se. Så tok han rett inn på klinikken, der så han to damer, blant annet yndlingsdamen hans som jobber der, og da spratt han selvfølgelig rett opp på skranken, og damene begynte å kose og prate med han, men da ble han så lykkelig at han rett og slett glemte å holde seg :lol: ! Så han tissa likegreit oppå skranken. :aww: Den var ny :lol: 

 

Er hovedlandsrenn her i helga, noe som har nmstatus, ergo masse masse folk. Så jeg var oppe kl 6 i dag, og på plass på fjellstua litt over 7 for å være med å ordne i stand frokost til de 25 personene som overnattet her oppe. Skulle komme noen til i dag, så totalt blir det 35. 

I morgen er det en fare for at jeg ligger i fosterstilling på sofaen hele dagen :aww::lol: 

 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, SFX skrev:

Ja, på de ormekurene og på rabiesvaksine så er det ikke noe slingringsrom. Jeg har sittet og lest alskens regelverk i dag selv, for å sjekke at jeg har gjort alt riktig før vi drar til uka.

Det eneste jeg mangler er svar på hvor fersk signatur og stempel i passet fra veterinær om at "dog is fit for travel" må være. 

Jeg har reisefeber... 

Har man flaks så har man flaks - telte dager nå, 28 dager imorgen! Han fikk 3. februar sist - kom på at jeg satte det på torsdag på kalenderen fordi da har veterinærkontoret kveldsåpent. Men da får jeg stikke bort imorgen :D Ikke at det egentlig er så nøye for jeg skal ikke til Sverige før eventuelt pinsen igjen... kanskje jeg bare skal la det være... behøver ikke egentlig å holde ham på det skjemaet hvis jeg ikke må... hmm...

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

14 minutes ago, Raksha said:

Utslitt!  Men Lupin har blitt kjent gjennom hos vet. og tatt ul av blæra. Han har et delvis grodd ribbeinsbrudd/brist som er kjempevondt :o  En veldig underdiagnostisert skade i følge vet.  Og så har han  "noe" som flyter rundt inni blæra. Antakeligvis strutvitter likevel. Så nå må vi se om de skal gå inn og prøve å skylle det ut, eller om vi skal ta kontrastrøntgen. Og så legge en plan, eller...  

 

Oi, det hørtes ikke noe godt ut :o God bedring til Lupin!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Mona skrev:

Oi, det hørtes ikke noe godt ut :o God bedring til Lupin!

 

Nei, jeg har et brista ribbein som prøver å gro enda, og det er ikke godt. Han hadde veldig vondt da de drev på i dag, damen er kiropraktor, veterinær og en hel haug med ting, så hun drev å justerte og ordna masse skevstillinger, muskler og styr på han, og han som finner seg i ALT med stoisk ro, stod og pep og prøvde å rømme med gjevne mellomrom. Stakkars Lupin :(  Men veldig glad vi fant noe, så håper det forklarer hvorfor han er som han er. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Raksha skrev:

Nei, jeg har et brista ribbein som prøver å gro enda, og det er ikke godt. Han hadde veldig vondt da de drev på i dag, damen er kiropraktor, veterinær og en hel haug med ting, så hun drev å justerte og ordna masse skevstillinger, muskler og styr på han, og han som finner seg i ALT med stoisk ro, stod og pep og prøvde å rømme med gjevne mellomrom. Stakkars Lupin :(  Men veldig glad vi fant noe, så håper det forklarer hvorfor han er som han er. 

 

Usj, stakkar Lupin! Masse god bedring, måtte ribbeinet gro fort :o 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AN spiser Twist kveldsmat, første måltid med nytt fòr. Får se om det blir mindre gassproduksjon og avføring nå da. 

Og om det er noen trøndersoniser som vil ha slakteavskjær fra storfe så er det bare å komme å hente, Twist er litt fin på det, og rått kjøtt passer han visst ikke :P har 13 kg liggende i fryseren, pakket i poser på ca 2-3 kg. 

... Jeg har også lyst på kveldsmat, men jeg har strengt talt spist nok i dag. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Jonna

*puh* var faktisk greit at jeg tok turnusfri i dag. Føler at jeg egentlig ikke har gjort så mye, men har vel det. 

Skrubbet og vasket gamle kjøkkenet i nye huset (sånn for å forvirre :lol: ) Ryddet på plass ikke mindre enn 8 kasser med ting på kjøkkenet og flyttet litt rundt på div andre kasser. Og viktigst: fått overtatt badet :D Liker at de er ferdig en uke før avtalt! Men det er vel pga de ikke kan stikke innom og gjøre flere jobber andre steder :lol:  

Nå vaske komfyren her, så komme meg i seng! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den hunden min er ikke spesielt smart...

Først fikk han middag, så lekte han med ei godbitflaske og dro ut noe mat fra den, så tigget han til seg en oksestrupe fra gubben. Dermed var han mer enn mett, og kasta opp en fin klump nesten ufordøyd mat da vi gjorde klart for å gå tur. Dette prøvde han selvsagt å spise igjen. Så går gubben tur og jeg tørker og vasker.. gubbe og hund kommer hjem, og hundedusten begynner først å fylle magen med tekstil fra diverse leker og ventilen fra ei pipe i pipeleka som nå er taus. Så fortsetter han med et okseøre og en rest av en Starmark-godbit, før han henter seg en gammel oksemuskel han ikke har rørt på flere uker. 

Om du først spiser deg så mett at du spyr kan du godt la være å stappe magen full igjen lille venn :pinch:

Vel, nå har han slokna på soveromsgulvet og vil forhåpentligvis ikke spise mer i kveld!

Edit: og selvsagt god bedring til Lupin og eier, måtte det gro godt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...