Gå til innhold
Hundesonen.no

Oversikt over utstillingene?

Recommended Posts

Jeg fikk vite i dag at det var utstilling i Drammen travbane av NHL Norges hunden landsforbund. Dessverre så fikk jeg vite det altfor sent til å melde på. Denne utstillinga stod ikke på NKK aktivitetskalenderen som jeg sjekker. Finnes det noen andre egne hundesider som arrangerer utstillinger? Annet enn NKK og NHL. Vil ikke miste enda en utstilling til bare fordi jeg ikke har fått med meg at det var en. 😬🤔😝

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Sjekker du terminlisten som ligger på nkk.no så skal du finne komplett oversikt over alle offisielle utstillinger. De andre arrangert av NHL og lignende er uoffisielle og har ikke tellende resultater.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Var ikke det jeg mente og jeg er ikke noe flink til å forklare meg. Det jeg mente var om det finnes noen andre sider enn NKK og NHL som arrangerer utstillinger?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen
24 minutter siden, Katharina skrev:

Var ikke det jeg mente og jeg er ikke noe flink til å forklare meg. Det jeg mente var om det finnes noen andre sider enn NKK og NHL som arrangerer utstillinger?

Jeg vet bare om de to organisasjonene som organiserer det de selv anser som offisielle arrangement og utstillinger - men de er konkurrenter, og har slik jeg ser det ganske ulike opplegg. NHL er en bitteliten organisasjon, framstår ikke akkurat seriøs, og jeg kan ikke se for meg at det finnes andre enda mindre alternativ. 

Derimot hender det at lokale klubber arrangerer matchshow, men det er ikke noen samleside for det, du må bare følge med på klubber i nærmiljøet ditt. Mange bruker FB for å markedsføre sine arrangement i betydelig større grad enn de benytter sine allerede opprettede hjemmesider.

 • Like 4

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Nå ser jeg hvordan det går når jeg ikke har varsling på innleggene mine, så her kommer svaret 1 måned for sent gitt😅  Jeg er veldig fornøyd med Milo per nå, nå som han har vokst seg litt til i hodet, for det tok vel rundt 2 år! Det eneste jeg savner er en mer innebygget av-på knapp, noe som selvfølgelig kan trenes på - men noen raser (og avl) er litt mer laidback. Jeg kunne vært foruten varsling nå som jeg bor i byen, men vil etterhvert flytte meg ut på landet når jeg er ferdig å studere. Det er dog noen år til. Milo har en del futt og behov for å få utløp både mentalt og fysisk, men søker absolutt etter noe med et normalt aktivitetsnivå for rasen. Trenger ikke det futtet mallen eller border collien kan ha. I aktivitetsnivå og væremåte vil jeg si at jeg ser mest dsg hos han, men mye av det aktive ses også av cocker spaniel og toller. Han er en litt pipete type og et "frimerke", som jeg har hørt mange spanieler kan være.  Har sett på springer spaniel og jakt cocker, men det er mer pelsstell enn jeg ønsker å hamstre med. Jeg er elendig på å klippe selv, og det blir fort dyrt å dra til en groomer for å ordne. En liten nett jaktlabrador (jaktlabradorene er jo avlet en del annerledes enn de vanlige labradorene, som ofte for meg ser ganske tunge og noen tykke ut) hadde vært aktuelt, men nå ønsker jeg hannhund og da blir de jo en del større. Som du sier så er det også flere som ønsker at de skal bli skikkelig brukt, utover vanlige turer og stimuli ellers. 
  • Det utgjør faktisk en forskjell i min bil. Har en Toyota proace, lang utgave. Jeg har plexieglass mellom førerhus og lasterom, men det er en liten lasteluke under forsete for lange planker etc. Når jeg har kjørt i type 20 min, så er det blitt en god lunk i bagasjerommet når vi stopper. 
  • Hva en blodprøve kan vise kommer helt an på hva man undersøker. Når man undersøker stoffskiftet så er det en spesifikk undersøkelse hvor man ser på konsentrasjoner av T4 (og TSH) i blodet. Ofte så tar man blodprøve for å se på andre ting i tillegg til stoffskiftet, avhengig av hva problemet er/symptomene er.   
  • Ja, det synes jeg er flott også. Det som vises av framgangsmåter i trening er positiv og bra hundetrening. Mye bedre at folk hermer etter dette enn diverse andre programmer som går på TV! 
  • Enig i at vi ser lite trening og klippingen gjør programmet litt tregt. Vanskelig å få inntrykk av hvordan de jobbet med utfordringene til Tico. Regner med det ble jobbet mye mer og grundigere enn vi fikk se i programmet. Fikk vondt av ham, håper veldig han får et hundevant hjem på landet. 
 • Nylig opprettede emner

×