Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå februar


Guest *Kat84*
 Share

Recommended Posts

14 minutter siden, Perfect Image skrev:

Min svigermor er også sånn, men det gjør meg ingen ting for hun gjør det på en fin måte. Kunne ikke tenkt meg å IKKE hatt henne som nabo emoji14.png Hun blander seg i alt, kommer hele tiden uten forvarsel og går rett inn. Men hun gjør det fordi hun er glad i oss alle, er uvurderlig med ungene og vi trives såpass i hverandres selskap at vi spiser middag sammen 2-3 ganger i uken både hos oss og dem. Hun kunne ikke brydd seg mindre om hvordan det ser ut her hjemme til tider, og hun er aldri dømmende. Så føler aldri noe press, tvang eller prestasjonsangst! Uvurderlig person i livet mitt, jeg ante ikke hvor mye jeg har savnet en person som henne før hun kom inn i livet mitt. emoji813.png

 

(Heldigvis holder jeg ut med sønnen også så jeg får beholde henne :aww:emoji38.png )

 

Det er nok sånn min svigermor ønsker å være, hun får bare ikke helt til - og etter at jeg skjønte det så ble det veldig mye bedre her. Selv om jeg ikke takler at noen bare vandrer rett inn hele tiden, uansett hvem :lol: 

PS. kan du sjekke fb?  :icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vi har kjøpt et ***** hus.   https://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=91368606&fks=91368606   Vi EIER et hus.    

...spretter jeg innom for å fortelle at 12 små nøster har funnet veien ut, resten jobber med saken.  

Søtbass (sånn helt seriøst, han er usedvanlig vakker? Ikke sant?  )          

Posted Images

Det er nok sånn min svigermor ønsker å være, hun får bare ikke helt til - og etter at jeg skjønte det så ble det veldig mye bedre her. Selv om jeg ikke takler at noen bare vandrer rett inn hele tiden, uansett hvem [emoji38] 
PS. kan du sjekke fb?  :icon_redface:

Går det bra at jeg sjekker imorgen? Jeg får ikke åpnet nye beskjeder på messenger fra tlf, den slår seg bare av, så jeg må åpne den fra pcn og eeegebtlig lagt meg [emoji23] Pleier å sjekke over en gang om dagen med pc men bare ikke rukket. Jeg kan se at folk har skrevet, men ikke åpne på messenger så har tenkt på deg på morgen idag , dagen bare fløy [emoji14]
@enna Seriøst du burde hatt en hederspris for å ha klart å holde ut 17!!år før nok var nok!! Kjenner jeg blir helt matt :o Hadde ikke samme forhold til forrige svigermor, men det gikk ok for ungene men anstrengt. Vi bare hadde ingen kjemi eller noe felles. Det der høres grusomt ut å leve med og virkelig kudos til deg som tok er oppgjør og valgte sånn negativitet ut av livet. Det er rå vanskelig mtp andre involverte.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har hatt to svigermødre i mitt liv. Den første bodde så langt borte at vi i grunnen aldri ble godt kjent med hverandre, selv om jeg var sammen sønnen hennes i ni år, og selv om hun er bestemor til barna mine. Den andre var en veldig søt og forsiktig dame som aldri tråkket på noen tær. Og nå ble jeg sittende og tenke på hva slags svigermor jeg er. Jeg blander meg i alle fall ikke borti saker og ting, det tror jeg at jeg tør si. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Perfect Image skrev:


Går det bra at jeg sjekker imorgen? Jeg får ikke åpnet nye beskjeder på messenger fra tlf, den slår seg bare av, så jeg må åpne den fra pcn og eeegebtlig lagt meg emoji23.png Pleier å sjekke over en gang om dagen med pc men bare ikke rukket. Jeg kan se at folk har skrevet, men ikke åpne på messenger så har tenkt på deg på morgen idag , dagen bare fløy emoji14.png

:lol: Det haster overhodet ikke, jeg bare dør litt av om du ikke vil svare :lol: Paranoid.no :aww: 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 minutter siden, enna skrev:

Høres ut som svigermoren til søstra mi. Har alltid vært litt misunnelig på henne på det området.
Min har rett og slett vært slem:

  Skjul innhold

Stygge kommentarer, stadige stikk. I selskaper kunne hun finne på å si høyt "der finnes ingen kvinne bra nok for sønnen min", hun har siden dag 1 kommentert utseendet mitt og alt som er "galt" med det. Hun kommenterer maten jeg lager  (og jeg er over gjennomsnittet god til å lage mat) for det meste smaker tydelig vondt.  Hun prøver å lage konflikter mellom meg og gubben ved å servere han løgner om hva jeg angivelig skal ha sagt eller gjort (heldigvis har han aldri trodd på henne). Og jeg får hele tiden høre at jeg oppdrar ungene helt feil. Min feil selvfølgelig når ungene ikke gjør som hun sier... Og kan hun komme med et stikk som viser forakt eller fiendlighet, så gjør hun det, så sant det kan gjøres uten at gubben min får det med seg.
Jeg satte ned foten etter 17 år med taushet fra min side (i håp om å en gang få husfred holdt jeg kjeft). Og gav da klar beskjed om hva jeg syntes om oppførselen hennes. Etter den tid har det vært "krig", og jeg nekter nå å dra hjem til henne, ha henne på besøk eller bli med på turer der hun har funnet ut hun skal bli med. Jeg prøvde på nytt, for å "strekke meg" i fjor, på tur til USA, og det var veldig utrivelig. Så etter den turen gav jeg beskjed: Aldri mer. Jeg orker ikke høre hver gang jeg spiser middag at jeg "ser ut som jeg ikke eier evne til å begrensemeg i matveien" (utfra utseendet mitt, som hun høyt stadig uttaler seg om). Jeg kan ikke ta et glass vin (på ferie) uten å få kommentarer om "sløsing" ol.  Yngste pode har fått bestemoren i vranga uten at jeg har sagt et enda ord til ungene noen gang om disse konfliktene, fordi han har sett hvordan hun behandler meg (følsom og tenkende gutt) . Og hun liker ikke gutten fordi han ikke vil gjøre som hun sier i konfliktsituasjoner (mellom dem). Eldste pode har derimot et nært forhold til bestemoren, og det har jeg ingen problemer med. Ungene må få velge hvem de vil inkludere i livene sine uavhengig av mine følelser.

 

Åh herre... :hug: Stakkars :( 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Perfect Image skrev:


 Det er rå vanskelig mtp andre involverte.

Ja det var vanskelig. Som jeg sa til mannen da jeg omsider eksploderte: Hvis vi blir skilt, så blir det pga henne...
Han greier ikke å se hvordan hun er. Dvs han vet det nok, men vil ikke ta det innover seg. Det er greit - det er moren hans, så jeg forstår at hun er viktig for han. Fo rmeg holdt det at han aksepterer at jeg ikke ønsker et forhold til henne overhodet, og at han faktisk vet hvorfor.

Min familie så det tydelig fra dag 1 og har aldri greidd å like henne. Så vi unngår felles familieselskaper - min far greier ikke å holde tann for tunge av raseri over at noen behandler datteren hans på en så dårlig måte. (i tillegg har da svigerhelvete greidd å trigge hele slekta mi ved å uttale at min familie må være analfabeter siden de kommer fra vestlandet... :P for der finnes "bare bønder og analfabeter" - i min familie er bonde en hedersbetegnelse - og i tillegg har alle høyere utdannelse enn svigermor...  )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

[emoji38] Det haster overhodet ikke, jeg bare dør litt av om du ikke vil svare [emoji38] Paranoid.no :aww: 

 

 

Haha neida!! Bare lang dag og ikke pcn lett fremme og teit tlf jeg ikke klarer å ta meg råd til å bytte ut [emoji38]

 

Shopping med datteren tok skikkelig på, men det var utrolig koselig bonding tid og vi koste oss bra selv om jeg ikke kan forstå hvordan hun som 6 år klarer å bruke såååå mye tid på å velge klær!! Men nå er skapet fylt til ihvertfall vinteren, litt påfyll av sommertøy bare men hun fikk mye ifjor som var stort og vil passe i år... Så var samboer til kusinen til samboer ( [emoji38] ) her og koblet og ordnet så vi har endelig dusj igjen (etter 4 mnd uten. Har badekar men dusj ER godt og lettvint!) Og nå holder samboer og bestekompisen på å male Jaran sitt rom ferdig så det kan legges gulv imorgen og listes på mandag, så kan de også begynne å legge plater på babyrommet på mandag, så kaaanskje ting begynner å nærme seg ferdig når det kommer til barnerommene :)

 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Raksha skrev:

Fy ******* :(:(  Send en virtuel :hug: 

Jeg vet, hva slags familie er det som sier og gjør sånt? Er det virkelig ikke mulig å legge politikk til side for et par juledager i året, i det minste? En skulle tro hun hadde innrømmet at hun drepte gullfisker med rivjern for moro, ikke at hun stemte på en annen presidentkandidat.

Denne planeten kunne vært helt grei, den, om det ikke var for menneskene som bor her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hundene har kvalitetstesta kanin - det smakte aldeles smaskens. Hilsen kaostrioen. :aww::lol: 

(Neida, Petter Kanin lever fremdeles i beste velgående) 

Og jeg putla meg inn på ebay og bestile knivsikre hansker etter å ha kutta meg for ørtende gang. Ikke alvorlg men irriterende nok. :aww: 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, SFX skrev:

Jeg vet, hva slags familie er det som sier og gjør sånt? Er det virkelig ikke mulig å legge politikk til side for et par juledager i året, i det minste? En skulle tro hun hadde innrømmet at hun drepte gullfisker med rivjern for moro, ikke at hun stemte på en annen presidentkandidat.

Denne planeten kunne vært helt grei, den, om det ikke var for menneskene som bor her.

Helt sprøtt - jeg liker skikkelig dårlig verdensbildet slik det er i dag, og sånne historier bekrefter bare redselen min allerede :/  Hvaslags verden er det dattern min skal vokse opp i?! :( 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå går jeg og legger meg, The Terminator 3 står på her, og jeg synes den er så usansynlig teit at jeg klarer ikke holde kjeft. :aww: Kaaan jo hende Bonden synes den er verdt å se - og da helst uten mine kommentarer :lol: 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 timer siden, Turb skrev:


Vær smartere enn meg! Jeg klarte å helle ut deler av lasagnaen inni ovnen... nå må ovnen vaskes før jeg kan bruke den igjen. Maten var god da emoji4.png

Det holdt jeg nesten på gjøre med min også...

Morsomt at så mange av sonefolket hadde lasagne:)

I går var vi på stevne, og heiet. Det var masse bra å heie på, og jeg kjenner på konkurranselysta/nervene.

Innser at jeg må lage en plan for meg og konkurranser. Prima har sine issues, men det er matmor det står på.

Men idag blir det hviledag, jeg er sliten og formen er slapp. Jeg er slapp, enda det er over tre uker siden jeg ble syk. Langvarige greier det her.

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AN har jeg delt opp mesteparten av de 15 kiloene med slakteavfall til Twist :) Jeg har ikke plass i fryseren til egen mat på en stund da, men pyttsann :P Han er visst litt fin på det, for han vil ha kjøttet i "bite-size", større biter som han må gnage litt på for å få delt lot han ligge. Vel, det får han pent lære seg, jeg nekter å dele alt i biter på under 5 cm :lol: 

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

I dag skal løpestrengen ned. Den henger for høyt, og naboen kommer til å kjøre rett på den med traktoren sin når han brøyter, og jeg har liksom ikke lyst til å ødelegge hverken for naboen eller at det går utover garasjetaket mitt.

Tenker plasseringen er bedre mellom husveggen og hundegården, jeg.

I dag er det 1-årsparty for mitt yngste tantebarn. Hun har nettopp tatt sine første skritt faktisk, så jeg håper at jeg får se det i dag. Venter på at foreldrene mine, broren min og 4-åringen skal plukke meg opp, så drar vi sammen. Det har vært noe sjalusi fra eldstemann, så vi får håpe det går greit i dag med gaver og alt sammen.

Vaktmesteren min (pappa) har avtalt maling av huset mitt med en han kjenner, så han skulle komme en dag og ta seg en runde her for å gi meg en pris. Til sommeren forsvinner det grønne til fordel for en gråfarge jeg omsider fant på et hus. Må ta meg en tur dit og ta bilde av huset, for det er faktisk ikke så helt enkelt å finne akkurat den gråfargen jeg vil ha. Men, der var den jo plutselig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

14 timer siden, SFX skrev:

En amerikansk bekjent jeg snakker med med ujevne mellomrom fortalte akkurat at fordi hun stemte på Hillary Clinton under presidentvalget, så hadde familien bestemt seg for å fryse henne ut. På Thanksgiving så flyttet de hele festen uten å si fra, og da hun ringte for å høre hvorfor ingen åpnet døra der de skulle vært, så fikk hun beskjed om at de trengte litt avstand til henne, og at hun også måtte finne noen andre å feire jul og nyttår med.

Hva **** er galt med folk?

huff, for en kjip familie! 
Glad min (og svigerfamilien) totalt blåser i hva jeg stemmer på! (ellers kunne det blitt mye bråk med spesielt svigers :teehe: )

 

11 timer siden, Raksha skrev:

Petter Kanin vil si hei!

16996487_10158410904315171_8431608134170

Og jeg må inrømme at jeg føler meg litt... uhm - fæl :lol: Når han står opp etter buksebeina mine mens jeg deler opp kaninkjøtt og innmat... :aww: :twisted:

 

Han minne meg om Pelle Pjusken, kosekanina jeg har fra jeg var lita. Han er fortsatt på soverommet mitt :D  Skulle jeg hatt levende kanin måtte det vært en sånn farga rex, en levende Pelle Pjusken!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 timer siden, Raksha skrev:

Helt sprøtt - jeg liker skikkelig dårlig verdensbildet slik det er i dag, og sånne historier bekrefter bare redselen min allerede :/  Hvaslags verden er det dattern min skal vokse opp i?! :( 

Det blir bare mer og mer polarisert, og mindre og mindre nyansert. Hvis ikke en familie kan stå sammen, hva er da håpet for et samfunn? Nei, jeg blir deppa av verdenen vår.

43 minutter siden, Snøfrost skrev:

huff, for en kjip familie! 
Glad min (og svigerfamilien) totalt blåser i hva jeg stemmer på! (ellers kunne det blitt mye bråk med spesielt svigers :teehe: )

Ja, det er jo ikke sånn at en må stemme det samme, men at en i hvert fall kan respektere hverandre og være glad i hverandre.

Jeg ville fått sjokk om mine foreldre brått hadde stemt på Trump, jeg hadde likt å tro at vi hadde noen felles verdier. Men jeg ville blitt mer sjokkert om de kasta meg ut på julaften.

40 minutter siden, Debbie skrev:

Fikk akkurat beskjed om at en jeg kjenner og er glad i døde nå. Livet er så kort og merkelig.

:hug: Kondolerer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og jeg har verdens beste svigers. De er så hyggelige, hjelpsomme og gjestfrie :D De har tatt godt imot meg, fra første stund :heart: Til påska kommer kanskje svigerfar og hjelper oss med noe oppussing  :D 

Svigermor til eksen, var også veldig grei :) Men hun var mye syk (kols), så vi var ikke der så ofte :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Migreneanfall fra ******* hele natten, ville kaste opp, besvime, i det hele tatt..vurderte en periode å vekke datter og be henne ringe ambulanse. Min bekymring var at hvis dette var hjerneblødning (som kan gi samme type symptomer) og ikke migrenanfall, så ville det være datter som ev fant meg, og en slik opplevelse vil jeg spare henne for om mulig. Etter noen timer med maksdoser av smertestillende slapp det litt tak og jeg droppa ambulanse-ideen... :P Sovna på morrakvisten og sov til 1030. Nå har jeg fått vaffler, nystekte, av datter til frokost, og hellt i meg uante mengder kaffe (koffein er bra for hodepine), så nå begynner jeg å føle meg normal igjen. Var vel bare siste uken som toppa seg i migreneanfall.
På planen i dag er valpebesøk -må jo se på niesene og nevøene tll Lotta  :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
    • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
    • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
    • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
    • Ja, det kommer til å bli brukt sekk til valpen. Men vi har lyst til å kanskje leie en hytte og ta små dagsturer med både valp og godt voksen hund.  Sykkelturer utgår pga det blir for tungt med 30+ kg i sykkelvogn.  Alt kommer til å gå på valpens premisser.  Men vi vil gjerne ha turterreng som er ganske flatt, pga eldre hund med hofteplager, og pga tung sekk i krevende, kupert terreng er skummelt.  Setter gjerne tips på turrterreng, eller lettgåtte turer: hele sørlandet, Telemark og Asker område På forhånd tusen takk
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...