Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå februar


Guest *Kat84*
 Share

Recommended Posts

Akkurat nå, Kaja skrev:

Herregud, den der altså!! 

Men kan det være hun mangler noe? Vetrinæren utredet Kua for alt mulig da hun spiste alt mulig (hun spiste ikke tekstil da, men sopp, og masse rare ting ute en periode. Nå fant de ikke noe på henne, men hun gav seg da hun var rundt 3. 
Bare en tanke, dere har sikkert vært innom den. 

Utrolig slitsomt med sånne hunder, god bedring! 

Takk. Tror ikke hun mangler noe. Skinnende pels, god helse generelt. Får kvalitetsfor, grønnsaker og matrester. Lita er 6 år....så tror ikke dette stopper med det første. HUn har alltid spist alt, og vi har jobba hardt for å hindre tilgang til bad, vaskerom, yttergang og alle steder der klesplagg som lukter "godt" kan forekomme. Men hun er en kløpper på å snike seg inn ubemerket idet noen glemmer å lukke etter seg..og hun velter skittentøyskurv, klatrer opp på benker (små føtter er faktisk ingen hindring...) river ned ting fra hyller og knagger, og forsyner seg. Finner stadig klesplagg som mangler en bit... helst der det luktet mest (skrittet på bukser, lommer på jakker (godbiter!), sure sokker, treingstøy, undertøy, skitne koppekluter, vaskefiller osv).
Jeg har sagt til datteren min mange ganger at hun må være klar over at hunden hennes en gang kan komme til å dø av tarmslyng pga disse uvanene. Og jaggu meg var vi nære ved nå...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vi har kjøpt et ***** hus.   https://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=91368606&fks=91368606   Vi EIER et hus.    

...spretter jeg innom for å fortelle at 12 små nøster har funnet veien ut, resten jobber med saken.  

Søtbass (sånn helt seriøst, han er usedvanlig vakker? Ikke sant?  )          

Posted Images

Akkurat nå, enna skrev:

Takk. Tror ikke hun mangler noe. Skinnende pels, god helse generelt. Får kvalitetsfor, grønnsaker og matrester. Lita er 6 år...så tror ikke dette stopper med det første. HUn har alltid spist alt, og vi har jobba hardt for å hindre tilgang til bad, vaskerom, yttergang og alle steder der klesplagg som lukter "godt" kan forekomme. Men hun er en kløpper på å snike seg inn ubemerket idet noen glemmer å lukke etter seg..og hun velter skittentøyskurv, klatrer opp på benker (små føtter er faktisk ingen hindring...) river ned ting fra hyller og knagger, og forsyner seg. Finner stadig klesplagg som mangler en bit... helst der det luktet mest (skrittet på bukser, lommer på jakker (godbiter!), sure sokker, treingstøy, undertøy, skitne koppekluter, vaskefiller osv).
Jeg har sagt til datteren min mange ganger at hun må være klar over at hunden hennes en gang kan komme til å dø av tarmslyng pga disse uvanene. Og jaggu meg var vi nære ved nå...

Hun mangler hvertfall IKKE stahet og viljestyrke den der! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Line skrev:

 

:lol: Han er bare 20 år da, blir mye moro i mange år med han der!

OL neste år blir spennende! 

Red: liker å høre nasjonalsangen vår jeg :D

Endret av Stine
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 minutter siden, enna skrev:

Denne dachsen setter grå hår i hodet på meg.:blink: Nå har jeg nitidig overvåket henne siden operasjonen mandag (ca 15000 kr takk, heldigvis tar forsikingen det meste der), og hun har kommet seg mer og mer til hektene, fått medisiner x 2 per døgn og spesialdiett hver 3.time gjennom det meste av døgnets timer. Midt i alt ble jeg syk selv og var derfor hjemme fra jobb tirsdag og onsdag, og parkerte meg likegodt ved siden av henne slik at jeg kunne følge med henne. I dag var jeg på jobb igjen, og dro hjem i lunsjpausa for å gi diettfor og sjekke til henne. Jeg finner da at hun har SPIST BITER AV BURTEPPET! Herrefred!! Her snur jeg ryggen til et par timer og da spiser hun ennå mer tekstiler av type som hun aldri før har vist noen interesse for å spise. ETTER alt vi har gjort for å berge livet hennes!! Skrullebikkje!!! Nyoperert tarm tåler ikke slikt!
HUn er like blir, like logrende, har ikke kasta opp, og skriker etter mat hele tiden. "Slem mor" hyler hun fra buret... jeg kan ikke slippe henne løs heller for hun løper tulling rundtomkring og klatre/hopper på møbler for å lete etter noe spiselig... Prøvde å ha henne på fanget i går, men måtte gi opp - hun vred seg som en ål - MAT ---- MAT----- MAT!!! Eneste som står i hodet på henne! :frantics:og MAT = alt som fysisk kan svelges...

Munnkurv når hun er inne/løs ute? Høres ikke noe trivelig ut, men det høres ut som det bare er et tidsspørsmål før det forsvinner noe tekstil inn i henne igjen.

 

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff @enna Håper virkelig hun ikke klarer å ødelegge seg igjen :(

 

Siste samojeden til svigers, Tass, var ram på å stjele sokker og papir. Var ikke få sokker som gikk mer eller mindre hele gjennom systemet der, at han ble 12 år er et mirakel. :o  

 

Ikke ofte jeg ønsker jeg bodde nærmere familien, men det er litt kjipt når man vet at et familiemedlem ikke har det bra, og man sitter 80mil unna... :(  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Det er liksom bare broder'n som ikke blir bestyrtet av at jeg legger ut på tur med døra ulåst.

Han ringte og spurte: "Hårre æ ru hæn a?" På tur. Åja. Han skulle henge opp løpestrengen.

Bizi likte ikke løpestrengen. Den synes hun var skummel, og ikke kom hun noen særlig vei heller. Men, jeg spådde på forhånd at det ikke kom til å bli en suksess. Poenget var jo at hun skulle kunne tusle rundt ute uten at jeg må stå å se på henne hele tiden. Det var jo bare tre meter ned til bakken, og du kommer ikke særlig langt da. Og hun gidder vel ikke løpe frem og tilbake mellom et tre og garasjen. Det hadde ikke jeg giddet heller.:P Det var mine foreldre som mente løpestreng var så genialt når man ikke har inngjerdet tomt, og nå har de gnåla om det hver gang jeg vil ha gjerde rundt tomta som jeg ikke har råd til. Men, da har vi prøvd det. Og jeg fikk rett, som vanlig.:D Næh, da er det mer suksess med den 7 meter lange wiren jeg kan feste i bakken, da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 timer siden, Siri skrev:

Sjarme og sjarme fru Blom... traumer mer... vi vokste jo også opp med Pompel&Pilt, Pernille og Mr Nelson, Suppedragen og Fru Pigalopp liksom :aww: 

 

4 timer siden, 2ne skrev:

Bare hyggelig :ahappy: Jeg har tenkt over det et par ganger selv, hva jeg ville svart om mitt kull skulle ha gjenforeningsfest, men enten så har det aldri vært noen eller så har jeg aldri blitt invitert, så jeg har sluppet å svare på det :teehe: 

90-tallet var ikke så galt. Jeg gikk på ungdomsskolen på 80-tallet, jeg.. 

landscape-1443043847-bad-80s-fashion-tre

7d9a6b2f2a1106a797a62f459e8ad255.jpg bbcebf44c4ceade094bb3dbf56b6c81c.jpg 

Jeg mener.. Skulderputer, haremsbukser, pastellfarger, leggvarmere og digre plastsmykker.. Lekkert.. 

Jeg ville heller kommet i syttitallsklær og tenkt karneval/temafest, enn å gjenoppleve barndommen :D Men, det er vel alltid mest forlokkende det en ikke har (levd) selv - jeg tror jeg kunne stortrivdes med både 1960- og 1970-tallet. Det er i hvert fall tiår med skikkelig karakter som dro den helt ut. Og hadde bra musikk.

4 timer siden, 2ne skrev:

:lol: Det har jeg tenkt på en gang eller to når jeg ligger på disse undersøkelsesbenkene også, at kanskje man burde hatt med seg barberhøvel. Jeg fant vel ut at det var bedre å barbere leggene med jevnere mellomrom da, om man skulle bry seg om sånt. Så fastslo jeg at jeg ikke bryr meg om sånt :teehe: 

Jeg har landa der, jeg også - om det nå skulle blitt en sykehusromanse, så kommer jeg ikke til å barbere leggene noe oftere framover av den grunn, så de får like meg for den jeg er :D

4 timer siden, 2ne skrev:

Ja, tispeskinn ass! Jeg er glad jeg ikke har en hannhund oppi det hele da, da hadde lykken vært komplett, liksom :rolleyes: 

:lol: 

Foenix er på dag 30, og da ville jo de fleste ansett løpetiden for over, men hun er like keen på å ri på Glam enda. Og han er litt smått forvirret, så han har prøvd et par ganger bare for å sjekke forholdene og være med på leken, og jeg dytter ham jo av med en gang, i FALL hun står så jækla sent at det blir parring. Men det er hun som er slitsom i denne løpetiden, Glam kan en jo snakke til. Han klarer å trene lydighet når hun sitter høyløpsk ved siden av. Foenix er bare hårny for tiden, hun. Hun sliter med sitt og bli på bilder, til og med.

Med min flaks, så brygger hun vel på en livmorbetennelse, så jeg ikke får en datter etter henne som kan bo her. Denne løpetiden ble det jo ikke paring pga ørebetennelse, forrige løpetid lot jeg være paring fordi hannhunden jeg ønsket å bruke ikke var avlsklarert enda (alder), og løpetiden før det får hun to døde hannvalper.

2 timer siden, Ozzy skrev:

"Det var gratis" sier Rørlegger'n. Okei sier jeg. Men vi har da for f*** ikke noe sted å gjøre av 54 bokser med leverpostei som går ut på dato nå! :frantics:

Snapchat-808182230.thumb.jpg.9136a80d72548887cc2aeb4696117689.jpg

Skjær i tynne skiver, tørke på 100-130 grader i stekeovnen til det er tørt, knekk eller skjær i godbitstørrelser.

1 time siden, Line skrev:

Man skal visst aldri avskrive Petter Northug helt :D:banana: 

Mulig det? :P 

12 minutter siden, Snoffe skrev:

 

Det ble 100kroner i pantepenger :D

 

Nice! Selv om det er plass til færre store flasker, så gir de jo mye mer penger. 

9 minutter siden, Raksha skrev:

Ikke ofte jeg ønsker jeg bodde nærmere familien, men det er litt kjipt når man vet at et familiemedlem ikke har det bra, og man sitter 80mil unna... :(  

:console: 

Hundene har løpt intervalltrening på jordet, for halebeinet orket ikke tur i dag - det gjorde vondt nok å gå 100 meter opp i jordet. Så har jeg kjøpt mer ørerens til Foenix, og hos veterinæren holdt jeg på å knekke sammen i tårer, for en setter tok rennafart og hoppet opp på meg med framlabbene i magen min. Det gjorde pokker så vondt, og eier forsøkte å si noe om at hunden ikke var farlig. Nei, det er jo fint, men den er ikke akkurat kontrollert og lydig heller, så må du da stå rett foran inngangsdøra så den hiver seg over folk som kommer inn uten å vite at dere står der? Skulle jeg ha sagt, men jeg endte med å gå i en bue utenom og blunke femten ganger kjapt etter hverandre for å stoppe smertetårene.

Nå skal jeg lage ostesmørbrød, også har jeg lyst til å sette på en DVD med noe underholdende. Og jeg har lyst på kake. Er det innafor å bake kake på en torsdag?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har vi vært på kveldstur og jeg tror til og med vi passerte en sonis! Jeg tenkte ikke over at det antageligvis var en sonis før etterpå da :P 

Twist spiser kveldsmat, og jeg prøver å overhøre sjokoladen som ligger på kjøkkenet og roper på meg. Lurer på om jeg skal lage en kopp te, får ikke varmen i meg. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har vært på ny løpetur med bikkja, han har fått mat og jeg har fått dusj. Nå smelter det mye snø på dagtid så fortauene er en fin blanding av bar asfalt og is når sola går ned og det fryser på igjen. Jeg er litt redd for å ødelegge de fine joggeskoa med pigg, men samtidig er det bare de som duger der det ikke er bar asfalt...

Nå skal jeg lage kakao og finne et pledd, bikkja har gått og lagt seg. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

46 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

Munnkurv når hun er inne/løs ute? Høres ikke noe trivelig ut, men det høres ut som det bare er et tidsspørsmål før det forsvinner noe tekstil inn i henne igjen.

 

Har prøvd munnbind innendørs (utendørs spiser hun ikke noe, da har hun nok med å spore etter elg, rådyr, katter, rotter, mus osv osv...) men hun blir krakilsk. Hun kommer garantert til å spise tekstiler fremover. Men jeg håper det blir noen år til neste omgang med tarmslyng - det er heldigvis første gang i livet noe av alt hun har puttet inn, har satt seg fast. Frem til søndag har alt enten kommet ut bak (som tvinnede snorer) eller hun har kastet det opp. Nå må bare tarmen gro før hun overhodet kan få flere smutthull...i skrivende stund må jeg "korrigere henne verbalt" fordi hun prøver å spise på liggeunderlaget sitt igjen. Om dagen, når jeg er på jobb, fjerner jeg alt mykt fra buret og hun må ligge på harde plastunderlaget.
Jeg orker ikke på sikt ha et hundehold der jeg må gjete henne 24/7 og sette strikte restriksjoner på henne hele tiden. Hun må få leve - klatre, hoppe, løpe rundt her. Og vi får aldri til å rense huset for tekstiler...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

20 timer siden, Snoffe skrev:

:lol: nok til masse godt til helgen det :aww:

 

Ble litt redd nå nettopp, bikkjeluset bjeffet for første gang sånn varslingsbjeff:ustol: ble så redd at gubben måtte ta seg en runde med "vaktbikkja" å se om det var noe gale noen stede.. alt så fint og flott ut, så syntes bikkja kunne varslet når det faktisk er noe :aww: skremme matmora sin på den måten på natten er bare ufint, god jeg ikke var alene hjemme for å si det sånn :aww:

 

 

Mine varsler om natta KUN når jeg er hjemme alene :aww: Aron pleide å varsle hver eneste kveld (spesielt første kvelden) vi la oss når samboer var borte. Takk for den liksom.. Nå har han heldigvis roa seg litt :lol: sikkert fordi han merker at jeg er så mørkredd og husredd som jeg er :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

47 minutter siden, Monikawt skrev:

Mine varsler om natta KUN når jeg er hjemme alene :aww: Aron pleide å varsle hver eneste kveld (spesielt første kvelden) vi la oss når samboer var borte. Takk for den liksom.. Nå har han heldigvis roa seg litt :lol: sikkert fordi han merker at jeg er så mørkredd og husredd som jeg er :lol: 

Syntes det var så skummelt når det var først gangen han gjorde noe sånt :P og når mamma forteller i dag at det har vært innbrudd i et hjem mens folk er hjemme rundt sammtidig Casper bjeffet ble jeg ekstra bekymret :aww:

20 minutter siden, Line skrev:

Ebay er morsomt - i dag fikk jeg pakke :D 

Jeg fikk også pakke :D

Sele til katten, som passet! Har fått to andre som var for små, tydeligvis undervurdert størrelsen på katten :aww:

Og etui til nettbrettet mitt :ahappy:

Så hvis noen vil ha en eller to seler til en pitteliten hund eller valp (eller katt) så har jeg to jeg kan gi bort :P

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg trodde kanskje vi skulle slippe unna værste pubertetstrollet men neida. Det sa bare pang. Plutselig skal alt av hunder brommes å knurres på. Til og med tisper helst! Gosh. 

I tillegg har han begynt å hoppe opp på folk når han vil ha kos. Det har han ALDRI gjort før. 

Han virker bare helt yr hele bikkja. Har aldri brydd seg om små hunder tidligere (ignorerer dem) men nå klarer han ikke helt la dem være i fred. 

Vi tar forholdsregler og prøver å unnga alle kjipe situasjoner. Til gjengjeld så har han roa seg veldig inne i det siste. Så det er jo positivt. Men han krever mer kos enn tidligere. Gniiir seg inn i folk for å kose.

Må flire litt. Gikk med trekkselen på tur i dag. Så ser vi en annen hund med ei dame. Han er så teit for tida at jeg bare forankra meg i skogkanten og holdt tak i halsbånd. Hun sa di hadde hilst før. (Mannen går der en del) pg at det var tispe. Han brumma ikke. Ville bare bort. Så fikk han hilse. Dama hadde flexibånd. Jeg var teit. Pleier aldri la bikkje hilse på andre i bånd. Det er gylden regel for meg for å unngå en del konflikter og bare fordi han skal lære det. Så vet ikke hvorfor jeg gjorde det i dag.

Men.. de surra seg godt inn rundt hu dama da han ville leke. Så sier hun etterpå:"du bør ikke bruke sele når du har en så vilter hund" (jeg sto jo å holdt tak i halsbånd for å ha kontroll) så skjønte ikke helt hva hun mente? jeg vil da ikke la bikkja trekke som et uvær i halsbånd. Og han er vel like hyper om han har halsbånd. Jeg ville nå heller droppa flexibåndet om jeg var henne og lar hunden hilse på andre? men det er meg da. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jauda. Regjeringen ramponerer hele landet jo.

Ellers så liker jeg IKKE snøen som har kommet. Bonita syns det er så vanskelig å finne noe så enkelt som en godkjent bæsjeplass når det er høye brøytekanter, og man kan jo ikke gjøre sånne ting der det er brøytet må man jo bare skjønne. Sukk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...