Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå februar


Guest *Kat84*
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vi har kjøpt et ***** hus.   https://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=91368606&fks=91368606   Vi EIER et hus.    

...spretter jeg innom for å fortelle at 12 små nøster har funnet veien ut, resten jobber med saken.  

Søtbass (sånn helt seriøst, han er usedvanlig vakker? Ikke sant?  )          

Posted Images

1 time siden, enna skrev:

Tarmslyng:icon_cry:vetrinær var ikke optimist...

er på jobb og venter på telefon...

Å fy, det der er angst altså. Får du fokusert på noe som helst nå du venter en slik telefon? Krysser fingre og alt som krysses kan.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@enna :hug: Håper det går riktig vei!

 

Her har vi begynt på nytt semester! Forferdelig timplan, men det går vel det også... 

Nå er vi ihvertfall ferdig med først forelesning, og bikkja synes det er på høy tid å få en skikkelig tur før lab om noen timer. Hun blir litt forvirret, for når jeg kommer hjem betyr det automatisk at det vi skal ut å gå. At vi var ute 45 min før jeg gikk bare to timer tidligere er ikke så nøye :lol: 

Men frøkna får det som hun vil! Det er sol og varmt så største spørmålet nå er om jeg skal drite i å ta på meg jakke... Og ikke minst! Hvor skal vi gå? 

 

Edit: 113 dager til neste eksamensperiode og 132 dager til vi kan ta sommerferie :o :frantics::D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, MarieR skrev:

Her kom det en god del snø i natt gitt. Det er jeg ikke helt motivert for kjenner jeg, men det er bedre enn gjørme og is i det minste. 

Det blir gjørmete i løpet av dagen og så fryser det til is i natt..

2 timer siden, Siri skrev:

Krim er liksom litt kjedelig å lese flere ganger - man husker jo plottet liksom... ja, som regel da :aww: Og jeg leser til og med kjedelige bøker - bare fordi... men det er kanskje mest fordi jeg bare ikke kan ha halvleste bøker liggende. Jeg har et par slike bøker - og får vondt inni meg bare av tanken på at jeg har halvleste bøker i bokhylla :aww: 

Livet er for kort til å lese kjedelige bøker :aww: 

1 time siden, enna skrev:

Tarmslyng:icon_cry:vetrinær var ikke optimist...

er på jobb og venter på telefon...

Krysser fingrene!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir småsprø av Kenzie nå når hun har løpetid. Tidenes bitch mot andre hunder, vimsete som få, skvetten og varsler på alt og ingenting, og bæsjet til og med inne her om dagen. Syns det blir verre for hver løpetid... Plis si det blir bedre da? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Turb skrev:

Tuller du? Jeg har blitt kuttet etter 30 min på det kontret her og da ble jeg skitforbanna. Hvorfor kan de ikke organisere det bedre? I Sverige hadde de sånn ringe tilbake funksjon, det var jo supert. Du ble ringt opp max en time etter at du hadde ringt.

Jeg blir bare mer og mer glad i legekontoret mitt, jeg :). Sender SMS kvelden før, og får som regel time dagen etter, evt to dager etter. 

1 time siden, 2ne skrev:

Jeg leser ikke så innmari mye krim heldigvis :P Men noen ganger er bøker verdt å lese to eller flere ganger selv om man husker historien, bare fordi den er velskrevet :aww: 

Jeg har ennå til gode å lese en så velskrevet krim at den tåler å leses to ganger (selv om jeg har lest samme bok to ganger, men det var fordi jeg hadde glemt at jeg hadde lest den :aww:). 

1 time siden, 2ne skrev:

Ikke av det jeg har sett. De hannhundeierene som ikke driver med avl selv, får panikk og blir døvstumme om man spør de om muligheten for å bruke deres hann i avl. 

Hahhahhahaa, joda, du har den sorten også :lol: Jeg ble litt panisk selv på første forespørsel på Willy ja :lol: 

20 minutter siden, Line skrev:

Livet er for kort til å lese kjedelige bøker :aww: 

Man har godt av å kjede seg litt innimellom :aww: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Siri det høres jo supert ut. Jeg trodde jeg hadde hostet opp en bit lunge igår. Men viste seg å være Pigg som hadde dratt en bit reinavskjær inn på badet. Neeei da finnes ikke hypokonder [emoji23][emoji23][emoji23] vil bare ha noe hostedempende.

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Operasjonen gikk bra. Hun lever. De dro skittent undertøy (sannsynligvi stjelt fra vaskerommet...) ut av tarmen hennes. Nå blir det innestengt liv bak grind på kjøkkenet fremover...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

10 timer siden, 2ne skrev:

 

Ja, det er jo det jeg tenker også. Jeg syns jo strengt tatt at hannhundeiere burde være interesserte i info om tispene og målsettinga i avlen de bidrar med halvparten av genene til, jeg da. Dessuten, når de får en hel stil om mine tisper, har jeg heller ikke så innmari dårlig samvittighet for å gnåle og grave om deres hunder :lol: 

:lol: Ja ikke sant! :P 

Skal snakke litt med Decoys oppdretter i dag, og så fyrer jeg vel avgårde mailen i kveld. Skummelt! :blink: 

Akkurat nå gjør jeg fint lite og ingenting, skal komme meg ut på tur med hundene snart, og så må jeg vel gjøre litt husarbeid. Hatt litt bedre råd så skulle jeg ansatt noen til å gjøre det for meg. :aww: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
4 minutter siden, enna skrev:

Operasjonen gikk bra. Hun lever. De dro skittent undertøy (sannsynligvi stjelt fra vaskerommet...) ut av tarmen hennes. Nå blir det innestengt liv bak grind på kjøkkenet fremover...

Så flott  det gikk bra! 

Og innestengt hadde jeg også valgt. Ikke nødvendig å ta unødige sjanser :(

Så sitter jeg på NAV. Etter nytt lønnssystem hadde jeg ikke timer i gjeldende måned, så jeg får lønn først i mars. Utleggene kommer også på marslønnen siden de var sent inne. Og det regnet jeg jo med. 

Ellers fikk jeg mail fra saksbehandler på bostøtte om at han hadde skrevet klage for meg, så da sendes det med A-post nå. 

Nå bør ett eller annet gå min vei snart. :pinch:

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, Tonje skrev:

Hvor fort kan man forvente vektøkning når man prøver å få litt vekt på en hund? Han har fått en god neve ekstra til hvert måltid i snart 14 dager nå, men ingen endring ennå. Så skal det sies at det er midt oppi bytte fra Købers tilbake til RC. Vi fikk en halv sekk og jeg tenkte de kunne få spise det opp, men jeg endte med å kaste siste rest. Begge hundene gikk ned i vekt og enorme mengder dritt kom ut.

Når Catania vart satt på Hill's høgenergifôr for og få opp vekta, då med dobbel fôrmengde (etter beskjed frå veterinæren), gikk ho tydeleg opp i vekt i løpet av 14 dagar. 
Men det er vel litt individuelt med tanke på fôrtype og den slags. Men du burde vel ha sett litt endringar etter 14 dagar, kanskje du bør gi han enda litt meir fôr :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 timer siden, SFX skrev:

Jeg synes jeg ser en framgang, men tør ikke være for mye optimist. Jenny Veterinær ringte om onsdag, og vi ble da enig om å medisinere henne en uke til, og da ta en ny sjekk. Det er så å si ikke noe ørevoks å finne når jeg renser øret morgen og kveld før hun får medisinene, og jeg tar det som et godt tegn, i og med at de bakteriene hun har visstnok er kjent for å føre til mye ørevoks og da særlig av den slimete varianten (du vet noe er galt når hunden rister på hodet og det brått er seigt ørevoks bortover kjøkkeninnredningen...). Men det kan jo være at det bare er fordi jeg nå renser øret to ganger om dagen. Then again, jeg renset øret to ganger om dagen i hele desember også, og fikk alltid mye ørevoks på bomullen. Så noe må være bedre. 

Det der hørtes skummelt ut, det er bedre å sjekke en gang for mye enn for lite. Selv om noe er ekstremt sjelden, så betyr det jo også at en eller annen får det.

Jeg lurte selv på om jeg skulle ringe legen i morgen, for jeg har hatt noen kroppslige problem etter at jeg slo halebeinet på fredag. På den annen side vet jeg ikke hva de kan gjøre, en gipser ikke rumper. Men jeg gruer meg til å dra på jobb på tirsdag om det skal fortsette slik. Jeg har siden jeg falt opplevd tre ganger at jeg brått må VELDIG på do, så brått og så veldig at jeg ikke helt klarer å holde meg på den veldig lange gåturen fra stua til badet. Så jeg lurer på om jeg slo noe ut av vater, eller om det er fordi jeg har så vondt i halebeinet at jeg ikke klarer å bruke lukkemusklene riktig. Uansett, jeg må ta med klesskift på jobb på tirsdag om det fortsetter slik :( Jeg har brukt vanndrivende i ulike perioder, og har aldri hatt de problemene da.

Ååh håper virkelig du har rett altså, at øret er bedre :D  Krysser ALT som er! 

 

Skummelt og ekkelt... Ringte nevrologen, men der har de stengt denne uka. Så får prøve fastlegen når de åpner telefonen igjen kl 13. Får sikkert beskjed der om å vente til jeg får kontakt med nevrologen igjen :( Kan ikke gå slik! Orker ikke en dritt, ekkel i armene og klarer ikke noen ting? Møkk. 

 

Og du? Sånne problemer hadde jeg etter bilulykka, var "bare" smerterelatert heldigvis, men hjalp med en gang jeg fikk skikkelig smertelindring. Synes lege høres ut som en utmerket god idé.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 minutter siden, Pringlen skrev:

Å nei :( Krysser fingrene!

Red: så bra! Da går det veien.

Krysser fingre for det. Veterinæren vil ha henne der resten av dagen til overvåkning. Hun ringte akkurat nå. En sokk hadde satt seg fast i magesekken og dro en del av tarmen frem i magesekken og stengte av alt. De fikk åpnet og fjernet sokken, noe av tarmen var i ferd med å skifte litt farge, men de trengte ikke fjerne tarm. NESTEN komplikasjons fri operasjon - hun blødde mye og hadde dårlig koagulering, sannsynligvis fordi det var i ferd med å utvikle seg giftstoffer (toxiner) som går rett i blodet og hemmer koagulasjon. Så jeg fikk beskjed om å avvente "jubelen", vi må nå ta en dag om gangen, med første kontroll hos veterinær allerede på onsdag. Og ikke noe mat, jeg får med hjem noe flytende greier hun skal mates forsiktig med etterhvert. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har jeg kommet hjem fra tur i pøsregn. Jeg finner ikke regntøyet mitt og bikkja nekter å ha på regndekken. Eller hun nekter å ha på alt av dekken og seler. Brukte 15 min på å fange henne for å få på selen... vi ble passe våte begge to, så nå leker bikkja akrobat i sofaen...

Går det an å sy ull?! Oppdaget at ullstilongsen min har raknet ved strikken i livet. Men usikker på om den har raknet eller om fillebikkja har ødelagt den:sleep: fikk den til jul så har bare hatt den i 2 mnd jo.m...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, enna skrev:

Tarmslyng:icon_cry:vetrinær var ikke optimist...

er på jobb og venter på telefon...

 

15 minutter siden, enna skrev:

Operasjonen gikk bra. Hun lever. De dro skittent undertøy (sannsynligvi stjelt fra vaskerommet...) ut av tarmen hennes. Nå blir det innestengt liv bak grind på kjøkkenet fremover...

 

1 minutt siden, *Kat84* skrev:

Så flott  det gikk bra! 

Og innestengt hadde jeg også valgt. Ikke nødvendig å ta unødige sjanser :(

Så sitter jeg på NAV. Etter nytt lønnssystem hadde jeg ikke timer i gjeldende måned, så jeg får lønn først i mars. Utleggene kommer også på marslønnen siden de var sent inne. Og det regnet jeg jo med. 

Ellers fikk jeg mail fra saksbehandler på bostøtte om at han hadde skrevet klage for meg, så da sendes det med A-post nå. 

Nå bør ett eller annet gå min vei snart. :pinch:

 

Åh fy ***** :hug:  

Akkurat nå, enna skrev:

Krysser fingre for det. Veterinæren vil ha henne der resten av dagen til overvåkning. Hun ringte akkurat nå. En sokk hadde satt seg fast i magesekken og dro en del av tarmen frem i magesekken og stengte av alt. De fikk åpnet og fjernet sokken, noe av tarmen var i ferd med å skifte litt farge, men de trengte ikke fjerne tarm. NESTEN komplikasjons fri operasjon - hun blødde mye og hadde dårlig koagulering, sannsynligvis fordi det var i ferd med å utvikle seg giftstoffer (toxiner) som går rett i blodet og hemmer koagulasjon. Så jeg fikk beskjed om å avvente "jubelen", vi må nå ta en dag om gangen, med første kontroll hos veterinær allerede på onsdag. Og ikke noe mat, jeg får med hjem noe flytende greier hun skal mates forsiktig med etterhvert. 

Så utrolig skummelt! :hug: krysser alt som er for at hun klarer disse brasene og er frisk og rask igjen så fort som overhode mulig! 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, enna skrev:

Krysser fingre for det. Veterinæren vil ha henne der resten av dagen til overvåkning. Hun ringte akkurat nå. En sokk hadde satt seg fast i magesekken og dro en del av tarmen frem i magesekken og stengte av alt. De fikk åpnet og fjernet sokken, noe av tarmen var i ferd med å skifte litt farge, men de trengte ikke fjerne tarm. NESTEN komplikasjons fri operasjon - hun blødde mye og hadde dårlig koagulering, sannsynligvis fordi det var i ferd med å utvikle seg giftstoffer (toxiner) som går rett i blodet og hemmer koagulasjon. Så jeg fikk beskjed om å avvente "jubelen", vi må nå ta en dag om gangen, med første kontroll hos veterinær allerede på onsdag. Og ikke noe mat, jeg får med hjem noe flytende greier hun skal mates forsiktig med etterhvert. 

:hug: Krysser fingrene for den lille. 

 

...vært 1,5 time på tur med hundene etter arbeidshelg. Vasket bil, også kommet hjem og vært skuffet over at den var skitten igjen. Imens jeg gikk tur så var det ringen morfar, ringe hjemmesykepleien (morfar greier lure både oss og hjemmesykepleien med legetimer han skal ha følge og avlyser osv) Og fortalt hjemmesykepleien litt om han da de ikke helt føler at de har blitt "kjent" med han i løpet av 2 mnd. Så da måtte jeg fortelle at de måtte ikke prøve lure han og lirke. Direkte tale eller få han til å føle han har kontroll selv så skjer ikke det som skjedde over liksom :P  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 timer siden, WelshenNemi skrev:

:hug:god bedring! Ville tatt en tur til legen jeg :|

 

3 timer siden, Siri skrev:

Dette høres veldig ut som legebesøk-stuff ja... 

Jeg skal ringe når telefonen åpner nå klokka ett igjen - jeg klarte ikke å stå opp tidlig i dag, gitt.

24 minutter siden, Raksha skrev:

Ååh håper virkelig du har rett altså, at øret er bedre :D  Krysser ALT som er! 

I dag var det selvfølgelig mer ørevoks igjen...

Sitat

Skummelt og ekkelt... Ringte nevrologen, men der har de stengt denne uka. Så får prøve fastlegen når de åpner telefonen igjen kl 13. Får sikkert beskjed der om å vente til jeg får kontakt med nevrologen igjen :( Kan ikke gå slik! Orker ikke en dritt, ekkel i armene og klarer ikke noen ting? Møkk. 

Det høres jo ut som en hastesak, de bør jo få rødt bekymringsflagg om en pasient melder om alvorlige bivirkninger!

Sitat

Og du? Sånne problemer hadde jeg etter bilulykka, var "bare" smerterelatert heldigvis, men hjalp med en gang jeg fikk skikkelig smertelindring. Synes lege høres ut som en utmerket god idé.

Da håper jeg at jeg kan få noen piller. Det er en halv etasje med trapper opp til toalettene på jobb, og trapper er det verste jeg går i nå med halebeinet, så det kan bli interessant...

@enna Fortsatt god bedring, krysser alt av fingre her! Jeg har vært med på lignende operasjoner, også de som har gått mye lengre og vært mer kritiske, og det har gått bra - de er noen fightere, og det høres ut som om dere kom i rett tid <3 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

25 minutter siden, enna skrev:

Krysser fingre for det. Veterinæren vil ha henne der resten av dagen til overvåkning. Hun ringte akkurat nå. En sokk hadde satt seg fast i magesekken og dro en del av tarmen frem i magesekken og stengte av alt. De fikk åpnet og fjernet sokken, noe av tarmen var i ferd med å skifte litt farge, men de trengte ikke fjerne tarm. NESTEN komplikasjons fri operasjon - hun blødde mye og hadde dårlig koagulering, sannsynligvis fordi det var i ferd med å utvikle seg giftstoffer (toxiner) som går rett i blodet og hemmer koagulasjon. Så jeg fikk beskjed om å avvente "jubelen", vi må nå ta en dag om gangen, med første kontroll hos veterinær allerede på onsdag. Og ikke noe mat, jeg får med hjem noe flytende greier hun skal mates forsiktig med etterhvert. 

Det er en greie med korthår og tekstiler, altså... Vår tygger heldigvis godt før det svelges (det gjør avkommene også. De leveres med garanti på at -ja- de kommer til å spise tekstiler)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

27 minutter siden, Bellare skrev:

Når Catania vart satt på Hill's høgenergifôr for og få opp vekta, då med dobbel fôrmengde (etter beskjed frå veterinæren), gikk ho tydeleg opp i vekt i løpet av 14 dagar. 
Men det er vel litt individuelt med tanke på fôrtype og den slags. Men du burde vel ha sett litt endringar etter 14 dagar, kanskje du bør gi han enda litt meir fôr :) 

Det er det jeg også tenker, men jeg vil helst ikke tenke tanken på at det er noe annet galt så jeg holder fast ved at det er forbytte litt til :aww: Han skal få enda litt ekstra nå fremover og hvis det ikke skjer noe da så bør vel gamlefar få seg en sjekk.

Vet dere at noen har ekstra illeluktende ørevoks? Litt som sure sokker :ermm:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
    • Har briard, hun nærmer seg 9 år nå men er sprek ennå. Kunne tenkt meg en briardvalp mens min nåværende er sprek og rask! Hun har så herlig personlighet at jeg vil hun skal være med å prege valpen. Har forsåvidt sett litt på andre raser også som border collie (har ei på 4,5 år nå) og toller, men synes briarden har så herlig personlighet! Nå ligger det ut lite informasjon om oppdrettere i landet så jeg lurte på om noen visste om noen oppdrettere og evt kunne sende meg en pm om man ikke vil legge ut her? Vet av cathrine i trondheim men de er bortlovet, ble for sen der. 😅 men noen må da vite av noen oppdrettere? Står lite på briard/picard hjemmesiden. Litt dårlig det. 😬
    • Hvis du skal bruke folk som "hjelp", så pass på at de holder avstand og ikke tar kontakt med hunden først. Jeg ville oppholdt meg i områder med en del folk (ikke tette mengder) hvor det er mulig å regulere avstanden, og belønne ro og kontakt. Det valpen først og fremst trenger å erfare er at han ikke trenger å forholde seg til folk om han ikke vil. Hvis du skal trene sammen med folk, still dere på avstand og hold en samtale. Belønn all interesse hunden viser for den andre personen, hos deg selv, slik at han må søke ut igjen mot dem for å få belønning. Om han faktisk viser interesse for å gå bort til dem, la ham gjøre det, og la de kaste godbiter til ham (ikke bøye seg over ham!). Du kan hjelpe ham å hilse på folk du vil han skal møte (besøk, familie, venner osv.) med target-trening evt., så fokuset er på targeten og ikke på dem. Vær tydelig når han ikke trenger å forholde seg til folk og belønn kontakt med deg. Det skal ikke være opp til ham å måtte ta valget.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...