Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, januar 2017


SaraS
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.9k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Han bestod både praktisk og teoretisk eksamen,  flinkeste Bonden min!

Gjett hvem sin lille fineste Fettergutt som har A-hofter og 0-albuer?  

Iskaldt her i dag! Ikke så mange kuldegradene, men sterk og sur vind. Brrr!! Noen som har lyst å se bilde av mitt kommende gull? Synes det er lenge å vente og glede seg "alene", så det må da gå b

Posted Images

Just now, Symra&Pippin said:

Jeg satt akkurat og tenkte at siden jeg har en ekstra stue der jeg aldri er og der det står en sofa som alltid er tom så har jeg plass til en hund til. Jeg tror kanskje at den typen logikk betyr at jeg er trøtt og bør gå og legge meg.

Helt i tråd med min type logikk:sleep:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

42 minutter siden, puddellover skrev:

Den samme opplever vi med Kita og avdøde Linda, som begge er/var stor grå puddel. Så mange like fakter at det noen ganger føles som om vi har fått tilbake litt av Linda❤️ De har jo noen felles slektninger i stamtavlen, men ikke mange og nærme nok. 

Jeg fikk aldri noen valp etter Even, så det føles litt som om Glam er sønnen han aldri fikk. Det er nifst noen ganger, og både pappa og jeg bruker feil navn av og til. Even bodde hos pappa hele sitt liv, fordi jeg var en omflakkende student, så pappa var jo også tett knyttet til ham. Og han sa hvor mye av Even han så i Glam før jeg hadde nevnt det.

Eller ei venninne i Australia, som har et barnebarn av X'en som jeg mistet for et drøyt år siden. Det er så mange fakter og meninger som Winter har, som jeg bare kan ta på meg skylden for, det er stuff de importerte fra Norge, det må hun ha gitt videre til sine barnebarn der nede. Det er ren arv, i hvert fall, og ikke noe pregning. Både godt og vondt.

Og fascinerende at folk ikke tror dårlig mentalitet er arvelig, når quirks og rare fakter åpenbart er det. Sist jeg sjekket så er ikke oppdrett så enkelt at du bare får med de positive tingene du vil ha :P 

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 timer siden, *Kat84* skrev:

Det de skulle gått for var jo en sånn orkidehund. De kan ALT fra fødsel av de, og kan være alene fra dag 1, og trenger ikke å gå tur en gang. De trives sikkert veldig bra i bur :D 

Ja, altså... Folk som ikke skjønner det er jo bare vanskelige, og skjønner jo absolutt ingenting! :aww: 

Jeg tror vi sier det slik at jeg ikke har familie lengre. Annet enn den jeg har laget selv. 
 

  Skjul innhold

 

I går fant jeg ut at faren min driver på å stempler meg som gal, og visstnok vurderer å "gjøre noe" i forhold til barna. Jeg er jo helt gal som visstnok har diktet opp hvordan han er (mye fra barndom, ungdom, og i fjor som ikke er fortalt her altså, og ikke kommer det til å bli fortalt heller), så jeg er jo skadelig for dem. 

Dette fikk jeg vite fra tanten min i form av en plutselig spydig SMS om hvordan det går med de tynnslitte nervene til sønnen min. For det er jo ikke jeg som har angst, PTSD, eller noe som helst, for jeg har jo hatt det helt perfekt. Jeg bare lyver jeg, for det har nemlig faren min sagt. 

Jeg kommer ikke til å konfrontere ham nå. Jeg skal heller samle opp beviser i form av utdrag fra psykologjournal, røntgenbilder av en skade jeg har fått i barndom (alvorlig skade, aldri behandlet som jeg husker), og diverse fra folkeregisteret som viser hvem han egentlig er. 
Alt dette skal sendes i en konvolutt til han bare for å vise at jeg vet mer enn hva han tror. 

Han skal ikke vinne over meg igjen og manipulere og psyke meg ned slik at jeg går i kjelleren igjen. 

 

:hug:

 

Spoiler

Kjenner jo ikke til mer enn du skriver her, men du er ikke alene! Kjenner meg alt for godt igjen. Har en lang og veldig komplisert historie selv, som fortsatt ikke er bak meg etter nesten 8 år, men jeg har klort meg fast og stablet meg oppover. Om jeg ikke er helt oppe på beina, så ihvertfall på god vei, men det tok tid. Bare det å klare å be om, og ta i mot hjelp tok lang tid. Vern om gode venner, og glem falsk familie. Slekt og familie er ikke nødvendigvis det samme. 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her prøver kontrollfriken å få kabalen til å gå opp, Det er ikke måte på hvor nøye ting har blitt timet. Og så kommer beskjeden: planlagt avlstispe kommer med løpetiden sin sånn nesten 3 mnd før tiden.. 

Så på søndagen må jeg hente hjem hund.. Den bikkja gir meg grå hår når hun ikke bor her engang :aww: 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*

Mannfolk altså.... 

Det å tipse meg om serier som er bra er dårlig gjort når klokka er 21... jeg har sittet og sett 5 episoder på rappen av Designated Survivor, og jeg tenker akkurat nå på om jeg skal legge meg, eller om jeg skal se en episode til. :blink:

Han skal få høre det! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et kapittel er over, en herlig, vakker dame på 92 år tok sine siste åndedrag i dag :heart:
Hun har levd 91 av dem som en ordentlig sprek dame, og det var godt hun fikk slippe nå. Hun har ikke vært kontaktbar siden lørdag/søndag men har stadig hatt smerter. 

Altså, sykehjemmet der er bare helt fantastiske. Vi har blitt kjent med sikkert 20 forskjellige personer, og hver og en av dem er bare så utrolig herlig. Oppriktig interessert i pasienter, oppriktig interessert i faget og oppriktig interessert i pårørende. Aldri vært borti liknende. Ikke èn eneste en vi sitter igjen med et dårlig inntrykk av. I tillegg hadde hun fastvakt HVER eneste natt (ok,utenom en, men da satt det familie der istede) som stadig sa at vi kunne dra hjem dersom vi ønsket det, de lovet å passe godt på henne. I tillegg virket det som de hadde nok ansatte på jobb til enhver tid. Har ikke opplevd en eneste stresset ansatt på de to ukene+ vi har vært der. 

Det er nesten litt merkelig, vi har sittet der dag ut og dag inn i to uker. Hva skal man liksom finne på nå? :P Har sittet to uker og snakket med folk jeg aldri har møtt før en gang, men nå er det nesten så jeg bare vil dra hjem til dem og snakke med de, akkurat som vi har blitt en liten familie. For en fantastisk gjeng mennesker. Kommer oppriktig til å savne de, liksom. Hun hadde ingen egne barn, men likevel hadde hun minst 6 forskjellige personer innom hver dag. Sykehjemmet var helt imponert, de hadde ikke vært borti liknende oppmøte fra familie der de ikke hadde egne barn. 

De har fått kake og hver og en har fått masse skryt og takk. Det fortjener de virkelig. DIT skal jeg når jeg trenger det, altså! 

Vi fikk servert mat til alle måltider, hvis noen gikk ut og røyket kom de løpende inn på rommet for at den som satt igjen (som oftest meg, jeg røyker ikke) ikke skulle sitte alene. De spurte om det gikk bra med oss, de spurte om vi trengte noe, om det var noe de kunne gjøre. Hele tiden :wub: 

I natt skal jeg sove uten å forvente en telefon om at det har skjedd noe. Det blir godt. Har slitt meg ut i to uker så smellen kommer nok veldig straks. Men frem til det skal jeg være glad for at ting ble som de ble. Ingen lever for evig, men dette her var en verdig og flott avslutning på et flott og langt liv. 

  • Like 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kronisk tannkjøttbetennelse med røde "blemmer" på innsiden av leppene som hviler mot tennene. Tennene er fine, og det er ingenting der som ser ut til å forårsake det. 

Sånn helt farfetched, men verdt en mention. Oppdretter solgte en valp som utviklet plakkallergi. Altså allergisk mot plakket som kom på tennene. Står mer om det på nettsiden deres om du vil lese om det.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Det er ca 15 år siden jeg bodde i blokk. Jeg hadde glemt at man tydeligvis må regne med litt av hvert. Som at naboen pusser opp leiligheten sin og banker og borrer i veggen 0830 en lørdag når jeg ligger og sover.:blink: Nå sover jeg ikke lenger...

I blokka hvor søstra mi bor er det en heller ustabil nabo som drikker, krangler, bråker og skriker sammen med en kompis hver dag.

Selv om jeg synes det kan bli i overkant stille der jeg bor så er det jammen deilig også.:P

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AN venter jeg på sykepleier *kikke ut vinduet* :lol: 

Pappa tok med seg bolla på joggetur i går, det er mulig han har hørt at jeg har sagt hun er feit og vil forsikre seg om at hun er i form til å ha kull til våren :lol: Både fordi bolla er prinsessa hans, og fordi at han skal ha en valp derfra sjøl :ahappy: Jeg var litt spent på om hun kom til å bli støl, de har stort sett vært lufta i hagen det siste halvåret, men hun er tydeligvis flinkere til å trimme seg sjøl enn jeg har trodd, for hun er helt som hun pleier heldigvis :ahappy: Pudler er greie sånn, har de plass å løpe på (og det har de heldigvis i hagen vår), så løper de mer enn gjerne :teehe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kondolerer @Paranomia:console:

 

21 timer siden, 2ne skrev:

Høres ut som en god ide! Fortell meg hvordan det funker for deg? :lol: 

Det er sikkert en barnesmiley? Med voksenfiolin? :teehe: 

Tankens kraft 2ne...tankens kraft...:thumbsup:

-------------------------------------------------

Jeg har igjen spist en god frokost, og føler meg 1000 ganger bedre. HURRA :banana:

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 timer siden, *Kat84* skrev:

Mannfolk altså.... 

Det å tipse meg om serier som er bra er dårlig gjort når klokka er 21... jeg har sittet og sett 5 episoder på rappen av Designated Survivor, og jeg tenker akkurat nå på om jeg skal legge meg, eller om jeg skal se en episode til. :blink:

Han skal få høre det! 

Den ser vi og på :D  Liker den, selv om det blir litt mye politikk og intriger og litt lite pang og smell :lol::aww:  

 

Vi har sovet i natt :D  Eneste klagen jeg har på krøllebarten i dag er at hun ikke vil sove i armkroken min, hmpf! Faktisk ikke interessert i å ligge i seng i det heletatt. Makan :aww:  tok henne med opp, for nå har hun knytta seg til oss, spesielt meg (logisk siden det er jeg som lufter, forer og stort sett er inne med henne).  Hun og Lupin har vært uten en kjapp rusletur, Hottie har fått morgenluften sin løs som vanlig og kasko har bare løfta på beinet utenfor. Tenkte å ta med meg barten og gutta og gå Hodalen rundt eller truger og teste skogen når Bonden og barnet kommer ned og kan holde hottie med selskap.  

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Du veit at din eks-samboer,bestevenn og "bror" er nyforelska når du hører han roper ut "Sugar in the morning!!" fra badet.:D Jeg lo høyt. Har kjent han i 17 år og har aldri hørt lignende før. Det er helt strålende. Jeg er SÅ glad på hans vegne, og kjenner ingen jeg unner det mer enn han etter mange tøffe år!

Nå skal vi visst gå en temmelig lang tur. Plussgrader og fint vær så det blir nok bra! Bizi er som alltid rimelig klar!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine
7 timer siden, Wachita skrev:


Sånn helt farfetched, men verdt en mention. Oppdretter solgte en valp som utviklet plakkallergi. Altså allergisk mot plakket som kom på tennene. Står mer om det på nettsiden deres om du vil lese om det.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Takk for tips! Nå er jo dette noen år siden ser jeg, men har du mulighet til å høre etter hvilken veterinær som var spesialist på tannkjøttsykdommer? :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sukk. Jeg sitter her og håper på at de snart kommer for å brøyte, for jeg er innesnedd. :( Har en lang oppkjørsel hvor det danner seg store fonner, så det vil ta meg flere timer å måke meg ut selv. Og det sner tett fremdeles...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

17 minutter siden, Artemis skrev:

Sukk. Jeg sitter her og håper på at de snart kommer for å brøyte, for jeg er innesnedd. :( Har en lang oppkjørsel hvor det danner seg store fonner, så det vil ta meg flere timer å måke meg ut selv. Og det sner tett fremdeles...

Du kan få plussgradene herfra. Lei!  1 meter snø og plussgrader blir aldri noen god kombinasjon - aldri. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AN sitter jeg og lurer på om det er forsvarlig å bestille klipp av Uno alt nå... kan jo fort få en kuldeperiode i februar, men vi har klær å ta på ham. Er så lei av floker overalt, syns jeg børster ham hele tiden og vi er like lei av pelsstell begge to.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

14 timer siden, SFX skrev:

Men jeg mente det, å bruke hundeshampooen selv. Det er umulig å bade Glam på badet uten at jeg også blir full av vann og Groomer's Edge Furst Aid, det var bare i håret jeg ikke fikk det på meg :D 

Åjaa, haha!  :lol:

Rett før jeg våknet i morges drømte jeg at jeg drøftet med meg selv om jeg skulle ha omplasseringshund eller valp neste gang. Ble ikke enig med meg selv, og har brukt hele denne morgenen på å prøve å bestemme meg. Og jeg som ikke engang skal ha noen ny hund nå. Jeg sjekka til og med Charlottes omplassering, og fant ut at de har en hund som var så liten at jeg absolutt kunne hatt den som en slags attpåklatt. :innocent:

Nå snart skal vi ut på en sandstrand å lete etter diamantringer med metalldetektoren til sambo. Han fikk en spesial-spade i julegave av mor som må testes, og en metalldetektor-dings i bursdagsgave i går som også må testes. Og etterpå skal jeg bake kake til han, for det lovte jeg på facebook. Sambos drømmedag med andre ord :lol:

 

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
1 time siden, Raksha skrev:

Den ser vi og på :D  Liker den, selv om det blir litt mye politikk og intriger og litt lite pang og smell :lol::aww:  

 

Ja, jeg syntes den var veldig bra! Trenger ikke være pang og smell for at jeg skal like det, men det må ha det lille ekstra. Sånn type pang og actrion som var i Die Hard 4 synes jeg blir for dumt. Der har de jo laget en hel film bare for å ha en unnskyldning for  å vise flammer og eksplosjoner. Slitsomt å se på. :aww: 

Og ja; Når jeg våknet rett før klokka 10 etter å ha sovet fra rundt klokka 3 i natt så fikk han høre det. Svaret jeg fikk? 
"Unnskyld, men jeg sa jo at du kom til å like den!" Mannfolk.... :P 


I dag har jeg så vondt i kneet at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Ser ut som det er litt hovent også. Men jeg må frem med støvsugeren, og tur må jeg ut på samme søren. Får bli med fjellskoene i dag også. Pleier ikke å få vondt av å gå med de. Det blir i hvert fall ikke verre som regel! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, *Kat84* skrev:

Ja, jeg syntes den var veldig bra! Trenger ikke være pang og smell for at jeg skal like det, men det må ha det lille ekstra. Sånn type pang og actrion som var i Die Hard 4 synes jeg blir for dumt. Der har de jo laget en hel film bare for å ha en unnskyldning for  å vise flammer og eksplosjoner. Slitsomt å se på. :aww: 

Og ja; Når jeg våknet rett før klokka 10 etter å ha sovet fra rundt klokka 3 i natt så fikk han høre det. Svaret jeg fikk? 
"Unnskyld, men jeg sa jo at du kom til å like den!" Mannfolk.... :P 


 

Ja jeg og vil gjerne ha en story, så klager eeegentlig ikke altså :lol:  Ser den med Bonden, så kan ikke se når jeg vil. :aww:  men rakk en episode i går før han sovna :lol: Jeg syns hovedpersonen er slitsom å se på i veldig mange serier, han blir så stressa og gira, så godt å se han roooooolig og avbalansert til en forandring :D 

 

Hunder turet. Gikk fint helt til jeg stoppet rett utenfor huset for å prate med svigerfar, da begynte bartedamen å fjase og by opp Kasko til lek, og han sier jo ikke nei. :aww:  Basenjier blir aldri voksne. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi var ute en tur på Grünerløkka i går, og det stikker litti  magen ved tanken på å kjøpe hus rett utenfor Drammen, altså... :ermm:  Hvorfor kunne jeg ikke fått meg en kjæreste som var frimerkesamler istedet, og som kunne ha hobbyen sin i en bokhylle?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...