Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, januar 2017


SaraS
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.9k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Han bestod både praktisk og teoretisk eksamen,  flinkeste Bonden min!

Gjett hvem sin lille fineste Fettergutt som har A-hofter og 0-albuer?  

Iskaldt her i dag! Ikke så mange kuldegradene, men sterk og sur vind. Brrr!! Noen som har lyst å se bilde av mitt kommende gull? Synes det er lenge å vente og glede seg "alene", så det må da gå b

Posted Images

38 minutter siden, *Kat84* skrev:

Synes ikke det er så fælt lengre jeg. Men det var skikkelig vondt på første pausedag :lol: Det gikk en del tigerbalsam og lotion for å massere lårene da ja :icon_redface: 

:lol: Det er ikke vondt altså. Jeg bare kjenner at jeg har brukt musklene mer og på en litt annerledes måte enn til vanlig.

Nå har jeg drevet litt klubbarbeid, nærmere bestemt valgkomitearbeid. Troooor denne går i boks, og da er styret fulltallig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

Og så må jeg fortelle en sak. Sara og jeg satt og skravla på Messenger i ettermiddag, som vi ofte gjør. Så tenkte jeg at jeg skal prøve å sende en sms med min nye Samsung med det samme. Jeg skrev at det irriterte meg sånn at jeg ikke klarte å få norsk tastatur i Messages. Noen sekunder senere fikk jeg svar fra en kollega, hun skulle prøve å hjelpe meg i morgen, skrev hun. Hun må jo tro at jeg er splitter pine gal som sender henne en melding sent på ettermiddagen om at jeg ikke får til norsk tastatur! Det er ikke en kollega jeg har mye kontakt med en gang! :lol: 

Så jeg er ikke helt stødig på bruken av androide apper ennå, kan man si.

:lol::lol: 

Nå skal jeg gå og legge meg - med nyvaska elgdyneputetrekk i senga :ahappy: Må bare sitte LITT til å høre på stillheten... I går da jeg la meg til å sove, oppdaget jeg forresten til min store forskrekkelse at jeg hører veggklokka fra kjøkkenet inn på soverommet - og når man begynner å høre slike lyder, så blir det vanskelig å sovne altså... Hvorfor har jeg ikke lagt merke til den før? Jeg har bodd her i fire år liksom :icon_confused:

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine
Akkurat nå, Snusmumrikk skrev:

Synd Trondheim er så avsides med fly, men det er bare en liten flyreise :P Jeg flytta jo fra Trondheim og hit bare for å få skikkelig vinter og bedre turmuligheter :lol: Veldig fornøyd da! Og myggen overlever jeg fint. Passer på å besøke familien sørpå i juli. Juni og august er ikke så ille.

Syns 19 timer unna med bil er i det lengste laget :aww: (rypefjord). Og jeg syns det er få stevner i året i Trondheim, hva vil jeg syns oppi der? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Snusmumrikk
Akkurat nå, Christine skrev:

Syns 19 timer unna med bil er i det lengste laget :aww: (rypefjord). Og jeg syns det er få stevner i året i Trondheim, hva vil jeg syns oppi der? 

Antagelig at det er langt å kjøre mellom stevnene :lol: Jeg har faktisk aldri vært med i noen hundeklubb hvor folk konkurrerer så mye som her, men de kjører jo ganske langt for å konkurrere så mye da. Sørpå er 2-3 timers kjøring for å konkurrere langt, her er det nærme. Hvorfor akkurat Rypefjord? Jeg kjører bare hjem 1-2 ganger i året da (du kan legge på 5 timer kjøring til for meg). Ellers flyr jeg. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
10 minutter siden, Line skrev:

:lol: Det er ikke vondt altså. Jeg bare kjenner at jeg har brukt musklene mer og på en litt annerledes måte enn til vanlig.

 

:lol: 
Nei, jeg får ikke vondt jeg heller lengre altså :P Det var en veldig stor overgang for meg, og jeg har ikke kommet lengre enn til dag 5 tidligere faktisk, så dette er en stor prestasjon for min del :icon_redface: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 timer siden, Siri skrev:

Dusjhode er det jo bare å skru av og bytte :) 

Jeg innså lenger ned i tråden at jeg også ønsker meg lenger slange, for nå må jeg snu hundene underveis for å få spylt foran og bak - men det er kanskje relativt overkommelig det også?

5 timer siden, Siri skrev:

Flink pike :D 

Skulle vært håndtverker jeg, vøtt...

5 timer siden, Malinka skrev:

Bytte dusjhode kan du gjøre selv. Men en annen ting jeg kom til å tenke på, hvis flere av de hullene dette fancy dusjhodet har er tette, det skjer hvis det er mye kalk, så kan du fikse det ganske lett ved å la det ligge i eddik en stund. Enkleste måten da er å feste en plastpose med eddik rundt dusjhodet og tette med en strikk eller tau over, og la den ligge slik en times tid. Kanskje kortere også, ikke helt sikker. 

Rensing er sikkert en idé, men nå innså jeg at jeg vil ha lenger slange, og da må hele greia av : 

5 timer siden, 2ne skrev:

Det er mye mørketall på dette på småpudlene, fordi de ofte blir halte og operert før de når røntgealder, og de ikke røntger hunder som mangler hoftekuler (selvsagt). Men som sagt, jeg vet ikke om det finnes på større raser. 

Jeg kan forsøke å huske på å spørre henne neste gang vi sees, om det noen gang ble satt en diagnose. Hunden ble avlest i NKK med E, men det var jo primært for livsforsikringen, siden hun ble avlivet åtte måneder gammel. Jeg fikk bare inntrykk av at hun skulle hatt høyere bokstaver om de fantes tilgjengelig.

5 timer siden, 2ne skrev:

Stilig, du har vært flink! :D 

Thank you! Det er utrolig hvor handy en kan føle seg når en har borretet hull med sin rosa drill :D 

5 timer siden, Siri skrev:

Føler nesten at jeg bor i Oslo - bare uten naboer... *vente på at søpla blir hentet*

Her er det seks uker siden min søppel ble hentet - 2. januar tømte de naboenes dunker, men ikke min, så jeg har klaget. Dunkene står på samme sted, nede ved veien ved containeren, så jeg fatter ikke hvordan det er mulig. Her tømmer de bare hver fjerde uke, så det var i grunnen fullt nok for to uker siden.

5 timer siden, Polfarer skrev:

For en kul unge! :D Beviser nok en gang hvor bra det er for unger å vokse opp rundt dyr og å få være med på alt som skjer! :)

 

Jeg har i meldingsboka fra barneskolen melding fra mamma om at SFX må få fri på torsdag og fredag fordi vi skal til Göteborg for å parre, og en gang på barneskolen husker jeg vi hadde fortelle-time, så jeg la ut om frossen sæd og inseminering, for det hadde vi nettopp holdt på med hjemme :D 

4 timer siden, AussieAllTheWay skrev:

Vi kjøpte nytt dusjhode for ikke lenge siden, men det ga så dårlig trykk at jeg ikke orket å bruke det- så satte det gamle tilbake. Så det kan godt bare være dusj hodet som gjør det. Vårt gamle er ganske lite og rundt, mens det nye var større og flatt- (i tilfelle det har noe å bety :P )

Den her har som sagt flere innstillinger, så det er vel cirka 500 hull vannet kan komme ut fra, men ingen gir én kraftig vannstråle. Det er mer sånn... Lett yr?

4 timer siden, Siri skrev:

Det har vel egentlig alt å si. Jo mindre hull vannet har til å komme ut, jo større trykk får vannet... blir alt fordelt over en diger flate, så vil jo også trykket synke. Jeg hadde et dusjhode med ulike innstillinger på - og det var himmelvid forskjell på trøkket i de ulike strålene :) 

Jeg har vurdert å ta inn hageslangen og feste til vasken, som jeg gjør når jeg bader hund ute, for da får jeg trykk :D 

3 timer siden, Mackenzie skrev:

Hvordan ender man opp som en gretten, tverr og miserabel gamling? Bare lurer, fordi i dag har jeg vært så heldig å møte på naboen som for andre gang kjefter meg huden full fordi noen fra min blokk hiver papirsøplen i deres dunk. Også for andre gang prøvde jeg og forklare at ja, det er jo kjipt men det ikke er meg og jeg kjenner heller ingen av de andre i blokken så det hjelper fremdeles ikke å kjefte på meg. Men det spilte visst ingen rolle, var jeg som skulle ha kjeften likevel. Kona var der også denne gangen, og beviste vel påstanden om at like barn leker best. Godt de finner hverandre, da... For å si det sånn, jeg klarte ikke holde meg like hyggelig som forrige gang, men heldigvis hadde jeg en buss å rekke så ble ikke stående lenge nok til å virkelig være stygg i kjeften :aww: 

Jeg fatter det ikke, jeg. Greit nok at det ikke er noe gøy at søppeldunken er full liksom, men for det første - det bor mange personer i din egen blokk, hvordan kan du være så sikker på at det er noen fra min som fyller den? Og nr to, det bor også mange personer i min blokk - hva er greia med å kjefte ut noen du har null grunnlag for å anklage, sånn i stedet for å si fra på en grei måte til flere av oss? 

Og sånn for ordens skyld, jeg har altså aldri hivd noe i deres søppeldunker..... 

Kanskje de har som strategi at om en bare kjefter på mange nok så må de treffe synderen før eller senere?

3 timer siden, Krutsi skrev:

Kan hende det er sånn sparedusj-greier.. men bytt hele slangen og dusjhodet til noe annet, så funker det nok greit skal du se ;) 

Will do! Er Clas Ohlson da shit for slike ting, eller er det andre steder jeg burde oppsøke?

Og når jeg likevel har SFX sin spørretime: Jeg har brukt bilkjettingene jeg fikk til jul fire ganger de siste åtte dagene, og i dag røk den andre kjettingen. Den første røk på andre turen. Enten er jeg helt idiot på å feste kjettinger, eller så er det en svakhet - det er den delen som skal stramme kjettingen så den ikke hopper av dekket som ryker. Og kjettingen hopper etter hvert av dekket når stramme-mekanismen ligger igjen nedi bakken... Kan jeg gå til Biltema for å klage, eller vil de bare si at jeg må ha gjort noe feil? Jeg aner ikke hvor mange måter det kan være å lese en bruksanvisning og feste på en kjetting :icon_confused: Jeg vet ikke om julegavegiveren har kvitteringen heller. De er jo ikke ekstremt dyre - men de blir dyre i lengden om de bare varer et par turer hver.

Foenix fikk første del av julegava si i dag - dag 1 av 2 på kurs i fremadsending. Det er en helt ny øvelse for meg, så greit å få med seg et minikurs med intensivt fokus på det for å ta med seg flest mulig verktøy i arbeidet. Jeg innså i bilen på vei hjem at om Glam skal debutere i klasse 1 i år så må jo han også lære seg ruta. Jeg vet ikke hvorfor det kom som en åpenbaring for meg, jeg trener jo ruta med Foenix for å jakte tittel i klasse 1... Det finnes vel ikke egne hannhundregler :P 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

29 minutter siden, Ozzy skrev:

Hehe ja det er sant! Men blir fort kjedelig mat :lol:

Ja morfaren til Rørlegger'n har vunnet latterlig mange konkurranser så sånt servise og glass/kopper med elg på har vi mye av. :)  Kjempefine, og ikke noen jeg kjenner som har likt. 

 

Porsgrund fauna. Samlet på det i alle år jeg :lol: (og har vel alt og litt til)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

26 minutter siden, Pringlen skrev:

Porsgrund fauna. Samlet på det i alle år jeg :lol: (og har vel alt og litt til)

Haha søkte på navnet, jeg Viste ikke at de kunne kjøpes en gang :icon_redface: Alt er vunnet her i huset så regna lilsom med at de bare kan vinnes. 

Liker spesielt godt disse (vet du hva de heter?) (fant det ut sjøl :P Villmark fra Magnor) 

_20170116_230225.JPG

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Symra&Pippin skrev:

Jeg synes jeg har fikla med den nye fonen min størstedelen av dagen, alt må være akkurat sånn som jeg vil ha det nemlig, og da må man lete litt i menyer og slikt. Litt skarpere bilder enn på gamlefonen, som vist i dette typiske bildet fra det Heidiske hjem:

Heidi Steine sitt bilde.

For et koselig hjem, og fin bok på bordet:)

Burde finne senga, men var så mye som måtte tenkes på idag. Sånn tenke tenke på.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

27 minutter siden, SFX skrev:

 

Will do! Er Clas Ohlson da shit for slike ting, eller er det andre steder jeg burde oppsøke?

De har sånne basic greier, men om du skal ha ekstra lang slange så kan det hende du må innom en butikk for bad og rør og sånn.

Legge seg da kanskje?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 15.1.2017 at 9:54 PM, Caroline skrev:

Hotell i Trondheim ja! Det må jeg bestemme meg for, for typ flere uker siden :P Kikka på det nå, og ser det varierer veldig med parkering altså. Parkering i tilknytning til hotellet er et must. Ellers er det ikke jeg som betaler, så det er ikke sånn superviktig med prisen. Ikke varierer det så mye heller med standardrom, ser det ut som. Kikker på Bakeriet, som noen anbefalte meg her tidligere, men der vet jeg ikke med parkering, og så kikker jeg på Solsiden og Nidelven (Scandic begge to) eller Royal Garden, men der var det hinsides dyrt å parkere? Det var noen som hadde sykt dyre kjæledyrtillegg også, 300 per hund og sånn :o Derav krav om mulighet for parkering ved hotellet, så de kan være i bilen. 

Klubben vår har ordnet avtale med choice hotellene. Det kreves at man bestiller på nett da, så bare plotter vi inn en rabattkode. De i klubben som reiser mye er veldig fornøyd så langt. Jeg har kun bodd på choice hotell en gang nå i høst og det var helt supert. God service og ingen problem med hund på rommet. 

Kanskje verd for flere hundeklubber å sjekke opp i? :)

2 timer siden, AussieAllTheWay skrev:

Om noen søker vinter i vinterhalvåret og grei sommer i sommer mnd- så er gudbrandsdalen rett sted å flytte :)

Aldri manko på snø, lite insekter (LITE flått) og sommer passende for hundefolk :)

 

Høres perfekt ut! I morgen skal snøen regne vekk igjen her. Det har vært 2 kjempefine dager med skiturer på en drøy mil både søndag og i dag. Ekte hverdagsglede for en feilplassert bergenser :ahappy:

52 minutter siden, Perfect Image skrev:

 

Vi har :lol: 

Ikke så overraskende kanskje...? :teehe:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine
1 time siden, Snusmumrikk skrev:

Antagelig at det er langt å kjøre mellom stevnene :lol: Jeg har faktisk aldri vært med i noen hundeklubb hvor folk konkurrerer så mye som her, men de kjører jo ganske langt for å konkurrere så mye da. Sørpå er 2-3 timers kjøring for å konkurrere langt, her er det nærme. Hvorfor akkurat Rypefjord? Jeg kjører bare hjem 1-2 ganger i året da (du kan legge på 5 timer kjøring til for meg). Ellers flyr jeg. 

Syns 2-3 timer er rett borti nabolaget jeg også, så kjører gladelig 5 timer liksom. De sørpå er bare bortskjemte :aww: Rypefjord fordi det var den eneste plassen i Finnmark jeg fant med ledig stilling på finn innen min utdanning :lol: Mangler masse bhg-lærere i hele landet da, sett bort fra her jeg bor nå, såklart. 

Jeg er veldig hjemmekjær, så ser for meg at det hadde blitt noen turer hjem ila året. Sånt blir fort dyrt, enten man tar bil eller fly. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Snusmumrikk
7 timer siden, Christine skrev:

Syns 2-3 timer er rett borti nabolaget jeg også, så kjører gladelig 5 timer liksom. De sørpå er bare bortskjemte :aww: Rypefjord fordi det var den eneste plassen i Finnmark jeg fant med ledig stilling på finn innen min utdanning :lol: Mangler masse bhg-lærere i hele landet da, sett bort fra her jeg bor nå, såklart. 

Jeg er veldig hjemmekjær, så ser for meg at det hadde blitt noen turer hjem ila året. Sånt blir fort dyrt, enten man tar bil eller fly. 

Ja, det ble dyrt :/ Hvis du venter til hovedutlysningen til kommunene blir det sikkert flere ledige stillinger. Eller så kan du gjøre som meg. Flytt uten jobb og gå innom første arbeidsplassendu ser og spør om de har noe til deg :lol: funka fint :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

10 timer siden, SFX skrev:

Jeg innså lenger ned i tråden at jeg også ønsker meg lenger slange, for nå må jeg snu hundene underveis for å få spylt foran og bak - men det er kanskje relativt overkommelig det også?

Lenger slange må du antakelig til en spesialforretning for å finne - jeg innbiller meg at det bare er standardlengde på dem du får kjøpt på slike handy butikker som Clas Ohlson, Jula og Biltema :D 

Sitat

Skulle vært håndtverker jeg, vøtt...

Ja, du er åpenbart eslet til store oppgaver der :D 

Sitat

Thank you! Det er utrolig hvor handy en kan føle seg når en har borretet hull med sin rosa drill :D 

:teehe:

Sitat

Her er det seks uker siden min søppel ble hentet - 2. januar tømte de naboenes dunker, men ikke min, så jeg har klaget. Dunkene står på samme sted, nede ved veien ved containeren, så jeg fatter ikke hvordan det er mulig. Her tømmer de bare hver fjerde uke, så det var i grunnen fullt nok for to uker siden.

Her tror jeg ikke det er hentet avfall siden før jul - men er faktisk litt usikker. Det er i hvert fall store problemer med søppelhentinga rundt her nå, leser jeg i avisa. Om det ikke blir hentet søppel som avtalt, må du sende en avviksmelding til Sirkula så VET de i hvert fall :)

Sitat

Jeg har i meldingsboka fra barneskolen melding fra mamma om at SFX må få fri på torsdag og fredag fordi vi skal til Göteborg for å parre, og en gang på barneskolen husker jeg vi hadde fortelle-time, så jeg la ut om frossen sæd og inseminering, for det hadde vi nettopp holdt på med hjemme :D 

:lol: 

Sitat

Jeg har vurdert å ta inn hageslangen og feste til vasken, som jeg gjør når jeg bader hund ute, for da får jeg trykk :D 

Kan du vel gjøre? Funker fint det vøtt :D 

Sitat

Og når jeg likevel har SFX sin spørretime: Jeg har brukt bilkjettingene jeg fikk til jul fire ganger de siste åtte dagene, og i dag røk den andre kjettingen. Den første røk på andre turen. Enten er jeg helt idiot på å feste kjettinger, eller så er det en svakhet - det er den delen som skal stramme kjettingen så den ikke hopper av dekket som ryker. Og kjettingen hopper etter hvert av dekket når stramme-mekanismen ligger igjen nedi bakken... Kan jeg gå til Biltema for å klage, eller vil de bare si at jeg må ha gjort noe feil? Jeg aner ikke hvor mange måter det kan være å lese en bruksanvisning og feste på en kjetting :icon_confused: Jeg vet ikke om julegavegiveren har kvitteringen heller. De er jo ikke ekstremt dyre - men de blir dyre i lengden om de bare varer et par turer hver.

Det høres rart ut at de er slitt av så fort ja - men de holder jo ikke evig heller vil jeg tro. Kanskje du heller skulle hatt slike knipetak - de er vel enklere å sette på og mer holdbare for slike korte akuttsituasjoner? Tror jeg... :aww: 

Evt kan du jo bruke denne løsningen :aww: 
Bilderesultat for knipetak til bil

Lenke til kommentar
Del på andre sider

10 timer siden, Line skrev:

De har sånne basic greier, men om du skal ha ekstra lang slange så kan det hende du må innom en butikk for bad og rør og sånn.

 

11 minutter siden, Siri skrev:

Lenger slange må du antakelig til en spesialforretning for å finne - jeg innbiller meg at det bare er standardlengde på dem du får kjøpt på slike handy butikker som Clas Ohlson, Jula og Biltema :D 

Da får jeg sondere terrenget, og kanskje til og med anslå hvor lang slange jeg tror jeg vil ha. Den skal jo ikke akkurat fylle opp bunnen av dusjkabinettet med en kveil heller. Jeg skulle hatt slik sugerør-funksjon, at den kan trekkes ut og bli lengre ved behov :D

11 minutter siden, Siri skrev:

Ja, du er åpenbart eslet til store oppgaver der :D 

Jupp, jeg bare valgte en humanistisk akademisk utdanning fordi det er så mye enklere å få sikre jobber i det feltet enn som håndtverker :P 

11 minutter siden, Siri skrev:

:teehe:

Mobber du drillen min?

11 minutter siden, Siri skrev:

Her tror jeg ikke det er hentet avfall siden før jul - men er faktisk litt usikker. Det er i hvert fall store problemer med søppelhentinga rundt her nå, leser jeg i avisa. Om det ikke blir hentet søppel som avtalt, må du sende en avviksmelding til Sirkula så VET de i hvert fall :)

Jupp, de er informert, og jeg sa samtidig fra om at jeg aldri fikk dunk til papiret da det ble satt ut i høst en gang, så jeg skulle få det også. Ikke at de sa noe om når...

11 minutter siden, Siri skrev:

Kan du vel gjøre? Funker fint det vøtt :D 

Det er rarere løsninger på problem i det huset, så det ville passet inn i stilen :rofl:

11 minutter siden, Siri skrev:

Det høres rart ut at de er slitt av så fort ja - men de holder jo ikke evig heller vil jeg tro. Kanskje du heller skulle hatt slike knipetak - de er vel enklere å sette på og mer holdbare for slike korte akuttsituasjoner? Tror jeg... :aww: 

Det er godt mulig, hvis jeg visste hva knipetak er? Google gjorde meg ikke noe glupere. 

Jeg tror jeg prøver meg på en klage, Biltema skryter selv av at de er kåret til best i test i en svensk test, og da synes jeg kjettingene skal vare mer enn fire turer - det er maks 400 meter per tur, de har ikke blitt brukt 2 km engang. 

I går opplevde jeg forresten det rareste. Jeg satt på knærne i bunnen av bakken for å legge på disse kjettingene, og begynner å få fin teknikk på det - bortsett fra at stramme-mekanismen altså forsvinner. Og mens jeg sitter der med hodelykta på for å se hva jeg gjør og nynner litt på Sias Cheap Thrills, så kommer en gubbe gående for å kveldslufte hunden sin. Og han sakker av farta nok til å si "god kveld", før han går videre. Jeg har aldri sett ham før, men vi er altså så høflige på bygda at vi hilser på alle samme hva - jeg knelte med ryggen til så jeg hadde neppe sett ham om han ikke gikk nærme nok bilen til at mine hunder rakk å bjeffe på hans hund :D

Jeg velger å tro at jeg så ut som en kompetent kvinne på knær med kjettinger, siden han ikke spurte om jeg trengte hjelp :P 

11 minutter siden, Siri skrev:

Evt kan du jo bruke denne løsningen :aww: 
Bilderesultat for knipetak til bil

Det er nok også et alternativ, med et par solide spiker stikkende ut :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For første gang på mange år har jeg fått omgangssyke, og da av den utrolig smittsomme varianten for både bestemor og mamma ligger rett ut! Heldigvis var det i dag jeg fikk det, for i går startet jeg og Alba på et grunnkurs arrangert av antrozoologisenteret, som virkelig var rett i min gate (vel anvendte penger:D). Vi har fått noen hjemmelekser som ikke krever allverden av en syk meg, og som kan tilfredsstille Albas behov for gøy på en kjedelig dag!:sweat:

Jeg har bare et problem... jeg er sulten:blink:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

En kamerat ringte og opplyste om at han har gitt de han snakker mest med hver sin ringetone. Hva jeg hadde fått? Jo, kjenningsmelodien til en gammel skrekkfilm-serie som gikk på tv da han var ung.:ahappy: Og da han fortalte det lo han rått i andre enden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, SFX skrev:

Da får jeg sondere terrenget, og kanskje til og med anslå hvor lang slange jeg tror jeg vil ha. Den skal jo ikke akkurat fylle opp bunnen av dusjkabinettet med en kveil heller. Jeg skulle hatt slik sugerør-funksjon, at den kan trekkes ut og bli lengre ved behov :D

Flexi-kabel mao :D 

1 time siden, SFX skrev:

Jupp, jeg bare valgte en humanistisk akademisk utdanning fordi det er så mye enklere å få sikre jobber i det feltet enn som håndtverker :P 

:teehe:

1 time siden, SFX skrev:

Mobber du drillen min?

Neeeeeeida, man mobber vel ikke en drill - selv om den er rÅÅÅsa? :whistle: 

1 time siden, SFX skrev:

Jupp, de er informert, og jeg sa samtidig fra om at jeg aldri fikk dunk til papiret da det ble satt ut i høst en gang, så jeg skulle få det også. Ikke at de sa noe om når...

Tid er relativt vet du :aww: 

1 time siden, SFX skrev:

Det er rarere løsninger på problem i det huset, så det ville passet inn i stilen :rofl:

Jeg har jo en hel hageslange liggende i kveil på fryseren - for å trekke mellom dusjen og hagen :P

1 time siden, SFX skrev:

Det er godt mulig, hvis jeg visste hva knipetak er? Google gjorde meg ikke noe glupere. 

Det spiller nok ingen rolle heller, for det ser ikke ut til at de er så lette å få tak i lenger... men jeg mener da vitterlig jeg så at det skulle være slike å få kjøpt på Biltema en gang jeg var der. 

1 time siden, SFX skrev:

Jeg tror jeg prøver meg på en klage, Biltema skryter selv av at de er kåret til best i test i en svensk test, og da synes jeg kjettingene skal vare mer enn fire turer - det er maks 400 meter per tur, de har ikke blitt brukt 2 km engang. 

Det skader helt sikkert ikke med en liten klage :D 

1 time siden, SFX skrev:

I går opplevde jeg forresten det rareste. Jeg satt på knærne i bunnen av bakken for å legge på disse kjettingene, og begynner å få fin teknikk på det - bortsett fra at stramme-mekanismen altså forsvinner. Og mens jeg sitter der med hodelykta på for å se hva jeg gjør og nynner litt på Sias Cheap Thrills, så kommer en gubbe gående for å kveldslufte hunden sin. Og han sakker av farta nok til å si "god kveld", før han går videre. Jeg har aldri sett ham før, men vi er altså så høflige på bygda at vi hilser på alle samme hva - jeg knelte med ryggen til så jeg hadde neppe sett ham om han ikke gikk nærme nok bilen til at mine hunder rakk å bjeffe på hans hund :D

Alle hilser på alle på bøgda - sånn er det bare :) Også får du ta det til deg at gubben antakelig vis anså deg som høykompetent til å legge på kjettinger :teehe:

1 time siden, SFX skrev:

Det er nok også et alternativ, med et par solide spiker stikkende ut :D

Det er sikkert billigst i alle fall :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AN har jeg spist frokost, har startet dagens væskebehandling og alt sånt dill som jeg gjør hver dag :P Jeg har også ringt disse som leverte medisinsk utstyr fra Ahus og spurt om de vil ha igjen noe av det, og det ville de, så da tar jeg med det i morgen da (:P) jeg allikevel skal dit. Greit å bli kvitt litt, soverommet mitt ser nesten ut som et utstyrslager på et sykehus :rolleyes: 

Egentlig så er jeg litt lei meg, for jeg hadde meldt meg på NKKs avlsrådskurs, men det gjorde jeg jo før jeg ble dårlig i høst, og i dag har jeg fått infomail om kurset og blitt ønsket velkommen osv. Men jeg får jo ikke dratt, jeg er jo stuck med væskebehandling hele ***** dagen, og er avhengig av at kvalifisert helsepersonell kobler meg på, så jeg har sagt fra meg plassen min - og det er utrolig kjipt, for jeg hadde veldig lyst til å dra. Så nå er jeg bitter og lei meg, for det er sånn her livet mitt er frem til april, om jeg ikke har uflaks og det ikke lar seg reparere. På dager som dette har jeg lyst til å slå folk som kommer med sånne ønske "det er i motbakkene det går oppover"-ordtak :aww: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

22 timer siden, Mona skrev:

Huff, håper det går bedre snart :hug:

 

Takk søte:wub:

Snakket med kirurg i går, super hyggelig dame forresten, som sa hun måtte ta fram strengestemmen nå. Jeg må ta det med ro og huske at jeg tross alt har vært gjennom en åpen-buk-op med alt det medfører. Og at jeg ikke kan forvente å være 100% bare en liten uke etter op.
Konklusjon; ikke være så utålmodig, lytte til kroppen og ta den tiden jeg trenger ;) Høres ut som om jeg har hørt dette før en gang eller 1000... :lol:

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

27 minutter siden, 2ne skrev:

På dager som dette har jeg lyst til å slå folk som kommer med sånne ønske "det er i motbakkene det går oppover"-ordtak :aww: 

Det er i unnabakker det går jævli... for nedover :P 
Men jeg skjønner at du er lei deg for at du ikke får vært med på det kurset, eller andre artige ting som foregår på dagtid:hug:

Akkurat nå, LØJ skrev:

Konklusjon; ikke være så utålmodig, lytte til kroppen og ta den tiden jeg trenger ;) Høres ut som om jeg har hørt dette før en gang eller 1000... :lol:

Vi kan godt hjelpe deg med å huske akkurat det sånn innimellom altså :poke:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...