Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, januar 2017


SaraS
 Share

Recommended Posts

Uno fikk krage på for å hindre ham i å slikke av Optima-gel på potene. Skulle tro jeg hadde drept ham :P Først bare sto han der, så slapp han seg rett ned på gulvet. Ikke flytta han seg da jeg dro støvsugeren forbi, ikke da ledningen dro seg inn under hodet hans, og ikke da jeg dro ledningen ut fra under hodet hans heller. Nå har han velta seg over på siden og bare ligger og stirrer på meg :D Kragen er myk og sitter løst, den burde ikke være SÅ ille :P

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.9k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Han bestod både praktisk og teoretisk eksamen,  flinkeste Bonden min!

Gjett hvem sin lille fineste Fettergutt som har A-hofter og 0-albuer?  

Iskaldt her i dag! Ikke så mange kuldegradene, men sterk og sur vind. Brrr!! Noen som har lyst å se bilde av mitt kommende gull? Synes det er lenge å vente og glede seg "alene", så det må da gå b

Posted Images

Akkurat nå, Pixie skrev:

Uno fikk krage på for å hindre ham i å slikke av Optima-gel på potene. Skulle tro jeg hadde drept ham :P Først bare sto han der, så slapp han seg rett ned på gulvet. Ikke flytta han seg da jeg dro støvsugeren forbi, ikke da ledningen dro seg inn under hodet hans, og ikke da jeg dro ledningen ut fra under hodet hans heller. Nå har han velta seg over på siden og bare ligger og stirrer på meg :D Kragen er myk og sitter løst, den burde ikke være SÅ ille :P

Nyt det :lol:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan ender man opp som en gretten, tverr og miserabel gamling? Bare lurer, fordi i dag har jeg vært så heldig å møte på naboen som for andre gang kjefter meg huden full fordi noen fra min blokk hiver papirsøplen i deres dunk. Også for andre gang prøvde jeg og forklare at ja, det er jo kjipt men det ikke er meg og jeg kjenner heller ingen av de andre i blokken så det hjelper fremdeles ikke å kjefte på meg. Men det spilte visst ingen rolle, var jeg som skulle ha kjeften likevel. Kona var der også denne gangen, og beviste vel påstanden om at like barn leker best. Godt de finner hverandre, da... For å si det sånn, jeg klarte ikke holde meg like hyggelig som forrige gang, men heldigvis hadde jeg en buss å rekke så ble ikke stående lenge nok til å virkelig være stygg i kjeften :aww: 

Jeg fatter det ikke, jeg. Greit nok at det ikke er noe gøy at søppeldunken er full liksom, men for det første - det bor mange personer i din egen blokk, hvordan kan du være så sikker på at det er noen fra min som fyller den? Og nr to, det bor også mange personer i min blokk - hva er greia med å kjefte ut noen du har null grunnlag for å anklage, sånn i stedet for å si fra på en grei måte til flere av oss? 

Og sånn for ordens skyld, jeg har altså aldri hivd noe i deres søppeldunker..... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, SFX skrev:

Det er det jeg er redd for, at det bare gjør "oppryddingen" vanskeligere. 

Hvis jeg blir rik en dag, da skal jeg pusse opp badet så det egner seg til både hundebad og menneskebad. Jeg skal lage vaskerom i kjelleren til vaskemaskin og tørketrommel, jeg skal ha helling til sluket og ikke fra, og jeg skal ha minst mulig på badet som vann kan bli liggende bak og under - for eksempel veggopphengt klosett. Men det koster fort en kvart million å gjøre om to rom på det viset, så i mellomtiden får jeg sukke og stønne over rengjøringen. Begge hundene begynner å kjennes litt fettete i pelsen, så de trenger et bad nå. Det er vel to måneder siden sist, så det er på tide. Glam skal løpe venstresvinger til søndag, så han kan få et bad før det, i hvert fall.

Det er bare så hat å bade dem inne, for det er så dårlig trykk i dusjhodet, så jeg bruker jo en evighet på å få pelsen våt og deretter pelsen såpefri. Kan jeg gjøre noe for å endre vanntrykket? Det kommer jo masse vann i krana på vasken, men i dusjen er det så svakt at jeg sliter med å skylle av såpen fra armene mine - og jeg er ikke så hårete som hundene, kan du si...

Men da må du enten rapportere ham et sted, eller lære deg å drite i det, for vi kan ikke få gjort noe med bekymringene dine eller bekrefte at han er narkobaron eller hva nå enn for alternativer der er. 

Kan hende det er sånn sparedusj-greier.. men bytt hele slangen og dusjhodet til noe annet, så funker det nok greit skal du se ;) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Slår ikke feil, det bare MÅ gå galt ting jeg ikke klarer å fikse når bonden er borte :lol:  Avløsern ringte "flatt hjul" Uuuh... Javel - jeg ringte naboen som skal hjelpe oss om det er noe, ikke kontakt, sikkert på fotballspilling eller noe. Ringte Bonden, ikke noe svar. Fikk bestefaren til å komme inn hit og passe supertrøtt snuppe. Gikk fra henne hyyylende og rivende i grinda - følte meg ikke spesielt snill :aww:  Gikk opp i fjøset - klødde meg i hodet, gikk på jakt etter kompressoren min, men der var det noe galt, så det var ikke vits i å drasse på. Gikk opp igjen og sa vi måtte bare vente til jeg fikk kontakt med noen vi kunne få hjelp av, rensa litt sår, kosa kalver, titta på nykalven og litt sånt. Fikk tak i Bonden, han ba meg prøve naboen igjen, og gav meg et par andre jeg kunne ringe til å spørre om hjelp, fikk napp av en nabo som har lik minilaster - så han slengte kompressoren i traktorskuffa og kom opp og pumpa opp! :ahappy:  

Så kom lelymann for å fikse kraftforautomat omtrent samtidig, heldigvis visste jeg hva som var gæernt der og :lol:  

Så jeg er spent på hva som går galt i morgen, og om jeg klarer å fikse uten hjelp :lol:  

 

Nå sover barnet, jeg har fått i meg kaffe og holder på å lage mat. Lukter fjøs og planlegger tidlig kveld i kveld. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Snusmumrikk
19 timer siden, Christine skrev:

Får se om jeg finner en plass hvor halve året består av minusgrader og snø, og den andre halvdelen av skikkelig god og varm sommer :aww: 

Denne delen av Finnmark passer beskrivelsen bra :lol: Mørketida er ikke så ille som folk skal ha det til, og til gjengjeld får du midnattssol. Må dog innrømmes at myggen går på steroider da :lol: 

6 timer siden, Christine skrev:

Har da hodelykt :aww: 

Ikke sant! :lol: Et kjapt søk på finn.no viste en enebolig bygd i 2005 til 2.8 mill, samt ledig stilling som ped.leder hele 400 meter unna. Legg på finnmarksfordel ved strøm, samt 25.000 mindre i studielån hvert år. Nesten så det fristet, men er vel lite med agilitybaner oppi der :lol: 

Joda. Er agilitybaner flere steder her, så det er ikke noe problem :lol: Kan ikke love deg veldig høyt nivå og mange konkurranser da :lol:

3 timer siden, Mud skrev:

Jeg må bytte bremseskiver :(

Ser for meg at det koster 20-30 tusen, men sambo mener det er relativt billig. Håper han har rett. 

Han har rett. Det er ikke sånn voldsomt dyrt :) Det kosta ca 2000 å skifte bremseskiver bak på min bil. Det meste var arbeid. Delene kosta under 1000 kr :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om noen søker vinter i vinterhalvåret og grei sommer i sommer mnd- så er gudbrandsdalen rett sted å flytte :)

Aldri manko på snø, lite insekter (LITE flått) og sommer passende for hundefolk :)

 

Og jeg har reddet genseren min og kun tatt opp 4 omganger :drool:

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
2 timer siden, Line skrev:

Inne fra en god tur med snuppene. Litt støl i rompa etter alle knebøyene i det siste, men det går jo over - satser jeg på :lol: Vel inne så har jentene fått mat og jeg har vaska trappa. Nå er alle dagens donter unnagjort :ahappy: 

Synes ikke det er så fælt lengre jeg. Men det var skikkelig vondt på første pausedag :lol: Det gikk en del tigerbalsam og lotion for å massere lårene da ja :icon_redface: 

Nå skal jeg begynne med det jeg har utsatt alt for lenge i dag. Nemlig skrive rapporter fra dagens butikkbesøk. Samtidig som jeg ser på Farmen. Tror jammen meg jeg skal trøste mege med et glass vin også. Den bildeopplasteren vi har på rapportsidene er helt forferdelig, så det kan fort ta en time eller halvannen når det er 7 rapporter som skal leveres.. :pinch: 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sydde ulldekken til Pigg igår, idag kantet jeg hele dekkenet med kantebånd. Endelig ferdig med dekkenet, ble veldig fornøyd med hvordan det ble og alt sånt også ser jeg at upsda - den delen som går mellom frambeina hans er alt for bred så hunden kan nesten ikke røre seg... må nok ta av kantebåndet og klippe til den delen på nytt... sukk, det blir gjort imorgen for idag er jeg litt ferdig med det gitt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes jeg har fikla med den nye fonen min størstedelen av dagen, alt må være akkurat sånn som jeg vil ha det nemlig, og da må man lete litt i menyer og slikt. Litt skarpere bilder enn på gamlefonen, som vist i dette typiske bildet fra det Heidiske hjem:

Heidi Steine sitt bilde.

  • Like 17
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå gomler jeg kloakkslamdrops, og tenker at det er ny dag med nye muligheter i morgen til å ikke spise snop. Svaaake mennske osv. *sukk* Trøster meg med at middag og øvrige måltider har vært sunne i det minste. :aww: 

Burde legge meg snart om jeg ikke skal være helt ødelagt i morgen tidlig, meeeen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og så må jeg fortelle en sak. Sara og jeg satt og skravla på Messenger i ettermiddag, som vi ofte gjør. Så tenkte jeg at jeg skal prøve å sende en sms med min nye Samsung med det samme. Jeg skrev at det irriterte meg sånn at jeg ikke klarte å få norsk tastatur i Messages. Noen sekunder senere fikk jeg svar fra en kollega, hun skulle prøve å hjelpe meg i morgen, skrev hun. Hun må jo tro at jeg er splitter pine gal som sender henne en melding sent på ettermiddagen om at jeg ikke får til norsk tastatur! Det er ikke en kollega jeg har mye kontakt med en gang! :lol: 

Så jeg er ikke helt stødig på bruken av androide apper ennå, kan man si.

  • Like 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

29 minutter siden, Pringlen skrev:

Man skal spise god mat hver dag, faktisk.

Fineste serviset, forøvrig ;)

Hehe ja det er sant! Men blir fort kjedelig mat :lol:

Ja morfaren til Rørlegger'n har vunnet latterlig mange konkurranser så sånt servise og glass/kopper med elg på har vi mye av. :)  Kjempefine, og ikke noen jeg kjenner som har likt. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 timer siden, Ganzie skrev:

*tørke vann av tastaturet*:lol::lol:
Hun er så herlig, frøken S:heart:
Jeg har sagt det før, og sier det igjen, unger har godt av å vokse opp med dyr:lol: Kanskje foreldrene til alle vennene er like begeistra, men:aww::lol:

Jeg håper og tror at de aller fleste ikke reagerer så mye på det da de fleste er også fra gård, men er noen innflyttere som jeg er litt spent på hvordan tok imot denne infoen rundt middagsbordet :lol:

 

Akkurat nå, Ozzy skrev:

Hehe ja det er sant! Men blir fort kjedelig mat :lol:

Ja morfaren til Rørlegger'n har vunnet latterlig mange konkurranser så sånt servise og glass/kopper med elg på har vi mye av. :)  Kjempefine, og ikke noen jeg kjenner som har likt. 

 

Vi har :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Perfect Image skrev:

Jeg håper og tror at de aller fleste ikke reagerer så mye på det da de fleste er også fra gård, men er noen innflyttere som jeg er litt spent på hvordan tok imot denne infoen rundt middagsbordet :lol:

 

Vi har :lol: 

Jammen jeg kjenner ikke deg :icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine
1 time siden, Snusmumrikk skrev:

Denne delen av Finnmark passer beskrivelsen bra :lol: Mørketida er ikke så ille som folk skal ha det til, og til gjengjeld får du midnattssol. Må dog innrømmes at myggen går på steroider da :lol: 

Joda. Er agilitybaner flere steder her, så det er ikke noe problem :lol: Kan ikke love deg veldig høyt nivå og mange konkurranser da :lol:

Han har rett. Det er ikke sånn voldsomt dyrt :) Det kosta ca 2000 å skifte bremseskiver bak på min bil. Det meste var arbeid. Delene kosta under 1000 kr :) 

Jeg elsker midnattssola, så den er et stort pluss! Myggen er derimot et stort minus, særlig siden de ser ut til å like meg, og jeg er allergisk :aww: Trenger ikke være høyt nivå på agilityen heller - så lenge jeg får trent er jeg fornøyd. Hadde det vært litt nærmere hjem så hadde jeg allerede vært i gang med både søknadsskriving og budkrig tror jeg :lol: 

*dagdrømme mer om å flytte nordover* 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Snusmumrikk
Akkurat nå, Christine skrev:

Jeg elsker midnattssola, så den er et stort pluss! Myggen er derimot et stort minus, særlig siden de ser ut til å like meg, og jeg er allergisk :aww: Trenger ikke være høyt nivå på agilityen heller - så lenge jeg får trent er jeg fornøyd. Hadde det vært litt nærmere hjem så hadde jeg allerede vært i gang med både søknadsskriving og budkrig tror jeg :lol: 

*dagdrømme mer om å flytte nordover* 

Synd Trondheim er så avsides med fly, men det er bare en liten flyreise :P Jeg flytta jo fra Trondheim og hit bare for å få skikkelig vinter og bedre turmuligheter :lol: Veldig fornøyd da! Og myggen overlever jeg fint. Passer på å besøke familien sørpå i juli. Juni og august er ikke så ille.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...