Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, januar 2017


SaraS
 Share

Recommended Posts

22 minutter siden, Siri skrev:

Ikke jeg heller.... men hun har jo litt humor også da *ler*. Willy ble BIR for henne på NKK i Ålesund for et par-tre år siden (gudene vet hvorfor jeg meldte på for henne, men... man vet jo aldri liksom :lol:), men hun påpekte at han hadde veldig myk pels. Han vant gruppa for en annen dommer, og så var det hun som dømte BIS'et.... og hun kommenterte litt tørt da hun gikk gjennom ham: "Han har fortfarande för mjuk päls" (jeg er litt usikker på hva hun hadde gjort om jeg plutselig kom i ringen med en hund med skikkelig stri pels plutselig :D). 

Kjøre helt til Ålesund for å stille for Bister liksom - du har humor du også da :lol: Men ja, humor må hun ha, det ser man på frisyren :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.9k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Han bestod både praktisk og teoretisk eksamen,  flinkeste Bonden min!

Gjett hvem sin lille fineste Fettergutt som har A-hofter og 0-albuer?  

Iskaldt her i dag! Ikke så mange kuldegradene, men sterk og sur vind. Brrr!! Noen som har lyst å se bilde av mitt kommende gull? Synes det er lenge å vente og glede seg "alene", så det må da gå b

Posted Images

Vært hos øyelegen, og jeg har perfekt syn. Problemet er (fremdeles) bare at jeg ser veldig dårlig :P  Nå ser jeg enda dårligere enn jeg pleier, siden de tok på noe veske på øynene. Klarer ikke å lese hva som står på mobilen, så måtte ringe mamma for å be hun sjekke bussrutene :lol: 

Eneste grunnen til at jeg klarer å lese litt og skrive her er at jeg kan skru opp skriften MYE på dataen :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 minutter siden, SFX skrev:

Jeg fikser jo ikke varme, fungerer ikke i høye temperaturer og merker det på kroppen med en gang. I fjor dro jeg jo på CACIB-jakt i september i tro på at det var blitt kjøligere i Kroatia og Ungarn til da, men neida - de opplevde varmerekorder mens jeg var der, og det var 40 grader i sola. Det er minst 20 grader for mye :D Jeg kan tåle det når jeg får de CACIB'ene jeg trenger, da... Men jeg droppet jo de to siste utstillingene vi var påmeldt, jeg var helt frityr i hjernen. Jeg merket på hundene også at de var lei av varmen. Det hjalp jo ikke akkurat at det ikke var AC på det siste hotellet vi bodde på, så vi ikke fikk kjølt oss ned mellom slagene heller.

Det er utrolig hva man holder ut bare man har et CACIB i sikte :lol: 

4 minutter siden, Justisia skrev:

"Du kan gå korte turer, men ikke tro du er bra bare fordi du ikke har vondt, for smertestillende gjør jo at man ikke kjenner smerten så godt." Blæh! Nå som jeg var kommet inn i en god rutine med fast timestur på formiddagen. 

Tja... om den smertestillende greia tar smerter slik at du ikke feilbelaster noe, og at belastning i seg selv ikke skader, så er det vel ingen fare å dra seg ut på tur? :) 

3 minutter siden, Line skrev:

Kjøre helt til Ålesund for å stille for Bister liksom - du har humor du også da :lol: Men ja, humor må hun ha, det ser man på frisyren :P 

:lol: Man må ta noen sjanser her i verden vet du :lol: Jeg husker første gangen jeg stilte for henne (ja, jeg har stilt for henne en gang før - for mange herrens år siden, mulig det var med Lotta)... da var mamma med, og hun lurte på hva DEN dama gikk på? Hun greide også å lire av seg til en av utstillerne: "Du måste gi hunden mat"... :lol: 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tånegl 3 falt nesten av etter et dunk, dro til legen i dag for å se om det var en grunn til bekymring eller betennelse siden jeg går på en medisin som har satt ned immunforsvaret mitt betraktelig. Tok blodprøve og CRP, ingen infeksjoner. Yey. Etterpå tenkte jeg å ta meg en dusj, men jeg lurer på hvordan jeg skal pakke inn tåen min best mulig. Jeg har noen sånne vannavstøtende dusj- og badefilm jeg kan pakke den inn i. Det funker nok bedre til en tå enn det den gjorde på ryggen min. :lol:

Vært ute med Pøbelen. Sol og knallblå himmel her. :D Og jommen meg var det ikke snø der vi var! Og jeg fikk tatt noen bilder også og bestilt meg et nytt-brukt objektiv. :o Det er fra en fotobutikk, så regner med at alt er i orden der ... hm, ja.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine
1 time siden, Line skrev:

Og stappmørkt :aww: 

Har da hodelykt :aww: 

46 minutter siden, Siri skrev:

 

Vinn-vinn det der :D 

Ikke sant! :lol: Et kjapt søk på finn.no viste en enebolig bygd i 2005 til 2.8 mill, samt ledig stilling som ped.leder hele 400 meter unna. Legg på finnmarksfordel ved strøm, samt 25.000 mindre i studielån hvert år. Nesten så det fristet, men er vel lite med agilitybaner oppi der :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, SFX skrev:

 

Jeg vurderer å kjøpe en slik, har noen erfaring med den?

2000020937

T-list fra Biltema. Problemet mitt er at sluket på badet slettes ikke er det laveste punktet - det er i hjørnet der vaskemaskin og tørketrommel står. Så når jeg bader hunder på gulvet (fordi dusjkabinettet er for lite) forsvinner alt av vann i det hjørnet, og det blir en real jobb med å dra vannet med nal til sluket etterpå, og deretter vaske og tørke. Kan en slik list hjelpe meg noe, er den tett nok? Eller skyter jeg meg selv i foten, fordi vannspruten vil gå over lista, slik at det blir vann bak maskinene likevel, men nå med ei list i veien så de blir vanskeligere å fjerne? Hva om jeg kjøper et dusjforheng som går til gulvet, med en slik list under? Det er for kaldt til å bade hund ute nå, så jeg må finne på noe lurt før neste hundebad.

Jeg leide et sted med en slik list, og det var ihvertfall ingen god løsning der. Saken var at det var litt dårlig fall mot sluket i dusjen, så utleier hadde montert ei sånn list på gulvet rett under dusjforhenget. Men vannet kom seg likevel utover gulvet, så da måtte vi skrape det inn med nal. Og den lista var jo veldig i veien når man skulle skrape...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var vaksinene ordnet. Fikk likegodt enda mer medisin til Gira. Hun har hatt noen flekker på øynene, så vi fikk dråper for det. Tror han sa det var arvelig keratitt, så hun må gå på dråper livet ut, men bare sånn 1-2dager i uka etter hvert.

Så skal vi til anicura igjen torsdag og fredag. Må spørre om fri fra praksis begge dagene, ca 1,5time begge dagene. Håper det går bra, evt at jeg jobber halve studiedagen på fredag neste uke i stedet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

45 minutter siden, Christine skrev:

Har da hodelykt :aww: 

Ikke sant! :lol: Et kjapt søk på finn.no viste en enebolig bygd i 2005 til 2.8 mill, samt ledig stilling som ped.leder hele 400 meter unna. Legg på finnmarksfordel ved strøm, samt 25.000 mindre i studielån hvert år. Nesten så det fristet, men er vel lite med agilitybaner oppi der :lol: 

Bygger ag-bane selv vøtt - evt kjøper en - du får jo knallgod råd av å bo der :D Og tenk på at du kan kjøre hunder vinteren gjennom - og gå på finfine turer på sommeren :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva må en stakkar gjøre for å motta sms på en android, må man laste ned en app?

Edit: Nei det er en app som heter Messages her ja. Kommer meldingene øøøø automatisk dit da lizzm? 

Herre gud :lol:

Edit2: Problem solved ved hjelp av en kollega.

 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 minutter siden, AussieAllTheWay skrev:

Er jeg møkkaforbanna fordi jeg har gjort en feil på genseren jeg strikker og må ta opp en arm og halve forstykket......

Kan du ikke jukse det til litt? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

[emoji23][emoji85][emoji85] Jeg har stusset litt på at vi ikke har fått noe spørsmål fra storesøsken om hvor babyen kommer ut eller ifra, og vi har aldri snakket om det... Men have no fear eldste hadde nemlig full kontroll ... Hentet i bhg, og de kunne fortelle eldste har hatt en særdeles informativ dag med å lære alle de andre ungene om blomster og bier. Hun har jo vært med på mange hunde og ku parringer og kunne fortelle da hvordan dette gjordes, og at vi er pattedyr og da er det nok likt med parringer hos voksne. Og ei som fortalte at babyen kom ut av rompa og DET kunne eldste avkrefte for i rompa tok man temperaturen og babyer kom ut av tissen men ikke tissehullet for det var er eget som vi bare ikke så [emoji38] De voksne hadde en morsom dag da, og nå kan alle ungene der den harde sannheten [emoji38]

  • Like 28
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Perfect Image skrev:

emoji23.pngemoji85.pngemoji85.png Jeg har stusset litt på at vi ikke har fått noe spørsmål fra storesøsken om hvor babyen kommer ut eller ifra, og vi har aldri snakket om det... Men have no fear eldste hadde nemlig full kontroll ... Hentet i bhg, og de kunne fortelle eldste har hatt en særdeles informativ dag med å lære alle de andre ungene om blomster og bier. Hun har jo vært med på mange hunde og ku parringer og kunne fortelle da hvordan dette gjordes, og at vi er pattedyr og da er det nok likt med parringer hos voksne. Og ei som fortalte at babyen kom ut av rompa og DET kunne eldste avkrefte for i rompa tok man temperaturen og babyer kom ut av tissen men ikke tissehullet for det var er eget som vi bare ikke så emoji38.png De voksne hadde en morsom dag da, og nå kan alle ungene der den harde sannheten emoji38.png

Alle hjemme er sikkert lettet over at noen andre tok ansvaret for seksualopplæringa :D:D:D

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dere som ga meg sånn kjeft sist fordi jeg syns det var litt suspekt at naboen driver og bytter bil hele tiden: nå kom han nettopp hjem i den tredje nye bilen siden sist jeg skrev om det. En Audi X5, en BMW 5-serie til 700k, og nå en ny Audi. Alle importbiler. Jeg syns nå fortsatt det lukter.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

... har jeg kommet inn fra en herlig tur med hundene, og det irriterer fletta av meg at det skal slå om til mildvær igjen. Det var så fint føre å gå på nå, fast og stødig, og heller ikke for mye snø til at jeg ikke kunne gå på åkrene. Nå skal det vel bli holke i et par uker før det kommer litt mer snø, etterfulgt av en ny runde med holke. :( 

Nei, lage middag kanskje. Stekt sei, med stekte poteter og gulrøtter høres ikke så feil ut etter ei uke med mye kjøttmiddager. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

19 timer siden, Perfect Image skrev:


Hohoi så sint jeg hadde blitt! Pengene bør ha allerede vært overført per nå så de står på kontoen til venninnen din imorgen tidlig ellers hadde jeg truet med polutianmeldse. Fy søren så dårlig gjort.

Jeg hadde klikket på en sånn oppdretter. Var en oppdretter som gjorde slik på min forrige rase også, og det var mange oppdrettere som støttet denne oppdretteren....... og veldig mange holdt kjeft og ikke turde å si noe.

Fin dag i dag også, jeg er sliten etter jobb, så nå skal jeg, varmeflaska og en stk gyldenpels sove litt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

21 minutter siden, Mona skrev:

Jeg leide et sted med en slik list, og det var ihvertfall ingen god løsning der. Saken var at det var litt dårlig fall mot sluket i dusjen, så utleier hadde montert ei sånn list på gulvet rett under dusjforhenget. Men vannet kom seg likevel utover gulvet, så da måtte vi skrape det inn med nal. Og den lista var jo veldig i veien når man skulle skrape...

Det er det jeg er redd for, at det bare gjør "oppryddingen" vanskeligere. 

Hvis jeg blir rik en dag, da skal jeg pusse opp badet så det egner seg til både hundebad og menneskebad. Jeg skal lage vaskerom i kjelleren til vaskemaskin og tørketrommel, jeg skal ha helling til sluket og ikke fra, og jeg skal ha minst mulig på badet som vann kan bli liggende bak og under - for eksempel veggopphengt klosett. Men det koster fort en kvart million å gjøre om to rom på det viset, så i mellomtiden får jeg sukke og stønne over rengjøringen. Begge hundene begynner å kjennes litt fettete i pelsen, så de trenger et bad nå. Det er vel to måneder siden sist, så det er på tide. Glam skal løpe venstresvinger til søndag, så han kan få et bad før det, i hvert fall.

Det er bare så hat å bade dem inne, for det er så dårlig trykk i dusjhodet, så jeg bruker jo en evighet på å få pelsen våt og deretter pelsen såpefri. Kan jeg gjøre noe for å endre vanntrykket? Det kommer jo masse vann i krana på vasken, men i dusjen er det så svakt at jeg sliter med å skylle av såpen fra armene mine - og jeg er ikke så hårete som hundene, kan du si...

8 minutter siden, Pixie skrev:

Dere som ga meg sånn kjeft sist fordi jeg syns det var litt suspekt at naboen driver og bytter bil hele tiden: nå kom han nettopp hjem i den tredje nye bilen siden sist jeg skrev om det. En Audi X5, en BMW 5-serie til 700k, og nå en ny Audi. Alle importbiler. Jeg syns nå fortsatt det lukter.

Men da må du enten rapportere ham et sted, eller lære deg å drite i det, for vi kan ikke få gjort noe med bekymringene dine eller bekrefte at han er narkobaron eller hva nå enn for alternativer der er. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

17 minutter siden, Perfect Image skrev:

emoji23.pngemoji85.pngemoji85.png Jeg har stusset litt på at vi ikke har fått noe spørsmål fra storesøsken om hvor babyen kommer ut eller ifra, og vi har aldri snakket om det... Men have no fear eldste hadde nemlig full kontroll ... Hentet i bhg, og de kunne fortelle eldste har hatt en særdeles informativ dag med å lære alle de andre ungene om blomster og bier. Hun har jo vært med på mange hunde og ku parringer og kunne fortelle da hvordan dette gjordes, og at vi er pattedyr og da er det nok likt med parringer hos voksne. Og ei som fortalte at babyen kom ut av rompa og DET kunne eldste avkrefte for i rompa tok man temperaturen og babyer kom ut av tissen men ikke tissehullet for det var er eget som vi bare ikke så emoji38.png De voksne hadde en morsom dag da, og nå kan alle ungene der den harde sannheten emoji38.png

*tørke vann av tastaturet*:lol::lol:
Hun er så herlig, frøken S:heart:
Jeg har sagt det før, og sier det igjen, unger har godt av å vokse opp med dyr:lol: Kanskje foreldrene til alle vennene er like begeistra, men:aww::lol:

 

10 minutter siden, Pixie skrev:

Dere som ga meg sånn kjeft sist fordi jeg syns det var litt suspekt at naboen driver og bytter bil hele tiden: nå kom han nettopp hjem i den tredje nye bilen siden sist jeg skrev om det. En Audi X5, en BMW 5-serie til 700k, og nå en ny Audi. Alle importbiler. Jeg syns nå fortsatt det lukter.

Jeg må innrømme at jeg holder litt med deg der, ja...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

21 minutter siden, Turb skrev:

Kan du ikke jukse det til litt? 

Tror ikke det går- armen er strikket utifra armåpningen og det er 3 omg for mye under ene potemerket- så for å komme dit må armen rekkes opp og også framstykket ned til under poten..

genser.jpg

 

Jeg hadde seriøst hengt ut den oppdretteren som gjorde slik mot valpekjøperen...::gaah:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, AussieAllTheWay skrev:

Tror ikke det går- armen er strikket utifra armåpningen og det er 3 omg for mye under ene potemerket- så for å komme dit må armen rekkes opp og også framstykket ned til under poten..

genser.jpg

 

Jeg hadde seriøst hengt ut den oppdretteren som gjorde slik mot valpekjøperen...::gaah:

Da får du se hvor mye det irriterer deg, jeg hadde ikke sett det om du ikke hadde sagt det, ser bare litt fint og asymmetrisk ut :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine
57 minutter siden, Mud skrev:

Bilen er inne til EU kontroll. 

Kryss fingrene for at alt er ok ! Med min bilflaks får jeg ratt kjøreforbud :(

Krysser fingrene! Jeg tok nesten til tårene da min første bil fikk kjøreforbud :icon_redface: Én ting er utgiftene ved det, men en helt annen ting er hvor glad jeg er i bilene er kjører :lol: 

29 minutter siden, Siri skrev:

Bygger ag-bane selv vøtt - evt kjøper en - du får jo knallgod råd av å bo der :D Og tenk på at du kan kjøre hunder vinteren gjennom - og gå på finfine turer på sommeren :D

Godt det er en ny dag i morgen, for i dag er dagen hvor det virkelig frister å være litt vill og gal :lol: Med ag-bane i hagen, samt et spann med maller så skulle jeg ha klart å overlevd der oppe! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, AussieAllTheWay skrev:

Jeg DØR :P

Også er jo hele fronten skjev, fordi det er 3 omg mer på ene siden..
 

Da tar du det opp. Jeg har et par votter jeg aldri bruker fordi jeg har en maske i mønsteret som har byttet farge. Jeg kan jo heller ikke gi dem bort fordi de ikke er pene nok... så egt irritasjonsmoment er viktigere enn hvordan det ser ut for andre. Også har jeg andre feil jeg skiter i og som ikke irriterer meg i det hele tatt. Så det varierer veldig :P 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
    • Har briard, hun nærmer seg 9 år nå men er sprek ennå. Kunne tenkt meg en briardvalp mens min nåværende er sprek og rask! Hun har så herlig personlighet at jeg vil hun skal være med å prege valpen. Har forsåvidt sett litt på andre raser også som border collie (har ei på 4,5 år nå) og toller, men synes briarden har så herlig personlighet! Nå ligger det ut lite informasjon om oppdrettere i landet så jeg lurte på om noen visste om noen oppdrettere og evt kunne sende meg en pm om man ikke vil legge ut her? Vet av cathrine i trondheim men de er bortlovet, ble for sen der. 😅 men noen må da vite av noen oppdrettere? Står lite på briard/picard hjemmesiden. Litt dårlig det. 😬
    • Hvis du skal bruke folk som "hjelp", så pass på at de holder avstand og ikke tar kontakt med hunden først. Jeg ville oppholdt meg i områder med en del folk (ikke tette mengder) hvor det er mulig å regulere avstanden, og belønne ro og kontakt. Det valpen først og fremst trenger å erfare er at han ikke trenger å forholde seg til folk om han ikke vil. Hvis du skal trene sammen med folk, still dere på avstand og hold en samtale. Belønn all interesse hunden viser for den andre personen, hos deg selv, slik at han må søke ut igjen mot dem for å få belønning. Om han faktisk viser interesse for å gå bort til dem, la ham gjøre det, og la de kaste godbiter til ham (ikke bøye seg over ham!). Du kan hjelpe ham å hilse på folk du vil han skal møte (besøk, familie, venner osv.) med target-trening evt., så fokuset er på targeten og ikke på dem. Vær tydelig når han ikke trenger å forholde seg til folk og belønn kontakt med deg. Det skal ikke være opp til ham å måtte ta valget.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...