Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, januar 2017


SaraS
 Share

Recommended Posts

36 minutter siden, SFX skrev:

Jeg har fått et mye bedre inntrykk av NAV etter at jeg flyttet, så jeg fikk nytt kontor og saksbehandler. Men all medfølelse med deg, NAV-rot suger stort, og firkanta system stinker. En skal være ganske frisk for å orke å være syk i NAV-systemet, sies det. Og med feil saksbehandler stemmer det. Det gjelder jo alle jobber - feil saksbehandler i NKK, så tar det et halvt år å få en tittel. Feil saksbehandler hos NRK, så får du ikke avblåst TV-lisensen. Også videre. Men NAV-relaterte saker er gjerne litt mer alvorlige :( Håper det løser seg kjapt!

 

Søknaden behandles ikke lokalt, lokalkontoret har jeg vært ganske så fornøyd med. :) Men jeg fikk oppklart litt pr telefon nå, så slipper så veldig mye mer dokumentasjon (det var nesten på høyde med å måtte dokumentere at det som allerede er dokumentert stemmer, papirmølle ja :lol:). Mye papirer som egentlig er unødvendige rett og slett. Og så fikk jeg svar på hva som står i brevet de har sendt til nåværende arbeidsgiver. Det er nemlig at de ber om bekreftelse fra dem på at jeg ikke var i arbeid i oktober. Jeg begynte å jobbe her i november så det er jo bare logisk. :P Kommer til å sende en klage på saksbehandlingen, for de har brukt 2,5 mnd på noe som har saksbehandlingstid på 4 uker og hadde ikke jeg purret hadde saken ligget åpen i evigheter. Hjelper kanskje ikke, men jeg føler for å klage. :aww:  Fikk jo ikke blåst ut frustrasjon min til hyggelige damen jeg snakket med, som prøvde som best hun kan å nøste opp i rotet. Jeg har jobbet på kundesenter selv så jeg vet hvor lite hyggelig det er å få kjeft for feil andre har gjort, selv om det ikke er personlig rettet så gjør det noe med en. I alle fall gjorde det noe med meg.

Og med det må jeg bare legge til at jeg er så glad for at jeg nå er i et fast arbeidsforhold, selv om det ikke er fulltid. Og veldig glad for akkurat denne jobben, for hadde jeg begynt i vikariatet jeg først fikk tilbud om hadde jeg vært sykemeldt enda. Mye dritt som skjedde i 2016, men endte ganske godt mot slutten av året. :) 

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.9k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Han bestod både praktisk og teoretisk eksamen,  flinkeste Bonden min!

Gjett hvem sin lille fineste Fettergutt som har A-hofter og 0-albuer?  

Iskaldt her i dag! Ikke så mange kuldegradene, men sterk og sur vind. Brrr!! Noen som har lyst å se bilde av mitt kommende gull? Synes det er lenge å vente og glede seg "alene", så det må da gå b

Posted Images

33 minutter siden, Raksha skrev:

 

Jeg har en røkt svineknoke i frysern - duger den til lapskaus?

Yes! Kjempegodt til lapskaus :ahappy:

 

32 minutter siden, 2ne skrev:

 

:lol: Kanskje det er det jeg skal kalle det fra nå av? Kontortid? :lol: 

Det er helt innafor! :D

 

........har vi vært på tur i snøen, herregud så deilig! :ahappy:

Fant også ut hvorfor Lykke har gått urent og haltet litt av og til, hun har skrelt vekk litt hud under ene poten. Ser heldigvis ut som noe som antageligvis ordner seg selv :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

56 minutter siden, Siri skrev:

:lol: Sorry :whistle: 
Da lager du lapskaus - der skal det jo uansett ikke være erter *grønne erter er ikke spiselig*. 
Også kan du jo evt lage ertestuing av de grønne ertene - og det kan du jo  ha til kjøttkaker eller noe sånt (kan fryses ned). Jeg greier ikke helt å se for meg ertesuppe av grønne erter nei *ler*. 

Nå fikk jeg veldig lyst til å ta opp den svineknoken jeg har i fryseren og lage ertesuppe :aww: 

Hmm, kanskje legge denne knoka i fryseren (den går ut på dato i morgen) og drøye til jeg får kjøpt gule erter. Gidder ikke kjøre fire mil for det heller, men det kommer jo andre helger.

52 minutter siden, Raksha skrev:

Genial! 

Så morsomt, da skal jeg stalke ham litt på youtube.

52 minutter siden, Raksha skrev:

Jeg har en røkt svineknoke i frysern - duger den til lapskaus ol? 

Det er mange oppskrifter på Matprat.no med svinekoke, og flere av dem mener jeg var lapskaus.

50 minutter siden, 2ne skrev:

Engasjerende :ahappy: Jake Whitehall hadde all sin indre monolog med Stephen Frys stemme etter at han hadde hørt på HP-bøkene på lydbok, så jeg satser på at det samme skjer her :lol: 

 

:D 

48 minutter siden, Pringlen skrev:

red: @SFX: grønne erter (tørkede, ikke sant? Men de skulle vært lagt i bløt i går...) er helt fint i supper og gryter :)

Planen var uansett å lage lapskaus i dag, legge ertene i bløt i natt, og lage ertesuppe i morgen. Men nå er jeg forvirret om jeg kan lage ertesuppe på grønne erter eller ei, dere må ikke motsi hverandre!

Nå har jeg fått betalt noen regninger, og fortsatt brevvekslingen med NRK om lisensen, for å finne ut hva som skal til for å slippe den. Jeg har sagt opp alt av kanaler, jeg har ingen bokser og tunere, og det skal jo være mulig å slippe den på et eller annet vis. Jeg kan se DVD på laptop, jeg, om det sparer meg 3.000 i året. For jeg bruker nå TV kun til DVD, og jeg har enda ikke slått den på i år, så behovet for å se TV er åpenbart ikke så stort som det virket da jeg slo den på i tide og utide før. Radioen, derimot, slår jeg på med en gang jeg står på, for jeg må ha lyd i huset. Så lenge FM finnes, i hvert fall, og når det forsvinner så har jeg Spotify, Youtube og CD'er. Eller piano og egen stemme.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Pringlen skrev:

Det er kaldt ute, så like greit å sitte inne og se på at det er fint ute :)

Neeeei, er ikke så kaldt ute nå? Har bare vært ute noen snarturer, rett nok, men syns ikke det var så kaldt :) 

1 time siden, Siri skrev:

:lol: Det er helt innafor :D 

 

35 minutter siden, mokken skrev:

Det er helt innafor! :D

Da er vi enige om at det er innafor :D 

@SFX Alle HP-bøkene med Stephen Fry er på storytell nå, om du har det :) 

--

Har vært antydning til drama her i dag, pappa ringte plutselig og sa at brannalarmen gikk inne hos dem, kunne en av oss gå inn og sjekke - og det kunne vi jo. Eller, datterbarnet kunne, jeg sitter jo her med stativet mitt. Så forsvant hun inn, og jeg ble utålmodig fordi jeg syns hun brukte lang tid, så jeg tar med meg vannet mitt (minus stativ) og går etter henne for å se, og heldigvis var det ingen brann noe sted som vi kunne se, ikke noe røyklukt og ikke noe annet mistenksomt noe. Da satser vi på at det bare er brannalarmen som kødda eller noe. Mamma og pappa er hjemme igjen sjøl nå, så jeg regner med at om vi overså noe, så ser de det. Stakkars Marikatten satt visst i stua med et sjokkert uttrykk, hun liker ikke sånne alarmer hun :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pigg har trent til gjeterhundkurs idag. Han har gjeta dverg pinschere og bopel de i hodet med en labb... han forsto ikke hvorfor de ikke syntes det var morsomt. Han synte det var hysterisk morsomt og fikk raptus med jevne mellomrom...


Sent from my iPad using Tapatalk

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*

Sjef har lekt med kompisen sin i over en time i dag. Og nå ligger han helt flatt her :P 
En tøff liten engelsk bulldog uten respekt eller vilje til å skjønne når nok er nok, så for en gangs skyld ble Sjef litt sur. Hva skulle nå den lille fisen der klatre på ham for? Pfft, det der fant han seg ikke i. :aww: 

Og ellers har jeg slettet over 1000 bilder fra Min Sky som kun er bilder fra jobb... :blink: Og jeg er enda ikke ferdig! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

15 minutter siden, 2ne skrev:

ss gå inn og sjekke - og det kunne vi jo. Eller, datterbarnet kunne, jeg sitter jo her med stativet mitt. Så forsvant hun inn, og jeg ble utålmodig fordi jeg syns hun brukte lang tid, så jeg tar med meg vannet mitt (minus stativ) og går etter henne for å se, og heldigvis var det ingen brann noe sted som vi kunne se, ikke noe røyklukt og ikke noe annet mistenksomt noe. Da satser vi på at det bare er brannalarmen som kødda eller noe. Mamma og pappa er hjemme igjen sjøl nå, så jeg regner med at om vi overså noe, så ser de det. Stakkars Marikatten satt visst i stua med et sjokkert uttrykk, hun liker ikke sånne alarmer hun :lol: 

:lol: Stakkars Marikatten! Milopusen hilser og sier at alt sånt er fælt!

 

Han hadde et problem her en kveld da, for de pleier å ligge på en av to høye reoler vi har i stua, og han lå tilfeldigvis på den som stereoen står i, og når mor skal rydde og styre så må hun ha musikk... høyt (svigers er døve så trenger ikke ta hensynd til dem). Så jeg styra nå rundt og rydda med musikk, bikkjene tusla i veien for meg og alt var i grunne normalt. Så hører jeg fortvilet rautemjauing fra stua. Titter inn, ser ikke noe unormalt, går på kjøkkenet igjen, mer rautemjauing. Lokaliserer at det er Milo som klager. Og skjønner ikke helt problemet. Han mjauer mer, og det begynner å demre for meg. Han og hundene er ikke helt bøddiser, så stengte hundene på kjøkkenet. Da det klikket i grinda var det en stk milo som var kjapp med å hoppe ned fra hylla og pile under sofaen i andre enden av stua. :aww::lol: Konklusjonen er at milo ikke liker poets of the fall :aww: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, SFX skrev:

Oj, jeg har veldig sansen for Stephen Fry i de sammenhengene jeg har sett ham på TV eller lest bok - hvordan er han som lydbokstemme?

Stephen Fry er ein av dei beste lydbokstemmene, uansett bok. Og ingen er betre enn han på å lese Harry Potter. :)

 

 

 

Kanskje eg skal fornye Storytelabonnementet og høyre litt på han igjen, ja. Treng ny bok å sovne til, og ikkje minst gå på tur til. 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Karra meg ut på tur etter 4 t søvn, skikkelig herlig ute! Akkurat passe med minusgrader til at bikkjene kan fjolle løse uten sokker og klær :D Ble bare litt halting når vi nærmet oss hjemme, men da hadde det blitt et par grader kaldere enn når vi gikk.

Kunne det ikke bare holdt seg sånn en stund? -15 er liksom ikke ok for en staff å base løs, da må det klær og sokker på og da kan de ikke gå løse siden de gnikker seg inntil alt og ødelegger klæra og mister sokkene.... Passer liksom litt dårlig med så kaldt neste uke når jeg er trailerenke og jobber 3 netter på rad. Det er så mye enklere når de kan frese av seg en time på morran etter jobb enn å traske gatelangs med alle 3, de blir liksom litt mer fornøyde av å gå løse...

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er det like før jeg skal på ungdomsskole-reunion. Jeg har laget ti liter chili con carne som står utenfor døra og kjøler seg ned så jeg skal klare å bære med meg gryta. Jeg synes dette er litt skummelt, jeg. :lol: Var ikke akkurat veldig populær på ungdomsskolen, selv om jeg følte vi fikk et ganske godt klassemiljø mot slutten, og selv om jeg vet logisk sett at alle bare gleder seg til å ha en hyggelig kveld, så er det så klart en liten usikker nisse inni meg som sier at "Tenk om alle skulle ønske du ikke kom" og lignende :ustol: 

Men jeg stiller med mat, så alle burde elske meg :aww: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, Line skrev:

Har du hatt røde hunder da?

Nå sitter jeg og venter på at de skal ringe meg opp igjen fra NTNU. Får ikke lagt inn masteroppgaven i studweb og fristen for å melde seg opp er 15. I morgen og søndag er de ikke på jobb...

Røde hunder kan'ke fly, og har'u en, så får du snart en ny. Kan'ke logre, kan'ke gjø, men er rød, rød, rød... Og klør.

:D 

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, Line skrev:

Har du hatt røde hunder da?

Nå sitter jeg og venter på at de skal ringe meg opp igjen fra NTNU. Får ikke lagt inn masteroppgaven i studweb og fristen for å melde seg opp er 15. I morgen og søndag er de ikke på jobb...

Vet ikke, kanskje jeg må spørre mamma om det.

Legen(e) viste ikke hva det var så nå har jeg fått litt slave og medisiner, og skal komme tilbake om en uke :P 

3 timer siden, SFX skrev:

Jeg har fått et mye bedre inntrykk av NAV etter at jeg flyttet, så jeg fikk nytt kontor og saksbehandler. Men all medfølelse med deg, NAV-rot suger stort, og firkanta system stinker. En skal være ganske frisk for å orke å være syk i NAV-systemet, sies det. Og med feil saksbehandler stemmer det. Det gjelder jo alle jobber - feil saksbehandler i NKK, så tar det et halvt år å få en tittel. Feil saksbehandler hos NRK, så får du ikke avblåst TV-lisensen. Også videre. Men NAV-relaterte saker er gjerne litt mer alvorlige :( Håper det løser seg kjapt!

God bedring! Har du aloe vera-gel, så kan den være noe klødempende - og det er ikke medisin som påvirker i forhold til om legen vil ta prøver eller ha sykest mulig hud å undersøke.

Jeg har slitt med soleksem, og har da brukt aloe vera-gel og hydrokortisonkrem (reseptfritt) mot kløen. Men brå prikker er det jo greit å sjekke ut hvor kommer fra.

Takk, da satser jeg på at litt krydder og gul løk og buljongterninger og alt det andre blir god nok smak - jeg suger på kjøkkenet, ass, får jo helt hetta om jeg mangler en eneste liten ting i en oppskrift og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg :D Bare se nedenfor:

Uææææh, nei, jeg har grønne, hva gjør jeg nå da????

Når jeg fant ut at jeg fikk time til legen så ville jeg ikke smøre noe på for at de skulle få se det som det er :) Men nå har jeg fått litt salver og medisiner så da bir dte bra :) 

Det som er fint med lapskaus er at du kan ha i det du har, og er det noe du mangler så er det ikke krise :) 

2 timer siden, 2ne skrev:

AN skulle jeg ønske at jeg ikke var stuck med væskebehandling og stativ, sånn at jeg kunne gått ut og kost meg i sola. I stedet får jeg beundre den gjennom vinduet mens jeg hører på Stephen Fry lese Harry Potter and the Philosophers stone :ahappy: 

Kan være fint å beundre solen innenfra også, spesielt med Stephen Fry på øret :ahappy: Jeg hører fortiden på Chamber of secrets :ahappy: 

2 timer siden, SFX skrev:

Oj, jeg har veldig sansen for Stephen Fry i de sammenhengene jeg har sett ham på TV eller lest bok - hvordan er han som lydbokstemme?

Jeg ELSKER han som lydbok stemme! Han gjør bøkene så levende :ahappy: 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Snoffe skrev:

Vet ikke, kanskje jeg må spørre mamma om det.

Legen(e) viste ikke hva det var så nå har jeg fått litt slave og medisiner, og skal komme tilbake om en uke :P 

Alt man får på resept om dagen altså! :D Tror jeg skal pelle meg en tur til legen, så kanskje jeg også får en!

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, WelshenNemi skrev:

Akkurat nå gjør jeg ting jeg overhode ikke kang jeg prøver å bake brød:blink: etter innlegg her inne :lol: har aldri fått teken på gjærbakst, men har lyst til å få det til :lol:

Prøv denne oppskriften neste gang, den er enkel og de blir kjempegode :) 

http://kvardagsmat.no/2015/09/11/polarbrod-med-havregryn/

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, 2ne skrev:

 

@SFX Alle HP-bøkene med Stephen Fry er på storytell nå, om du har det :) 

Nei, har ikke Storytell. Jeg liker uansett alltid best å lese selv, jeg var bare nysgjerrig på hvordan han høres ut, og det finner jeg sikkert et klipp av på nett.

1 time siden, 2ne skrev:

Har vært antydning til drama her i dag, pappa ringte plutselig og sa at brannalarmen gikk inne hos dem, kunne en av oss gå inn og sjekke - og det kunne vi jo. Eller, datterbarnet kunne, jeg sitter jo her med stativet mitt. Så forsvant hun inn, og jeg ble utålmodig fordi jeg syns hun brukte lang tid, så jeg tar med meg vannet mitt (minus stativ) og går etter henne for å se, og heldigvis var det ingen brann noe sted som vi kunne se, ikke noe røyklukt og ikke noe annet mistenksomt noe. Da satser vi på at det bare er brannalarmen som kødda eller noe. Mamma og pappa er hjemme igjen sjøl nå, så jeg regner med at om vi overså noe, så ser de det. Stakkars Marikatten satt visst i stua med et sjokkert uttrykk, hun liker ikke sånne alarmer hun :lol: 

Stakkars Pus! Det er ekkelt når slike alarmer går av uten grunn - men jeg håper det var uten grunn her. Noe støv som fløy i veien eller sånt.

1 time siden, Pringlen skrev:

@SFX grønne erter er helt fint til suppe, lover :)

Da prøver jeg - blir det uspiselig, har jeg bikkjer. Blir det helt greit, spiser jeg mindre og får flere porsjoner å fryse ned :D Blir det veldig godt, er det jo bare positivt.

1 time siden, Line skrev:

Yumi har funnet et hull i gjerdet hun... :blink: Da fant jeg Yumi utenfor gjerdet gitt. Lurer på hvordan det har oppstått...

Mus? :P 

1 time siden, plutte skrev:

Stephen Fry er ein av dei beste lydbokstemmene, uansett bok. Og ingen er betre enn han på å lese Harry Potter. :) 

Han har jo en behagelig stemme å høre på, men for lydbok skal du jo ha litt mer å spille på - gleder meg til å finne et klipp eller to, jeg er bare midt i en to do-liste akkurat nå.

26 minutter siden, Tinkie skrev:

Nå er det like før jeg skal på ungdomsskole-reunion. Jeg har laget ti liter chili con carne som står utenfor døra og kjøler seg ned så jeg skal klare å bære med meg gryta. Jeg synes dette er litt skummelt, jeg. :lol: Var ikke akkurat veldig populær på ungdomsskolen, selv om jeg følte vi fikk et ganske godt klassemiljø mot slutten, og selv om jeg vet logisk sett at alle bare gleder seg til å ha en hyggelig kveld, så er det så klart en liten usikker nisse inni meg som sier at "Tenk om alle skulle ønske du ikke kom" og lignende :ustol: 

Men jeg stiller med mat, så alle burde elske meg :aww: 

Lykke til, det blir sikkert bra, de fleste vokser av seg den verste ungdomsskole-attituden! Og om de ikke er noe hyggelige, får du krydre gryta med rottegift.

17 minutter siden, Snoffe skrev:

Legen(e) viste ikke hva det var så nå har jeg fått litt slave og medisiner, og skal komme tilbake om en uke :P 

Når jeg fant ut at jeg fikk time til legen så ville jeg ikke smøre noe på for at de skulle få se det som det er :) Men nå har jeg fått litt salver og medisiner så da bir dte bra :) 

Fnis, men da har du jo en til å stelle deg, og distrahere deg når det klør :D

Og jeg forstår du ville komme "as is", jeg tenkte mer ellers i helga om du ikke fikk noe glupt fra legen eller ble gitt salver med restriksjoner. En kan aldri bruke for mye aloe vera-krem, om du ikke får bruke det du fikk mer enn så og så ofte. F'eksempel.

17 minutter siden, Snoffe skrev:

Det som er fint med lapskaus er at du kan ha i det du har, og er det noe du mangler så er det ikke krise :) 

Sant nok, jeg er bare så lite kreativ på kjøkkenet, så når jeg vet at jeg har laget lapskaus sånn og slik før, så blir det litt krise når jeg ikke kan det lenger :D 

17 minutter siden, Snoffe skrev:

Jeg ELSKER han som lydbok stemme! Han gjør bøkene så levende :ahappy: 

Nå føler jeg at jeg er den eneste her inne som ikke har hørt ham som lydbok-forteller :D 

Dang, de vanndrivende er effektive! Men da kanskje jeg kan legge vekt på ankelen i morgen, det er snø og kuldegrader å nyte, juhu!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...