Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, januar 2017


SaraS
 Share

Recommended Posts

Guest *Kat84*
1 time siden, Turb skrev:

At det er på tide jeg blir innlagt? :o du vet shamanistisk neatfreak som løper maraton og avstår fra sukker... noen hadde jo dødd før eller senere.. 

:lol: 

1 minutt siden, Mud skrev:

Jeg : * rydde bort fiskemiddagen i en fei* : nå skal vi ha dessert !!

 

Kidden : alt nå?  Kan vi ikke fordøye middagen først ??:blink:

 

Han er virkelig ikke mitt barn. Det må ha skjedd en feil. 

Eller så har han fått alle voksengenene jeg skulle hatt..

:blink: 
Hadde mine sagt noe sånn hadde jeg tatt dem med til lege tror jeg :lol: 


Nå har jeg gått tur i nesten halvannen time. Men det er ikke like imponerende som det kan høres ut. Jeg har nemlig brukt halvannen time på samme turen jeg bruker litt over en time på ellers. 
Verken jeg eller Sjef var helt i modus for det her, men det må gjøres. Så da blir det litt tull og vas, jeg er treg, og ingen av oss har egentlig lyst til å være ute. 

Jaja, det er gjort nå. Nå skal jeg slappe av resten av dagen. Eneste jeg faktisk skal gjennomføre er å lage middag. Ellers blir det ingenting mer som blir gjort her :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.9k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Han bestod både praktisk og teoretisk eksamen,  flinkeste Bonden min!

Gjett hvem sin lille fineste Fettergutt som har A-hofter og 0-albuer?  

Iskaldt her i dag! Ikke så mange kuldegradene, men sterk og sur vind. Brrr!! Noen som har lyst å se bilde av mitt kommende gull? Synes det er lenge å vente og glede seg "alene", så det må da gå b

Posted Images

Akkurat nå, *Kat84* skrev:

:lol: 

:blink: 
Hadde mine sagt noe sånn hadde jeg tatt dem med til lege tror jeg :lol: 


 

Han er bare litt sånn :blink:

Født gammel. Han så ut som syvende far i huset når han ble født. Skikkelig gammelt og morskt blikk.  Mammaen min syntes han var ekkel :lol:

 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

26 minutter siden, Annik skrev:

Jeg har veldig lyst til å spørre, men jeg skal være snill og droppe det - siden du ber så pent :aww:

Over til det jeg derimot kan svare på; samboeren min har den og er veldig fornøyd! Både kamera og batteritid virker veldig bra(fra mitt ståsted. Jeg får jo x antall bilder av han og Nico på tur og jeg sitter oftere med lader i min s6 enn han gjør i sin a5) :P

Kanskje for at øøøø ... at ikke padden min skulle dø mens ... øøøø. Eller kanskje at ..... Nei, aner ikke.

Anno i dag. Det er min kopp te.

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
3 minutter siden, Mud skrev:

Han er bare litt sånn :blink:

Født gammel. Han så ut som syvende far i huset når han ble født. Skikkelig gammelt og morskt blikk.  Mammaen min syntes han var ekkel :lol:

 

:lol: 

Dere burde skjønt det allerede da :aww: 


Jeg får ikke varmen i meg igjen etter turen.. Må vel komme meg i dusjen og stå der lenge. Må bare orke først. Eller rettere sagt må jeg ta meg et par paracet og la dem begynne å virke før jeg gjør noe som helst. Dette var ikke noe gøy. Jeg pleier aldri å være syk. Og i hvert fall ikke på denne rare måten :blink: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Symra&Pippin skrev:

God bedring!

I dag fikk jeg endelig den Galaxy A5-saken som egentlig skulle komme til jul. Siden jeg skal ha en ekstra datasim til pad'en så kan jeg ikke begynne å bruke fonen før mandag (do'nt ask, det var det dataduden på jobben sa). De som eventuelt har denne fonen, er dere fornøyd?

Tror det er den TJ har til arbeidstelefon (er i alle fall en samsung A et eller annet, mulig en litt tidligere modell enn den du har). Han er i alle fall fornøyd med den, greit kamera og bra batterilevetid. Og den har overlevd ganske lenge nå som arb. telefon uten at han har klart å ødelegge den (elektriker, som er mye ute i fjøs).

Akkurat nå gleder jeg meg til middag! Gryte med elgkjøtt på menyen. Nomnomnom.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, Siri skrev:

Den huskeregelen lærte vi også, men den har åpenbart ikke blitt med i undervisningen på Hedmarken :P Og det gjelder for folk som er myyyye eldre enn meg også :D 

Sånn typisk eksempel: "Je må vel ta ta piggskoa da je ska inn i buttikken :D

Jeg sier også da til nesten alt, men prøver å rette på meg.. spesielt når jeg skriver :lol: 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, Siri skrev:

Jeg tror det er bare jeg ikke har barn... Jeg hadde jo ikke hatt fantasi til å finne på noen annen forklaring enn at jula er ferdig, da må treet ut. Nå er det ett år til neste gang :lol:

:lol:  Noen har bare litt mer barnslig og livlig fantasi enn andre :aww:  :lol: 

 

3 timer siden, Turb skrev:

At det er på tide jeg blir innlagt? :o du vet shamanistisk neatfreak som løper maraton og avstår fra sukker... noen hadde jo dødd før eller senere.. 

:lol: !! Her og...  Men jeg har fått veldig fin rutine på å rydde nede nå da - mangler bare å få inn god rutine på oppe. 

ser man bort fra berget med usammenbretta rentøy så er det faktisk omtrent presentabelt her :D

 

 

Barnet er på tiggerferd hos besteforeldre - starter tidlig :lol: Fikk pengepung i forsinka julegave, hun fikk noen mynter av meg, men det var ikke nok, så jeg sa hun måtte gå inn og spørre bestemor (hender hun får mynter til å putte på grisen av henne) og dermed dro hun med seg pappaen :lol: 

 

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Nå har faren til 10-åringen som ble overfalt av flere ungdommer her om dagen sporet opp han som sparket sønnen, en gutt på 14-15 år. Han hadde en seriøst alvorsprat med han i beherskede, men meget klare og tydelige ordelag om at hvis han rører sønnen igjen, så blir de anmeldt. Han fikk sagt at sånn snakker vi ikke, og hvis han hører slikt snakk igjen (at man ikke hører til der fordi man er norsk) blir det tatt opp med skole og foreldre.

Gutten lovet å holde seg langt unna 10-åringen. Så får vi se. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

23 minutter siden, Turb skrev:

@Raksha husker når niesen min fikk egen pengepung, tok henne ti sek å lære at tierne var mer verdt enn enkroninger og femmere. Nei tante, ikke sånn stor rund. Den lille gule! Flere av de tante... 

:lol: !! 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 timer siden, AussieAllTheWay skrev:

Party pooper ;)

 

7 timer siden, mokken skrev:

Lykke til @JeanetteH det blir spennende! :D

 

 

6 timer siden, Siri skrev:

Pingle :lol: 

Det var ikke så spennende, jeg hadde nok problemer med å sette ned venstre foten, slippe hunden og kaste leken på rett tidspunkt med høyre hånden. Og enda mer komplisert: ha hunden på høyre side, sette ned høyre foten og slippe hunden samtidig med høyre hånde og KASTE leken med venste. WTF liksom :lol: Stakkars instruktøren må ha hatt SÅ lyst til å overta treningen *fniser* 

Synderen var kjempe flink :wub: Og er faktisk litt høy på seg selv i kveld. Tror han bygde seg godt med en hel time trene alene med muttern!

Sitat

:lol: 

Jeg våkna i natt og skulle bare se hvor hundene lå... (gudene vet hvorfor jeg fikk det for meg at det var viktig...), men Willy var forsvunnet fra soverommet. Hvor han var, aner jeg ikke, men han bruker jo faktisk å sove i Biabed'en sin  eller på soveromsgulvet. 

 

:lol: 

Da har det vært visning og jeg tror jeg prøver holde huset sånn nesten "visnings klar" fram til lørdag. I tilfelle noen vil titte innom igjen. Men med 6 stk på visning og alle ville på liste etterpå så vil jeg (eller megleren sa det) tro første bud kommer kl.9 i morgen. Kryss fingrene for meg!!

 

Sånn med tanke på dialekter osv: jeg er vel en eneste stor talefeil og som er også dialekt forvirret og hermer etter folk sin dialekt ubevist... Slå den dere!!! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Juletrefest på skolen i morgen. Som jeg hadde glemt bort. 

Leste innbydelsen på nytt nå og man skulle visst legge svarslippen i en konvolutt med 50 kr oppi. Jeg leverte bare svarslippen.  Dette var midt under differansehånderingen i varetellingen,  jeg leste rett og slett ikke lappen godt nok.. 

Poden har i tilegg vært på skolen i bare vintersko i 2 dager nå  ( ikke helt vanntette)  fordi jeg har vært overbevist om at cherroxene hans har vært på SFO. I dag fikk han kjeft av meg fordi han ikke hadde brukt de. De var ikke der.  Det er nemlig de jeg har snublet over i gangen hver dag og irritert meg ubevisst over og ikke ryddet ..

Godt jeg bare har en unge :(

Blir ikke årets mor nei.. .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg var litt lat og tenkte at sykkeltur kunne være fint, lett for meg og bra trim for gutta. Vel, det ble god trim til meg og, for da jeg kom oppi skogen begynte det å bli nokså mye snø for sykling og det ble temmelig tungt. Da var det veldig deilig når det endelig gikk litt nedover! Godt å få igang blodpumpa da, det trengs! 

Nå er jeg og samboern gode og mette på hjemmelaga kalkungryte. Skulle børsta Blaze litt, men vurderer å utsette det til han er litt trøtt etter tanntrekking i morgen :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bikkja har endelig roa seg etter 20 minutter fullstendig raptus i overtrøttland... han måtte nemlig bade 1 1/2 gang etter dagpark. Jeg prøvde ny balsam og etterbehandling som liksom skulle hjelpe med pelsbyttehelvete... jeg lukta på flaskene før bruk, men lukta ble jo bare SÅ mye sterkere når det kom i pelsen... Så allergiene mine slo ut i full blomst, og bikkja måtte vaskes en gang til med parfymefri shampo etter at jeg hadde skrubba alle parfymerester av meg selv. Greit at gubben fikk prøvd seg i dusjen med Uno, og bikkja var utrolig tålmodig og lot ham vaske. Nå er jeg tett og klør, og venter på at trøttheten etter dobbel allergitablett slår inn. Bikkja har slokna i sofaen og gubben dro på treningssenteret for å trene og dusje, her er det bare kaldt vann i krana. Håper allergien letter litt snart!

Så om noen har bruk for en flaske Day to Day balsam, en flaske After Bath pelsbehandling og en flaske Silk Spirits , alt Chris Christensen, er det bare å skrike ut! Har bare såvidt tatt en liten klunk av hver. 250 kr?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, Siri skrev:

:lol: 

Jeg tror det er bare jeg ikke har barn... Jeg hadde jo ikke hatt fantasi til å finne på noen annen forklaring enn at jula er ferdig, da må treet ut. Nå er det ett år til neste gang :lol:

Er det jeg sa til mine unger :aww: Det ble greit mottatt heldigvis, ingen diskusjon :lol:

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Krutsi skrev:

Jeg sier også da til nesten alt, men prøver å rette på meg.. spesielt når jeg skriver :lol: 

:lol: 

44 minutter siden, JeanetteH skrev:

Det var ikke så spennende, jeg hadde nok problemer med å sette ned venstre foten, slippe hunden og kaste leken på rett tidspunkt med høyre hånden. Og enda mer komplisert: ha hunden på høyre side, sette ned høyre foten og slippe hunden samtidig med høyre hånde og KASTE leken med venste. WTF liksom :lol: Stakkars instruktøren må ha hatt SÅ lyst til å overta treningen *fniser* 

Synderen var kjempe flink :wub: Og er faktisk litt høy på seg selv i kveld. Tror han bygde seg godt med en hel time trene alene med muttern!

Cåm åååån!!! Innrøm det - du syntes det var kjempekult, særlig når Synder'n var så flink :D

44 minutter siden, JeanetteH skrev:

Da har det vært visning og jeg tror jeg prøver holde huset sånn nesten "visnings klar" fram til lørdag. I tilfelle noen vil titte innom igjen. Men med 6 stk på visning og alle ville på liste etterpå så vil jeg (eller megleren sa det) tro første bud kommer kl.9 i morgen. Kryss fingrene for meg!!

Kult :D Blir en spennende dag i morgen da :) 

44 minutter siden, JeanetteH skrev:

Sånn med tanke på dialekter osv: jeg er vel en eneste stor talefeil og som er også dialekt forvirret og hermer etter folk sin dialekt ubevist... Slå den dere!!! 

:lol: 

Har vi vært på skogstur og det var så deilig å gå og bare kjenne snøen mot ansiktet - og ikke være redd for å skli. Snøen ga jo supert feste (også nevner vi ikke at det var perfekt snø for å lage klumper i pelsen til hundene :aww:). Også greide jeg ikke å fri meg fra å fundere på om det faktisk var ulvespor vi så der oppe på mandagens kveldstur.... Det var så perfekt rettlinja tråkk, akkurat som en rev, bare himla mye større... og brått brøyt de ut i skogen. At det også var enorme mengder mannfolkspor og bilspor langs vegen fikk meg til å fundere på ulvejegere og sånt... og siden det ble skutt en ulv i Ringsaker i dag, så kan det jo faktisk ha vært samme dyret. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*

Nei, ikke helt klar for å gjøre ting som normalt enda nei. 

Når jeg skulle lage middag gikk det nemlig ikke så bra. Først forstod jeg ikke hvorfor komfyren skrudde seg av gang på gang. Vel, det var på grunn av at jeg skrudde på feil plate, og det ville ikke induksjonstoppen godta nei! 

Etter jeg endelig hadde fått til å skru på rette plata så holdt jeg på å sovne, og når jeg endelig sjekka risen igjen så røyk det av den. Joda, risen var crispy og fin på bunn der... :pinch: 

Så da var det bare til å gjøre det på nytt igjen. 
Denne gangen gikk det bedre. Og jeg har nettopp spist meg mett :aww: 

Nå blir det ikke noe som helst mer gjort. Nå mener jeg det helt seriøst! Eller jo... Jeg må skrape gryta med svart ris, og få kokt opp vann i vannkoker og ha oppi en oppvasktablett og se om det funker på gryta. Ellers må jeg ut på shopping i morgen. Små gryter er faktisk veldig praktiske å ha :aww: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...