Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, januar 2017


SaraS
 Share

Recommended Posts

Først?

Edit: Føler jeg må skrive noe mer enn bare Først. Og da kan jeg jo skrive at det er cool å få starte årets første Akkurat nå-tråd. Jeg har jo 10-årsjubileum på sonen i år, så da passer det fint å starte min første Akkurat nå-tråd helt på starten av året. :lol:

Måtte det bli et fantastisk godt hundeår for alle soniser!

  • Like 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.9k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Han bestod både praktisk og teoretisk eksamen,  flinkeste Bonden min!

Gjett hvem sin lille fineste Fettergutt som har A-hofter og 0-albuer?  

Iskaldt her i dag! Ikke så mange kuldegradene, men sterk og sur vind. Brrr!! Noen som har lyst å se bilde av mitt kommende gull? Synes det er lenge å vente og glede seg "alene", så det må da gå b

Posted Images

GODT NYTTÅR sonen!

Her ligger hundene og gnasker på reinsdyrbein, og naboene har skutt opp noen batterier med fyrverkeri. Noen er litt berørt, men ikke verre enn at reinsdyrbein frister nok til å gnages på. :) 

De er selvsagt inne alle sammen, det har de vært siden 20 i dag, så håper det går å lufte dem før vi legger oss. Liker ikke å slippe de løs i hagen akkurat i kveld/natt i tilfellet de skulle reagere kraftigere enn normalt. 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lita bryr seg nada. Lotta fikk 20 minutter med momenttrening på stua, og var så fiksert på muligheter for godbiter at resten av verden utenfor gikk henne hus forbi. Guttungen svarte omsider faren, men nekter å komme hjem.
Da er vi i 2017.
Godt nyttår soniser:vin:(sånn bortsett fra at jeg ikke har noe vin her...men kan skåle i farris istedet :D )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt nyttår folkens! (Må ærlig innrømme at nå er jeg dødslei av å si god jul og godt nyttår.. skal bli godt å komme igang med et nytt år tror jeg)

Her er det (var snart håper jeg..) litt raketter. Bikkjene anser det på sin plass å si i fra at det foregår et eller annet ute (i tilfelle vi er døve liksom..), men jeg begynte å rydde på kjøkkenet og små kelpier har jo en jobb å gjøre da - ligge pent for kanskje - kanskje - det drysser ned en tørrforkule innimellom, og det er alvorlige greier altså - da har man ikke tid å si i fra at det foregår uanmeldte ting utenfor! 

Så håper jeg knotten til @enna snart gir lyd fra seg om hvor han befinner seg og at alt er vel!

Og så håper jeg at det går bra med alle kveldens rømte hunder.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er det så godt som stille her ute, og inne har det vært stille hele kvelden. Eneste lyden er tv'n og snorkinga til Freya... Fader altså, hun drar tømmer så hun overdøver fyrverkeriet :lol: De andre to har brydd seg katta, og har fått melding fra hun søm har søstre til Yumi at hun heller ikke har brydd seg. 

Da folkens, er det straks tid for å iverksette nyttårsforsetter!.. :P 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt Nyttår sonen :)

Nå er det forhåpentligvis stilt ute - det har vært puljer med rakettoppskyting siden kl 15 i ettermiddag.  Heldigvis er ingen av hundene påvirket av smellene og er helt som vanlig.  Den eneste jeg er bekymra for er Mysen (katten) som ikke har vist seg siden i dag tidlig.  Har ropt på ham i hele ettermiddag men han ligger nok og skjelver i en eller annen busk :(  Jeg håper inderlig at han kommer hjem i morgen når det har roet seg.

Ellers lurer på på om sonen vet om dommerlister for sommerutstilling i Rotterdam er kommet ut :P  Legger planer sjø!

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

17 minutter siden, plutte skrev:

Random ikkje-nyttårsrelatert spørsmål.

Hjelp fleecesokkar mot typisk skaresnø-sår? Som førebuing altså. Alternativt er potefett brukande mot det? 

Jeg bruker fleecesokker som forebyggende mot skare til whippeten. fungerer ganske greit, men når det er veldig ille så tar jeg på cordura sokker uten på fleecesokkene.

 

Casper kunne ikke brydd seg mindre om rakettene, Frøken pus brydde seg heller ikke, Alfred ble redd, noen av kattene til svigermor ble redd noen ikke.

Nå har vi funnet sengen hele gjengen, og det er ganske godt :)

Litt bekymret for Casper. han har fortsatt å spy, og formen er fremdeles litt laber. Håper at den blir bedre i morgen.

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, Wilhelmina skrev:

Pynta seg :P

o05ddt.jpg

 

Søta :wub:

1 time siden, Snoffe skrev:

var to whippettisper som gledet disse ungkarene som var på tur :P 

 

Casper har kastet noe voldsomt opp de siste 4-5 timene. Har faktisk ikke opplevd lignende fra han før. Så kvelden har blitt brukt på å tørke oppkast. Håper han er ferdig for nå, formen hans er blitt litt laber :hmm:

 

Vi har spist en deilig kalkunmiddag, spilt brettspill og sett shameless :D Dyrene tar det helt med ro enn så lenge :) 

Vi hadde pyntet oss, men rett etter middagen så kom kosebuksen på :aww: Gleden ved å være hjemme bare oss :lol: 

God bedring!

24 minutter siden, plutte skrev:

Random ikkje-nyttårsrelatert spørsmål.

Hjelp fleecesokkar mot typisk skaresnø-sår? Som førebuing altså. Alternativt er potefett brukande mot det? 

jeg bruker det til Nemi. 

 

Godt nyttår folkens. Her holdt Nemi på å slite seg ut av selen og stikke til skogs :hmm: gikk helsigvis bra. Resten av kvelden har vært tilbrakt innendørs. Gått noenlunde greit. Litt småstresset rundt midnatt, men bedre med medisin og godbitball + tv høyt på. Faktisk ingen som skøyt opp fyrverkeri her før 17:58 som vi har fått med oss :blink:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er overrasket over hvor greit det gikk med Selma i år. Da hun stressa seg opp lekte vi sammen og hun fikk prøve seg på Move-2-win-brettene sine klokka tolv. Og hun var lett å avlede i år. For en lettelse! :D Her er filmsnutt av Selma klokka 24.00: LINK

OG GODT NYTTÅR SONISER!!! :vino:

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...