Gå til innhold
Hundesonen.no

Lotta - Field spaniel


Orca
 Share

Recommended Posts

9 hours ago, Orca said:

Ja, jeg må si jeg er lite imponert over flere hundemiljøer, og etter å ha pratet med en venninne som også har opplevd det samme et helt annet sted i Norge, får jeg inntrykk av at det er helt vanlig i enkelte hundemiljøer. Venninnen min hadde også opplevd å ikke føle seg velkommen, og nærmest bli ignorert av de faste gamle. Jeg synes det er direkte uhøflig rett og slett. Og det er ganske utrolig at det er sånn. Hundefolk ellers kommer jo ekstremt lett i prat, det er alltid noe man kan prate med en ny person om. Typ "hva slags rase er det? Hvor gammel? Hva er planene med den? Hvordan er den rasen? Har du hatt hund/drevet med hund før? Gått noen kurs? Driver du med utstilling? Hva driver du med ellers?" Det er SÅ enkelt, om bare folk hadde giddet. Og et enkelt håndhils burde være en selvfølge, ikke minst et "hei hvordan går det med deg?"

Ja jeg koser meg ellers masse med begge to :) Lotta er helt bedårende og en engel ute på tur. Full fart men enkel å kalle inn selv når det ser ut som hun har noe spennende i nesen.

Ja, det er skikkelig merkelig. At de ikke forstår at flere medlemmer bare er bra for klubben. Det betyr mer penger, mer aktivitet, og kanskje til og med flere og bedre input på trening. Ofte har nye folk et nytt syn på ting, og det kan hjelpe noen som har låst seg i et spor på trening, uansett om de er verdensmestere f.eks. Klubben dør jo ut om de ikke tar i mot nye medlemmer også. 

Jeg har heldigvis blitt veldig tatt i mot i begge klubbene jeg er medlem i nå :ahappy: Det er så utrolig koselig, både på trening og konkurranser når man har så hyggelige folk i klubben! 

Så bra du koser deg med de :ahappy: Vakre Lotta burde jo slått til med å vinne hele utstillingen, hun ser jo så flott ut! :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 128
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Snille Kaja har tatt bilder av Lottus for meg idag <3 Så fornøyd! Så har hun fått seg lekkert nytt halsbånd og kobbel også.     Noen bilder fra tidligere i sommer: Samme

Da turde jeg endelig å hoppe i det og skaffe meg valp etter å ha planlagt det i sånn 4-5 år. Forelsket meg i field spaniel for noen år siden etter å ha tilfeldigvis truffet noen på en utstilling og så

Noen nye bilder av lille Lotta. Er så glad jeg kjøpte henne. Deilig med en hund med litt mer futt i, det har jeg savnet en del med Dixie, selv før Dixie ble gammel, da hun alltid har vært litt sær og

Posted Images

On 9/4/2018 at 12:46 PM, Orca said:

Tusen takk :D Hun er en godklump <3  Jeg har ikke vært på rallytreningene nei, og har fått anbefalt dem tidligere og hørt at miljøet der er bedre. Men man må jo gå rallykurs for å være med :P Og jeg må innrømme at jeg synes rally ser veeeldig kjedelig ut :P Så det er liksom ikke det første jeg har lyst til å bruke penger på når det kommer til kurs. Da frister det mye mer med agility, lydighet, grunnferdigheter, jakt, bruks... :P

Ååååh er det sant?? Da skal jeg melde meg inn!! Jeg var helt sikker på at jeg måtte ut med 3000 jeg! Jeg har tenkt på å melde meg inn i Stovner helt siden jul ifjor men aldri fått ut fingern pga usikker og dyrt osv :P Jeg tror jeg melder meg inn jeg! Er hyggelig å komme et sted med flere nye ja, da føler man seg ikke helt utafor :) Hallen, kan man bruke den når man vil utenom de faste treningstidene, når den er ledig?
Men trener du enda i OODK? Jeg liker at det er så nært meg (bor på Torshov), så kunne tenke meg å bruke området der til mørket kommer, noen flere jeg kjenner har også akkurat meldt seg inn der :) 

 

Ja, man har forskjellige interesser! :) Ingen vits å trene rally da nei.

Hehe, sånn hadde jeg det også, brukte laaang tid før jeg meldte meg inn pga at jeg syntes det var så dyrt, men det er skikkelig godt å ha den hallen, og den fine utebana på Lillo også :) 

Jupp, heldigvis slipper man å betale for hele året når man melder seg inn såpass seint på året :) De har en tabell med når det er egentreningstid og når hallen brukes av en av sportene, men det er ganske mye egentreningstid, ja! :D

Trener litt i OODK også, men bare på rallytreningene. De har flomlys også, så du kan trene etter at mørket kommer også, så lenge du trener med noen som har nøkkel, da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

On 4.9.2018 at 4:58 PM, Orca said:

Hehe koselig å høre, de er noen søtinger ja <3 

Ja jeg tynnet litt ved hjelp av sånn coat king litt øverst, ser du ikke det på bildene? :P Jeg tok veeldig lite haha. Vil ikke ødelegge de fine ørene hennes <3 Men jeg tror jeg fikk tatt av nok til at hun fikk "riktig" uttrykk, for hun fikk jo Excellent :D Og jeg ser jo litt forskjell. Uten at det ble for mye :) Ser enda naturlig ut!

Ja er ikke bare meg sikkert. Men det som er kjedelig er jo at jeg elsker å trene ting hun allerede kan, det er jo dødsgøy. Er denne nyinnlæringen jeg synes er tyngst :P Og når vi står fast i noe. Har jo holdt på et helt år snart med stå-under marsj :P Og der står jeg like fast enda! Neida har ignenting å si når vi eventuelt starter i noe :D
 

Ja fototur snart! Du vil ikke være med og testtrene på OODK idag da? Jeg tror du har lov til å komme 1 gang uten å være medlem for å teste. :)

Så det ikke så godt, nei :P men jeg er generelt dårlig på å se sånne ting haha. Sikkert lettere å se irl! Hun ser jo like nydelig ut som alltid :wub: 

Haha, uff! Ja jo, jeg ser den! Derfor det er så fint å dra på treninger. Ikke at man får så mye ut av det om man ikke blir tatt imot av andre medlemmer... siden jeg ikke kunne sist, så får vi dra neste uke sammen :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

24 minutter siden, Lunatic skrev:

Så det ikke så godt, nei :P men jeg er generelt dårlig på å se sånne ting haha. Sikkert lettere å se irl! Hun ser jo like nydelig ut som alltid :wub: 

Haha, uff! Ja jo, jeg ser den! Derfor det er så fint å dra på treninger. Ikke at man får så mye ut av det om man ikke blir tatt imot av andre medlemmer... siden jeg ikke kunne sist, så får vi dra neste uke sammen :) 

Ja bli med! Sendt dem en mail og hør om du kan dukke opp for å "teste" og hilse på først før du eventuelt melder deg inn. Nå er det hvertfall jeg og 2 til nye som skal dit på tirsdag :D Jeg var der jo nå på tirsdag, og fikk litt bedre inntrykk, det var faktisk veldig hyggelig og jeg fikk hjelp og pratet litt med folk. Så jeg er positivt innstilt til å bruke området så lenge det går :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...