Gå til innhold
Hundesonen.no

Flinkvalper

Recommended Posts

Hopper i det og lager meg en kull-tråd, for NÅ er det jo garantert noe på gang :)

Flink skal ha valper, termin er 26. november, så det er akkurat tre uker igjen idag.

Mor er: Fantins Daddys darling (Flink), hun er tre og et halvt år og konkurrerer i klasse tre lydighet og er premiert i BK på spanieljaktprøver.
Hun er øyelyst uten anmerkninger og er HD og AA røngtet fri.

Faren er Jaktviljans Fenton. Han er svensk jaktchampion. Han er også øyelyst uten anmerkninger og er HD røngtet fri.

Her er et bilde av mor og far :) :

IMG_0820.JPG

og her er tjukkebolla :

IMG_0923.JPG

 • Like 21

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Guest Yellow

Lykke til! Ser veldig annerledes ut enn "vanlige" ESS. Er jaktvarianten (regner med at det er det?) betydelig mindre også? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen
2 timer siden, Yellow skrev:

Lykke til! Ser veldig annerledes ut enn "vanlige" ESS. Er jaktvarianten (regner med at det er det?) betydelig mindre også? 

Det er jaktspringer ja, de kan jo være litt uensartet hva gjelder eksteriør - men som regel er de litt lettere i kroppen, lavere og mindre pelsa enn den tradisjonelle typen. Flink er litt liten selv til jaktspringer å være. 

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Så bra at foreldredyra ikke er fine eller etter fine jaktlinjer. Sikler ikke, nope, nope, nope. :sleep:

Lykke til med kullet! Blir spennende å følge med. :)

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Syns det er et koselig program. Kan ikke se det uten å ha papir tilgjengelig, for her gråtes det på høyt nivå😂 Er veldig lettrørt...
  • Jeg synes BoT funker aller best når jeg har klær utenpå eller ligger under dyna om natten. Da er jeg skikkelig varm og da er deter varme som reflekteres. Det kjennes. Men bruker den lite når jeg er i aktivitet fordi den blir klam og fordi da må det jo vaskes så ofte at jeg ikke får brukt den nok.
  • Ull skal jo også helst være inn mot kroppen. Hvordan funker det for deg med ull utenpå BOT? Jeg sliter også med ryggen, men bruker aldri BOT-genseren min fordi jeg foretrekker ulla inn mot kroppen. Men kanskje det hjelper litt mer...? Men jeg synes BOT puster litt dårlig og jeg svetter lettere da.
  • Ja, det vil det, og dekken kan selvsagt være greit, men man mister nok den stråleeffekten BoT skal ha som skiller det fra andre dekken så da kan man like gjerne bare ha på et vanlig dekken tenker jeg😊 det er bra å passe på litt ekstra at hunden ikke blir kald om den plages så det er bra.  Jeg har jo BoT til meg selv og det gjør ryggen min bedre, Den effekten får jeg ikke av ull selv om det og holder meg varm. Så er den jeg tenker man mister hos en godt pelset hund. @yoloomg man kan godt ha effekt av BoT selv om man ikke bruker det over så lang tid, men er det snakk om en hund med kroniske plager så bør det nok brukes jevnlig og en stund hver dag om det skal ha noen effekt av betydning på rygg"plagene". Jeg bruker å ha på om natten på mine, og har det kjølig på soverommet. Da får jeg brukt den noen timer i strekk og ca daglig. Iallefall høst, vinter og vår. Jeg merker forskjell på natt 2 om jeg bruker på meg selv. Etter to netter er jeg klart bedre i ryggen😊
  • Jeg bytta til gitter hos forhandler i courieren, kan sjekke pris hvis du vil det? 
 • Nylig opprettede emner

×