Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, november


xxx12345
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ola hilser sonen

Se så kul han er da! 

Herregud, så mye meme-materiale          

Posted Images

OK, samlivsbrudd avblåst [emoji3] Spent på hvordan det kommer til å gå fremover, men jeg våger å være optimistisk, så får vi se ... Har vært en fin helg, i hvert fall :ahappy:

Man taper ingen ting på å prøver tenker jeg. Om det fungerte så er det jo fantastisk og om ikke så er det nok godt å tenke tilbake på at man prøvde det man kunne :) ! Masse lykke til!
  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

43 minutter siden, Perfect Image skrev:


Man taper ingen ting på å prøver tenker jeg. Om det fungerte så er det jo fantastisk og om ikke så er det nok godt å tenke tilbake på at man prøvde det man kunne :) ! Masse lykke til!

Takk! Det er det jeg tenker også. Nå er vi begge motivert til å gjøre det vi kan for at det skal fungere, så da er det bare å prøve, ellers kommer vi til å angre :) Må jo tenke på Jessie også, hun har ikke vært så fornøyd med at vi har sovet i hver vår seng :lol: Må jo sove mellom oss :aww:

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sliten, men må få lest en god del sider med pensum før jeg kan legge med meg god samvittighet! Misunnelig på alle som har stilt denne helgen, jeg vil også! Skal få tvunget meg selv til å stille Nemi neste år på noe, enda jeg vet hun kommer til å bli plassert bakerst av alle tispene. :lol: Får gjøre det for erfaringens skyld, og øve meg til jeg får hund nr 2 om noen år, den skal jeg hvert fall stille!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dusja for tredje dag på rad, liten forandring siden jeg bare dusja tre ganger på to uker :lol:   Dusja nesten ikke første uka etter operasjonen pga smerter og  pillerus, og forbaska tungvindt.  Men det er såå deilig å ikke ha den gipsen! Hjelper på smerten med en varm dusj også :rofl:

Sykehuset igjen i morgen men så slipper jeg å dra dit på en mnd. Godt er det, Drammen er ikke så vakkert å kjøre igjennom :lol:

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Æsj. Skulle benytte meg av fri frakt hos canelana som skulle gjelde nå i helgen. Men når jeg skulle bestille i kveld så fikk jeg beskjed om at rabattkoden ikke var gyldig lengre. Jeg regnet jo med at helgen varte til kl 24 søndag :|

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Får ikke sove, så da har jeg satt på litt Harry Potter på lydbok:wub: 

Gleder meg SÅ mye til 1.desmber! Da skal jeg endelig få se filmene igjen :D Gav meg selv forbud mot å se filmene før desember, og det begynner å bli 5 mnd siden. Skal bli bra julestemning med de 2(3) første filmene :ahappy:

Casper har vært så rar i kveld. veldig rastløs og ikke klart å finne roen. Hvis formen min er like dårlig den kommende uken så må jeg spørre om litt mer hjelp til å få gitt han lengre turer.. 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

39 minutter siden, mokken skrev:

På vei ut for å lufte hundene isted oppdaget jeg plutselig at bilen var vekke! 

Heldigvis kom jeg på at jeg hadde kjørt den på verkstedet tidligere i kveld siden den skal på EU kontroll i morgen! Phu! :icon_redface::P

 

Jeg kom ut av butikken en dag og oppdaget at bilen hadde skiftet farge. Jeg stoppet bare helt opp og stirret på bilen og tenkte "men ****.. det der kan da ikke stemme"

og neida, stemte heller ikke.. en kliss lik bil, bare annen farge parkert på plassen før bilen min :lol: men da var jeg sikker på at ammetåka hadde slått til igjen, og fikk nesten en liten klump i magen fordi jeg måtte ringe gubben fordi jeg fikk ikke ting til å stemme (igjen) :whistle: 

  • Like 15
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat startet og følge en fyr på facebook og han har en corgi. Herre min for et herlig vesen!
Kan corgier "over there" (USA) sammenlignes med de nordiske? Eller er det mer hund man får her ifht avl og linjer?

Den havna definitivt på "må ha en gang iløpet av livet" lista mi i hvertfall. Spesielt om gjetere faller så i smak som jeg regner med de gjør når jeg får collie i hus. :D (liker jo allerede godt de gjetertypene jeg kjenner altså, men noe annet å bo med enn å "bare" kjenne)

EDIT: litt trøtt ja, youtube så klart, ikke fjasboka. 

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Våknet med skikkelig vondt i hele kroppen i dag. Men jeg har ikke tid til å være syk, så da kjemper jeg i mot og gjør som jeg har tenkt uansettt :aww: 
Snart ut og måle ølhyller, før jeg handler inn litt småtterier jeg trenger i uka som kommer. Først må jeg bare finne ut hva jeg trenger. Har visst litt sånn ammetåke 7 år for seint jeg :whistle: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Våknet med ingen stemme og vondt i brystkassa så da er det hjemmedag idag. Elevene mine var knallsjuke hele forrige uke og snørra og hosta og svima rundt i klasserommet så kanskje ikke så rart at jeg har fått noe. Men kjipt er det uansett. Pigg synes det er trivelig at soveputa hans finnes tilgjengelig i sofaen da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 timer siden, SFX skrev:

Jeg forsøkte å søke, uten hell - vi må da ha hatt tråder med tips til gode lyskilder på hundene?

Nå som jeg skal begynne å jobbe, må jeg belage meg på å være som folk flest, og gå tur med hundene etter dagslyset. Og da ville det vært fint med litt lys på hundene, så jeg ser hvor dem er. Vi går ikke der det er særlig til biltrafikk, så lyset er mer for meg enn andre. Og gjerne hver sin farge, så jeg vet hvem som sitter ved føttene og hvem som bare skal et eller annet et stykke unna - selv om det stort sett nesten utelukkende alltid er henholdsvis Foenix og Glam.

Men jeg må ha noe med litt størrelse/styrke, for de lysdingsene jeg har nå forsvinner i den massive pelsen til Glam - og det nå når han er nedrøytet :o 

Jeg er veldig fornøyd med Orbiloc. De lyser godt og man kan enten ha på lys som lyser hele tiden eller blinkende lys. De er ikke veldig store, men jeg ser hundene godt når de har dem på. Men, ja, det kan hende de blir for små for pelshunder, jeg ser den.. Jeg har rød og grønn på mine, og synes den røde lyser best. Tror de finnes i blå og gul også. Mine er festet oppå selen og hundene er jo glatthårede, så det er i alle fall lett å se på mine.

 

Vi har vært på Dogs4All vi også. Vi fikk hverken det siste hoppnappet på Robert eller det siste certet på Jesper, men det var en hyggelig helg på det. Jeg har rigget stand, stått på stand og rigget ned stand. Det var slitsomt, men veldig hyggelig og det er litt gøy å få prate hund og rase i to dager i strekk til folk som er genuint interesserte i å høre på. Og så har jeg lært at malamuter er enormt mye større enn jeg så for meg. Og så har jeg fått kose på briarder. Jeg skal ha en briard når jeg blir stor og har tid til å gre (takk for at jeg fikk hilse på Yasmine (er det med Y?) @Siri :D ).

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...